- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
Benim için farketmez de yuzde olsun o zamanYüzde daha mantıklı bence de. Hedefe olan kilo eşit değil bu hafta ama olmazsa haftaya eşit kilo hedefi koyarız. Bu haftacgdmk yüzdesi bölünecek ya çok yüklenmeyelim demişti.kızlar siz ne düşünürsünüz @Lavinia12345
Yok kız sizin dolaplardan arakladım, nasıl olsa yemiyonuz ekşimesin didimama karar veremedim seninki mi daha iyiydi esperenzaa cığımın ki mi
Canım benim oğlunu düşün protein almaya çalış en azından süt yoğurt olsun iftarda.hasta olma nolur
Ayy sabah 4-5 dal maydonoz yemiştim unutmuşum yazmayıyarın da ya marul salatası yaparım ya da roka yerim.bugün kızla ilgileneceğim diye çok uğraşamadım
Cuma 60.6 idim bugün 61.1. Bu terste bi işlik var
afiyet olsun canımaz gibi geldi bana
Evet hangisine ne yazacağımi sasiriyorumYa ben geçmiş yapıp geliyorum son sayfaya, abartıyorum galiba alıntılarkenBundan sonra sayfa sayfa alıntılayım
Hosgeldin canimmmİyi geceler minnaklarımben geldim .bi geçmiş yapıp dönüyorum
Migdem agriyo cok kotu anlamadim niye boyle oluyor kuzumHiç bişey yememişsin ki,
Afiyet olsun canım.Bugün ki menüm
İftar
1 kase yoğurtlu şehriyeli y.mercimekli soğuk çorba
6 yk yumurtalı sebzeli mantar
Salata
1/6 dlm pide
1 hurma
Ara
Bağırsak çalıştırıcı çay
1 kayısı
Sıvılar
2 lt su içeceğim inşallah
esperenzaa , medgic26
pidenin 1/8’i bir dilim ekmek yapıyorsa 1/6’sı kaç dilim yapar diye düşündürdün kız beniEvet canım avuç içi gibi oluyor belki biraz geçebilir
toparlarsın canım.bugun 75 e geri dondum hic sorma neyse bisey kalmamis sen su sinavlari bir atlatta sonrasinda seni bekliyor olacagim
afiyet sağlık sıhhat kas olsun canımm
Korumadayım da evde ilaç niyetine karpuz yoktu bebeemBen çok severim mezeyi. Hatta sadece meze olsun yeter bana
Kız kıyamam sana ya ye 1 dilim artık korumadasın
Bak beni bekle bu hafta sakın kilo verme yarışalım beraber
Migdem ağrıyor canım yiyemiyorum afedersin aci su geliyor ağzımaBagisikligin duser. Hastaliklara davetiye cikariyorsun. Hasta olsan bizim yuzumuzden oldu mu diyecekler sanki.
Sahur?? Ne yedin canim??
Migdem agriyor kuzum yiyemiyorum aci su geliyo agzima duzelir insallah sahuraYüzde daha mantıklı bence de. Hedefe olan kilo eşit değil bu hafta ama olmazsa haftaya eşit kilo hedefi koyarız. Bu haftacgdmk yüzdesi bölünecek ya çok yüklenmeyelim demişti.kızlar siz ne düşünürsünüz @Lavinia12345
Yok kız sizin dolaplardan arakladım, nasıl olsa yemiyonuz ekşimesin didimama karar veremedim seninki mi daha iyiydi esperenzaa cığımın ki mi
Canım benim oğlunu düşün protein almaya çalış en azından süt yoğurt olsun iftarda.hasta olma nolur
Ayy sabah 4-5 dal maydonoz yemiştim unutmuşum yazmayıyarın da ya marul salatası yaparım ya da roka yerim.bugün kızla ilgileneceğim diye çok uğraşamadım
Cuma 60.6 idim bugün 61.1. Bu terste bi işlik var
afiyet olsun canımaz gibi geldi bana
Amanın da amanın bu ne güzel bi tablo yarabbim:) seni şöyle alnının orta yerinden öperim kız.Kızlar geç kaldım kusura bakmayın.
