Kaybetmek, kazanmak diye düşünürsen aklın karışmaz canımBen yenilmek ayrı fiil olarak düşünmuyordum, sanki yenmekten türemiş gibi, yapmak yapiyor yapildi gibi sanıyordum, teşekkür ederim artık unutmam....
En büyük sorunum bu kabızlık. Ortasını bulamıyorum mide bağırsak sorunlu. Ama düzenli be sağlıklı beslendikçe bu da rutine binecek eminim. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. 9.30 gibi ara öğünümü yapacağım. Bir çay bardağı kahve ve 10 adet çiğ fındık.Gerçekten guzel bi kahvaltı, afiyet olsun. Demek ko ekmeksiz de edilebiliyormus ☺
Kabızlik için ben dogadan kayısılı form çayının faydasını cok gördüm. İstersen dene
Merakla bekliyorum ☺Kuzumu uyutmaya başarırsam biraz daha uyuyp bildirim yapacağım@cgdmk
Afiyet olsunEn büyük sorunum bu kabızlık. Ortasını bulamıyorum mide bağırsak sorunlu. Ama düzenli be sağlıklı beslendikçe bu da rutine binecek eminim. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. 9.30 gibi ara öğünümü yapacağım. Bir çay bardağı kahve ve 10 adet çiğ fındık.
Bugün spor yapamayacağım yarın ev işi pazar doğa yürüyüşü olacak çok yüklenmek istemiyorum kendime çünkü haftaya regl olacağım pertim çıkacak yoksa.
Bu arada yeniden teşekkür ediyorum sizlere. Sabah büyük bir azimle ve istekle uyanıp mutlu mutlu kahvaltımı hazırladım. Burası bana çok iyi geldi, gelecek eminim.
Cok iyiGünaydın kızlar
Dün sabah tartılmıştım ben aslında
71.0 dım
Bu sabah 70.2
Dünden beri giden kilo 0.8 gram olmuş
Gecen cuma kaçtın?Ben dün iftarda diyet miyet kalmadı, bir sürü meyve yedim, salata şekilde tabi karpuz ve kavunda vardi,
Yarım kase çorba,
Salata
2 tane köfte ve haşlanmış karnıbahar
1 tane samosa küçücük üçken borek
Evdeki tartı bir 58 gösteriyor bir 59 sabah tok karnına ölçtüm.
Dün iftar öncesi ve sonrası baya yoruldum.
Ama iftar sonrası gelip evde iki tane Mısır ekmeği yedim.
Evet ben galiba geri kilo alacağım, istemiyorum, beni kendim getiresperenzaa ,
İftar öncesi kilo 58,2 idi tartı doğru ölçüyor
Ama işte iftarda batırdım.
Sahur yapamadım, uyanamadım.
12000 adım =180 puan
Kilo bildirimi yaparken böyle şeyler yazmak istemezdim....iradem yeterince güçlü değil...
cgdmk @yolcukardelen ben yenildim, nefsime boğazıma yenildim...
Cok iyi
hoşbulduk teşekkür ederim:)Hoşgeldin ☺
Yok oruçluyum bugün dünden yediklerim tok karnına tartıldım...Gecen cuma kaçtın?
Anladığım kadarıyla bugun oruçlu değilsin, kahvaltidan once tartildiginda kaç geldin?
Yemek dediğin gibi bizi geriletiyor maalesef. Bak bi karpuzun bile bana ettiğini biliyorsun. Ptesiden beri artidan kurtulamadim, bi eksilmeye gectim ama ptesiye göre yine artidayim. Bu minik yarislarimizin, kapismalarimizin sebebi hep motivasyon amaçlı biliyorsun. Yarismaya da yeterince odaklanirsan kacamak yapamiyorsun. İnan ben yoksa o karpuzu şimdiye birakmazdim
Kacamak Kacamak yapacaksan sadece yeter ki meyve olsun, kacamak sayilmaz pek, sahur ya da kahvaltı ideal olanı tabi.
Bırakma sakın..
Bak düşünsene 9 temmuzda 54 kilo olacağız❤
Daha bir bucuk ay var ve sen bizlerden bir adim ondesin. Ve kilon da kotu değil, 58 cok iyi hatta ve yanılmıyorsam boyun benden uzundu. Dunu geride birak ve sakın bir daha dun dun yediklerini yeme meyve haricinde. Her canın istediginde yaz burayazaten @esperenzaa nin cezasindan korkusumuza yiyemiyoruz bile
O zaman 5.30 gibi tartil. Ben ineceğini düşünüyorum, inemezsen de dünkü yediklerinjn faturası olarak sayarsin ve bi daha yemezsinYok oruçluyum bugün dünden yediklerim tok karnına tartıldım...
