- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Kızlarımın üçü bir iddiaya girdi,hepsi birbirini kenafir gözleri ile yere serdGeçmiş olsun rakibem, bende biraz üşüttüm iyi değilim...
Geçmiş olsun...
eşin seni kaslı fit olmanı çok istiyor diye hissediyorum diyeyim de belki spora başlarsın kızyA SİZİNEŞLERİNİZ NE GÜZEL YORUM YAPIYO ben eşimin gerçek hislerini hiç bilmiyorum çocu işi olmasa yediğim tatlıya asla karışmazdı. Ama bende aslında gerçek düşüncelerini söylesin istiyorum sizce kilolu mu begeniyordur zayıf mı@esperenzaa hislerinle bi el at bakim şu soruma esperenzaa
Uyum sağlarsın canım,ilk 3gün geçti mi sen de buranınbenimde tam ihtiyacım olan şey böyle bir motivasyon kanalıydı.inşallah uyum sağlar bende sizler gibi başarılı sonuçlar elde ederim.
sen hazır mısın çidoşuumm:))Hatunlar yarin buyuk gün... hazirmisiniz bakimmm
Afiyet olsun tekrar geçmiş olsun canımArkadaşlar menüm
İftar
Bamya yemeği
Salata
İki kaşık yoğurt
Bir kibrit kutusu kadar peynir
Dut
Hurma
Karpuz(kızım beyaza dönük yerlerini sevmiyor, onları yedim iki parca)
Su 2800 olur sanırım
500 bitki çayı
Spor yok
@esperenzaa @Lavinia12345 @yolcukardelen
Ben cok faydasını girdum kuzumkalori hesabindan ziyade ekmek yemedigim icin zaten tencereden alirken suyunu suzdurup oyle aliyorum tabaga ama bunu bildigimde iyi oldu daha dikkat ederim
Ayipsin bebemm herdaimKızlarımın üçü bir iddiaya girdi,hepsi birbirini kenafir gözleri ile yere serd
eşin seni kaslı fit olmanı çok istiyor diye hissediyorum diyeyim de belki spora başlarsın kız
Uyum sağlarsın canım,ilk 3gün geçti mi sen de buranın
sen hazır mısın çidoşuumm:))
Hosgeldin bebemmm benimmm... kacamaklari Ispilemek istemiyorum amaHuhuuuu ben geldimne konuşmuşunuz be
hiçç geçmiş yapmamaam bugün kaçamak yapanı görmezden gelmeye karar verdim.yediğiniz içtiğiniz yanınıza kâr kaldı köftehorlar hadi iyisiniz dememi bekliyorsanız daha çok beklersiniz
Mübarek cuma öncesi yakarım çıranızı
Hoş vallaHahahahavatandaş aç diyorum aç aç.sana göre hava hoş.40’ın çıktı eşin yanında
Canımmm sana da geçmiş olsun nasılsın?
lavinia direkt ayçekirdeğini aldı eline, bi avuç kesmez onu
Benim bi arkadaşım eşi ile kanlı bıçaklı da olsa gece sporunu es geçmez, ihtiyaçtan yapıp işi görülünce adamla küslüğe devam eder.Evet canım tartılacaksın ki deneme süren başlasın
Çat la rım
Sporu yap tekrar küskuz sana demedim zaten sporu ben hedefe ulaşmak için yapabildiğim tek spor diye sisim
Afiyet olsun canım.Bugun mutfagi erkenden kapattim hemen menumu de yazayim
Ogle. 2 yumurta ile sahan yumurta, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi sekersiz cay
Ara. Sekersiz nescafe, 1 avuc cig badem
Aksam. 1 kepce tarhana corbasi, 1 tabak etli taze fasulye yemegi, 1 corba kasesi cacik
Su. 3 lt
Spor yok
Aman kuzum böbrek bi aliskanlik yapınca sürekli yokluyor dikkat et, susuz kalma sakın. Hele aileden de geliyorsa çok daha dikkat et. Benim babmdan geliyorKiz benimde böbreğim ağrıyı popo acikta kalıyo herhalde dedim ama suphelenmedimde degil yani
İspik demeyelim de bilgi alış verişi diyelim kuzumHosgeldin bebemmm benimmm... kacamaklari Ispilemek istemiyorum amaneysee hadi
çok geçmiş olsun tekrar canım.Hoş vallaama Çiğdem’den korkuma diyemiyorum bi hafta sahalardan uzağım galiba, baya derinden oldu tek elle iş yapıyorum ama gırgırındayım zonklamadığı zamanlar
lavinia direkt ayçekirdeğini aldı eline, bi avuç kesmez onu
Abimde vardi tas... baska kimsede duymadjm anlamadjm ya ben birazda evde giyinme ozurlusuyum onunda faydasi var banaAman kuzum böbrek bi aliskanlik yapınca sürekli yokluyor dikkat et, susuz kalma sakın. Hele aileden de geliyorsa çok daha dikkat et. Benim babmdan geliyor
Kesinlikle aslinda oylr demek lazimİspik demeyelim de bilgi alış verişi diyelim kuzum
çok geçmiş olsun tekrar canım.
