Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yat dinlen canım.uykusuzluk ödem yapmasın hemşire
Allah rahatlık versin canım.

Diyetteyim demiyorum kimseye. Sadece dikkat ediyorum diyorum. İnşallah farkı yakın zamanda görecekler. Haftaya o da diyette olacak bakalım kim galip gelecek

Diyetteyim demiyorum kimseye. Sadece dikkat ediyorum diyorum. İnşallah farkı yakın zamanda görecekler. Haftaya o da diyette olacak bakalım kim galip gelecek
İçim almıyor bu sıralar ,sıcaklardan mı ne bilmiyorum diye de sallayabilirsin
Ben de çok yakınlarım haricinde kimseye söylememiştim
Benim yalanım hep aynıydı şekerim yüksek dokanıyor derdim hep

Daha yeni eve girdim sayılır, söyle ki sevgili cgdmk ve @yolcukardelen yüzdelik üzerinde konuştular tamam dedik :)
Benim asıl amacım 58 olmaktı.
58,2 idim bugün
Yarın bakacağim, saat 3 gibi tartılacağim, o zaman bildirim yapacağım, her şekilde cgdmk kazandın bizi yedin yendin :) ben yenmek fiili pek doğru kullanamıyorum, yendi win, yenildi kaybetti mi oluyor? Çok karışık geliyor

Günaydınlar...

Dün akşam söylediğim gibi bir porsiyon taze fasulya, bir kase zencefilli, naneli ve salatalıklı yoğurt yedim.
Bir avuç çiğ çekirdek yedim kabızlık için ama nedense kaar etmedi.

2 litre suyu zorladım ama bir bardak eksik içtim.
O bir bardağı da sabah limonlu olarak aç karnına içtim.

Sabah ki menüm:
1 tane haşlanmış yumurta
7 adet zaytın( 5 i yeşil 2 siyah)
3-4 tutam taze nane
9-10 tutam maydonoz
Bir dilim tuzsuz beyaz peynir.
Bir fincan yeşil çay.

Ekmeksiz kahvaltım hayırlı olsun

Gelelim beni üzen duruma kabızlıktan mıdır nedir sabah tartıldığımda çok üzüldüm. Sadece iki günde 100 gr gitmiş gözüküyor.
Mevcut kilom sabah itibariylr 81.8

Yenmek yani kazanmak win
Yenilmek yani kaybetmek lose, be defeated

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…