Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim için farketmez de yuzde olsun o zaman
Aksam evet az yiyorum ama inan çok doyuyorum.

Afiyet olsun canım.
Evet canım avuç içi gibi oluyor belki biraz geçebilir
pidenin 1/8’i bir dilim ekmek yapıyorsa 1/6’sı kaç dilim yapar diye düşündürdün kız beni
bugun 75 e geri dondum hic sorma neyse bisey kalmamis sen su sinavlari bir atlatta sonrasinda seni bekliyor olacagim
toparlarsın canım.
Şu gördüğün 75 kiloda ne ibretlik durumlar var tabi almasını bilene
afiyet sağlık sıhhat kas olsun canımm
Ben çok severim mezeyi. Hatta sadece meze olsun yeter bana

Kız kıyamam sana ya ye 1 dilim artık korumadasın

Bak beni bekle bu hafta sakın kilo verme yarışalım beraber
Korumadayım da evde ilaç niyetine karpuz yoktu bebeem

Migdem agriyor kuzum yiyemiyorum aci su geliyo agzima duzelir insallah sahura

Kızlar geç kaldım kusura bakmayın.
Cuma günü 61.8
Bugün 60.5
Fark 1.300☺
Çok şükür, maaşallah ☺
Amanın da amanın bu ne güzel bi tablo yarabbim:) seni şöyle alnının orta yerinden öperim kız.
canım dedim zaten iyi ya da kötü yaz menünü,menü yazma sorumluluğun oluşsun tekrar .fırçaları yiye yiye sağlıklı menülerin gelir.
Sevmesem,umursamasam seni zaten izinde takıma da bir zararı yok der köşeme çekilirim ama canım benim binbir emekle sayfalarca sporla verdiğini sağlıksız yiyeceklerle alma geri kuzum.
Yediğin o cıss coss şeylerin tadı kaldı mı damağında yoksa pişmanlığı mı kaldı?

Böyle böyle yazınca o kadar haklısın ki diyesim geliyor Benim için kahvaltı bir yana diğer tüm öğünler bir yanadır.
Burada aktif ola ola,menü paylaştıkça daha da düzelir yeme alışkanlı
afiyet olsun canım.çok çok geçmiş olsun.

Sağol kuzumm

evet yazıcam cidden ciddi ylrumlar almadıkca yedkce yiyorum kendime gelmem lazım

sabah
3-4 ymk kasıgı kuymak

oglen
tost
1 bardak icetea

arada 3 hurma

aksam tonbalkklı salata

col uzhunjm ama yazmak zoeundayım cunki yazmaya yazmaya iyice yuzsuzlstim siz eleştieir birşylr derseiz belji utabıp yemem
Yazmadıkça ucu kaçtıkça kaçıyor canım.
Sen de biliyorsun ki akşam hariç hiç sağlıklı beslenmemişsin .
Bundan sonra ceza vereceğim .
sen de bir zahmet binbir emekle küçülttüğün o poponu yerinden kaldırıp alıştığımız sporlarına bir girizgah yapsan diyorum ha kuzum.
Üzerine bol gelen kıyafetlerini al karşına iyice bir bak,tekrar o hantal hımbıl huzur mu olmak istiyorsun bi düşün olur mu canım?

evet yazmadjkca perişan bir duruma gwliyorum surekli yedşkce yiyorum alklım fikrim ne yesem neyapsam vs de oldu ama artkk saglıgım icin duzelmem lazım agzım yara doldu

evet yazmadjkca perişan bir duruma gwliyorum surekli yedşkce yiyorum alklım fikrim ne yesem neyapsam vs de oldu ama artkk saglıgım icin duzelmem lazım agzım yara doldu
Geçmiş olsun canım,kötü beslenme, çocukların hastalığı, uykusuzluk,yorgunluk derken bağışıklığın düşmüş o da ağzında yara olarak dönmüş canım sana.
3 gün sık dişini inan hemen toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…