- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Şimdi sağlık sorunların geçmiştir inşallah.Maalesef canım bazı sağlık sorunları da yaşadım.aslında çok hareketli biriyim ben okul zamanı bazen ders çalışmaktan hareketsizleşsemde onun dışında çok hareketli biriyimdir okulda sürekli merdiven çıkarım çok yürürüm falan ama ben bi diz sorunu yaşadım bi ameliyat geçirdim ondan dolayı da yürümedim vs derken tam iyileştim derken bu sefer alerjim yüzünden çok hasta oldum ve eve tıkıldım gibi oldum.ailemle yaşıyorum canım o konuda bir sorun yok
Merhaba canım,hoşgeldin...Merhaba;
bende aranıza katılabilirmiyim?
Aramiza hosgeldin Nur. Kilolarimiz birbirine yakinmis bende 73 civari gidip geliyorum . Boyda ayni :)) insallah hedeflerimize kisa zamanda ulasiriz.Kuralları okudum kabul ediyorum
Kendimi tanıtayım o zaman Adım Nur 24 yaşındayım bekarım üniversite okuyorum.170 boyundayım an itibariyle 71 kiloyum hedefim 60 kilo olmak 1 sene önce 58 kiloydum lakin 1 sene de 71 kiloya kadar çıktım.hem fiziken hem psikolojik olarak çok zor bir seneydi benim için.1 senede aldığım şu kiloyu sağlıklı bir şekilde vermek istiyorum tekrar eski halime dönmek ve eski kıyafetlerime girmek istiyorum.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-takimlarinin-analiz-raporlari.267230/page-43
Yukarıdaki linkte takımımızın 553. İle 570. etaplar arası analizi var.
Allonsy canımm dönem birincisi olmuşsun kuzum tebrikler
Huzurvermeyolunda canım sen de ikincisin. Bu tablo sana motivasyon olsun canım.
Artık geçti herşey çok şükür zor bir seneydi ama atlattım.Şimdi sağlık sorunların geçmiştir inşallah.
Düzenli olarak menülerini gün sonunda liste olarak paylaşırsan canım yeme içme düzenin ile ilgili daha iyi fikir edinebilir ve elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.
Aramiza hosgeldin Nur. Kilolarimiz birbirine yakinmis bende 73 civari gidip geliyorum . Boyda ayni :)) insallah hedeflerimize kisa zamanda ulasiriz.
Hoş geldinMerhabalar ben de buraya katılabilirmiyim acaba?
Hoş geldinMerhaba;
bende aranıza katılabilirmiyim?
ben içemedim kahvemifırsat olmadıEvet ara öğün yaptım kendime geldim.
1 çay bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi.
5 adet Badem.
Bir yarım litre su daha bitirdim.
kuralları okudum kabul ediyorum.Merhaba canım,hoşgeldin...
İlk sayfayı okuyup kuralları kabul edip bize kendini tanıtabilir misin ?
Hoş geldin
Hoş geldin
ben içemedim kahvemifırsat olmadıafiyet olsun sana
Bu evlilik herkeste bir kilo etkisi bırakıyor maalesef. Benim eşimde zayıf o uüzden kilom göze batıyor. Kiloluymuş ama yüzü güzel eşinin diyorlar çok sinir oluyorum. Büyük bir istek ve azimle yapılamayacak hiç bir şey yoktur. Bence çok güzel sonuçlar alacaksınkuralları okudum kabul ediyorum.
tekrar merhabalar ismim çiçek 30 mayıs itibari ile 38 yaşında olacağım.2012 yılında evlendim.Evlenmeden önce 65 70 kilo aralığında gidip geliyordum evlendikten sonra düzensiz beslenme ile 80 kilolara kadar çıktım.2015 yılında ilk kızıma hamile kaldım ve toplam 7 kilo alarak 87 kilo ile doğum yaptım.doğum sonrası biraz dikkat ederek 77 kiloya kadar geriledim.sonra yine abur cuburlar kilo almaya başladım 2017 başlarında 87 kiloya çıktım ve tekrar hamile kaldım.100 kilo ile doğuma girdimbir ay öncesine kadar 90 kiloydum bir aydır dikkat ediyorum 87 kilo oldum.ablam diyetisyene giderek aralık ayından bu yana 23 kilo verdi ve onun diyet listelerini aldım uygulamaya çalışıyorum. 2 küçük kızım var hem onların hızına yetişmek için hem onların hatıralarında fotoğraflarımızda şişman değil zarif bir anne olabilmek için birşeyler yapmam gerekiyor.Bu arada eşimde 1.90 boyunda ve oldukça zayıf evlendiğimiz zamanlar çok göze batmıyordu ama şimdi ben yanında annesi gibi oldum.annesi demişken çocuklarıma kayınvalidem bakıyor ve son derece fit 60 yaşında 60 kilo :) psikolojik destekleriniz ile belki bu defa başarırım.umarım bu defa başarırım
Canım valla çok iyi geldi bana uyuyordum resmenHoş geldin
Hoş geldin
hoşbuldum:)Hoş geldin
Hoş geldin
hosgeldin aramiza bende 29 yasindayim ve benimde 10 aylik bir kizim var :)) insallah hepimiz zayiflayip fit anneler olarak yolumuza devam edecegizkuralları okudum kabul ediyorum.
