Sahur yapmıyorum ben canım yıllardır, diyetle ilgili değil. Sahurda yiyince acikiyorum.Yetmezse benim yağlarımda helali hoş olsun @Lavinia12345
afiyet olsun canım sahur yapmadın mı?ye annem karpuzu ye
Evet canım tartılacaksın ki deneme süren başlasın
Çat la rım
Sporu yap tekrar küskuz sana demedim zaten sporu ben hedefe ulaşmak için yapabildiğim tek spor diye sisim
Ya iste cigneme ve yutma islemi gerceklesince sizlere ömürKoz pirinç yok 1 çay bardağı bulgur var gerisi kıyma rahat ol da ben leptinime üzülüyorum, sarmayı yemesem badem de yemeyecektim
yarın dönüyor sahalara
Tartilip kilonu bildireceksin canım ki kaptan azmini, gidisatini görsün, ona göre iki haftanin sonunda karar verecek gruba alip almamaya
Sen de sarmayı goturmussun ☺afiyet olsun10.00 kahvaltı
Cevizli su
Limonlu ılık su
2 yumurtadan peynirli omlet
Ceviz
Keçiboynuzu pekmezi
1dlm pide
Ara 1,5 lt su(bugün Karatay yapayım didim tartı öncesi)
Akşam(16.30)
2 tabak bamya(çalıştırsın diye)
1 kase yoğurt
İftar
Tarçınlı süt,5-6 çiğ badem
1 tane sarma(tabak önümdeydi ne ara ağzıma attım bilemedim ) dün bir bugün de bir yedim ama Vicdan azabı çekiyorum şuan
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Komşum koca bir tabak ev baklavası getirdi, kocam önüne koydu, ne olur ne olmaz diye kalktım buraya geldimnormal şartlarda yarısını bi nefeste yerdim
Sabah 1 yumurta peynir zeytin domates 2 ceviz cay
Aksam 3yk zeytinyagli tazecik fasulye 3 yk ev yoğurdu @yolcukardelen nin yapamadigindan3 lt su 92000 adim esperenzaa
Tamam hatırladım canımSahur yapmıyorum ben canım yıllardır, diyetle ilgili değil. Sahurda yiyince acikiyorum.
Karpuzun sekersiz dış kısmını yedim ☺
Of ofYa iste cigneme ve yutma islemi gerceklesince sizlere ömür
şekersiz kısmından yedimSen de sarmayı goturmussun ☺afiyet olsun
Tamam karpuz da bitti, dut daNe zaman bitioo senin iznin hatuncumm??? Karpuz dut ohh ohhhayir yabi birseyde diyemiyorum ki izinliyim diyon
Burayi hemen terketHahah estağfurullah:) hoşbulduk :) hemen tanıtayım ben kendimi adım Nur 24 yaşındayım bekarım öğrenciyim 170 boyunda 71 kiloyum hedefim 60 olmak 1 sene önce 57 58 kiloydum 1 sene de bu kiloyu aldım umarım hemencecik veririm onun için de buraya geldim
Yaprağı yedim deseydin anlardimTamam hatırladım canım
Of of
şekersiz kısmından yedim
Kiyamam gecmis olsun noldu ki adasim??? Giriver gitsin yaa sen yabanci degilsin hatuncummTamam karpuz da bitti, dut da
Hem karpuz beyaza donuk kismiydi, sekeri az ☺
Bugün iki ilaç içtim, odem yapmazsa yarın giricem listeye de büyük ihtimal yapacak.esperenzaa kabul ederse bugünkü kilomla girerim ama
İnsallah canim, inan burada aktif olursan bak böyle karpuzun kabuğunu da yesen hakkından geliyorlarSabah tartılır yazarım canım çok sağol.İnşallah alır beni de gruba çok kararlıyım çok bu iş olucak o kilolar gidicek başka yolu yok
Hatun afiyet olsun menun guzel yarina seni cok merak ediyorum :)Bugün ki menüm
Sahur
1 bardak su
İftar
1 kepçe tarhana
2 yk barbunya
2 yk çılbır
1 avuç içi kadar tavuk göğüs
Avuç içinin yarısı kadar pide
Sıvılar
2 lt su,1 kupa kayısılı form çay
esperenzaa , medgic26
Kulagim cinladiİnsallah canim, inan burada aktif olursan bak böyle karpuzun kabuğunu da yesen hakkından geliyorlar
Çok iyi değil kuzum yaaaHatun afiyet olsun menun guzel yarina seni cok merak ediyorum :)habein olsun
Hatunnnn ilk gunun gunahi olmaz diyorum yoksa menune destan yazarim haberin olsunİlk menüm çok heyecanlandımmmm :)
Sabah saat 11 gibi birşeydi aslında sabah ta sayılmaz pek :)
6 kaşık menemen
5 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir yedim
Öğlen 2 gibiydi
12 kiraz
5 çilek
3 erik
Yarım bardak ta süt içtim
Ben çok severim meyveyi hele hele yaz meyvelerini fazla olmuş olabilir
Ara
Flat white
Akşam 9 azıcık geç oldu farkındayım geç uyanınca hepsi geç oldu ama gece uyumicağım için bi açıdan iyi oldu acıkmam artık
2 köfte
2 dilim et
3 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurtlu pazı
Kac??soyle bakalim biÇok iyi değil kuzum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?