- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kumral ile esmer arasında gidip geldimkoyu saç dışında hepsi doğrukumralım
Bu isabetli yorumlarına da tecrübe diyoruz galiba
Teşekkürler canım.
Karakter analizi yapmak belki biraz daha kolaydır yorumlardan ama sen direkt fiziksel özellikleri de tutturuyorsun maşallahKumral ile esmer arasında gidip geldimYıllar içinde çok çok insan tanıdım,bu insanların götürdükleri olduğu gibi getirdikleri de oldu.Bunların toplamı da tecrübe evet canım.aileden geçen adına 6. His denilen şey oldukça güçlüdür bende.
Babamdan geçme sanırım,onun da müthiş tespitleri hisleri vardır.Karakter analizi yapmak belki biraz daha kolaydır yorumlardan ama sen direkt fiziksel özellikleri de tutturuyorsun maşallah6.hissin kuvvetli canım belli imrendim
Yakalıyor musun adamcağızı niye memnun değilBabamdan geçme sanırım,onun da müthiş tespitleri hisleri vardır.
Eşim hiç memnun değil bu 6.his kuvvetimden
Çok yakalamışlığım varYakalıyor musun adamcağızı niye memnun değilsen mennunsan oh mis o düşünsün
Erkek adam dediğin mantarla da doyarÇok yakalamışlığım var
Üniversitede sevgiliyiz ,yaz tatili olmuş memlekete gitmişti eşim.o gün 1 -2 saat önce konuştuk .tekrar arama gibi bi durumum da yok.durduk yere aradım baktım ki adam benim kayınvalidemin katakullisi ile kız görmeye gitmiş
Kayınvalidem eşimi kandırmış ,hasta ziyareti adı altında kız göstemeye götürmüşsafım kocam önce anlamamış anladığında iş işten geçmiş ben de tam bunun üzerine aramışım.telefondan bile anladım bişeyler olduğunu
Daha dün gece salonda yayılıyoruz,eşim sessizce mutfağa geçti, pencereden sifara içecekmiş gibi yaptı.iki dakika sonra anaammm dedim bu adam bu saatte bişeyler tıkınacak.koştum peşinden mutfağa ne yedin sen pisboğazım dedim.arkası dönük ağzındakilari yutmaya çalışıyorpide ile fındık ezmesi yedin değil mi bre zındık dedim gülmekten cevap veremiyor
Sana ceza vereceğim artık yeter bu homini gırtlaklık dedimben erkek adamım mantarla nasıl doyayım diye ağlanıyor
Afiyet olsun senin diyetisyeni de dovecemKuzum yiyemiyorum sahurda.Birde benim listemde çeyrek pide verdi diyetisyen ben yememeye çalışıyorum.Taratorda mayonez yoktu ondan 1 çatalın ucuyla aldım.
Afiyey olsun dolu dolu bir menu goruyorum hatuncum masallahSabah(10)
2 ceviz ve suyu
Limonlu ılık su
Bol beyaz peynir, bir domates, bir salatalık, maydanoz ve 4 cevizden salata yaptım ama hepsini bitiremedim 3/4 ü bitti ama
Bir haşlanmış yumurta
Keçiboynuzu pekmezi
Çeyrekten de az dilim ekmek
Ara çiğ badem bi avuç etmez galiba
Ara portakal kivi
Akşam(4)
güveçte patlıcan musakka bir tabak
Salata bir tabak
Ara duble Türk kahvesi
İftar bir bardak ayran yoğurt suyuyla yapıldı
Çay(21) hurma ceviz
Yeşilçay
3lt su
esperenzaa medgic26 @cgdmk @Lavinia12345
Erik karpuz çekirdek mi cidoooom sen hayirdir insallah???Bugun
İftar
2 hurma
Dunden kalan fırında et yemeği
Cacık
Erik
Karpuz
Çekirdek
2800 su
300 bitki çayı
Spor yok
Meslegini merak ettim canim.Kumral ile esmer arasında gidip geldimYıllar içinde çok çok insan tanıdım,bu insanların götürdükleri olduğu gibi getirdikleri de oldu.Bunların toplamı da tecrübe evet canım.aileden geçen adına 6. His denilen şey oldukça güçlüdür bende.
gunaydın sumeyyecim nasılsın ben bu gece uyudum cok sukır cocukların atesi stabildi sabah limonlu suyumj içerek diyetime basladım haydi bismillah bakalım :)Günaydın güzellikler.
Canım ne zaman cıslara yönelecek olsam aklıma geliyorsun, iyi ki varsınHatunlar yine saliyorsunuz popolarinizi haberiniz olsun..
