Sahurda zorlayacam bakalim sigaraya cok yuklendim bu aralar ondan herhalde kuzum merak etmeStres ve uzuntu midene vurmuştur canım, dikkat et kendine lütfen
Yemeden iyi duruyon valla 16 saat uzun bir sureSahurda yiyince acıkıyorum canım, diyetle alakası yok, yillardir yemem.
Gececek illaki kuzum sahura zorliycam bakalim nasipseCanımm sinir stres midene vuruyor işte.Psikolojik bir savaş veriyorsun ya konuşmayarak,yılların birikimi ve son olaylar içine içine vuruyor canım.
Sağlığından olacaksın Allah korusun.
Cok gecmis olsun canım ilerlemeden dr gidip onlem al dis etlerine sicramasib yaralar dis agrinda olusur allah korusunevet yazmadjkca perişan bir duruma gwliyorum surekli yedşkce yiyorum alklım fikrim ne yesem neyapsam vs de oldu ama artkk saglıgım icin duzelmem lazım agzım yara doldu
Mok iç diyeceğim de o moku ben de içiyorumSahurda zorlayacam bakalim sigaraya cok yuklendim bu aralar ondan herhalde kuzum merak etme
Hangisinden baslasam acaba hatun ??? Sasirdjm vallahi menuyu gorunce... sadece aksam menune diyecek sozum yok... bence silkelen ve yarina iyi bir adim at canim o kadar emek verdigin kilona ac kaldigin gunlerine yazik... unutma bu sen degilsin... bu sen olamazsin... hemen yanlis saptigin yoldan dön yol yakinken... basaracaksin ben sana inanıyor ve guveniyorumsabah
3-4 ymk kasıgı kuymak
oglen
tost
1 bardak icetea
arada 3 hurma
aksam tonbalkklı salata
col uzhunjm ama yazmak zoeundayım cunki yazmaya yazmaya iyice yuzsuzlstim siz eleştieir birşylr derseiz belji utabıp yemem
Hatuncuklar ben iyiyim merak etmeyin hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi iyiki tanidim burda... kk yi ciddiye almayanlara inat gormedende insanlar birbirlerine sahip cikip destek olup bir omuza yaslayabiliyorlar iste onun için bile ben sansli bir insanim
Rezene ictim 2 fincan uykum geldi yaticam simdi... haklisin benim hedefim baska yasadigim durumlar baska... ekmeklerine yag degil zikkim surucem... hicbirsekilde konusmuyorum 2 gundur. Yemegini hazirliyorum tek kisilik masa kuruyorum cekiliyorum yalniz uyuyorum haktanin odasinda.. onun uyurken tisir tisir nefesini dinliyorum... benim oglumla yolum cok uzun... ilacimda o.. huzurumda askimda sevgimde... rabbim yardimcim.. daha ne olsunki degilmi? Tokat attim kendime merak etme... sabah eski ve daha guclu Çiğdem olucak.. diyetten koptum cunku yemiyorum... yiyemedim sinirimden agrimdan 2 gundur kusuyorum ne için kimin icin degermi diye yuzlestim kendimle... iyiyim cok iyiyim ve oglum icin dahada iyi olucamMok iç diyeceğim de o moku ben de içiyorum
Azıcık zorla canım kendini.Kendin için olmasa da oğlun için dikkat et kendine.
Geçen yıl 3 gün yemek yemeyip sigara çay kahve ile geçirdiğim günlerde oğlum bile anlıyordu bendeki kötüye gidişatı.
Sonra ben yemeyerek sadece kendimi ve sevdiklerimi cezalandırdığımı farkettim .
Benim sinir krizi eşiğine getirenlerin ekmeğine yağ sürmeyeceğim dedim. yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye başladım.
Canım sakinleştirici çaylar var onlardan iç biraz uyumana yardımcı bile olabilir.
En büyük intikam başarıdır, yıkılmadığını göstermektir unutma kuzum.
