Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tartilip kilonu bildireceksin canım ki kaptan azmini, gidisatini görsün, ona göre iki haftanin sonunda karar verecek gruba alip almamaya

Sabah tartılır yazarım canım çok sağol.İnşallah alır beni de gruba çok kararlıyım çok bu iş olucak o kilolar gidicek başka yolu yok

Sen de sarmayı goturmussun ☺afiyet olsun

Ne zaman bitioo senin iznin hatuncumm??? Karpuz dut ohh ohh hayir yabi birseyde diyemiyorum ki izinliyim diyon
Tamam karpuz da bitti, dut da
Hem karpuz beyaza donuk kismiydi, sekeri az ☺
Bugün iki ilaç içtim, odem yapmazsa yarın giricem listeye de büyük ihtimal yapacak. esperenzaa kabul ederse bugünkü kilomla girerim ama

Burayi hemen terket 170 boyundayim 75 olsam zil takip oynayacam yaaaa heheh iyi yaptin buraya gelmek ile... bende buranin menu elestirmeni diyet gurmesiyim insanin yedigini bogazina dizerim haberin ole

Kiyamam gecmis olsun noldu ki adasim??? Giriver gitsin yaa sen yabanci degilsin hatuncumm

İlk menüm çok heyecanlandımmmm :)
Sabah saat 11 gibi birşeydi aslında sabah ta sayılmaz pek :)
6 kaşık menemen
5 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir yedim
Öğlen 2 gibiydi
12 kiraz
5 çilek
3 erik
Yarım bardak ta süt içtim
Ben çok severim meyveyi hele hele yaz meyvelerini fazla olmuş olabilir
Ara
Flat white
Akşam 9 azıcık geç oldu farkındayım geç uyanınca hepsi geç oldu ama gece uyumicağım için bi açıdan iyi oldu acıkmam artık
2 köfte
2 dilim et
3 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurtlu pazı

Hatunnnn ilk gunun gunahi olmaz diyorum yoksa menune destan yazarim haberin olsun menune etiketle beni canim ama olmamislrti yazayimmi sana???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…