Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım.Yeşil ,kırmızı biber,maydonoz,tere vs gibi yeşilliklerde de iyi c vitamini var unutma canım
menü dolu doluymuş.
Valla karpuz çekti canım.bi yerlerim karpuz gibi şişerse sebebi sizsiniz zalımlar.

Afiyet olsun, dolma yemediysen guzel bi menu
Yemedim ve daha neler neler saldırmadan kurtardım bu akşam
Canım geç uyandım biraz spora gideceğim diye kahvaltı yapamazdım 2 saat beklemem gerekiyor. Dönüşte de hemen hazırlayıp yedim yemek açlık hissetsem yoğurt elimin altındaydı. Kahvaltı konusunda haklısın tabi ona diyecek bişey yok , ama hepsi aynı anda olamıyor bazen

Verrr gaziii, sen bu gazları verdikce biz daha çok kapisiriz

Ay bayildim bol mezeli menu.
Ben çok severim mezeyi. Hatta sadece meze olsun yeter bana
Kız kıyamam sana ya ye 1 dilim artık korumadasın
bugun 75 e geri dondum hic sorma neyse bisey kalmamis sen su sinavlari bir atlatta sonrasinda seni bekliyor olacagim
Bak beni bekle bu hafta sakın kilo verme yarışalım beraber

ben sorunumu buldum esperenzaa buraya olan sorumlulugumu utanma cekinme duygumu kaybetmişim yazmıyprum menüyğ yada kacamagı oluyor bitiyor nsılsa kimenn de habri olöuyor diye rahat rahat takılıyorum simdi mnüyü yazsam mı dedim utandım yazmaya bi görsen neler yemişim sacma oyle saglıksz besleniykrumki agzımda yaralar var suan süt ykk yogurt yok yumurta yok cok fenayım ya (

Iyi aksamlar canlar biraz rahatsiz olduğumdan tutamamistjm oruc

Sabah
Tost

Aksam
Bulgurlu tamamen tuzsuz biber dolması
3yk yogurt ve bir kase salata

Kortizon kullandigimdan tuz tuketmemeye calisiyorum lakin cok kötü oluyor meh.

Bugun cok adim atamadim 7000 adim sanirim 7x15= 105 puan

2.5 lt su

esperenzaa medgic26 G Gonulbagi cgdmk

Geçmiş olsun canım. Tost iyi olmamış tabi, yumurta yeseydin çok daha iyi olurdu.

sabah
3-4 ymk kasıgı kuymak

oglen
tost
1 bardak icetea

arada 3 hurma

aksam tonbalkklı salata

col uzhunjm ama yazmak zoeundayım cunki yazmaya yazmaya iyice yuzsuzlstim siz eleştieir birşylr derseiz belji utabıp yemem

sabah
3-4 ymk kasıgı kuymak

oglen
tost
1 bardak icetea

arada 3 hurma

aksam tonbalkklı salata

col uzhunjm ama yazmak zoeundayım cunki yazmaya yazmaya iyice yuzsuzlstim siz eleştieir birşylr derseiz belji utabıp yemem
Huzurum afiyet olsun da.Tost ,ice tea ve kuymak çok olmamış mı?Çok güzel kilo vermiştin ama emeklerine yazık olmasın kuzum.

Yüzde daha mantıklı bence de. Hedefe olan kilo eşit değil bu hafta ama olmazsa haftaya eşit kilo hedefi koyarız. Bu hafta cgdmk yüzdesi bölünecek ya çok yüklenmeyelim demişti.kızlar siz ne düşünürsünüz @Lavinia12345

Aldin hazir yoğurdu tabi beceremeyince napcan mecbur tadi nasil hazir ayranlarin ben kendim caldigim icin bilemiyorum afiyet olsun canim
Yok kız sizin dolaplardan arakladım, nasıl olsa yemiyonuz ekşimesin didim ama karar veremedim seninki mi daha iyiydi esperenzaa cığımın ki mi
Sahur.... 1 parça pide 1domates peynir 5 zeytin
Iftar... su su ve su
Canım benim oğlunu düşün protein almaya çalış en azından süt yoğurt olsun iftarda.hasta olma nolur
Ayy sabah 4-5 dal maydonoz yemiştim unutmuşum yazmayıyarın da ya marul salatası yaparım ya da roka yerim.bugün kızla ilgileneceğim diye çok uğraşamadım
Kızlar geç kaldım kusura bakmayın.
Cuma günü 61.8
Bugün 60.5
Fark 1.300☺
Çok şükür, maaşallah ☺
Cuma 60.6 idim bugün 61.1. Bu terste bi işlik var
afiyet olsun canım az gibi geldi bana

Huzurum afiyet olsun da.Tost ,ice tea ve kuymak çok olmamış mı?Çok güzel kilo vermiştin ama emeklerine yazık olmasın kuzum.
hersey fazla suan bana suöeyye duzgun bslenyrmki sadece kuymak yada sadece tost icimden gelmşyor bişey yapıp uhrasmak hazır hazır herkes ne yiyorsa onu yapıyrm dun gece esime sahur hazırlamak icin kalkınca yarım paket bitter yedim dusun beni ya canım cok sıkkın hiçbşr duzeim yok aklım hep yemekte yoruldukca bunalıkca sanki yemek yiyerek mola veriyrm herseye neden böyl oldum nasıl toparlaca bilmşyem eskş huzr olamıyrm hşç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…