- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
El kızına kaşıkla verdik şimdi sapıyla çıkarıyoruzesperenzaa aynen elin kızıyıdım bende çünkü
Verecem hepsini göreceksiniz :) 48 olamam herhalde 52 kaslı iyidir :)
Sen beni geçersin gibi ama ben izin vermeyeceğim
Ben buraya ilk yazdıklarımda fazla karbohidrat yorumu alıyordum, şimdi ben aynısını sana yazacam ... zaman geçtikçe yorum ve ceza yedikçe düzene girecektir...Iyi aksamlar canlar biraz rahatsiz olduğumdan tutamamistjm oruc
Sabah
Tost
Aksam
Bulgurlu tamamen tuzsuz biber dolması
3yk yogurt ve bir kase salata
Kortizon kullandigimdan tuz tuketmemeye calisiyorum lakin cok kötü oluyor meh.
Bugun cok adim atamadim 7000 adim sanirim 7x15= 105 puan
2.5 lt su
esperenzaa @medgic26 @Gonulbagi cgdmk
Sigaraya da yüklenme canim, azaltmaya çalışSahurda zorlayacam bakalim sigaraya cok yuklendim bu aralar ondan herhalde kuzum merak etme
Beni aclik değil de susuzluk terbiye ediyorYemeden iyi duruyon valla 16 saat uzun bir sure
Sinirden sıkıntıdan oluyor canım benim niye olacakMigdem agriyo cok kotu anlamadim niye boyle oluyor kuzum
Süt içsene belki rahatlatır mideni canımMigdem agriyor kuzum yiyemiyorum aci su geliyo agzima duzelir insallah sahura
sen nasıl duruyon ya kuzumYemeden iyi duruyon valla 16 saat uzun bir sure
Ben tüm cabami sarfederken sen löp löp götürup de kazanirsan ayıp edersinSen beni geçersin gibi ama ben izin vermeyeceğim
Zaman zaman tökezliyoruz ama bir şeylerin kıymetini daha iyi anlıyoruz canım benim.insan elbet sevdikleriyle var ama önce kendisi bar olmalı, değil mi?sabah eski Çiğdem olarak uyanasın inşallahHatuncuklar ben iyiyim merak etmeyin hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi iyiki tanidim burda... kk yi ciddiye almayanlara inat gormedende insanlar birbirlerine sahip cikip destek olup bir omuza yaslayabiliyorlar iste onun için bile ben sansli bir insanim
Ben mi yok canım ne alakası varHahaha , kız sen benden iyi fişfikçi çıktın ha
siz birbirinizden izin isteye durun ben sizi geçerkenSen beni geçersin gibi ama ben izin vermeyeceğim
Bugün herkes mantar mı yemiş neIyi geceler uyumadan menumu yazayim dedim.
Ogle. 2 yumurtali omlet 1 dilim peynir 8 siyah zeytin 1 dilim cavdar ekmegi
Ara. 1 bardak sut 3 adet kuru kayisi 2 tam ceviz ici
Aksam. 1 kase tarhana corbasi 4 kasik mantar yemegi 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmegi
Su. 2.5 lt
Spor. Yuruyus yaptim ama bugun cezali oldugum icin yazmiyorum onu
zayıf çıtır bi tavuk olacaksa bence mahsuru yokOnumuzdeki 3 gun tavuk yapacagim 2 gun icin firinda but aldim onu yerim persembe icinde bonfile aldim haslama yapacagim. Cumaya da kilo bildirimini gidaklayarak yaparim heralde
En gerideyken miZaman zaman tökezliyoruz ama bir şeylerin kıymetini daha iyi anlıyoruz canım benim.insan elbet sevdikleriyle var ama önce kendisi bar olmalı, değil mi?sabah eski Çiğdem olarak uyanasın inşallahSeni sen yapan onlar değil ki onlara sinirlenince dağılasın, aksine daha dik dur ki yıkamasınlar
Ben mi yok canım ne alakası varşırda kardeş kardeş yeniciiimm hatunları inşallah
siz birbirinizden izin isteye durun ben sizi geçerken
Canım daha ileri zıplamak için bazen geri gidilir bilmiyon muEn gerideyken mi
Bende çaba gösteriyorum, hakkeden kazansin !Ben tüm cabami sarfederken sen löp löp götürup de kazanirsan ayıp edersin
Sen geri geri giderken zaman ileri ileri gidiyor amaCanım daha ileri zıplamak için bazen geri gidilir bilmiyon mu
O gadacık olcek gariSen geri geri giderken zaman ileri ileri gidiyor ama
Canım canım sen de beni destekliyorsun demekBende çaba gösteriyorum, hakkeden kazansin !
Tabi canim burda kadin dayanismasida var:) bir birimizi gaza getirelim yarisalim ve zayiflayalim demiCanım canım sen de beni destekliyorsun demek
Kesinlikle canım benim, mesela akşam cankm yine tatlı çekti çayın yanında.bunu engellemek için genellikle buraya yazardım ama cumaya hedef koyduk ya ben direkt dur dedim durdumTabi canim burda kadin dayanismasida var:) bir birimizi gaza getirelim yarisalim ve zayiflayalim demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?