Olsun istiyorsan seninlede kapisiriz... bak iyi gaza getiririmValla hakli olabilirsin hehe
Valla hayir demem gazlama işineOlsun istiyorsan seninlede kapisiriz... bak iyi gaza getiririm
Bak canım sana karatay diyetini öneririm 2 ogun yerken inanılmaz mukemmel bir diyet karpuz seker kaldiki 4-5 tanesi of of ofHemen menumu yazayim
Sahur: peynir 5 zeytin domates salatalik avuc ici kadar tam bugday ekmegi
Aksam: haslanmis hindi salata yogurt 4 5 parca karpuz.
9000 adim 9x15=135 puan
2.5 lt de su ❤
esperenzaa medgic26 @yolcukardelen G Gonulbagi @cgdmk
Ama menu yorumlarina darilmaca yok... mizmizlanma yok canim sunu ostedi bunu istedi yok ben biraz fazla sıkıyım iyicr dusun sonra ensene yapışırımValla hayir demem gazlama işine
Karatayda meyve mi yoktu kiz kitabını bile okumuştum varya unuttum gitti ya doğru diyorsun...Bak canım sana karatay diyetini öneririm 2 ogun yerken inanılmaz mukemmel bir diyet karpuz seker kaldiki 4-5 tanesi of of ofkilon cok yuksekken ufak dokunuslarla inanilmaz kilolar verirsin her hafta 4nisanda buraya ben 112 kg ile gekdim suan 103 1.5 ay oldu 9 kilo gitti karatay la basardim hem kolay hemde oruc zamani icin tam bizlik
Benim istegim de bu bazen oluyor yiyorum yani evet oturup cikolatalar borekler tatlılar gommuyorum ama iste karpuz yiyorum mesela ki yani. Yine de durtulmeye bi kendine gel denmesine ihtiyacim oluyor lakin sunu soyleyeyim hep yaziyorum bu ara yumurta gibi cok alerjik seyleri tuketmemeye calisiyorum bir seye alerjim var ve 1.5 hafta tedaviye ragmen gecmedi ne olduğunu da bulamadilar bu yuzden yumurta vs yiyemiyorum hatta domates ve salatalik da cok ilacli diye onu da yemeyi bırakacağım.Ama menu yorumlarina darilmaca yok... mizmizlanma yok canim sunu ostedi bunu istedi yok ben biraz fazla sıkıyım iyicr dusun sonra ensene yapışırım
Hahaha ben de canım ben deBen de benim kadar marifetlisi yok saniyordum, sen de mii
nen var kuzumselam , bugün hem iyi değilim hem iyiyim anlayamadım ama kafam çook dolu
şükür canımSahur 2 yumurtalı lorlu omlet 5 zeytin peynir
Iftar yogurtlu ispanak
Su 3 lt spor 12300 kuzum dunde 11000 di yazmadim sanirimesperenzaa
Afiyet olsun canımm.Adımların da güzel.Hemen menumu yazayim
Sahur: peynir 5 zeytin domates salatalik avuc ici kadar tam bugday ekmegi
Aksam: haslanmis hindi salata yogurt 4 5 parca karpuz.
9000 adim 9x15=135 puan
2.5 lt de su ❤
esperenzaa medgic26 @yolcukardelen G Gonulbagi @cgdmk
Ufak tefek cinayetler canimNe izliyon acep
Unutuyorum ben de bugun iftarda hatirladim dunku menuyu yazmadigimi. Ben yetisemiyorum isten gucten unutmusun kafam cok dolu sanirim
Meyve var ama erken saatte yiyin 1 porsiyon diyor ama tabiki artik gdo lardan meyveler meyve değil malesef organik bulursan ne ala neticede seker hepsi sekerde bizim bas dusmanimiz kuzumKaratayda meyve mi yoktu kiz kitabını bile okumuştum varya unuttum gitti ya doğru diyorsun...
Amac protein agirliklo beslenmek yogurt et tavuk balık ayran kefir peynir bunlarda saf protein canim onlar ile acigi kapatirsin...Benim istegim de bu bazen oluyor yiyorum yani evet oturup cikolatalar borekler tatlılar gommuyorum ama iste karpuz yiyorum mesela ki yani. Yine de durtulmeye bi kendine gel denmesine ihtiyacim oluyor lakin sunu soyleyeyim hep yaziyorum bu ara yumurta gibi cok alerjik seyleri tuketmemeye calisiyorum bir seye alerjim var ve 1.5 hafta tedaviye ragmen gecmedi ne olduğunu da bulamadilar bu yuzden yumurta vs yiyemiyorum hatta domates ve salatalik da cok ilacli diye onu da yemeyi bırakacağım.
Ya sen melekmisin cok pis seviom seni hee istanbula gelsem gel goruselim diycem o kadar yani muck muck cansin canHahaha ben de canım ben deYemek yapma haricinde saçma bir şekilde kadınlara yüklenen hiçbir işi sevmem ve sevmediğim işi de beceremem
Eşim yemek yapmayı bildiğimi bile evlendikten sonra öğrendi.benimle arızalarımı beceriksizliklerimi bile bile evlendi
nen var kuzum
Takıma bişeyler oluyor.
şükür canımafiyett olsun
Afiyet olsun canımm.Adımların da güzel.
Pure havuç 2 pide kiz seb beni oldurcen mi burda vayyy anamm tansiyonum cikti yaaaaaİyi geceler yeni geldim iş yemeğinden hemencik menümü paylaşayım
İftar
1 kase ezogelin
4 yk mantarlı tavuk sote
Salata
Avuc içi /2 pide
1 çatal patates püre
1 çatal havuç tarator
1 sb ayran
Ara
Sade kahve
Sıvılar
2 lt suya tamamlıycam inşallah
Spor
8000 adım = 15*8 = 120 puan
Dün ki spor
5000 adım = 15*5 = 75 puan
esperenzaa , medgic26
Kız 2 pide değil avuç içinin yarısı demek istedim ben ordaPure havuç 2 pide kiz seb beni oldurcen mi burda vayyy anamm tansiyonum cikti yaaaaagelmiyim yaninaaa hatuncum yasakli olmus menun kuzum dikkat ett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?