HahahaO degilde benim derdimm buyuk koca kisisi ile kusum gece sporu yok... 99 a az kaldi 5tas yalan olucak vay bana kiyamam ben kendimediyeti bırakıyorum arkadas
Yok kiz olmaz oylr domuz inadımi bilir yemezHahaha
Benim arkadaş gibi yap,ihtiyacını görecek kadar barış sonra küslüğe kaldığın yerden devam
Ortalık fena kuzıştı.sana özel de yazayım kuzummm
60.7 gecen hafta 61.8
Yüzde alıyorduk, öyle anlaşmıştık.
Yüzde 1.78
Yarın da sizleri goruciimm ☺❤
Ben de kendimi et diye avutuyorum işte yoksa çok kızgınım kendimeMaşallah canım
komşunu hiç sevmedimkara vicdanlı tartı öncesi yenir mi sarma
O degilde benim derdimm buyuk koca kisisi ile kusum gece sporu yok... 99 a az kaldi 5tas yalan olucak vay bana kiyamam ben kendimediyeti bırakıyorum arkadas
dur ben bi hesaplayıp geleyim ihtimal var mu diyesana özel de yazayım kuzummm
60.7 gecen hafta 61.8
Yüzde alıyorduk, öyle anlaşmıştık.
Yüzde 1.78
Yarın da sizleri goruciimm ☺❤
Geçmiş olsun canım o kadar derinden mi kestin ki, aman dikkat et.Hoş vallaama Çiğdem’den korkuma diyemiyorum bi hafta sahalardan uzağım galiba, baya derinden oldu tek elle iş yapıyorum ama gırgırındayım zonklamadığı zamanlar
lavinia direkt ayçekirdeğini aldı eline, bi avuç kesmez onu
Benim de inadım çok pistir.Yok kiz olmaz oylr domuz inadımi bilir yemez
Evet ayaklari falan üşütme sakın, belini ört iyice.Abimde vardi tas... baska kimsede duymadjm anlamadjm ya ben birazda evde giyinme ozurlusuyum onunda faydasi var bana
Sabaha kadar dans desem ihtimalin artar belki kızdur ben bi hesaplayıp geleyim ihtimal var mu diye
Tabi tabi
Çiğdem de bamya yedi diyeceğim de konu başka yere kayacakHedefime ulaşırsam 1.81 oluyo, 100 altı olursa 1.65 oluyo
İyi ki bamya yemişim bugünbiraz önce içimdeki kötülüklerden kurtulunca az umutlanır gibi oldum
Sorma canım ya derin baya, ilk kanamayla tansiyonum falan düştüGeçmiş olsun canım o kadar derinden mi kestin ki, aman dikkat et.
İyiyim canim ❤Tamam canımm.
Şimdi nasılsın canım?
İyi geceler canım.bol bol dinlen yarına daha iyi olursun inşallah.İyiyim canim ❤
Yattım şimdi
yaralı Elim havada çok romantik olur zatenSabaha kadar dans desem ihtimalin artar belki kızhazır eşin tatlı yemiş,tatlı tatlı konuşmaya bi başlayın
Deme öyle mukaddes deme öyle, ben bi tencere yaptım iki gün yiyeyim diyeÇiğdem de bamya yedi diyeceğim de konu başka yere kayacakbamya yemek olandan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?