Gerçekten guzel bi kahvaltı, afiyet olsun. Demek ko ekmeksiz de edilebiliyormus ☺Günaydınlar...
Dün akşam söylediğim gibi bir porsiyon taze fasulya, bir kase zencefilli, naneli ve salatalıklı yoğurt yedim.
Bir avuç çiğ çekirdek yedim kabızlık için ama nedense kaar etmedi.
2 litre suyu zorladım ama bir bardak eksik içtim.
O bir bardağı da sabah limonlu olarak aç karnına içtim.
Sabah ki menüm:
1 tane haşlanmış yumurta
7 adet zaytın( 5 i yeşil 2 siyah)
3-4 tutam taze nane
9-10 tutam maydonoz
Bir dilim tuzsuz beyaz peynir.
Bir fincan yeşil çay.
Ekmeksiz kahvaltım hayırlı olsun
Gelelim beni üzen duruma kabızlıktan mıdır nedir sabah tartıldığımda çok üzüldüm. Sadece iki günde 100 gr gitmiş gözüküyor.
Mevcut kilom sabah itibariylr 81.8
Cok iyi vermissin vermissin tebrikler ❤Günaydınlar kızlar.Hayırlı cumalar hepimize.
İlk kilo bildirimi benden gelsin.
Geçen hafta Cuma : 93,8
Bu Cuma : 92,2
Fark : - 1,600
Yüzde : 1,71
esperenzaa ve güzel rakibem medgic26
Teşekkürler canım bu hafta hedefim -2 ydi ama olmadı.Buna da şükürCok iyi vermissin vermissin tebrikler ❤
Canım o 200 de gidecektir Eminin hedefine ulaşacağınaDaha yeni eve girdim sayılır, söyle ki sevgili cgdmk ve @yolcukardelen yüzdelik üzerinde konuştular tamam dedik :)
Benim asıl amacım 58 olmaktı.
58,2 idim bugün
Yarın bakacağim, saat 3 gibi tartılacağim, o zaman bildirim yapacağım, her şekildecgdmk kazandın bizi yedin yendin :) ben yenmek fiili pek doğru kullanamıyorum, yendi win, yenildi kaybetti mi oluyor? Çok karışık geliyor
Maşallah canım süpersinGünaydınlar kızlar.Hayırlı cumalar hepimize.
İlk kilo bildirimi benden gelsin.
Geçen hafta Cuma : 93,8
Bu Cuma : 92,2
Fark : - 1,600
Yüzde : 1,71
esperenzaa ve güzel rakibem medgic26
vücut yavaşlıyor illa ki canım , gayet güzel eksilmişsinöNCEKİ KİLOM : 61
ŞİMDİKİ KİLOM : 60,50
YÜZDESİ : 0,819
Hedefimi tutturamadım sanırım beş kilodan sonra durakladım yada adet olamamam vücudum da ödem yapıyor çünkü yeme içme konusunda vicdanen rahatım
Canım o 200 de gidecektir Eminin hedefine ulaşacağına
Maşallah canım süpersin
vücut yavaşlıyor illa ki canım , gayet güzel eksilmişsin
Dün gördüğünü yazmamış mıydın? Bu hafta daha kolay olur 5lileri görürsün inşallahBen net 60 ı görmek isterdim canım ama olmadı
Günaydın canım.Süpersin.Ne zaman döneceksin?Günaydın kızlar.. Herkes iyidir inşallah
Ben son 1 aydır inanılmaz yoğundum biraz duruldu bu son kişi gündür.
Diyetimi bozmadım devam ettiriyorum, şu anda 96 kiloyum.
Ben yenilmek ayrı fiil olarak düşünmuyordum, sanki yenmekten türemiş gibi, yapmak yapiyor yapildi gibi sanıyordum, teşekkür ederim artık unutmam....Yenmek yani kazanmak win
Yenilmek yani kaybetmek lose, be defeated
Dün gördüğünü yazmamış mıydın? Bu hafta daha kolay olur 5lileri görürsün inşallahCanım
Canım gecikmen çok fazla olduğundan bu ödem çookk normal üZme kendini, sonra patır patır gider inşallah60,50 ğum 60 ı kesin görürüm diyordum canım
Kesinlikle, harikaTeşekkürler canım bu hafta hedefim -2 ydi ama olmadı.Buna da şükür
Yine de iyi canım, kilo azaldıkça az gidiyor kilolar, tebrikleröNCEKİ KİLOM : 61
ŞİMDİKİ KİLOM : 60,50
YÜZDESİ : 0,819
Hedefimi tutturamadım sanırım beş kilodan sonra durakladım yada adet olamamam vücudum da ödem yapıyor çünkü yeme içme konusunda vicdanen rahatım
Günaydın canım, şahane kilo vermişsin 89 a ne kalmış şuradaaGünaydın canım.Süpersin.Ne zaman döneceksin?
Biz iyiyiz çabalıyoruz.Sen yine de aramızda ol.Günaydın canım, şahane kilo vermişsin 89 a ne kalmış şuradaa
Tam bir ay önce ruzgarece dedi aktif olmazsan seni listeye almayacağım, izne çıktığım kiloyla dönüştüm ve elimden geldiğince yazıyordum buraya... Ben sizleri iyi misiniz diye sormaya geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?