Sana da gecmis olsun canım. İftardan sonra hem bogazim hem de böbregim icin ilac icicem, genelde ilaçtan sonra artı görürüm. Bugünün kilosunu mu versem yarin icin @esperenzaa m, ne onerirsin?Geçmiş olsun rakibem, bende biraz üşüttüm iyi değilim...
Geçmiş olsun...
İnsallah canım, o azim farkediliyorEvet bugün kuruyemiş alacağım tabi çiğ. Burada bir arkadaş var hem iş çıkışı yürüyüş yapıyor hem hayatında ekmek şeker va şeyler yok. Onunla yürüyüp motivasyon yapacağım. Ekmeksiz olmak Orladı beni ama yavaş yavaş kendime geldim.
Zaten zeytinyağı direk saf hali ile işlenmemiş o konuda çok şükür şanslıyım. Tereyağ ve zeytinyağı dışında hiç bir yağ kullanmıyorum.
Dünden beri öyle sabırsızım ki sürekli bir heyecan var içimde bir an önce düzeni kurup kilo verme aşamasına geçmek işin sabırsızım
benimde tam ihtiyacım olan şey böyle bir motivasyon kanalıydı.inşallah uyum sağlar bende sizler gibi başarılı sonuçlar elde ederim.Burası sorumluluk sahibi yapıyor bişi yerken gruba bunu nasıl yazarım ben deyip yiyemiyosun hele o listede artı çıkarsa mahvolurum deyip dikkat ediyorsun ben hep eksiyim buraya üye olduğumdan beri eğer o liste için çabalamazsam kul hakkı olduğunu düşünüyorum takım ortalamasını düşünüyorum vs vs
Cig kuruyemisle dene canim, özellikle ceviz, fıstık, badem ile. Ve yaninda da elma yerdim ilk baslarda tatli niyetine ☺Ama bende kahvaltıda ekmeği çok seviyorum kiöğlen akşam hiç aramam
ne zamandır makarna pilav yemiyorum farkında bile değilim 11 nisandan beri
Cig kuruyemisle dene canim, özellikle ceviz, fıstık, badem ile. Ve yaninda da elma yerdim ilk baslarda tatli niyetine ☺
Sevgili kaptanımSevgili kaptanımesperenzaa benim sabah tartıldığımla akşam 6 gibi tartıldığımda - 600 gr fark ediyor.Yarın için diyorum sabah tartılıp -600 yapsam olur mu?
Canım görmemişmSevgili kaptanımesperenzaa sanırım arada kaynadı
Boşver canım, en büyük cevabı hedefine ulaşınca vereceksinYüzüme de söyleyen oldu ayrıca eşime söyleyende. Kişiliği görünüşle kısıtlı sanıyorlar canım.
Sürekli takip etmeye katılmaya çalış hedefine ulaşırsın inşallah canım, motive ediyoruz birnirimiziumarım bu defa olur deflarca diyet yapıp yarıyoldan dönmekten çok sıkıldım.küçük kızım 8 buçuk aylık şu an sadece geceleri emiyor.senin başarını hikayeni okuduktan sonra birazda bu gruba katılmaya karar verim.daha doğrusu böyle bir grup olduğundan haberim oldu.ilk zaman aksaklıklar olursa şimdiden özür dilerim:) küçük kızım hiç uyumuyor geceleri 1 ya da 2 saatli uyku ile işe geliyorum bazen bazı şeyleri unutabiliyorum.bu konudada bilgi vereyim önceden istedim
üşüten daha doğrusu Boğazı ağrıyanGeçmiş olsun rakibem, bende biraz üşüttüm iyi değilim...
Geçmiş olsun...
ah şıpa ahSağol canım, bu minik emmek istemedi, 3.5 ay zor emdi.
Bir gün arayla deneyebilirim aslında
Gelsin bakalım 58e yakinmis miAzyiyen_azimli
canım söyl ben kendimfen örnekvereyim eşim öylekilomu takan eleştiren biri degil hatta tanıstıgımızda suanki kilomdan 7 kilo fazlaydım oyuzden der hep 100 kilo da olsan severim ama hep derim kalpler hislr öneml ama ruhlar aleminde de degilizyA SİZİNEŞLERİNİZ NE GÜZEL YORUM YAPIYO ben eşimin gerçek hislerini hiç bilmiyorum çocu işi olmasa yediğim tatlıya asla karışmazdı. Ama bende aslında gerçek düşüncelerini söylesin istiyorum sizce kilolu mu begeniyordur zayıf mı@esperenzaa hislerinle bi el at bakim şu soruma esperenzaa
Carsidaydim canim cok isim vardi oglusla fener alayi gibi gezdik minik poposunu yirtti resmenKesinlikle kadın isterse her şeyi başarır, müthiş bi enerjiyle geldin canım bak böyle devam eder inşallah
Enerji demişkenmedgic26 canCağzm nerelerdesin
Eferimm hatun begendim afiyet olsun guzellllDÜNKÜ MENÜM
Sahur
2 parça tavuk
2 dilim patates
şekersiz çay
İftar
peynirli domates
yarım dilim ekmek
süt
3 hurma
3 4 bardakta su içtimesperenzaa medgic26
Ben hazirim kuzum 1 kiloya yakin verdimm sanirsam. Peki ya sen :)Hatunlar yarin buyuk gün... hazirmisiniz bakimmm
Ben 58,5 -58,0 ikisini gördüm, en son gördüğüm 58 ama başka tartıda ölçmem gerek...Boşver canım, en büyük cevabı hedefine ulaşınca vereceksin
Sürekli takip etmeye katılmaya çalış hedefine ulaşırsın inşallah canım, motive ediyoruz birnirimizi
üşüten daha doğrusu Boğazı ağrıyancgdmk canjm ben değişim ama ben de elimi kestim
Sarma saran parmaklarım keder içindeYüzük parmağımın ucundaki deri artık yok
Sana da geçmiş olsun ayrıca canım, uyuyarak dinlenip toparlanmaya çalış e öi
ah şıpa ahRabbim sağlık sıhhat versin kuzucuğa Evet öyle böbreğini de zorlamaz inşallah
He gelsin bakalım kaç olmuş
Azyiyen_azimli
gecmis olsun naptin kuzum öyle yazik degil o parmaga :)üşüten daha doğrusu Boğazı ağrıyancgdmk canjm ben değişim ama ben de elimi kestim
Sarma saran parmaklarım keder içindeYüzük parmağımın ucundaki deri artık yok
Sana da geçmiş olsun ayrıca canım, uyuyarak dinlenip toparlanmaya çalış e öi
Baktın mı canım merak ettim, tutturursun inşallahBakalım 60 hedefimi tutturdum mu iftardan önce tartılcam bakalım
Büyüdü annesi büyüdüCarsidaydim canim cok isim vardi oglusla fener alayi gibi gezdik minik poposunu yirtti resmenallahimmm istemezmis bebek arabasini...
Değilim, bi gün daha lazımHatunlar yarin buyuk gün... hazirmisiniz bakimmm
Oy maşallah canımBen hazirim kuzum 1 kiloya yakin verdimm sanirsam. Peki ya sen :)
Galiba yedin biziBen 58,5 -58,0 ikisini gördüm, en son gördüğüm 58 ama başka tartıda ölçmem gerek...
oğlum sucuklu tost istemişti sucuk yerine en sevdiğim parmacığımı doğradımgecmis olsun naptin kuzum öyle yazik degil o parmaga :)
Hatunlar yarin buyuk gün... hazirmisiniz bakimmm
SuprizzzzBen hazirim kuzum 1 kiloya yakin verdimm sanirsam. Peki ya sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?