Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Büyüdük evet... gece sporu yok kusus biz... yarinda sana 1 gun iste canim

Evet yaa hatun hem ne bulursa yiyor hem de bizi yiyor
Kizzz bari yağlarımdan, soyleee ic yağlarımdan ye. İc yağı yararli hem

Evet yaa hatun hem ne bulursa yiyor hem de bizi yiyor
Kizzz bari yağlarımdan, soyleee ic yağlarımdan ye. İc yağı yararli hem
Yetmezse benim yağlarımda helali hoş olsun @Lavinia12345
afiyet olsun canım sahur yapmadın mı?ye annem karpuzu ye

Bugun mutfagi erkenden kapattim hemen menumu de yazayim

Ogle. 2 yumurta ile sahan yumurta, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay

Ara. Sekersiz nescafe, 1 avuc cig badem

Aksam. 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak etli taze fasulye yemegi, 1 corba kasesi cacik

Su. 3 lt
Spor yok

10.00 kahvaltı
Cevizli su
Limonlu ılık su
2 yumurtadan peynirli omlet
Ceviz
Keçiboynuzu pekmezi
1dlm pide

Ara 1,5 lt su(bugün Karatay yapayım didim tartı öncesi)
Akşam(16.30)
2 tabak bamya(çalıştırsın diye)
1 kase yoğurt

İftar
Tarçınlı süt,5-6 çiğ badem
1 tane sarma(tabak önümdeydi ne ara ağzıma attım bilemedim ) dün bir bugün de bir yedim ama Vicdan azabı çekiyorum şuan
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Komşum koca bir tabak ev baklavası getirdi, kocam önüne koydu, ne olur ne olmaz diye kalktım buraya geldimnormal şartlarda yarısını bi nefeste yerdim

afiyet olsun canım

Afiyet olsun tatlim sana bir guzellik yapayimmi?? Yemek suyunu tabagina almazsab eger kalori miktari yariya iner cunkuusuuu yagini suya salar yemek

Menun guzelde pok mu var acaba hayir yani 1 tane yedinde noldu??? Kilo vermeni durduracan haberin olsun hatuncumm

Ne zaman bitioo senin iznin hatuncumm??? Karpuz dut ohh ohh hayir yabi birseyde diyemiyorum ki izinliyim diyon

Menun guzelde pok mu var acaba hayir yani 1 tane yedinde noldu??? Kilo vermeni durduracan haberin olsun hatuncumm
Koz pirinç yok 1 çay bardağı bulgur var gerisi kıyma rahat ol da ben leptinime üzülüyorum, sarmayı yemesem badem de yemeyecektim
Ne zaman bitioo senin iznin hatuncumm??? Karpuz dut ohh ohh hayir yabi birseyde diyemiyorum ki izinliyim diyon
yarın dönüyor sahalara

Ne ara geldin ne zaman geldin benim niye haberim yok saksimiyim ben??? tanisalim hosgeldin

Hahah estağfurullah:) hoşbulduk :) hemen tanıtayım ben kendimi adım Nur 24 yaşındayım bekarım öğrenciyim 170 boyunda 71 kiloyum hedefim 60 olmak 1 sene önce 57 58 kiloydum 1 sene de bu kiloyu aldım umarım hemencecik veririm onun için de buraya geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…