Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne kadar terbiyesizlermiş, yüzüne mi diyorlardı böyle
oy canım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin tez zamanda istersen birer gün arayla tut. Uyumak Boğaz ağrına iyi gelir inşallah Emziriyorsan bi Taraftan o da zorlar canım haliyle...
He ya ne gaza gelmişiz gerçi ben her hafta 1 civarı vermeme güvendim ama iftarda yemeye başlamam çok artıya çıkardı.onlarla birlikte biri geçer verdiğim ama hedef yaşan olacak gibi Azyiyen_azimli sizi yiyecem derken doğru diyormuş
Bakalım bugün 8 de iftarda tarçınlı sütle noktalamayı düşünüyorum, belki fark eder

umarım bu defa olur deflarca diyet yapıp yarıyoldan dönmekten çok sıkıldım.küçük kızım 8 buçuk aylık şu an sadece geceleri emiyor.senin başarını hikayeni okuduktan sonra birazda bu gruba katılmaya karar verim.daha doğrusu böyle bir grup olduğundan haberim oldu.ilk zaman aksaklıklar olursa şimdiden özür dilerim:) küçük kızım hiç uyumuyor geceleri 1 ya da 2 saatli uyku ile işe geliyorum bazen bazı şeyleri unutabiliyorum.bu konudada bilgi vereyim önceden istedim

Yüzüme de söyleyen oldu ayrıca eşime söyleyende. Kişiliği görünüşle kısıtlı sanıyorlar canım.
ya çok sinir bozucu bir durum değilmi bizde de yüzüme söyleyen yok ama genek olarak hissediyorum en önemlisi kendim rahatsız oluyorum eşimle 12 yıldır beraberiz tanıştığımızda 58 kiloydum o da evrim geçirdin diyor o dedikçe daha çok yiyesim geliyor

Menun cok güzel, tereyağ ev yapimiysa bol tereyağlı yapabilirsin yumurtani
Zeytin de bol bol yiyebilirsin. Yemeklerini bol çiğ zeytin yağı ile yiyebilirsin.
Ama akşama sehriye değil de mercimek corbasi yaparsan onu da rahatlıkla icebilirsin. Ekmek olmaması cok iyi olmus
Ekmek yerine kahvaltıda çiğ kuruyemiş tuketebilirsin. Mesela ceviz ekmek yerine iyi gidiyor

Geçmiş olsun rakibem, bende biraz üşüttüm iyi değilim...
Geçmiş olsun...

Evet bugün kuruyemiş alacağım tabi çiğ. Burada bir arkadaş var hem iş çıkışı yürüyüş yapıyor hem hayatında ekmek şeker va şeyler yok. Onunla yürüyüp motivasyon yapacağım. Ekmeksiz olmak Orladı beni ama yavaş yavaş kendime geldim.
Zaten zeytinyağı direk saf hali ile işlenmemiş o konuda çok şükür şanslıyım. Tereyağ ve zeytinyağı dışında hiç bir yağ kullanmıyorum.
Dünden beri öyle sabırsızım ki sürekli bir heyecan var içimde bir an önce düzeni kurup kilo verme aşamasına geçmek işin sabırsızım

evt canım bslicam inş sporsuz kendimi cok hantal hissediyorum yarın inş bslarm bu aksam misafirim var iftara giremedim tüm gün

ay bakayım hemen neler oliiiy :)
canım hoşgeldin ne güzel alatmısjn kendini ben huzur 28 yasndauım 2 kucuk coovcum var 80 kilo idim ocakta son bir aydır saldım toplamaga calısyprm 67 kilıyum galiba sanırsam öyleki :)) burada cok guzel kilolar verirsin canım bolva katılıö saglarsan halledilmryecek sey degil inanki

ay ne tokmak kafalı insanlat var ya cidden inanamıyprumm cidden

ayy al benden de okadar benin eşimde kilom ilgli az taılsa ters tepiyo genelde.. ocak ayında bi milt oldu basladım sen de tersine cevirebilisin canım herseyi inan sadece daha dun de sim banadedi ramazanda ben xaıfladm sen kilo aldın diye sinirnoldum acayip ama spora bslicam acil

Aslında hep psikolojik biliyor musun? Ben de ekmeksiz kahvalti mı olur yaa derdim, simdi yemiyorum hic. Alismama kuruyemis yardim etti kahvaltida

yA SİZİNEŞLERİNİZ NE GÜZEL YORUM YAPIYO ben eşimin gerçek hislerini hiç bilmiyorum çocu işi olmasa yediğim tatlıya asla karışmazdı. Ama bende aslında gerçek düşüncelerini söylesin istiyorum sizce kilolu mu begeniyordur zayıf mı @esperenzaa hislerinle bi el at bakim şu soruma esperenzaa

Sağol canım, bu minik emmek istemedi, 3.5 ay zor emdi.
Bir gün arayla deneyebilirim aslında
Gelsin bakalım 58e yakinmis mi Azyiyen_azimli

Burası sorumluluk sahibi yapıyor bişi yerken gruba bunu nasıl yazarım ben deyip yiyemiyosun hele o listede artı çıkarsa mahvolurum deyip dikkat ediyorsun ben hep eksiyim buraya üye olduğumdan beri eğer o liste için çabalamazsam kul hakkı olduğunu düşünüyorum takım ortalamasını düşünüyorum vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…