Bu bahaneleri yine cok okur olduk... yasakli yiyecekler yine listelere dadanmis durumda... milyon kez soylemem gerekiyor ki onlari defalarca yedigimiz icin burdayiz ve bize kilodan baska fayda sağlamadigi yiyeceklere hala asik asik bakiyoruz... olmaz arkadasim... o zaman kg veremezsin... o zaman hedefine ulasamazsin... o zaman emin adimlarla yuruyemezsin... o zaman bunalimda kalmaya devam edersin... of yaa 10 kilo vermistim 2 si geri geldi 3 geri geldi demeye mahkumsun... okuyun bakalım mezunlarin yazisina kacamak yaparak mi inmisler o kilolara??? Ben sunu yazdigim maddelere o basari hikayelerinde hic rastlamadim... yerimizde saymak kendimizi kandirmaktir... ya gercekten istemiyorsun yada nasilsa veriyorum ben diyip kendi vucudunla sagliksiz kumar oynuyorsun... seçimler sizin... hayatiniz sizin... fakat nefis kontrol etmez isek gunleri bosuna feda ederiz aylar gecer haftalar gecer kaplumbag hiziyla hedefe ulasmaya calisiriz ki ne fayda?? Kilo her hastaligin altin varakli davetiyesi malesef... ben kendimden ornek vereyim... belim bacaklarim agridan ayrilirdi aglaya aglaya inerdim alt kata mama yapmaya.. simdi hoplaya ziplaya iniyorum agrim azaldi... nefes nefese kalirdim oda kalmadi simdi diyorum ki kendime birde 75 olsam offf ucarim yaris ati gibi özgürlüğüme... benim fazla kilolarim ellerime ve ayaklarima takilmis Pranga gibi her kiloda bir kilit kiriyorum ozgurlugume ulasmak icin... onun icinde sacma salak besinlerin kolesi olmaktan cikiyorum... ben yersem kilitlere yenisi ekleniyor biliyorum gecen hafta kirdigim bir kiliti bu hafta neden geri takayimki bedenime???ben ozgurlugume kavusmak istiyorum... besinlerin mahkumu olmak istemiyorum..
- Yaa tadini cok ozledim
- Yaaa azcik yesem olmazmi
- yaaa ben yapamıyorum
- Konsantrasyonum bozuldu
- Kg veremiyorum...
Herkese hayirli geceler unutma arkadasim SEN NE İSTİYORSUN ????
İyiyim kuzum.Çocuklar ve senin için sevindim balım.Hadi bakalım vira bismillah.gunaydın sumeyyecim nasılsın ben bu gece uyudum cok sukır cocukların atesi stabildi sabah limonlu suyumj içerek diyetime basladım haydi bismillah bakalım :)
Hatunlar yine saliyorsunuz popolarinizi haberiniz olsun..
Bu bahaneleri yine cok okur olduk... yasakli yiyecekler yine listelere dadanmis durumda... milyon kez soylemem gerekiyor ki onlari defalarca yedigimiz icin burdayiz ve bize kilodan baska fayda sağlamadigi yiyeceklere hala asik asik bakiyoruz... olmaz arkadasim... o zaman kg veremezsin... o zaman hedefine ulasamazsin... o zaman emin adimlarla yuruyemezsin... o zaman bunalimda kalmaya devam edersin... of yaa 10 kilo vermistim 2 si geri geldi 3 geri geldi demeye mahkumsun... okuyun bakalım mezunlarin yazisina kacamak yaparak mi inmisler o kilolara??? Ben sunu yazdigim maddelere o basari hikayelerinde hic rastlamadim... yerimizde saymak kendimizi kandirmaktir... ya gercekten istemiyorsun yada nasilsa veriyorum ben diyip kendi vucudunla sagliksiz kumar oynuyorsun... seçimler sizin... hayatiniz sizin... fakat nefis kontrol etmez isek gunleri bosuna feda ederiz aylar gecer haftalar gecer kaplumbag hiziyla hedefe ulasmaya calisiriz ki ne fayda?? Kilo her hastaligin altin varakli davetiyesi malesef... ben kendimden ornek vereyim... belim bacaklarim agridan ayrilirdi aglaya aglaya inerdim alt kata mama yapmaya.. simdi hoplaya ziplaya iniyorum agrim azaldi... nefes nefese kalirdim oda kalmadi simdi diyorum ki kendime birde 75 olsam offf ucarim yaris ati gibi özgürlüğüme... benim fazla kilolarim ellerime ve ayaklarima takilmis Pranga gibi her kiloda bir kilit kiriyorum ozgurlugume ulasmak icin... onun icinde sacma salak besinlerin kolesi olmaktan cikiyorum... ben yersem kilitlere yenisi ekleniyor biliyorum gecen hafta kirdigim bir kiliti bu hafta neden geri takayimki bedenime???ben ozgurlugume kavusmak istiyorum... besinlerin mahkumu olmak istemiyorum..
- Yaa tadini cok ozledim
- Yaaa azcik yesem olmazmi
- yaaa ben yapamıyorum
- Konsantrasyonum bozuldu
- Kg veremiyorum...
Herkese hayirli geceler unutma arkadasim SEN NE İSTİYORSUN ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?