Baktın mı canım merak ettim, tutturursun inşallah
Büyüdü annesi büyüdü
Değilim, bi gün daha lazım
Oy maşallah canım
Galiba yedin bizi
Ayy napsamesperenzaa medgic26 gece sporu yapsam faydası olur mi acep siz z bilirsiniz
oğlum sucuklu tost istemişti sucuk yerine en sevdiğim parmacığımı doğradım
Ne ara geldin ne zaman geldin benim niye haberim yok saksimiyim ben???Ben bugün geldim ama yarın bende tartılcakmıyım?
Evet yaa hatun hem ne bulursa yiyor hem de bizi yiyorBaktın mı canım merak ettim, tutturursun inşallah
Büyüdü annesi büyüdü
Değilim, bi gün daha lazım
Oy maşallah canım
Galiba yedin bizi
Ayy napsamesperenzaa medgic26 gece sporu yapsam faydası olur mi acep siz z bilirsiniz
oğlum sucuklu tost istemişti sucuk yerine en sevdiğim parmacığımı doğradım
Evet canım tartılacaksın ki deneme süren başlasınBen bugün geldim ama yarın bende tartılcakmıyım?
Çat la rımSuprizzzz
Sporu yap tekrar küsBüyüdük evet... gece sporu yok kusus biz... yarinda sana 1 gun iste canim
Tartilip kilonu bildireceksin canım ki kaptan azmini, gidisatini görsün, ona göre iki haftanin sonunda karar verecek gruba alip almamayaBen bugün geldim ama yarın bende tartılcakmıyım?
Yetmezse benim yağlarımda helali hoş olsun @Lavinia12345Evet yaa hatun hem ne bulursa yiyor hem de bizi yiyor
Kizzz bari yağlarımdan, soyleee ic yağlarımdan ye. İc yağı yararli hem
afiyet olsun canım sahur yapmadın mı?ye annem karpuzu yeArkadaşlar menüm
İftar
Bamya yemeği
Salata
İki kaşık yoğurt
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Dut
Hurma
Karpuz(kızım beyaza dönük yerlerini sevmiyor, onları yedim iki parca)
Su 2800 olur sanırım
500 bitki çayı
Spor yok
@esperenzaa @Lavinia12345 @yolcukardelen
afiyet olsun canımBugun mutfagi erkenden kapattim hemen menumu de yazayim
Ogle. 2 yumurta ile sahan yumurta, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ara. Sekersiz nescafe, 1 avuc cig badem
Aksam. 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak etli taze fasulye yemegi, 1 corba kasesi cacik
Su. 3 lt
Spor yok
Ben yapmiyorsam kimse yapmiycakk uleynnnnEvet canım tartılacaksın ki deneme süren başlasın
Çat la rım
Sporu yap tekrar küskuz sana demedim zaten sporu ben hedefe ulaşmak için yapabildiğim tek spor diye sisim
Afiyet olsun tatlimBugun mutfagi erkenden kapattim hemen menumu de yazayim
Ogle. 2 yumurta ile sahan yumurta, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ara. Sekersiz nescafe, 1 avuc cig badem
Aksam. 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak etli taze fasulye yemegi, 1 corba kasesi cacik
Su. 3 lt
Spor yok
Menun guzelde pok mu var acaba hayir yani 1 tane yedinde noldu??? Kilo vermeni durduracan haberin olsun hatuncumm10.00 kahvaltı
Cevizli su
Limonlu ılık su
2 yumurtadan peynirli omlet
Ceviz
Keçiboynuzu pekmezi
1dlm pide
Ara 1,5 lt su(bugün Karatay yapayım didim tartı öncesi)
Akşam(16.30)
2 tabak bamya(çalıştırsın diye)
1 kase yoğurt
İftar
Tarçınlı süt,5-6 çiğ badem
1 tane sarma(tabak önümdeydi ne ara ağzıma attım bilemedim ) dün bir bugün de bir yedim ama Vicdan azabı çekiyorum şuan
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Komşum koca bir tabak ev baklavası getirdi, kocam önüne koydu, ne olur ne olmaz diye kalktım buraya geldimnormal şartlarda yarısını bi nefeste yerdim
Ne zaman bitioo senin iznin hatuncumm??? Karpuz dut ohh ohhArkadaşlar menüm
İftar
Bamya yemeği
Salata
İki kaşık yoğurt
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Dut
Hurma
Karpuz(kızım beyaza dönük yerlerini sevmiyor, onları yedim iki parca)
Su 2800 olur sanırım
500 bitki çayı
Spor yok
@esperenzaa @Lavinia12345 @yolcukardelen
Parmacığımı kestim artık saramamBen yapmiyorsam kimse yapmiycakk uleynnnnödem yapar bak inanma oyle şeylere sen git sarma sar hahaha
Anam adamm beni dusman belleyecek hehehehe
Koz pirinç yok 1 çay bardağı bulgur var gerisi kıyma rahat ol da ben leptinime üzülüyorum, sarmayı yemesem badem de yemeyecektimMenun guzelde pok mu var acaba hayir yani 1 tane yedinde noldu??? Kilo vermeni durduracan haberin olsun hatuncumm
yarın dönüyor sahalaraNe zaman bitioo senin iznin hatuncumm??? Karpuz dut ohh ohhhayir yabi birseyde diyemiyorum ki izinliyim diyon
Ne ara geldin ne zaman geldin benim niye haberim yok saksimiyim ben???tanisalim hosgeldin
Gelip sizi barıştırıyormuşAnam adamm beni dusman belleyecek hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?