- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Ne kadar terbiyesizlermiş, yüzüne mi diyorlardı böyleBu evlilik herkeste bir kilo etkisi bırakıyor maalesef. Benim eşimde zayıf o uüzden kilom göze batıyor. Kiloluymuş ama yüzü güzel eşinin diyorlar çok sinir oluyorum. Büyük bir istek ve azimle yapılamayacak hiç bir şey yoktur. Bence çok güzel sonuçlar alacaksın
oy canım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin tez zamandaBen bugün pek iyi degilim rakibem
Boğazlarım yine fena şişti, tum gun yattım, bebek uyudukca uyudum. Bir de yine bobreklerim durtuyor susuz kaliyorsun diye. Her yıl tas dusurdugumden oruç tutamıyorum. Bu sene deneyeyim dedim, iyi de gittim ama bundan sonrası ne olur bilemiyorum, daha da aralikta aralikta dusurmustum aslinda iki bobrekten de
Velhasıl yatıyorum kuzum. Yarin listeye girecek kadar eksildim ama işte 59.5 olmayacak benim de, gaza gelip fazla sallamisiz
Ama beni hep o karpuz geriletti
hoşbuldum:) inşallah başarıya ulaşırızhosgeldin aramiza bende 29 yasindayim ve benimde 10 aylik bir kizim var :)) insallah hepimiz zayiflayip fit anneler olarak yolumuza devam edecegiz
Merhaba hos geldin. Ben de 4 haftadir burdayim. Ogretmenim bir oglum var. 37 yasindayim. Grubun cok faydasini gorursun. Iyi ki geldin :)hoşbuldum:)
Afiyet olsun canım
Su içmeye de zamanla alıştın mı tartıdaki eksilmelerin harika olacak.
evlenince kocayı bulduk sonra da yaydıkça yaydık
Yüzüme de söyleyen oldu ayrıca eşime söyleyende. Kişiliği görünüşle kısıtlı sanıyorlar canım.Ne kadar terbiyesizlermiş, yüzüne mi diyorlardı böyle
umarım bu defa olur deflarca diyet yapıp yarıyoldan dönmekten çok sıkıldım.küçük kızım 8 buçuk aylık şu an sadece geceleri emiyor.senin başarını hikayeni okuduktan sonra birazda bu gruba katılmaya karar verim.daha doğrusu böyle bir grup olduğundan haberim oldu.ilk zaman aksaklıklar olursa şimdiden özür dilerim:) küçük kızım hiç uyumuyor geceleri 1 ya da 2 saatli uyku ile işe geliyorum bazen bazı şeyleri unutabiliyorum.bu konudada bilgi vereyim önceden istedimAfiyet olsun canım
Su içmeye de zamanla alıştın mı tartıdaki eksilmelerin harika olacak.
tekrar hoşgeldin Çiçek’cim
Yaşıt sayılırız ben de eylülde 39 olacağım ama ısrarla 38’im diyorum
Küçük kızın ne kadarlık canım ve emziriyor musun?
Kararlılığın ve zayıflama motivasyonun yazdıklarından belli oluyor. Zamanla daha iyi tanışırız canım.
Ben de geçen yıl 90’ı görmüştüm şuan 63 kiloyum canım.istedikten çabaladıktan sonra oluyor.
evlenince kocayı bulduk sonra da yaydıkça yaydık
6dilim ekmek veren diyetisyen sürekli müşterisi pardon danışanı olsunu amaçlıyordur.müşterisi ayda 1 kilo versin aylarca gelir getirsin derdindedir
ya çok sinir bozucu bir durum değilmi bizde de yüzüme söyleyen yok ama genek olarak hissediyorum en önemlisi kendim rahatsız oluyorum eşimle 12 yıldır beraberiz tanıştığımızda 58 kiloydum o da evrim geçirdin diyorYüzüme de söyleyen oldu ayrıca eşime söyleyende. Kişiliği görünüşle kısıtlı sanıyorlar canım.
Menun cok güzel, tereyağ ev yapimiysa bol tereyağlı yapabilirsin yumurtaniTam bu sırada ilacımı alıyordum üstüne ekstradan senin içinde su içtim
Bugün genel öğünümü değerlendirir misiniz.
Bu sabah kahvaltım:
- 1 adet Haşlanmış yumurta -köy yumurtası
( genelde haşlama yerim ama bazen haftada en fazla bir olmak koşuluyla küçük tatlı kaşığı kadar tere yağ koyup pişiriyorum. haşlama bazen bıktırıyor çünkü)
- 10 adet zeytin ( kendi bahçe zeytinimiz)
-1 fincan sufincan dediysem kahve fincanı değil çay fincanı ama yarın sabahtan itibaren limon sıkılmış bir bardak su olacak.
bu kahvaltım genelde uzun süredir böyle, sabahları çok iştahım olmaz açıkçası
ara öğünde 1 bardak dolmayacak şekilde kayısı suyu. ve 5 adet çiğ badem.
