Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

koyu saç dışında hepsi doğrukumralım
Bu isabetli yorumlarına da tecrübe diyoruz galiba
Kumral ile esmer arasında gidip geldimYıllar içinde çok çok insan tanıdım,bu insanların götürdükleri olduğu gibi getirdikleri de oldu.Bunların toplamı da tecrübe evet canım.aileden geçen adına 6. His denilen şey oldukça güçlüdür bende.

Karakter analizi yapmak belki biraz daha kolaydır yorumlardan ama sen direkt fiziksel özellikleri de tutturuyorsun maşallah 6.hissin kuvvetli canım belliimrendim

Karakter analizi yapmak belki biraz daha kolaydır yorumlardan ama sen direkt fiziksel özellikleri de tutturuyorsun maşallah 6.hissin kuvvetli canım belliimrendim
Babamdan geçme sanırım,onun da müthiş tespitleri hisleri vardır.
Eşim hiç memnun değil 6. hissimin kuvvetinden

Yakalıyor musun adamcağızı niye memnun değil sen mennunsan oh mis o düşünsün
Çok yakalamışlığım var
Üniversitede sevgiliyiz ,yaz tatili olmuş memlekete gitmişti eşim.o gün 1 -2 saat önce konuştuk .tekrar arama gibi bi durumum da yok.durduk yere aradım baktım ki adam benim kayınvalidemin katakullisi ile kız görmeye gitmiş
Kayınvalidem eşimi kandırmış ,hasta ziyareti adı altında kız göstemeye götürmüş safım kocam önce anlamamış anladığında iş işten geçmiş ben de tam bunun üzerine aramışım.telefondan bile anladım bişeyler olduğunu
Daha dün gece salonda yayılıyoruz,eşim sessizce mutfağa geçti, pencereden sifara içecekmiş gibi yaptı.iki dakika sonra anaammm dedim bu adam bu saatte bişeyler tıkınacak.koştum peşinden mutfağa ne yedin sen pisboğazım dedim.arkası dönük ağzındakilari yutmaya çalışıyor pide ile fındık ezmesi yedin değil mi bre zındık dedim gülmekten cevap veremiyor
Sana ceza vereceğim artık yeter bu homini gırtlaklık dedimben erkek adamım mantarla nasıl doyayım diye ağlanıyor

Erkek adam dediğin mantarla da doyar ay çok hoşsunuz maşallah o fındık ezmesi imtihanı biDe de var, baba oğul löp löp götürüyorlar gözümün önönde bi de çikolatayla fındık ezmesini birlikte sürüyorlar vicdansızlar

Afiyey olsun dolu dolu bir menu goruyorum hatuncum masallah

Hatunlar yine saliyorsunuz popolarinizi haberiniz olsun..
  • Yaa tadini cok ozledim
  • Yaaa azcik yesem olmazmi
  • yaaa ben yapamıyorum
  • Konsantrasyonum bozuldu
  • Kg veremiyorum...
Bu bahaneleri yine cok okur olduk... yasakli yiyecekler yine listelere dadanmis durumda... milyon kez soylemem gerekiyor ki onlari defalarca yedigimiz icin burdayiz ve bize kilodan baska fayda sağlamadigi yiyeceklere hala asik asik bakiyoruz... olmaz arkadasim... o zaman kg veremezsin... o zaman hedefine ulasamazsin... o zaman emin adimlarla yuruyemezsin... o zaman bunalimda kalmaya devam edersin... of yaa 10 kilo vermistim 2 si geri geldi 3 geri geldi demeye mahkumsun... okuyun bakalım mezunlarin yazisina kacamak yaparak mi inmisler o kilolara??? Ben sunu yazdigim maddelere o basari hikayelerinde hic rastlamadim... yerimizde saymak kendimizi kandirmaktir... ya gercekten istemiyorsun yada nasilsa veriyorum ben diyip kendi vucudunla sagliksiz kumar oynuyorsun... seçimler sizin... hayatiniz sizin... fakat nefis kontrol etmez isek gunleri bosuna feda ederiz aylar gecer haftalar gecer kaplumbag hiziyla hedefe ulasmaya calisiriz ki ne fayda?? Kilo her hastaligin altin varakli davetiyesi malesef... ben kendimden ornek vereyim... belim bacaklarim agridan ayrilirdi aglaya aglaya inerdim alt kata mama yapmaya.. simdi hoplaya ziplaya iniyorum agrim azaldi... nefes nefese kalirdim oda kalmadi simdi diyorum ki kendime birde 75 olsam offf ucarim yaris ati gibi özgürlüğüme... benim fazla kilolarim ellerime ve ayaklarima takilmis Pranga gibi her kiloda bir kilit kiriyorum ozgurlugume ulasmak icin... onun icinde sacma salak besinlerin kolesi olmaktan cikiyorum... ben yersem kilitlere yenisi ekleniyor biliyorum gecen hafta kirdigim bir kiliti bu hafta neden geri takayimki bedenime???ben ozgurlugume kavusmak istiyorum... besinlerin mahkumu olmak istemiyorum..
Herkese hayirli geceler unutma arkadasim SEN NE İSTİYORSUN ????

Meslegini merak ettim canim. esperenzaa

Canım ne zaman cıslara yönelecek olsam aklıma geliyorsun, iyi ki varsın Seviyoruz biz seni
Ayrıca daha da toparlandığını hissettim, nasılsın?

Dünkü Menüm
Sahur
3 bardak su :)

Akşam
büyük bir kase yeşillik salatası
3 parça tavuk
2 dilim patates buğulama

Ara
şekersiz çay
ceviz ve dut kurusu gibi bişi yedim

Dün tartı buldum dijital iftardan önce tartıldım 60,50 tum sanırım cumaya 60 hedefimi tutturcam :)

medgic26 esperenzaa

Annem diyo hiç ekmek yok az yiyosun sen nasıl böyle oruç tutuyon diyo ben börek yemezsem başım tutuyo diyo

Canım ben dün sahur yapmayınca 24 saat aç kalınca sen çıksan karşıma seni bile yerdim Burda olmamın amacı kendimi sizlere karşı sorumlu tutuyorum bi acaba geçse de yemiyorum çok şükür geldiğim günden beri de her hafta 1 kilo verdim inş hedefimi tutturup mezun oluyor yazısını görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…