Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak canım sana karatay diyetini öneririm 2 ogun yerken inanılmaz mukemmel bir diyet karpuz seker kaldiki 4-5 tanesi of of of kilon cok yuksekken ufak dokunuslarla inanilmaz kilolar verirsin her hafta 4nisanda buraya ben 112 kg ile gekdim suan 103 1.5 ay oldu 9 kilo gitti karatay la basardim hem kolay hemde oruc zamani icin tam bizlik

Karatayda meyve mi yoktu kiz kitabını bile okumuştum varya unuttum gitti ya doğru diyorsun...

Ama menu yorumlarina darilmaca yok... mizmizlanma yok canim sunu ostedi bunu istedi yok ben biraz fazla sıkıyım iyicr dusun sonra ensene yapışırım
Benim istegim de bu bazen oluyor yiyorum yani evet oturup cikolatalar borekler tatlılar gommuyorum ama iste karpuz yiyorum mesela ki yani. Yine de durtulmeye bi kendine gel denmesine ihtiyacim oluyor lakin sunu soyleyeyim hep yaziyorum bu ara yumurta gibi cok alerjik seyleri tuketmemeye calisiyorum bir seye alerjim var ve 1.5 hafta tedaviye ragmen gecmedi ne olduğunu da bulamadilar bu yuzden yumurta vs yiyemiyorum hatta domates ve salatalik da cok ilacli diye onu da yemeyi bırakacağım.

Ben de benim kadar marifetlisi yok saniyordum, sen de mii
Hahaha ben de canım ben deYemek yapma haricinde saçma bir şekilde kadınlara yüklenen hiçbir işi sevmem ve sevmediğim işi de beceremem
Eşim yemek yapmayı bildiğimi bile evlendikten sonra öğrendi.benimle arızalarımı beceriksizliklerimi bile bile evlendi
selam , bugün hem iyi değilim hem iyiyim anlayamadım ama kafam çook dolu
nen var kuzum
Takıma bişeyler oluyor.
Sahur 2 yumurtalı lorlu omlet 5 zeytin peynir
Iftar yogurtlu ispanak
Su 3 lt spor 12300 kuzum dunde 11000 di yazmadim sanirim esperenzaa
şükür canım afiyett olsun
Afiyet olsun canımm.Adımların da güzel.

Kızlar bu ne???
İki günde yapılan sporlara baktım da ben utandım
Medgic26
Pazartesi :11.000 adım
Salı:12.300
Lyeaph:
Pazartesi 7000 adım
Salı 9.000 adım
Lavinia:
Pztesi 12.000 adım

Bugunku menum
Sahur : yogurt ve turlu yedim
Iftar : yarim kase corba yarim porsiyon ciger yesillik 1 tane kirmizi kozlenmis cok aci biber ayran. Bir parca ince yufka ekmek
Su 2 litre simdiye kadar
Yesil cay limonlu
5000 adim
esperenzaa

Bugunku menum

Ogle. 2 yumurta ile baharatli salata, 1 dilim peynir, 8 siyah zeytin, 4 yesil zeytin, sekersiz cay

Ara. 1 bardak sut 3 kuru kayisi 8 cig badem

Aksam. 2 kepce tavuksuyuna sehriye corbasi, 1 tane acik tavuk but yanina sebzelerinden, salata 1 bardak ayran

Duble turk lahvesi 2 hurma

3 tane erik 6 7 tane kiraz

Su. 3 lt
Spor. 300 ip atlama 60 p
70 dk tempolu yuruyus 175 p

Toplam. 235 puan

İyi geceler yeni geldim iş yemeğinden hemencik menümü paylaşayım

İftar
1 kase ezogelin
4 yk mantarlı tavuk sote
Salata
Avuc içi /2 pide
1 çatal patates püre
1 çatal havuç tarator
1 sb ayran

Ara
Sade kahve

Sıvılar
2 lt suya tamamlıycam inşallah

Spor
8000 adım = 15*8 = 120 puan
Dün ki spor
5000 adım = 15*5 = 75 puan

esperenzaa , medgic26

Karatayda meyve mi yoktu kiz kitabını bile okumuştum varya unuttum gitti ya doğru diyorsun...
Meyve var ama erken saatte yiyin 1 porsiyon diyor ama tabiki artik gdo lardan meyveler meyve değil malesef organik bulursan ne ala neticede seker hepsi sekerde bizim bas dusmanimiz kuzum

Amac protein agirliklo beslenmek yogurt et tavuk balık ayran kefir peynir bunlarda saf protein canim onlar ile acigi kapatirsin...

Ya sen melekmisin cok pis seviom seni hee istanbula gelsem gel goruselim diycem o kadar yani muck muck cansin can

Pure havuç 2 pide kiz seb beni oldurcen mi burda vayyy anamm tansiyonum cikti yaaaaa gelmiyim yaninaaa hatuncum yasakli olmus menun kuzum dikkat ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…