öğlen yani biraz önce;
4 kaşık taze fasulye
orta boy kase kadar salata( salatının içinde salatalık, havuç ve lahana var)
bu zamana kadar da yarım litre su içtim. inşallah en az 1 litre daha içeceğim.
akşam eve geçiş saatime göre tabi. şehriye çorbası yapmayı düşünüyorum belki sabah da içerim.
tabi bir de yanına salata yapacağım. yapacağım yapacağım
Hoşgeldin ☺Merhabalar ben de buraya katılabilirmiyim acaba?
Geçmiş olsun rakibem, bende biraz üşüttüm iyi değilim...Ne kadar terbiyesizlermiş, yüzüne mi diyorlardı böyle
oy canım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin tez zamandaistersen birer gün arayla tut. Uyumak Boğaz ağrına iyi gelir inşallah Emziriyorsan bi Taraftan o da zorlar canım haliyle...
He ya ne gaza gelmişizgerçi ben her hafta 1 civarı vermeme güvendim ama iftarda yemeye başlamam çok artıya çıkardı.onlarla birlikte biri geçer verdiğim ama hedef yaşan olacak gibi Azyiyen_azimli sizi yiyecem derken doğru diyormuş
Bakalım bugün 8 de iftarda tarçınlı sütle noktalamayı düşünüyorum, belki fark eder
Hoşgeldin ☺
Evet bugün kuruyemiş alacağım tabi çiğ. Burada bir arkadaş var hem iş çıkışı yürüyüş yapıyor hem hayatında ekmek şeker va şeyler yok. Onunla yürüyüp motivasyon yapacağım. Ekmeksiz olmak Orladı beni ama yavaş yavaş kendime geldim.Menun cok güzel, tereyağ ev yapimiysa bol tereyağlı yapabilirsin yumurtani
Zeytin de bol bol yiyebilirsin. Yemeklerini bol çiğ zeytin yağı ile yiyebilirsin.
Ama akşama sehriye değil de mercimek corbasi yaparsan onu da rahatlıkla icebilirsin. Ekmek olmaması cok iyi olmus
Ekmek yerine kahvaltıda çiğ kuruyemiş tuketebilirsin. Mesela ceviz ekmek yerine iyi gidiyor
Hoşgeldin ☺Merhaba;
bende aranıza katılabilirmiyim?
evt canım bslicam inş sporsuz kendimi cok hantal hissediyorum yarın inş bslarm bu aksam misafirim var iftara giremedim tüm günHuzurvermeyolunda canım dün ilk günkü geri dönüş menün harikaydı.3 kaşık bulgur pilavı da hiç gözüme batmadı.kaldı ki kararatayda haftada bir izin veriliyor biliyorsun bu haftalık kotan doldu
Muhteşem huzur menülerine döndüğüne göre minik minik huzur sporlarına dönmeye ne dersin tatlım
ay bakayım hemen neler oliiiy :)https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-takimlarinin-analiz-raporlari.267230/page-43
Yukarıdaki linkte takımımızın 553. İle 570. etaplar arası analizi var.
@Allonsy canımm dönem birincisi olmuşsun kuzumtebrikler
Huzurvermeyolunda canım sen de ikincisin. Bu tablo sana motivasyon olsun canım.
canım hoşgeldin ne güzel alatmısjn kendini ben huzur 28 yasndauım 2 kucuk coovcum var 80 kilo idim ocakta son bir aydır saldım toplamaga calısyprm 67 kilıyum galiba sanırsam öyleki :)) burada cok guzel kilolar verirsin canım bolva katılıö saglarsan halledilmryecek sey degil inankikuralları okudum kabul ediyorum.
