Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Mutfak toplamada çok pratigimdir
 
sevgili kaptanım cocuklar uyuturken biz de uyuyakalmısız ya bebek gibi uyumusum resmen :)) simdi actım gözcagızımı

Kuzum döndün şükür
Afiyet olsun
ay döndüm de ilk vün kötü gecti ya yarına toparlarım inş
Hoşgeldin canım, afiyet bal şeker olsunİlk gün diye ben pilavı görmedim
evet ya olmaması gerekirdi de duzgun yemegim ylktu doymak icin yedim mide geişledigi icin de oyl bi salata bi ypgurt doyamıyrm. biraz akısmam lazım

Cok güzel bir menü, afiyet olsun eski rakibem ☺
aa teşkkürlerr )


Ak yine keşkek geldi aklımabu hafta olmaz artık da haftaya cuma falan yapayım nohutla
ay benim de canımı cektirdiniz yarın miafi gelmzse ben de yapayım
 
yok bence gayet güzel geçmiş ilk gün içinÇiğdemin de dediği gibi bi hafta bulgur yemezsin olur biter
Sen de mi keşkek sevengillerdensin
 
Canlar burada herkes kendi diyet listesini kendisi oluşturuyor değil mi? Bütün paylaşımlar burada yapılıyor sanırım. Bir de aranıza almayı uygun görürseniz yarın itibari ile menü ve kilo bilgilerini ayrıntılı paylaşacağım sanırım.

Not: siz mahcup olmamak adına işten çıkışta eve yürüyerek gitmeyi düşünüyorum ortalama 50 dk sürüyor yürüyüş. Hafif tempolu şekilde. Bir de 12 den önce yatmadığımdan en son yemek yeme ya da birşeyler yeme sürem 20.00 akşam. Umarım güzel sonuç alacağım. Haftaya fark edeceğim inşallahhh
 
evet canim ama genel olarak ekmel, pilav, makarna vs karşıyız. esperenzaa çok pis ceza veriyor
İlk sayfayi okuyup, kabul edersen iki hafta deneme sürecinden sonra kaptan azmini, katılımını ve eksilmeni beğenirse listeye alir. Biliyorsun cuma günleri yanı yarin bildirim günü.
Bize kendini tanıtır mısın
 

Evet canım okudum dün akşam ve sabah tekrar gözden geçirdim, gözüm korkmadı desem yalan olur
Ben pilav (pirinç) hiç yemiyorum, makarnayı ço severim buna rağmen 2 ayda bir yerim oda bir tabakla sınırlıdır. Ekmek olayı ise bende biraz sıkıntılı sanırım. Genelde kayın annemin yaptığı esmer buğdaydan yapılan tandır ekmeği tüketiyorum günde ortalama 3-4 dilim yiyorum. Bazı günler 1 dilimle kalıyorum sadece ama yemeğin durumuna göre değişiyor maalesef. kısaca beni hamur işi ve su içmeme sorunu bozuyor.


Günaydın, hoş geldinİlk sayfadaki kuralları okudun mu canım?bize kendini tanıtır mısın?
afiyet olsun canımNasılsın?

Hoş bulduk. Evet okudum canım.


Şimdi gelelim kendimi tanıtmaya. Aslında kendimi başka yerde tanıtmıştım onu kopyalayıp yapıştırmayı düşünüyorum aksi taktirde tekrar başlarsam duramayıp bir destan daha yazacağım

Ama genel olarak tekrar edeyim. Pko hastasıyım, insülin direncim var bu nedenle özen gösterme çabasındayım. 2 yıldır market ürünleri, ambalajlı ürünleri nerdeyse %90 kullanmıyorum. Doğal beslenmeye özen gösteriyorum. Ancak bazı durumlarda yeteri kadar irade gösteremediğimden sadece kilomu korumakla yetindim geçen yıldan bu zamana kadar. Tüp bebek sürecindeyim o yüzden bir sonraki deneme için ara verdim o yüzden uzun zamandır isteyip bir türlü azim göstermediğim ya da azim edip kısa düren bu kilo serüvenime artık gerçekten kararlı bir şekilde başlamak istiyorum.

İnşallah motive olup sizlerle bu süreçte daha sağlam ve eğlenceli adımlarla ilerleyeceğim.

kendimi tanıtan mesajımı atacağım birazdan:)
 
Kendimi tanıttığım mesajım:



Yarın sabah tartılıp bilgi vereceğim inşallah. Günde 1-2 bardak su içme azmimi 1 litreye çıkarmıştım, bugün 1,5 litreye odaklanmış olarak devam edeceğim umarım bu sorunumu hallederim.
 
İnşallah Allah en yakin zamanda sağlıklı bir bebek verir sana.
Ekmegi cok yiyormussun. Bir dilime bile cok diyebiliyoruz bazen. Ekmek, tatlı gibi basit sekerler insülin direncini arttırıyor.
Kilo verme seruveninde bolca azim, sabir, kolaylık ve başarılar dilerim ☺
 
Ayrica su kilit noktasidir kilo vermenin. 2-2.5 litreyi zorlamazsan senin kilo vermen zorlaşır
 
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet ekmeği mümkün olduğunda hayatımdan çıkartmaya çalışacağım. Geçen yıl gittiğim diyetisyenim maksimum 6 dilim esmer ekmek yiyebilirsin demişti ama o kadar özne rağmen kilo verememem beni düşünmeye sevk etti. Günde maksimum 2 dilimle sınırlı kalmayı planlıyorum. İnşallah olacak:)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…