Afiyet olsun canimEvet canım avuç içi gibi oluyor belki biraz geçebilir
Saol canım.Sen yine birşey yememişsin.Hasta olacaksın dikkat et kendine.Evet canım avuç içi gibi oluyor belki biraz geçebilir
Afiyet olsun canım.Yeşil ,kırmızı biber,maydonoz,tere vs gibi yeşilliklerde de iyi c vitamini var unutma canımSabah(10.00) 2 yumurtadan yarım kase kadar beyaz peynirle omlet, zeytin, kaymak pekmez
Ara bi avuç çiğ badem( hepsini aynı anda yemedim girip çıktıkça yedim)
Akşam(5.00) mantarlı tavuk sote, ayran ama tatlı ayran ha
Akşam 8 gibi iftarda da tarçınlı süt içip elma yerim.
Buraya kadar hepsi iyi tabi ama Kızım hasta olacak gibi, sütümden geçsin diye 9 a kadar da yiyebildiğim kadar portakal yemeyi planlıyorum.sütle elmanın yerini de portakal alabilir Hatta.
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
menü dolu doluymuş.Immm mantara bayılırımaçlığımın tavan yaptığı saatler bizde de düğün çorbası zeytinyağlı taze fasülye karışık kuru dolma gavurdağ salata haydari havuç tarator ayran karpız var
Hiç bişey yememişsin ki,Sahur.... 1 parça pide 1domates peynir 5 zeytin
Iftar... su su ve su
bugun 75 e geri dondum hic sorma neyse bisey kalmamis sen su sinavlari bir atlatta sonrasinda seni bekliyor olacagimSınav tarihlerim belli oldu 4 hazirandan sonra sahalara dönüyorum inşallahsen kaç kilosun şimdi
Bagisikligin duser. Hastaliklara davetiye cikariyorsun. Hasta olsan bizim yuzumuzden oldu mu diyecekler sanki.Sahur.... 1 parça pide 1domates peynir 5 zeytin
Iftar... su su ve su
Yemedim ve daha neler neler saldırmadan kurtardım bu akşamAfiyet olsun, dolma yemediysen guzel bi menu
Canım geç uyandım biraz spora gideceğim diye kahvaltı yapamazdım 2 saat beklemem gerekiyor. Dönüşte de hemen hazırlayıp yedim yemek açlık hissetsem yoğurt elimin altındaydı. Kahvaltı konusunda haklısın tabi ona diyecek bişey yok , ama hepsi aynı anda olamıyor bazenBayılırım iddialara ve iddialılara.Bakalım lavinianın metabolizması mu yoksa çiğdemin azmi ve iradesi mi galip gelecek.
kovmirem ulen kovmiren
Benim hedefim de 65,5 iken 63,9’a kadar mezun olmadım canım.
vayyy sinsiiimaşallah canım gerçekten.bu ne güzel yüzdedir öyle gözlerim kamaştı
yarım lahmacun olmayaydı eyiydi ama totalde menün güzel canım
sağlam kahvaltı yapabilsen keşke.iki kaşık fıstık ezmesi kahvsltı için uygun değil bence.aç sefil kalıp sonra saldırı moduna geçersin canım.
Verrr gaziii, sen bu gazları verdikce biz daha çok kapisirizBayılırım iddialara ve iddialılara.Bakalım lavinianın metabolizması mu yoksa çiğdemin azmi ve iradesi mi galip gelecek.
kovmirem ulen kovmiren
Benim hedefim de 65,5 iken 63,9’a kadar mezun olmadım canım.
vayyy sinsiiimaşallah canım gerçekten.bu ne güzel yüzdedir öyle gözlerim kamaştı
yarım lahmacun olmayaydı eyiydi ama totalde menün güzel canım
sağlam kahvaltı yapabilsen keşke.iki kaşık fıstık ezmesi kahvsltı için uygun değil bence.aç sefil kalıp sonra saldırı moduna geçersin canım.
Menüm
İftar
Fırında et
Cacık
Karpuz
2800 suya tamamlarim
300 bitki çayı
Spor ev temizligi
Ben çok severim mezeyi. Hatta sadece meze olsun yeter banaAy bayildim bol mezeli menu.
Kız kıyamam sana ya ye 1 dilim artık korumadasınAfiyet olsun canım.Yeşil ,kırmızı biber,maydonoz,tere vs gibi yeşilliklerde de iyi c vitamini var unutma canım
menü dolu doluymuş.
