Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa aynen elin kızıyıdım bende çünkü
Verecem hepsini göreceksiniz :) 48 olamam herhalde 52 kaslı iyidir :)
El kızına kaşıkla verdik şimdi sapıyla çıkarıyoruzŞaka bir yana benim güzel takım arkadaşlarımın hepsi iradeli ve azimlidir.Arada tökezlesek de tutarız birbirimizin ellerinden.
Kaslı 52 ,çiroz 48’den bin kat iyidir.

Ben buraya ilk yazdıklarımda fazla karbohidrat yorumu alıyordum, şimdi ben aynısını sana yazacam ... zaman geçtikçe yorum ve ceza yedikçe düzene girecektir...

Iyi geceler uyumadan menumu yazayim dedim.

Ogle. 2 yumurtali omlet 1 dilim peynir 8 siyah zeytin 1 dilim cavdar ekmegi

Ara. 1 bardak sut 3 adet kuru kayisi 2 tam ceviz ici

Aksam. 1 kase tarhana corbasi 4 kasik mantar yemegi 1 kase yogurt 1 dilim cavdar ekmegi

Su. 2.5 lt

Spor. Yuruyus yaptim ama bugun cezali oldugum icin yazmiyorum onu

Onumuzdeki 3 gun tavuk yapacagim 2 gun icin firinda but aldim onu yerim persembe icinde bonfile aldim haslama yapacagim. Cumaya da kilo bildirimini gidaklayarak yaparim heralde

Zaman zaman tökezliyoruz ama bir şeylerin kıymetini daha iyi anlıyoruz canım benim.insan elbet sevdikleriyle var ama önce kendisi bar olmalı, değil mi?sabah eski Çiğdem olarak uyanasın inşallahSeni sen yapan onlar değil ki onlara sinirlenince dağılasın, aksine daha dik dur ki yıkamasınlar
Hahaha , kız sen benden iyi fişfikçi çıktın ha
Ben mi yok canım ne alakası varşırda kardeş kardeş yeniciiimm hatunları inşallah
Sen beni geçersin gibi ama ben izin vermeyeceğim
siz birbirinizden izin isteye durun ben sizi geçerken

Bugün herkes mantar mı yemiş neben de yarın gırında etli ya da köfteli patlıcan yapayım diyorum.yelpaze kebabı var aklımda ama varsa güzel bi diyet tarifiniz patlıcanlı alayım hanımlar esperenzaa
Onumuzdeki 3 gun tavuk yapacagim 2 gun icin firinda but aldim onu yerim persembe icinde bonfile aldim haslama yapacagim. Cumaya da kilo bildirimini gidaklayarak yaparim heralde
zayıf çıtır bi tavuk olacaksa bence mahsuru yokperşembe bamya düşündüm ben de.bağırsakları bol bol çalıştırsın diye

En gerideyken mi

Kızlar menümü paylaşmıştım iftarda kızımı emziriyor olunca bi şey yemedim artık ama öncesinde söylediğim gibi portakal ve kivi yedim.çayın yanında kuru kayısı yedim ve sonra on gibi kahve içtim.yağları yakadursun diyeBu kadar şey ekleyeceğimi bilsem menü için beklerdim

Tabi canim burda kadin dayanismasida var:) bir birimizi gaza getirelim yarisalim ve zayiflayalim demi
Kesinlikle canım benim, mesela akşam cankm yine tatlı çekti çayın yanında.bunu engellemek için genellikle buraya yazardım ama cumaya hedef koyduk ya ben direkt dur dedim durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…