Cuma günü 61.8
Bugün 60.5
Fark 1.300☺
Çok şükür, maaşallah ☺
canım dedim zaten iyi ya da kötü yaz menünü,menü yazma sorumluluğun oluşsun tekrar .fırçaları yiye yiye sağlıklı menülerin gelir.ben sorunumu buldumesperenzaa buraya olan sorumlulugumu utanma cekinme duygumu kaybetmişim yazmıyprum menüyğ yada kacamagı oluyor bitiyor nsılsa kimenn de habri olöuyor diye rahat rahat takılıyorum simdi mnüyü yazsam mı dedim utandım yazmaya bi görsen neler yemişim sacma oyle saglıksz besleniykrumki agzımda yaralar var suan süt ykk yogurt yok yumurta yok cok fenayım ya (
Stres ve uzuntu midene vurmuştur canım, dikkat et kendine lütfenMigdem agriyo cok kotu anlamadim niye boyle oluyor kuzum
Böyle böyle yazınca o kadar haklısın ki diyesim geliyorYemedim ve daha neler neler saldırmadan kurtardım bu akşam
Canım geç uyandım biraz spora gideceğim diye kahvaltı yapamazdım 2 saat beklemem gerekiyor. Dönüşte de hemen hazırlayıp yedim yemek açlık hissetsem yoğurt elimin altındaydı. Kahvaltı konusunda haklısın tabi ona diyecek bişey yok , ama hepsi aynı anda olamıyor bazen
afiyet olsun canım.çok çok geçmiş olsun.Iyi aksamlar canlar biraz rahatsiz olduğumdan tutamamistjm oruc
Sabah
Tost
Aksam
Bulgurlu tamamen tuzsuz biber dolması
3yk yogurt ve bir kase salata
Kortizon kullandigimdan tuz tuketmemeye calisiyorum lakin cok kötü oluyor meh.
Bugun cok adim atamadim 7000 adim sanirim 7x15= 105 puan
2.5 lt su
esperenzaa medgic26 @Gonulbagi cgdmk
Sahurda yiyince acıkıyorum canım, diyetle alakası yok, yillardir yemem.Sahur?? Ne yedin canim??
Canımm sinir stres midene vuruyor işte.Psikolojik bir savaş veriyorsun ya konuşmayarak,yılların birikimi ve son olaylar içine içine vuruyor canım.Migdem agriyo cok kotu anlamadim niye boyle oluyor kuzum
Sağol kuzummAmanın da amanın bu ne güzel bi tablo yarabbim:) seni şöyle alnının orta yerinden öperim kız.
canım dedim zaten iyi ya da kötü yaz menünü,menü yazma sorumluluğun oluşsun tekrar .fırçaları yiye yiye sağlıklı menülerin gelir.
Sevmesem,umursamasam seni zaten izinde takıma da bir zararı yok der köşeme çekilirim ama canım benim binbir emekle sayfalarca sporla verdiğini sağlıksız yiyeceklerle alma geri kuzum.
Yediğin o cıss coss şeylerin tadı kaldı mı damağında yoksa pişmanlığı mı kaldı?
evet yazıcam cidden ciddi ylrumlar almadıkca yedkce yiyorum kendime gelmem lazımAmanın da amanın bu ne güzel bi tablo yarabbim:) seni şöyle alnının orta yerinden öperim kız.
canım dedim zaten iyi ya da kötü yaz menünü,menü yazma sorumluluğun oluşsun tekrar .fırçaları yiye yiye sağlıklı menülerin gelir.
Sevmesem,umursamasam seni zaten izinde takıma da bir zararı yok der köşeme çekilirim ama canım benim binbir emekle sayfalarca sporla verdiğini sağlıksız yiyeceklerle alma geri kuzum.
Yediğin o cıss coss şeylerin tadı kaldı mı damağında yoksa pişmanlığı mı kaldı?
Yazmadıkça ucu kaçtıkça kaçıyor canım.sabah
3-4 ymk kasıgı kuymak
oglen
tost
1 bardak icetea
arada 3 hurma
aksam tonbalkklı salata
col uzhunjm ama yazmak zoeundayım cunki yazmaya yazmaya iyice yuzsuzlstim siz eleştieir birşylr derseiz belji utabıp yemem
evet yazmadjkca perişan bir duruma gwliyorum surekli yedşkce yiyorum alklım fikrim ne yesem neyapsam vs de oldu ama artkk saglıgım icin duzelmem lazım agzım yara dolduYazmadıkça ucu kaçtıkça kaçıyor canım.
Sen de biliyorsun ki akşam hariç hiç sağlıklı beslenmemişsin .
Bundan sonra ceza vereceğim .
sen de bir zahmet binbir emekle küçülttüğün o poponu yerinden kaldırıp alıştığımız sporlarına bir girizgah yapsan diyorum ha kuzum.
Üzerine bol gelen kıyafetlerini al karşına iyice bir bak,tekrar o hantal hımbıl huzur mu olmak istiyorsun bi düşün olur mu canım?
Geçmiş olsun canım,kötü beslenme, çocukların hastalığı, uykusuzluk,yorgunluk derken bağışıklığın düşmüş o da ağzında yara olarak dönmüş canım sana.evet yazmadjkca perişan bir duruma gwliyorum surekli yedşkce yiyorum alklım fikrim ne yesem neyapsam vs de oldu ama artkk saglıgım icin duzelmem lazım agzım yara doldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?