Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hatuncuklar ben iyiyim merak etmeyin hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi iyiki tanidim burda... kk yi ciddiye almayanlara inat gormedende insanlar birbirlerine sahip cikip destek olup bir omuza yaslayabiliyorlar iste onun için bile ben sansli bir insanim

evet yazmadjkca perişan bir duruma gwliyorum surekli yedşkce yiyorum alklım fikrim ne yesem neyapsam vs de oldu ama artkk saglıgım icin duzelmem lazım agzım yara doldu
Cok gecmis olsun canım ilerlemeden dr gidip onlem al dis etlerine sicramasib yaralar dis agrinda olusur allah korusun

Sahurda zorlayacam bakalim sigaraya cok yuklendim bu aralar ondan herhalde kuzum merak etme
Mok iç diyeceğim de o moku ben de içiyorum
Azıcık zorla canım kendini.Kendin için olmasa da oğlun için dikkat et kendine.
Geçen yıl 3 gün yemek yemeyip sigara çay kahve ile geçirdiğim günlerde oğlum bile anlıyordu bendeki kötüye gidişatı.
Sonra ben yemeyerek sadece kendimi ve sevdiklerimi cezalandırdığımı farkettim .
Silkelendim ve beni sinir krizi eşiğine getirenlerin ekmeğine daha fazla yağ sürmeyeceğim dedim. yavaş yavaş sağlıklı beslenmeye başladım.
Canım sakinleştirici çaylar var onlardan iç biraz uyumana yardımcı bile olabilir.
En büyük intikam başarıdır, yıkılmadığını göstermektir unutma kuzum.

sabah
3-4 ymk kasıgı kuymak

oglen
tost
1 bardak icetea

arada 3 hurma

aksam tonbalkklı salata

col uzhunjm ama yazmak zoeundayım cunki yazmaya yazmaya iyice yuzsuzlstim siz eleştieir birşylr derseiz belji utabıp yemem
Hangisinden baslasam acaba hatun ??? Sasirdjm vallahi menuyu gorunce... sadece aksam menune diyecek sozum yok... bence silkelen ve yarina iyi bir adim at canim o kadar emek verdigin kilona ac kaldigin gunlerine yazik... unutma bu sen degilsin... bu sen olamazsin... hemen yanlis saptigin yoldan dön yol yakinken... basaracaksin ben sana inanıyor ve guveniyorum

Rezene ictim 2 fincan uykum geldi yaticam simdi... haklisin benim hedefim baska yasadigim durumlar baska... ekmeklerine yag degil zikkim surucem... hicbirsekilde konusmuyorum 2 gundur. Yemegini hazirliyorum tek kisilik masa kuruyorum cekiliyorum yalniz uyuyorum haktanin odasinda.. onun uyurken tisir tisir nefesini dinliyorum... benim oglumla yolum cok uzun... ilacimda o.. huzurumda askimda sevgimde... rabbim yardimcim.. daha ne olsunki degilmi? Tokat attim kendime merak etme... sabah eski ve daha guclu Çiğdem olucak.. diyetten koptum cunku yemiyorum... yiyemedim sinirimden agrimdan 2 gundur kusuyorum ne için kimin icin degermi diye yuzlestim kendimle... iyiyim cok iyiyim ve oglum icin dahada iyi olucam sigaraya gelince seviyorum kahretsin

Cok gecmis olsun canım ilerlemeden dr gidip onlem al dis etlerine sicramasib yaralar dis agrinda olusur allah korusun
yara gibi degil e acıyan sislikler olstu öbek öbek böyle sü ylgurt yemdifime vitaminsiz kadıgımda cıkıyor hep yarna itibren silkeenicwm ins
cok sacmaladım yedkce boguldum yedkce boguldum devam ettim ama dur demem lazım canım bilşyorum col cok teşekküederim iyiki varsnkz iyiki varsın toparlanıcam inş söz veriyorum sizin desteginizle tabiki

Tamam olan olmuş artık dusunme onune bak canim... sabahtan itibaren ensendeyim :)

Yat uyu dinlen canım.Uykunu alıp yarına ve sonraya klasik çiğdem menülerinle dön.sinirden yiyememeyi geçen yıla kadar anlamazdım.
Sen çokkk güçlü bir kadınsın unutma bunu.
Seni de o minnak oğlunu da çok çok öpüyorumm

yaa sana sımsıkı sarılmak istedim suan annem gibi arkadasm kardesim gibi guc vermek isterdim sen clk guclu birisin burda tanıdıgım medgic dag gibi zorluklar karsısonda durabilecek guvlukte atlatıcaksın buvunleri de

Toparlayacaksın canım,arada hepimiz saçmalıyoruz .önemli olan istemen canım.
Sen burayı bırakmadıkça biz de seni bırakmayız.

Oyy bende seni ve minik kuzumu öpüyorum iyi geceler tatlı rüyalar... evet ben çok gucluyum sukur allaha... iyikimsin canim benim

yaa sana sımsıkı sarılmak istedim suan annem gibi arkadasm kardesim gibi guc vermek isterdim sen clk guclu birisin burda tanıdıgım medgic dag gibi zorluklar karsısonda durabilecek guvlukte atlatıcaksın buvunleri de
Hissediyorum canim benim hayat güzel be bizde en iyisini yasayalim hakkimiz bu bizim iyi geceler tatlı rüyalar

esperenzaa aynen elin kızıyıdım bende çünkü
Verecem hepsini göreceksiniz :) 48 olamam herhalde 52 kaslı iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…