Kız 2 pide değil avuç içinin yarısı demek istedim ben orda
Kuzum yiyemiyorum sahurda.Birde benim listemde çeyrek pide verdi diyetisyen ben yememeye çalışıyorum.Taratorda mayonez yoktu ondan 1 çatalın ucuyla aldım.olsun ezogelin corbada bakliyatli canim... az sahurda yesen iftara bukadar dalmamis olursun kuzum :)
Hah şöyle, afiyet olsun canım
Olabilir canım, böyle güdülendikçe ulaşırız inşallah
şimdi son ne demiştik, cumaya kaç olacam demiştin unuttum benyani fazladan bi 500 dedin ama kaça inmiş olacağını hatırlayamadım @Lavinia12345 sen 58 demiştin değil mi?bu hafta listede misin peki?
Sağol canım amin inşallah ❤Allah hayırlı uzun guzel ömürler nasip etsin iyi ki doğmuş oglusun :)
Mutlu yillar oglusunla beraberSağol canım amin inşallah ❤
sen listedesin inşallah canım onu biliyorum ben @Lavinia12345 sordum, yeni geldi ama ne kadar oldu bilemedim de
Sagol canım inşallah ❤Mutlu yillar oglusunla beraber
Ben de izne ayrilmistim ya, listeye bu cuma giricem. Evet yakaladımsen listedesin inşallah canım onu biliyorum ben @Lavinia12345 sordum, yeni geldi ama ne kadar oldu bilemedim deSen zaten 60.5 i yakaladın de mi dün?
Biliyorum canımcımBen de izne ayrilmistim ya, listeye bu cuma giricem. Evet yakaladım
Afiyet olsun ❤Sabah(10)
2 ceviz ve suyu
Limonlu ılık su
Bol beyaz peynir, bir domates, bir salatalık, maydanoz ve 4 cevizden salata yaptım ama hepsini bitiremedim 3/4 ü bitti ama
Bir haşlanmış yumurta
Keçiboynuzu pekmezi
Çeyrekten de az dilim ekmek
Ara çiğ badem bi avuç etmez galiba
Ara portakal kivi
Akşam(4)
güveçte patlıcan musakka bir tabak
Salata bir tabak
Ara duble Türk kahvesi
İftar bir bardak ayran yoğurt suyuyla yapıldı
Çay(21) hurma ceviz
Yeşilçay
3lt su
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Güllaç mı Gönülbağım naptın sen?Dun yazmadigim menum
Sahur : bir dilim gullac
Aksam
Guvec ve 3 kasik pilav yogurt salata yemistim
6000 adim vardi
esperenzaa
Canımmm çok sevindim.
Etiketi onaya tabi tut canımYemekte fotoğraf çektiler ve ben o kadar kocaman çıkmışım ki sinirlerim bozuldu.Birde paylaşmışlar etiketleyerek utandım halimden
Nasıl tutacağım canım?Güllaç mı Gönülbağım naptın sen?
15 dakika tempolu yürüyüş cezası verdim canım.yapınca beni etiketlemeyi unutma kuzum.
Canımmm çok sevindim.
Etiketi onaya tabi tut canım
Utanmak iyidir bizi silkeleyip kendimize getirir.Moral bozmak yok,tam gaz devam.
Sultanım seni nasıl hayal ettiğimi sormuştun ya
Ayarlarda bi yerde etiketlemeyi onaya tabi tutabiliyorsun canım.Nasıl tutacağım canım?
koyu saç dışında hepsi doğruSultanım seni nasıl hayal ettiğimi sormuştun ya
Kıpır kıpır hareketli ,arkadaş canlısı koyu saç beyaz tenli olduğunu tahmin ediyorumKolay kolay sinirlenmeyen sinirlenince de böyle kabara kabara devleşen biri gibi geliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?