yara gibi degil e acıyan sislikler olstu öbek öbek böyle sü ylgurt yemdifime vitaminsiz kadıgımda cıkıyor hep yarna itibren silkeenicwm insCok gecmis olsun canım ilerlemeden dr gidip onlem al dis etlerine sicramasib yaralar dis agrinda olusur allah korusun
cok sacmaladım yedkce boguldum yedkce boguldum devam ettim ama dur demem lazım canım bilşyorum col cok teşekküederim iyiki varsnkz iyiki varsın toparlanıcam inş söz veriyorum sizin desteginizle tabikiHangisinden baslasam acaba hatun ??? Sasirdjm vallahi menuyu gorunce... sadece aksam menune diyecek sozum yok... bence silkelen ve yarina iyi bir adim at canim o kadar emek verdigin kilona ac kaldigin gunlerine yazik... unutma bu sen degilsin... bu sen olamazsin... hemen yanlis saptigin yoldan dön yol yakinken... basaracaksin ben sana inanıyor ve guveniyorum
Tamam olan olmuş artık dusunme onune bak canim... sabahtan itibaren ensendeyim :)yara gibi degil e acıyan sislikler olstu öbek öbek böyle sü ylgurt yemdifime vitaminsiz kadıgımda cıkıyor hep yarna itibren silkeenicwm ins
cok sacmaladım yedkce boguldum yedkce boguldum devam ettim ama dur demem lazım canım bilşyorum col cok teşekküederim iyiki varsnkz iyiki varsın toparlanıcam inş söz veriyorum sizin desteginizle tabiki
Yat uyu dinlen canım.Uykunu alıp yarına ve sonraya klasik çiğdem menülerinle dön.sinirden yiyememeyi geçen yıla kadar anlamazdım.Rezene ictim 2 fincan uykum geldi yaticam simdi... haklisin benim hedefim baska yasadigim durumlar baska... ekmeklerine yag degil zikkim surucem... hicbirsekilde konusmuyorum 2 gundur. Yemegini hazirliyorum tek kisilik masa kuruyorum cekiliyorum yalniz uyuyorum haktanin odasinda.. onun uyurken tisir tisir nefesini dinliyorum... benim oglumla yolum cok uzun... ilacimda o.. huzurumda askimda sevgimde... rabbim yardimcim.. daha ne olsunki degilmi? Tokat attim kendime merak etme... sabah eski ve daha guclu Çiğdem olucak.. diyetten koptum cunku yemiyorum... yiyemedim sinirimden agrimdan 2 gundur kusuyorum ne için kimin icin degermi diye yuzlestim kendimle... iyiyim cok iyiyim ve oglum icin dahada iyi olucamsigaraya gelince seviyorum kahretsin
yaa sana sımsıkı sarılmak istedim suan annem gibi arkadasm kardesim gibi guc vermek isterdim sen clk guclu birisin burda tanıdıgım medgic dag gibi zorluklar karsısonda durabilecek guvlukte atlatıcaksın buvunleri deHatuncuklar ben iyiyim merak etmeyin hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi iyiki tanidim burda... kk yi ciddiye almayanlara inat gormedende insanlar birbirlerine sahip cikip destek olup bir omuza yaslayabiliyorlar iste onun için bile ben sansli bir insanim
Toparlayacaksın canım,arada hepimiz saçmalıyoruz .önemli olan istemen canım.yara gibi degil e acıyan sislikler olstu öbek öbek böyle sü ylgurt yemdifime vitaminsiz kadıgımda cıkıyor hep yarna itibren silkeenicwm ins
cok sacmaladım yedkce boguldum yedkce boguldum devam ettim ama dur demem lazım canım bilşyorum col cok teşekküederim iyiki varsnkz iyiki varsın toparlanıcam inş söz veriyorum sizin desteginizle tabiki
Oyy bende seni ve minik kuzumu öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar... evet ben çok gucluyum sukur allaha... iyikimsin canim benimYat uyu dinlen canım.Uykunu alıp yarına ve sonraya klasik çiğdem menülerinle dön.sinirden yiyememeyi geçen yıla kadar anlamazdım.
Sen çokkk güçlü bir kadınsın unutma bunu.
Seni de o minnak oğlunu da çok çok öpüyorumm
Benim için farketmez de yuzde olsun o zaman
Aksam evet az yiyorum ama inan çok doyuyorum.
Türkçeci olunca susasım gelmiiiiEvet hangisine ne yazacağımi sasiriyorum
Hissediyorum canim benimyaa sana sımsıkı sarılmak istedim suan annem gibi arkadasm kardesim gibi guc vermek isterdim sen clk guclu birisin burda tanıdıgım medgic dag gibi zorluklar karsısonda durabilecek guvlukte atlatıcaksın buvunleri de
Hahaha , kız sen benden iyi fişfikçi çıktın haAzyiyen_azimli uyarsa öyle yapalım canım Bence doymamalı yedikçe yemelisin
Türkçeci olunca susasım gelmiiii
Sana taze taze bi 70’lik bakmak gerek canım
haydi kurtul önce ayağında yük olan sınavlardan sonra da popondaki yüklerden kurtulacaksın.
Tez zamanda üzerindeki yüklerden sıralı bi şekilde kurtulursun inşallah canımm.
Seni önce beslemiş şimdi de zayıflatarak sana işkence yapacağıztürkiye sende evlilik etkisi yaratmış canım
Canımmm tatlı rüyalar.Allah rahatlık versinOyy bende seni ve minik kuzumu öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar... evet ben çok gucluyum sukur allaha... iyikimsin canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?