Bir bucuk ayda 4 kilo verirsin kuzum ya sıkma canını, ben senin yerinde olsam 25 hazirana kadar 4 kilo verip sonraki gunlerde de sabitlerdimcgdmk sağolasın rakibim, aynen ben çok öbürüm ya, normal vakitte evet almayacağım diyordum, gerçe dün tatlıyı geri çevirdim...
Evet yapacağım, olacağız temmuzda 54 kilo,
Bana sanki 58 duran kilo gibi geliyor...
Ne yapacağim ben ....
Evet bugün artık tm olarak baslagünaydın
kilo bildirimi yapayım sabah tartıldım tam olarak 87
dün ki menüm
sabah 8 de 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 7 zeytinbir dilim peynir
saat 10 30 çay 1 paket etiform zeytinli domatesli
öğle 12:00 yarım kase ezogelinm çorbası küçük bir kase pul biberli yoğurt yarım porsiyon et döner salata
saat 15:30 bir paket eti form
akşam 1 kase soğuk çorba 1 küçük kase barbunya
1 tanede bademli magnum yedimama bugün itibari ile başlayacağım diye :)
Canımm ya çok çok teşekkür ederim güzel söz ve düşüncelerin için
çiğdemi ağırlığının %87’sini verdirerek kızı tüy sikletten bile hafif yapmışım
Merhaba
Ben unutmam hata yapmam
Çiğdem’i üflesem uçacak kıvama getirmişim kıskanmayın
Gıskançlar
Çiğdem tatlı sevmezinanılır gibi değil ama tatlı sevmeyen tombiş oluyormuş @medgic26 ’i kaynanası şişirdi ondan böyle oldu kuzum
afiyet olsun canım.
Tamam o zaman 23 hazirana kadar 9 kilo verme yarısı yapalim varmisin??? Canim
Abur cubur kilolarımızın baş nedeni.
Hele biraz depresifken ilk sarıldığımız şey abur cubur oluyor.
Kilo
Eheheh ondan mi dersin artiyiBen de kendimi et diye avutuyorum işte yoksa çok kızgınım kendime
Ay kocam yarısını yedi tabağın zaten sinir oldum, insan hepsini bitirir
bu hafta niye artıdaydın şimdi anladım
Eee ne demişler akılsız başın cezasını yaşlı gözler çekerAkıllansın da üzmesin seni
Ramazn mubarek gun kac gun oldu iste konusmuyorum...Benim de inadım çok pistir.
Offf offf ates basiyor böyle acisi cikiyor iste sonradaEvet ayaklari falan üşütme sakın, belini ört iyice.
Uwww hatunnn cok guzel tebrik ederim seni helal kizzzGünaydınlar kızlar.Hayırlı cumalar hepimize.
İlk kilo bildirimi benden gelsin.
Geçen hafta Cuma : 93,8
Bu Cuma : 92,2
Fark : - 1,600
Yüzde : 1,71
esperenzaa ve güzel rakibem medgic26
Senin kilon az 500 gram da hic az degil tebrikler kuzumöNCEKİ KİLOM : 61
ŞİMDİKİ KİLOM : 60,50
YÜZDESİ : 0,819
Hedefimi tutturamadım sanırım beş kilodan sonra durakladım yada adet olamamam vücudum da ödem yapıyor çünkü yeme içme konusunda vicdanen rahatım
Cok guzel tebrik ediyorum canımGünaydın kızlar
Dün sabah tartılmıştım ben aslında
71.0 dım
Bu sabah 70.2
Dünden beri giden kilo 0.8 gram olmuş
Paket urunu gordum sanki 3 tane??? Bugun basladigin icin yorum yapmıyorum canım menune beni be esperenza yi etiketle olurmugünaydın
kilo bildirimi yapayım sabah tartıldım tam olarak 87
dün ki menüm
sabah 8 de 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 7 zeytinbir dilim peynir
saat 10 30 çay 1 paket etiform zeytinli domatesli
öğle 12:00 yarım kase ezogelinm çorbası küçük bir kase pul biberli yoğurt yarım porsiyon et döner salata
saat 15:30 bir paket eti form
akşam 1 kase soğuk çorba 1 küçük kase barbunya
1 tanede bademli magnum yedimama bugün itibari ile başlayacağım diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?