Sağol kuzumm boğazlarım yine sisti yaaKiyamam gecmis olsun noldu ki adasim??? Giriver gitsin yaa sen yabanci degilsin hatuncumm
Burayi hemen terket170 boyundayim 75 olsam zil takip oynayacam yaaaa heheh iyi yaptin buraya gelmek ile... bende buranin menu elestirmeni diyet gurmesiyim insanin yedigini bogazina dizerim haberin ole
İnsallah canim, inan burada aktif olursan bak böyle karpuzun kabuğunu da yesen hakkından geliyorlar
Hatunnnn ilk gunun gunahi olmaz diyorum yoksa menune destan yazarim haberin olsunmenune etiketle beni canim ama olmamislrti yazayimmi sana???
Yarın sabah yazayım kuzum.Gece sporu yapacak adam da yok yazık banaKac??soyle bakalim bi
Bence kabul eder canım kaç gündür zaten girebilecek kilodasın, sağlık nihayetindeTamam karpuz da bitti, dut da
Hem karpuz beyaza donuk kismiydi, sekeri az ☺
Bugün iki ilaç içtim, odem yapmazsa yarın giricem listeye de büyük ihtimal yapacak.esperenzaa kabul ederse bugünkü kilomla girerim ama
Yalan mı söyliyeyim yedim içiyle dışıylanYaprağı yedim deseydin anlardim
yok ki komşumda mayalayan, bazen arıyorum maya bulamıyorum ah ahh, yakın olsanız mayayla gelip mayalardınız ben kahvemi yudumlarken
Kiz benimde böbreğim ağrıyı popo acikta kalıyo herhalde dedim ama suphelenmedimde degil yaniSağol kuzumm boğazlarım yine sisti yaa
Tüm gün yattım.
Son yıllarda oruc tutarken böbreklerim agrimaya başladı. Tas dusuruyorum falan. Bugün de çok ağrıdı. Halbuki iftar sonrasi illa 2800 su icerim.
Kız kısmı anlamaz böyle şeylerdenYarın sabah yazayım kuzum.Gece sporu yapacak adam da yok yazık bana
Seni direkt yediklerini Boğaza dizme müdürüne aktarıyorumİlk menüm çok heyecanlandımmmm :)
Sabah saat 11 gibi birşeydi aslında sabah ta sayılmaz pek :)
6 kaşık menemen
5 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir yedim
Öğlen 2 gibiydi
12 kiraz
5 çilek
3 erik
Yarım bardak ta süt içtim
Ben çok severim meyveyi hele hele yaz meyvelerini fazla olmuş olabilir
Ara
Flat white
Akşam 9 azıcık geç oldu farkındayım geç uyanınca hepsi geç oldu ama gece uyumicağım için bi açıdan iyi oldu acıkmam artık
2 köfte
2 dilim et
3 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurtlu pazı
Ah ah olsa da izin yok kuzum üzülmeYarın sabah yazayım kuzum.Gece sporu yapacak adam da yok yazık bana
hoşgeldin canım, niye şaşırıyon daHuhuuuu ben geldimne konuşmuşunuz be
hiçç geçmiş yapmamaam bugün kaçamak yapanı görmezden gelmeye karar verdim.yediğiniz içtiğiniz yanınıza kâr kaldı köftehorlar hadi iyisiniz dememi bekliyorsanız daha çok beklersiniz
Mübarek cuma öncesi yakarım çıranızı
Bak hele bak hele, gelir gelmez ilk neyi görmüş
Kız kısmı anlamaz böyle şeylerdenben ne yapayım haftanın yarısı bekar yarısı evli modda takılıyorum
HahahahaBak hele bak hele, gelir gelmez ilk neyi görmüş
kalori hesabindan ziyade ekmek yemedigim icin zaten tencereden alirken suyunu suzdurup oyle aliyorum tabaga ama bunu bildigimde iyi oldu daha dikkat ederimAfiyet olsun tatlimsana bir guzellik yapayimmi?? Yemek suyunu tabagina almazsab eger kalori miktari yariya iner cunkuusuuu yagini suya salar yemek
Merhaba hos geldin. Ben de 4 haftadir burdayim. Ogretmenim bir oglum var. 37 yasindayim. Grubun cok faydasini gorursun. Iyi ki geldin :)
Allah bağışlasın kızlarını.benim de 3 yaşını bikaç ay geçmiş gecelerin çocuğu uykusuz bi oğlum var.umarım bu defa olur deflarca diyet yapıp yarıyoldan dönmekten çok sıkıldım.küçük kızım 8 buçuk aylık şu an sadece geceleri emiyor.senin başarını hikayeni okuduktan sonra birazda bu gruba katılmaya karar verim.daha doğrusu böyle bir grup olduğundan haberim oldu.ilk zaman aksaklıklar olursa şimdiden özür dilerim:) küçük kızım hiç uyumuyor geceleri 1 ya da 2 saatli uyku ile işe geliyorum bazen bazı şeyleri unutabiliyorum.bu konudada bilgi vereyim önceden istedim
eşin aklı sıra senin iyiliğin için söylüyordur.takılma bu laflara ,hırslanıp bu dediklerini eşine yedireceğin günü bekleya çok sinir bozucu bir durum değilmi bizde de yüzüme söyleyen yok ama genek olarak hissediyorum en önemlisi kendim rahatsız oluyorum eşimle 12 yıldır beraberiz tanıştığımızda 58 kiloydum o da evrim geçirdin diyoro dedikçe daha çok yiyesim geliyor
Bak bu arkadaşını sevdim.diyet yapıp pasta hüpleten kızdan uzAk dur.Evet bugün kuruyemiş alacağım tabi çiğ. Burada bir arkadaş var hem iş çıkışı yürüyüş yapıyor hem hayatında ekmek şeker va şeyler yok. Onunla yürüyüp motivasyon yapacağım. Ekmeksiz olmak Orladı beni ama yavaş yavaş kendime geldim.
Zaten zeytinyağı direk saf hali ile işlenmemiş o konuda çok şükür şanslıyım. Tereyağ ve zeytinyağı dışında hiç bir yağ kullanmıyorum.
Dünden beri öyle sabırsızım ki sürekli bir heyecan var içimde bir an önce düzeni kurup kilo verme aşamasına geçmek işin sabırsızım
Iyiyim kuzum. Yazili kagitlarini hazirladim. Saydim siniflara ayirdim ogretmen eve iş getiriyor mecburen :)Nasılsın canım
Beni ve esperenza yi kaptani yaninkuzum :)Hahaha canım daha önce 115 kiloya çıkış ordan 57 ye inmiş biri var aslında karşında yani herşeyi yaşadımşimdi o yüzden de dur deme vakti dedim zaten
Tam da böyle bişeye ihtiyacım var zaten canım
Yaz yaz dinliyorum :) tamam bundan sonra menülere seni etiketlerim bilmiyordum canım
Yarın sabah yazayım kuzum.Gece sporu yapacak adam da yok yazık bana
Beni ve esperenza yi kaptani yaninkuzum :)
Heheheh uyanik ne kadaaan hazirci hatunsun sen yaaa alalhta yakin degiliz 2 ogun bana yikilcan demi yemegeeeBence kabul eder canım kaç gündür zaten girebilecek kilodasın, sağlık nihayetindeKaptanımız çok anlayışlıdır
Yalan mı söyliyeyim yedim içiyle dışıylan
yok ki komşumda mayalayan, bazen arıyorum maya bulamıyorum ah ahh, yakın olsanız mayayla gelip mayalardınız ben kahvemi yudumlarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?