tekrar merhabalar ismim çiçek 30 mayıs itibari ile 38 yaşında olacağım.2012 yılında evlendim.Evlenmeden önce 65 70 kilo aralığında gidip geliyordum evlendikten sonra düzensiz beslenme ile 80 kilolara kadar çıktım.2015 yılında ilk kızıma hamile kaldım ve toplam 7 kilo alarak 87 kilo ile doğum yaptım.doğum sonrası biraz dikkat ederek 77 kiloya kadar geriledim.sonra yine abur cuburlar kilo almaya başladım 2017 başlarında 87 kiloya çıktım ve tekrar hamile kaldım.100 kilo ile doğuma girdimbir ay öncesine kadar 90 kiloydum bir aydır dikkat ediyorum 87 kilo oldum.ablam diyetisyene giderek aralık ayından bu yana 23 kilo verdi ve onun diyet listelerini aldım uygulamaya çalışıyorum. 2 küçük kızım var hem onların hızına yetişmek için hem onların hatıralarında fotoğraflarımızda şişman değil zarif bir anne olabilmek için birşeyler yapmam gerekiyor.Bu arada eşimde 1.90 boyunda ve oldukça zayıf evlendiğimiz zamanlar çok göze batmıyordu ama şimdi ben yanında annesi gibi oldum.annesi demişken çocuklarıma kayınvalidem bakıyor ve son derece fit 60 yaşında 60 kilo :) psikolojik destekleriniz ile belki bu defa başarırım.umarım bu defa başarırım
ay ne tokmak kafalı insanlat var ya cidden inanamıyprumm ciddenBu evlilik herkeste bir kilo etkisi bırakıyor maalesef. Benim eşimde zayıf o uüzden kilom göze batıyor. Kiloluymuş ama yüzü güzel eşinin diyorlar çok sinir oluyorum. Büyük bir istek ve azimle yapılamayacak hiç bir şey yoktur. Bence çok güzel sonuçlar alacaksın
ayy al benden de okadar benin eşimde kilom ilgli az taılsa ters tepiyo genelde.. ocak ayında bi milt oldu basladım sen de tersine cevirebilisin canım herseyi inan sadece daha dun de sim banadedi ramazanda ben xaıfladm sen kilo aldın diye sinirnoldum acayip ama spora bslicam acilya çok sinir bozucu bir durum değilmi bizde de yüzüme söyleyen yok ama genek olarak hissediyorum en önemlisi kendim rahatsız oluyorum eşimle 12 yıldır beraberiz tanıştığımızda 58 kiloydum o da evrim geçirdin diyoro dedikçe daha çok yiyesim geliyor
Aslında hep psikolojik biliyor musun? Ben de ekmeksiz kahvalti mı olur yaa derdim, simdi yemiyorum hic. Alismama kuruyemis yardim etti kahvaltidaCanım ama 6 ayda sporsuz 10 kilo vermiştim. Zaten 3-4. Dilimi aşmadım hiç. Bugün hiç şeker yemedim ve sabah sadece 1. Dilim ekmek vardı. Biraz halsiz gibiyim ama alıştıracağım kendimi ekmeksiz yaşamaya. İstisnası olur mu bilmem ama en azından günde değil ayda bir kaç dilim olsa bile razıyım. Benim için ekmek doyma sebebim. Kendini bildim bileki ekmeğe düşkün olmuşumdur.
evt canım bslicam inş sporsuz kendimi cok hantal hissediyorum yarın inş bslarm bu aksam misafirim var iftara giremedim tüm gün
ay bakayım hemen neler oliiiy :)
canım hoşgeldin ne güzel alatmısjn kendini ben huzur 28 yasndauım 2 kucuk coovcum var 80 kilo idim ocakta son bir aydır saldım toplamaga calısyprm 67 kilıyum galiba sanırsam öyleki :)) burada cok guzel kilolar verirsin canım bolva katılıö saglarsan halledilmryecek sey degil inanki
ay ne tokmak kafalı insanlat var ya cidden inanamıyprumm cidden
ayy al benden de okadar benin eşimde kilom ilgli az taılsa ters tepiyo genelde.. ocak ayında bi milt oldu basladım sen de tersine cevirebilisin canım herseyi inan sadece daha dun de sim banadedi ramazanda ben xaıfladm sen kilo aldın diye sinirnoldum acayip ama spora bslicam acil
Aslında hep psikolojik biliyor musun? Ben de ekmeksiz kahvalti mı olur yaa derdim, simdi yemiyorum hic. Alismama kuruyemis yardim etti kahvaltida
Sağol canım, bu minik emmek istemedi, 3.5 ay zor emdi.Ne kadar terbiyesizlermiş, yüzüne mi diyorlardı böyle
oy canım çok geçmiş olsun, rabbim şifa versin tez zamandaistersen birer gün arayla tut. Uyumak Boğaz ağrına iyi gelir inşallah Emziriyorsan bi Taraftan o da zorlar canım haliyle...
He ya ne gaza gelmişizgerçi ben her hafta 1 civarı vermeme güvendim ama iftarda yemeye başlamam çok artıya çıkardı.onlarla birlikte biri geçer verdiğim ama hedef yaşan olacak gibi Azyiyen_azimli sizi yiyecem derken doğru diyormuş
Bakalım bugün 8 de iftarda tarçınlı sütle noktalamayı düşünüyorum, belki fark eder
umarım bu defa olur deflarca diyet yapıp yarıyoldan dönmekten çok sıkıldım.küçük kızım 8 buçuk aylık şu an sadece geceleri emiyor.senin başarını hikayeni okuduktan sonra birazda bu gruba katılmaya karar verim.daha doğrusu böyle bir grup olduğundan haberim oldu.ilk zaman aksaklıklar olursa şimdiden özür dilerim:) küçük kızım hiç uyumuyor geceleri 1 ya da 2 saatli uyku ile işe geliyorum bazen bazı şeyleri unutabiliyorum.bu konudada bilgi vereyim önceden istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?