Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kiyamam gecmis olsun noldu ki adasim??? Giriver gitsin yaa sen yabanci degilsin hatuncumm
Sağol kuzumm boğazlarım yine sisti yaa
Tüm gün yattım.
Son yıllarda oruc tutarken böbreklerim agrimaya başladı. Tas dusuruyorum falan. Bugün de çok ağrıdı. Halbuki iftar sonrasi illa 2800 su icerim.

Burayi hemen terket 170 boyundayim 75 olsam zil takip oynayacam yaaaa heheh iyi yaptin buraya gelmek ile... bende buranin menu elestirmeni diyet gurmesiyim insanin yedigini bogazina dizerim haberin ole

Hahaha canım daha önce 115 kiloya çıkış ordan 57 ye inmiş biri var aslında karşında yani herşeyi yaşadım şimdi o yüzden de dur deme vakti dedim zaten

İnsallah canim, inan burada aktif olursan bak böyle karpuzun kabuğunu da yesen hakkından geliyorlar

Tam da böyle bişeye ihtiyacım var zaten canım

Hatunnnn ilk gunun gunahi olmaz diyorum yoksa menune destan yazarim haberin olsun menune etiketle beni canim ama olmamislrti yazayimmi sana???

Yaz yaz dinliyorum :) tamam bundan sonra menülere seni etiketlerim bilmiyordum canım

Bence kabul eder canım kaç gündür zaten girebilecek kilodasın, sağlık nihayetindeKaptanımız çok anlayışlıdır
Yaprağı yedim deseydin anlardim
Yalan mı söyliyeyim yedim içiyle dışıylan
Kiz komsuya caldirdigib yogurtla hava atma esperenzaa bi bak hele yawww Sultansa
yok ki komşumda mayalayan, bazen arıyorum maya bulamıyorum ah ahh, yakın olsanız mayayla gelip mayalardınız ben kahvemi yudumlarken

Huhuuuu ben geldim ne konuşmuşunuz be
hiçç geçmiş yapmamaam bugün kaçamak yapanı görmezden gelmeye karar verdim.yediğiniz içtiğiniz yanınıza kâr kaldı köftehorlar hadi iyisiniz dememi bekliyorsanız daha çok beklersiniz
Mübarek cuma öncesi yakarım çıranızı

Sağol kuzumm boğazlarım yine sisti yaa
Tüm gün yattım.
Son yıllarda oruc tutarken böbreklerim agrimaya başladı. Tas dusuruyorum falan. Bugün de çok ağrıdı. Halbuki iftar sonrasi illa 2800 su icerim.
Kiz benimde böbreğim ağrıyı popo acikta kalıyo herhalde dedim ama suphelenmedimde degil yani

Seni direkt yediklerini Boğaza dizme müdürüne aktarıyorum medgic26
Yarın sabah yazayım kuzum.Gece sporu yapacak adam da yok yazık bana
Ah ah olsa da izin yok kuzum üzülme
hoşgeldin canım, niye şaşırıyon da medgic26 geldi, kaç gündür nasıl da sessizdikhele ben hiç sevmem konuşmayı,takkmın en sessiziyim ayol

cgdmk canımmm çok çok geçmiş olsun.bildirimini bugünden yap tatlım
O son dilim karpuzu yemeyecektin
Canım sağlığını etkiliyorsa tutma canım.yazık üzüldüm canım

cgdmk canımmm çok çok geçmiş olsun.bildirimini bugünden yap tatlım
O son dilim karpuzu yemeyecektin
Canım sağlığını etkiliyorsa tutma canım.yazık üzüldüm canım
Elimde çekirdek varmışçasına oturdum kenarda bekliyorum cgdmk de hele kaç kilocuksun

Merhaba hos geldin. Ben de 4 haftadir burdayim. Ogretmenim bir oglum var. 37 yasindayim. Grubun cok faydasini gorursun. Iyi ki geldin :)

Nasılsın canım
Allah bağışlasın kızlarını.benim de 3 yaşını bikaç ay geçmiş gecelerin çocuğu uykusuz bi oğlum var.
Deneme süresi bunun için var canım, bu süre alışıp uyum sağlamamız için var.
eşin aklı sıra senin iyiliğin için söylüyordur.takılma bu laflara ,hırslanıp bu dediklerini eşine yedireceğin günü bekle
Bak bu arkadaşını sevdim.diyet yapıp pasta hüpleten kızdan uzAk dur.
Sağlıklı beslenip spor yapan arkadaşa iyice yaklaş diğer arkadaşlarını gözüm tutmadı

Beni ve esperenza yi kaptani yaninkuzum :)

Heheheh uyanik ne kadaaan hazirci hatunsun sen yaaa alalhta yakin degiliz 2 ogun bana yikilcan demi yemegeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…