Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gerçekten guzel bi kahvaltı, afiyet olsun. Demek ko ekmeksiz de edilebiliyormus ☺
Kabızlik için ben dogadan kayısılı form çayının faydasını cok gördüm. İstersen dene
En büyük sorunum bu kabızlık. Ortasını bulamıyorum mide bağırsak sorunlu. Ama düzenli be sağlıklı beslendikçe bu da rutine binecek eminim. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. 9.30 gibi ara öğünümü yapacağım. Bir çay bardağı kahve ve 10 adet çiğ fındık.

Bugün spor yapamayacağım yarın ev işi pazar doğa yürüyüşü olacak çok yüklenmek istemiyorum kendime çünkü haftaya regl olacağım pertim çıkacak yoksa.

Bu arada yeniden teşekkür ediyorum sizlere. Sabah büyük bir azimle ve istekle uyanıp mutlu mutlu kahvaltımı hazırladım. Burası bana çok iyi geldi, gelecek eminim.

Afiyet olsun
Sendeki moral, motivasyon, azim ve ışık da cok önemli ❤

Ben dün iftarda diyet miyet kalmadı, bir sürü meyve yedim, salata şekilde tabi karpuz ve kavunda vardi,
Yarım kase çorba,
Salata
2 tane köfte ve haşlanmış karnıbahar
1 tane samosa küçücük üçken borek
Evdeki tartı bir 58 gösteriyor bir 59 sabah tok karnına ölçtüm.
Dün iftar öncesi ve sonrası baya yoruldum.
Ama iftar sonrası gelip evde iki tane Mısır ekmeği yedim.
Evet ben galiba geri kilo alacağım, istemiyorum, beni kendim getir esperenzaa ,
İftar öncesi kilo 58,2 idi tartı doğru ölçüyor
Ama işte iftarda batırdım.
Sahur yapamadım, uyanamadım.
12000 adım =180 puan
Kilo bildirimi yaparken böyle şeyler yazmak istemezdim....iradem yeterince güçlü değil...
cgdmk @yolcukardelen ben yenildim, nefsime boğazıma yenildim...

Gecen cuma kaçtın?
Anladığım kadarıyla bugun oruçlu değilsin, kahvaltidan once tartildiginda kaç geldin?
Yemek dediğin gibi bizi geriletiyor maalesef. Bak bi karpuzun bile bana ettiğini biliyorsun. Ptesiden beri artidan kurtulamadim, bi eksilmeye gectim ama ptesiye göre yine artidayim. Bu minik yarislarimizin, kapismalarimizin sebebi hep motivasyon amaçlı biliyorsun. Yarismaya da yeterince odaklanirsan kacamak yapamiyorsun. İnan ben yoksa o karpuzu şimdiye birakmazdim
Kacamak Kacamak yapacaksan sadece yeter ki meyve olsun, kacamak sayilmaz pek, sahur ya da kahvaltı ideal olanı tabi.
Bırakma sakın..
Bak düşünsene 9 temmuzda 54 kilo olacağız
Daha bir bucuk ay var ve sen bizlerden bir adim ondesin. Ve kilon da kotu değil, 58 cok iyi hatta ve yanılmıyorsam boyun benden uzundu. Dunu geride birak ve sakın bir daha dun dun yediklerini yeme meyve haricinde. Her canın istediginde yaz buraya zaten @esperenzaa nin cezasindan korkusumuza yiyemiyoruz bile

Yok oruçluyum bugün dünden yediklerim tok karnına tartıldım...

cgdmk sağolasın rakibim, aynen ben çok öbürüm ya, normal vakitte evet almayacağım diyordum, gerçe dün tatlıyı geri çevirdim...
Evet yapacağım, olacağız temmuzda 54 kilo,
Bana sanki 58 duran kilo gibi geliyor...
Ne yapacağim ben ....

Bir bucuk ayda 4 kilo verirsin kuzum ya sıkma canını, ben senin yerinde olsam 25 hazirana kadar 4 kilo verip sonraki gunlerde de sabitlerdim
Sendeki metabolizma canavar gibi maşallah ama bu sagliksiz yiyecekler yemeni gerektirmiyor

günaydın
kilo bildirimi yapayım sabah tartıldım tam olarak 87
dün ki menüm
sabah 8 de 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 7 zeytinbir dilim peynir
saat 10 30 çay 1 paket etiform zeytinli domatesli
öğle 12:00 yarım kase ezogelinm çorbası küçük bir kase pul biberli yoğurt yarım porsiyon et döner salata
saat 15:30 bir paket eti form
akşam 1 kase soğuk çorba 1 küçük kase barbunya
1 tanede bademli magnum yedim ama bugün itibari ile başlayacağım diye :)

Evet bugün artık tm olarak basla
Dünkü menün genel olarak kötü, bol karbonhidratlı. Özellikle iki paket etiform da olsa bisküvi fazla.. bir de sabah iki dilim ekmek yiyip uzerine bir paket yemissin :)

Çiğdem tatlı sevmezinanılır gibi değil ama tatlı sevmeyen tombiş oluyormuş@medgic26 ’i kaynanası şişirdi ondan böyle oldu kuzum

afiyet olsun canım.

Tamam o zaman 23 hazirana kadar 9 kilo verme yarısı yapalim varmisin??? Canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…