- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kremalı tatlı yiyerek zayıflayacağını düşünen arkadaşa kocaman alkışbirkaç ay sonra oraların zayıf arkadaş olarak nitelendirileni sen olacaksın canım Sonra inşallah pkos gerileyecek ve sağlıkla sıhhatle bebiş gelecek.
Sütlü kahve gayet iyi olur canım.
Artık öyle olacak. İnan dün bana 11 de gelmiş bitter almış ye diyor. Dedim iyi misin, düşmanım mısınTamamdır kaptanbak korkularından meydana çıkamadılar( yoksa spor mu yapıyorlar ) cgdmk @Lavinia12345
Kendin için yap canım , ben artık kendime ayrı eşime ayrı hazırlama başladım.tabi işten geç dönüyor olman biraz zorlayabilir ama hafta sonu yapıp dolaba atabilirsin.yeşilliği de hafta sonu Yıkayıp bi kaç gün tüketebilirsin.çalışırken öyle yapıyordum gerçi şimdi de çoğu zaman öyle yapıyorum yoksa yeşillik yıkamayı sevmiyorum zaman alıyor
O çok şanslısın o zaman doğal doğal beslenReçel annemlere gitti o zaman
Dün hem öğlen hem akşam yedim cacık olarak. içine su ilave etmiyorum zaten. bu şekilde tüketiyorum midem rahatsız olduğu için maalesef şişiriyor çoğu zaman.( akşam yemek pişmediği için bir kase cacık bir dilim ekmek ile geçiştirdim, sabah aç uyandım)
bu arada ben eklemedim sanırım bende reflü, gastrit vs rahatsızlıklar olduğundan acı tüketemiyorum. Bu yoğurta bir çay kaşığı biber koysam yeterli olur mu
Büyük şehirde çok sıkıntı maalesef. Hatay da yaşıyorum ve eşimin ailesi köyde yaşıyor her hafta sonu hasat toplamaya gidiyorum
Miden sorunlu ise acı işine hiç girme canım.öncelik sağlığın . Amaç sağlıklı bir şekilde kilo vermek.Reçel annemlere gitti o zaman
Dün hem öğlen hem akşam yedim cacık olarak. içine su ilave etmiyorum zaten. bu şekilde tüketiyorum midem rahatsız olduğu için maalesef şişiriyor çoğu zaman.( akşam yemek pişmediği için bir kase cacık bir dilim ekmek ile geçiştirdim, sabah aç uyandım)
bu arada ben eklemedim sanırım bende reflü, gastrit vs rahatsızlıklar olduğundan acı tüketemiyorum. Bu yoğurta bir çay kaşığı biber koysam yeterli olur mu
Büyük şehirde çok sıkıntı maalesef. Hatay da yaşıyorum ve eşimin ailesi köyde yaşıyor her hafta sonu hasat toplamaya gidiyorum
Kesinlikle kadın isterse her şeyi başarır, müthiş bi enerjiyle geldin canım bak böyle devam eder inşallahArtık öyle olacak. İnan dün bana 11 de gelmiş bitter almış ye diyor. Dedim iyi misin, düşmanım mısın
İnan akşam ilk işim markete geçip yeşillik almak olacak. Şimdiden canım çekti
Ben neleri başaramadım 5-10 kilo mu korkutacak beniDün notlar yazdım ne yapmam gerektiği ile ilgili haftasonu dediğin gibi hazırlamalıyım her şeyi daha kolay olacak benim için
O çok şanslısın o zaman doğal doğal beslenBiber atma bence rahatsız edebilir canım, diğer yağ yakıcılardan atabilirsin
Ben bi kahve içip geleyim de akşam içtiğim kahveye yardım etsin de micgdmk
Kızcağızı etiket manyaa yaptım bir daha benimle rakip olmak istemeyecekbıkacak benden değil mi cgdmk canım
Bugün spor yapma ödem olmasın canımYok yok bence çok korktular tartı öncesicgdmk @Lavinia12345
Duyan da hedefime ulaştım sanacak ya neyse ulaşırım inşallah
Leslie mi yapsam acaba Doğum yapalı ili ay olacak nerdeyse
Kolay gelsin ve de afiyet olsun canımAfiyet olsun. Bende işe devam edeyim sonra 3 gibi sütlü kahvemi içerim. son gaz devam
Tamam canım kolay gelsindENETİM VAR CANIM PC ME EL KONULMUŞ DURUMDA OKUYORUM AMA DEVAMLIasilsoy DA PKOS MUŞ
Kesinlikle kadın isterse her şeyi başarır, müthiş bi enerjiyle geldin canım bak böyle devam eder inşallah
Enerji demişkenmedgic26 canCağzm nerelerdesin
Miden sorunlu ise acı işine hiç girme canım.öncelik sağlığın . Amaç sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Ne güzel bir ve ne tehlikeli bir memkletttir Hatay. ( yemeklerinin lezzetli oluşu bakımından dedim canım)
Taze zencefil alıp biraz biraz yoğurduna rendeleyebilirsin canım.
Canım akşamları için ,hafta sonu yeşil mercimek ,fasulye haşlayıp küçük poşetlerde dondurucuya atabilirsin.sabah evden çıkarken çıkarır akşama çok kolay bi şekilde salatasını,yemeğini yapabilirsin.
Çalışırken yemek yapmak işten dönünce zor olsa da biraz planlı hareket edersen işin kolaylaşır.
Hımm tamam o zaman canım oğlumla oyun oynayıp hareket ederim yine olmazsaBugün spor yapma ödem olmasın canım) dikişlerini zorlamayacağını düşünüyorsan ufak ufak başlayabilirsin ama zorlanırsan bırak kuzum yapma.
Merhabalar canım.Merhabalar ben de buraya katılabilirmiyim acaba?
Merhabalar canım.
Hoşgeldin ,ilk sayfayı okuyup kuralları kabul ederek kendini tanıtabilir misin?
Tekrar hoşgeldin Nur’cum.Kuralları okudum kabul ediyorum
Kendimi tanıtayım o zaman Adım Nur 24 yaşındayım bekarım üniversite okuyorum.170 boyundayım an itibariyle 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak 1 sene önce 58 kiloydum lakin 1 sene de 71 kiloya kadar çıktım.hem fiziken hem psikolojik olarak çok zor bir seneydi benim için.1 senede aldığım şu kiloyu sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum tekrar eski halime dönmek ve eski kıyafetlerime girmek istiyorum.
Tekrar hoşgeldin Nur’cum.
Ben takım kaptanıyım,38 yaşında bir çocuk annesiyim.
Zaman zaman psikolojik zorluklar bedensel sağlığımızı etkileyip kilo düzenimizi de da bozabiliyor.
İradeli ve istekli olduktan sonra başarırsın.
Üniversitede öğrenci evinde misin, yurtta mı? Yeme düzenini anlamak adına soruyorım canım
Bir de günlük hayatında ne kadar hareketlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?