Hahaaha @Lavinia12345 yerim yiyeceğim diye dolanıyordur kesin:)
Sarmamı alır gelirdim canım ama neyseHeheheh uyanik ne kadaaan hazirci hatunsun sen yaaa alalhta yakin degiliz 2 ogun bana yikilcan demi yemegeee
Öyle valla canım, hoş geldin, inşallah gönlüne de öyle neşe gelir, problemler biter bir an önceBen geldim nese geldi ayolll
yok artık gerçekten miBenim bi arkadaşım eşi ile kanlı bıçaklı da olsa gece sporunu es geçmez, ihtiyaçtan yapıp işi görülünce adamla küslüğe devam eder.
Bu hikayedeki arkadaş ben değilim ha.
Afiyet olsun canım.
Çok sağol canım.cgdmk canımmm çok çok geçmiş olsun.bildirimini bugünden yap tatlım
O son dilim karpuzu yemeyecektin
Canım sağlığını etkiliyorsa tutma canım.yazık üzüldüm canım
Maşallah canımBen hazirim kuzum 1 kiloya yakin verdimm sanirsam. Peki ya sen :)
komşunu hiç sevmedim10.00 kahvaltı
Cevizli su
Limonlu ılık su
2 yumurtadan peynirli omlet
Ceviz
Keçiboynuzu pekmezi
1dlm pide
Ara 1,5 lt su(bugün Karatay yapayım didim tartı öncesi)
Akşam(16.30)
2 tabak bamya(çalıştırsın diye)
1 kase yoğurt
İftar
Tarçınlı süt,5-6 çiğ badem
1 tane sarma(tabak önümdeydi ne ara ağzıma attım bilemedim ) dün bir bugün de bir yedim ama Vicdan azabı çekiyorum şuan
esperenzaa medgic26 cgdmk @Lavinia12345
Komşum koca bir tabak ev baklavası getirdi, kocam önüne koydu, ne olur ne olmaz diye kalktım buraya geldimnormal şartlarda yarısını bi nefeste yerdim
Tamam canımm.Çok sağol canım.
Yapayım o zaman, yarın olur da daha düşük gelirse grubumuzun refahi açısından duzeltiriz
Bu hafta 60.7
Geçen hafta 61.8 dim aama sanırim izne ayrıldığım kilo geçerli, o da 61.0
Fark 0.3
Yüzde 0.49
Yasak gardasim oyle besinleri sokmuyoruz eveSarmamı alır gelirdim canım ama neyserokadan saracam zaten bundan sonra
Öyle valla canım, hoş geldin, inşallah gönlüne de öyle neşe gelir, problemler biter bir an önce
yok artık gerçekten mideğüşük
yaşasın takımdasın, hoşgeldinÇok sağol canım.
Yapayım o zaman, yarın olur da daha düşük gelirse grubumuzun refahi açısından duzeltiriz
Bu hafta 60.7
Geçen hafta 61.8 dim aama sanırim izne ayrıldığım kilo geçerli, o da 61.0
Fark 0.3
Yüzde 0.49
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?