Valla karpuz çekti canım.bi yerlerim karpuz gibi şişerse sebebi sizsiniz zalımlar.
Bak beni bekle bu hafta sakın kilo verme yarışalım beraberbugun 75 e geri dondum hic sorma neyse bisey kalmamis sen su sinavlari bir atlatta sonrasinda seni bekliyor olacagim
Geçmiş olsun canım. Tost iyi olmamış tabi, yumurta yeseydin çok daha iyi olurdu.Iyi aksamlar canlar biraz rahatsiz olduğumdan tutamamistjm oruc
Sabah
Tost
Aksam
Bulgurlu tamamen tuzsuz biber dolması
3yk yogurt ve bir kase salata
Kortizon kullandigimdan tuz tuketmemeye calisiyorum lakin cok kötü oluyor meh.
Bugun cok adim atamadim 7000 adim sanirim 7x15= 105 puan
2.5 lt su
esperenzaa medgic26 G Gonulbagi cgdmk
Huzurum afiyet olsun da.Tost ,ice tea ve kuymak çok olmamış mı?Çok güzel kilo vermiştin ama emeklerine yazık olmasın kuzum.sabah
3-4 ymk kasıgı kuymak
oglen
tost
1 bardak icetea
arada 3 hurma
aksam tonbalkklı salata
col uzhunjm ama yazmak zoeundayım cunki yazmaya yazmaya iyice yuzsuzlstim siz eleştieir birşylr derseiz belji utabıp yemem
Yüzde daha mantıklı bence de. Hedefe olan kilo eşit değil bu hafta ama olmazsa haftaya eşit kilo hedefi koyarız. Bu haftaCanım sporları ben takip edeceğim. menüler de hem rakiplerde hem de ben de olur.bi şekilde hallederim de takım hareketlensin bol spor yapsın kafi.
ben yüzdeye bakma taraftarıyım ama hedefini tutturana da artı puan verilebilir. Hedefi tutturana artı puan kaç olsun siz belirleyin isterseniz
bol bol emzirip,burnunu açık tut canım.kolayca atlatır inşallah.tansiyon sorunun yoksa sarımsak da yiyebilirsin doğal antibiyotik etkisi gösterir.çok geçmiş olsun kızına.
hahaha lavinia kafasında yeme işini bitiremiş demek ki
Yok kız sizin dolaplardan arakladım, nasıl olsa yemiyonuz ekşimesin didimAldin hazir yoğurdu tabi beceremeyince napcan mecburtadi nasil hazir ayranlarin ben kendim caldigim icin bilemiyorum afiyet olsun canim
Canım benim oğlunu düşün protein almaya çalış en azından süt yoğurt olsun iftarda.hasta olma nolurSahur.... 1 parça pide 1domates peynir 5 zeytin
Iftar... su su ve su
Ayy sabah 4-5 dal maydonoz yemiştim unutmuşum yazmayıAfiyet olsun canım.Yeşil ,kırmızı biber,maydonoz,tere vs gibi yeşilliklerde de iyi c vitamini var unutma canım
menü dolu doluymuş.
Valla karpuz çekti canım.bi yerlerim karpuz gibi şişerse sebebi sizsiniz zalımlar.
Kızlar geç kaldım kusura bakmayın.
Cuma günü 61.8
Bugün 60.5
Fark 1.300☺
Çok şükür, maaşallah ☺
afiyet olsun canım
Immm mantara bayılırımaçlığımın tavan yaptığı saatler bizde de düğün çorbası zeytinyağlı taze fasülye karışık kuru dolma gavurdağ salata haydari havuç tarator ayran karpız var
hersey fazla suan bana suöeyye duzgun bslenyrmki sadece kuymak yada sadece tost icimden gelmşyor bişey yapıp uhrasmak hazır hazır herkes ne yiyorsa onu yapıyrm dun gece esime sahur hazırlamak icin kalkınca yarım paket bitter yedim dusun beni ya canım cok sıkkın hiçbşr duzeim yok aklım hep yemekte yoruldukca bunalıkca sanki yemek yiyerek mola veriyrm herseye neden böyl oldum nasıl toparlaca bilmşyem eskş huzr olamıyrm hşçHuzurum afiyet olsun da.Tost ,ice tea ve kuymak çok olmamış mı?Çok güzel kilo vermiştin ama emeklerine yazık olmasın kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?