Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnsallah canım, o azim farkediliyor
Bu motivasyonun ekmeğini yiyeceksin, yetmez mi

benimde tam ihtiyacım olan şey böyle bir motivasyon kanalıydı.inşallah uyum sağlar bende sizler gibi başarılı sonuçlar elde ederim.

Yüzüme de söyleyen oldu ayrıca eşime söyleyende. Kişiliği görünüşle kısıtlı sanıyorlar canım.
Boşver canım, en büyük cevabı hedefine ulaşınca vereceksin
Sürekli takip etmeye katılmaya çalış hedefine ulaşırsın inşallah canım, motive ediyoruz birnirimizi
Geçmiş olsun rakibem, bende biraz üşüttüm iyi değilim...
Geçmiş olsun...
üşüten daha doğrusu Boğazı ağrıyan cgdmk canjm ben değişim ama ben de elimi kestim
Sarma saran parmaklarım keder içindeYüzük parmağımın ucundaki deri artık yok
Sana da geçmiş olsun ayrıca canım, uyuyarak dinlenip toparlanmaya çalış e öi

Sağol canım, bu minik emmek istemedi, 3.5 ay zor emdi.
Bir gün arayla deneyebilirim aslında
Gelsin bakalım 58e yakinmis mi Azyiyen_azimli
ah şıpa ahRabbim sağlık sıhhat versin kuzucuğaEvet öyle böbreğini de zorlamaz inşallah
He gelsin bakalım kaç olmuş
Azyiyen_azimli

canım söyl ben kendimfen örnekvereyim eşim öylekilomu takan eleştiren biri degil hatta tanıstıgımızda suanki kilomdan 7 kilo fazlaydım oyuzden der hep 100 kilo da olsan severim ama hep derim kalpler hislr öneml ama ruhlar aleminde de degiliz begrnilmrk biziö hosumuza gittigi gibi begenilecek kıvama gelmek eşlerin de hosuna gidiyor bence her halimizle sevseler de

Kesinlikle kadın isterse her şeyi başarır, müthiş bi enerjiyle geldin canım bak böyle devam eder inşallah
Enerji demişken medgic26 canCağzm nerelerdesin
Carsidaydim canim cok isim vardi oglusla fener alayi gibi gezdik minik poposunu yirtti resmen allahimmm istemezmis bebek arabasini...

Kızlar pancar gibi oldu yüzüm şuan o kadar mutluyum ki. 73. Dk yürümüşüm.
Telefon ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum 7187 adım ve 5.1 km gösteriyor.
Birazcık oturup hemek yemek yiyeceğim. Bugün yürümek için işten erken çıktım çok iyi oldu.
Badem, fındık, üzüm ve leblebi aldım birde çekirdek tabi çiğ.
Sanırım biraz kabız olmuşum nasıl olduysa o yüzden çiğ siyah çekirdek aldım hemen bağırsaklarım çalışıyor bu sayede.
Şimdi sizce bu çekirdek diyette beni olumsuz etkiler mi? yaklaşık iki üç aydır yemiyordum ve genelde kabız olumca tüketiyorum.

Leblebi ve üzümü ise pazar günü doğa yürüyüşü var sabah altıda başlayacak üç dört saat sürüyor yolda atıştırmak için aldım sizce bu sorun yaratır mı?

Hala ateş gibi yüzüm çok yoruldum ayaklarım ağrıdı aMa bu kadar mutlu olamazdım heralde.

Bu arada eşim beni böyle görünce kim gaza getiriyor seni paso su olmuşsun resmen niye bu kadar çok yürüdün dedi. Tabi bende valla haftaya cuma kilomu yazarken azalma olmazsa utanırım o eksileri göreceğim dedim
Destek için çokkkk teşekkür ediyorummmm

Ben 58,5 -58,0 ikisini gördüm, en son gördüğüm 58 ama başka tartıda ölçmem gerek...

gecmis olsun naptin kuzum öyle yazik degil o parmaga :)

Bakalım 60 hedefimi tutturdum mu iftardan önce tartılcam bakalım
Baktın mı canım merak ettim, tutturursun inşallah
Carsidaydim canim cok isim vardi oglusla fener alayi gibi gezdik minik poposunu yirtti resmen allahimmm istemezmis bebek arabasini...
Büyüdü annesi büyüdü
Hatunlar yarin buyuk gün... hazirmisiniz bakimmm
Değilim, bi gün daha lazım
Ben hazirim kuzum 1 kiloya yakin verdimm sanirsam. Peki ya sen :)
Oy maşallah canım
Ben 58,5 -58,0 ikisini gördüm, en son gördüğüm 58 ama başka tartıda ölçmem gerek...
Galiba yedin bizi
Ayy napsam esperenzaa medgic26 gece sporu yapsam faydası olur mi acep siz z bilirsiniz
gecmis olsun naptin kuzum öyle yazik degil o parmaga :)
oğlum sucuklu tost istemişti sucuk yerine en sevdiğim parmacığımı doğradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…