tekrar merhabalar ismim çiçek 30 mayıs itibari ile 38 yaşında olacağım.2012 yılında evlendim.Evlenmeden önce 65 70 kilo aralığında gidip geliyordum evlendikten sonra düzensiz beslenme ile 80 kilolara kadar çıktım.2015 yılında ilk kızıma hamile kaldım ve toplam 7 kilo alarak 87 kilo ile doğum yaptım.doğum sonrası biraz dikkat ederek 77 kiloya kadar geriledim.sonra yine abur cuburlar kilo almaya başladım 2017 başlarında 87 kiloya çıktım ve tekrar hamile kaldım.100 kilo ile doğuma girdimbir ay öncesine kadar 90 kiloydum bir aydır dikkat ediyorum 87 kilo oldum.ablam diyetisyene giderek aralık ayından bu yana 23 kilo verdi ve onun diyet listelerini aldım uygulamaya çalışıyorum. 2 küçük kızım var hem onların hızına yetişmek için hem onların hatıralarında fotoğraflarımızda şişman değil zarif bir anne olabilmek için birşeyler yapmam gerekiyor.Bu arada eşimde 1.90 boyunda ve oldukça zayıf evlendiğimiz zamanlar çok göze batmıyordu ama şimdi ben yanında annesi gibi oldum.annesi demişken çocuklarıma kayınvalidem bakıyor ve son derece fit 60 yaşında 60 kilo :) psikolojik destekleriniz ile belki bu defa başarırım.umarım bu defa başarırım
6 dilim ekmek veren diyetisyenden kaç bence ☺ 2 dilim bile fazla aslında ama baslarda yemende sakınca olur mu, kaptan ceza keser mi bilemem ☺Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet ekmeği mümkün olduğunda hayatımdan çıkartmaya çalışacağım. Geçen yıl gittiğim diyetisyenim maksimum 6 dilim esmer ekmek yiyebilirsin demişti ama o kadar özne rağmen kilo verememem beni düşünmeye sevk etti. Günde maksimum 2 dilimle sınırlı kalmayı planlıyorum. İnşallah olacak:)
Ben bugün pek iyi degilim rakibemcgdmk günaydın rakibem, nasılsın bakim?moral motivasyon ne alemde
Ben her sabah 59u görme ümidiyle çıkıyorum tartıya ama göremiyorumcanım sıkıldı çay Faslı 9u geçiyordu, bugün çay da içmiyiciimm.bakalım fark edecek mi yarına
Canım ama 6 ayda sporsuz 10 kilo vermiştim. Zaten 3-4. Dilimi aşmadım hiç. Bugün hiç şeker yemedim ve sabah sadece 1. Dilim ekmek vardı. Biraz halsiz gibiyim ama alıştıracağım kendimi ekmeksiz yaşamaya. İstisnası olur mu bilmem ama en azından günde değil ayda bir kaç dilim olsa bile razıyım. Benim için ekmek doyma sebebim. Kendini bildim bileki ekmeğe düşkün olmuşumdur.6 dilim ekmek veren diyetisyenden kaç bence ☺ 2 dilim bile fazla aslında ama baslarda yemende sakınca olur mu, kaptan ceza keser mi bilemem ☺
Hos geldinizGünaydınlar
Afiyet olsun canımEvet ara öğün yaptım kendime geldim.
1 çay bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi.
5 adet Badem.
Bir yarım litre su daha bitirdim.
tekrar hoşgeldin Çiçek’cimkuralları okudum kabul ediyorum.
evlenince kocayı bulduk sonra da yaydıkça yaydıkBu evlilik herkeste bir kilo etkisi bırakıyor maalesef. Benim eşimde zayıf o uüzden kilom göze batıyor. Kiloluymuş ama yüzü güzel eşinin diyorlar çok sinir oluyorum. Büyük bir istek ve azimle yapılamayacak hiç bir şey yoktur. Bence çok güzel sonuçlar alacaksın
6dilim ekmek veren diyetisyen sürekli müşterisi pardon danışanı olsunu amaçlıyordur.müşterisi ayda 1 kilo versin aylarca gelir getirsin derdindedir6 dilim ekmek veren diyetisyenden kaç bence ☺ 2 dilim bile fazla aslında ama baslarda yemende sakınca olur mu, kaptan ceza keser mi bilemem ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?