Süpersin canım.2 li hanelere çok az kaldı
Aynen az kaldi valla :) heyecanliyimSüpersin canım.2 li hanelere çok az kaldı
Bende 8 li rakamları bekliyorum.Bir ay içinde 88 inmem gerekAynen az kaldi valla :) heyecanliyim
bende etiform küçük paket kalorisi düşük diye genelde ara öğün olarak hep bu şekilde devam ediyorum.mesela şimdi yazdığını görmeden bir fincan yeşilçay ve 1 paket etiform yedim sanırım etiform yerine koyacak bir şey bulmalıyımEvet bugün artık tm olarak basla
Dünkü menün genel olarak kötü, bol karbonhidratlı. Özellikle iki paket etiform da olsa bisküvi fazla.. bir de sabah iki dilim ekmek yiyip uzerine bir paket yemissin :)
Eki Görüntüle 2150104
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59,5
Fark 1.1
Oran: 1.81
Sevgili rakibelerimcgdmk @Lavinia12345 siz olmasanız bu kadar asılmazdım bu kilo için iyi ki varsınız
Canım çok sevindim, daha ilk gün zamanla daha da motive olursjn umarımEn büyük sorunum bu kabızlık. Ortasını bulamıyorum mide bağırsak sorunlu. Ama düzenli be sağlıklı beslendikçe bu da rutine binecek eminim. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. 9.30 gibi ara öğünümü yapacağım. Bir çay bardağı kahve ve 10 adet çiğ fındık.
Bugün spor yapamayacağım yarın ev işi pazar doğa yürüyüşü olacak çok yüklenmek istemiyorum kendime çünkü haftaya regl olacağım pertim çıkacak yoksa.
Bu arada yeniden teşekkür ediyorum sizlere. Sabah büyük bir azimle ve istekle uyanıp mutlu mutlu kahvaltımı hazırladım. Burası bana çok iyi geldi, gelecek eminim.
canım geçene yapacak bir şey yok, pişman ol ve unutma bu pişmanlığı.bir daha yememen gereken bir şeye elin uzanınca hatırla e miBen dün iftarda diyet miyet kalmadı, bir sürü meyve yedim, salata şekilde tabi karpuz ve kavunda vardi,
Yarım kase çorba,
Salata
2 tane köfte ve haşlanmış karnıbahar
1 tane samosa küçücük üçken borek
Evdeki tartı bir 58 gösteriyor bir 59 sabah tok karnına ölçtüm.
Dün iftar öncesi ve sonrası baya yoruldum.
Ama iftar sonrası gelip evde iki tane Mısır ekmeği yedim.
Evet ben galiba geri kilo alacağım, istemiyorum, beni kendim getiresperenzaa ,
İftar öncesi kilo 58,2 idi tartı doğru ölçüyor
Ama işte iftarda batırdım.
Sahur yapamadım, uyanamadım.
12000 adım =180 puan
Kilo bildirimi yaparken böyle şeyler yazmak istemezdim....iradem yeterince güçlü değil...
cgdmk @yolcukardelen ben yenildim, nefsime boğazıma yenildim...
Bir gün için çok çok iyi tebrik ederim canım:)Günaydın kızlar
Dün sabah tartılmıştım ben aslında
71.0 dım
Bu sabah 70.2
Dünden beri giden kilo 0.8 gram olmuş
Süpersin canım, haftaya 99.9u göreceğine inanıyorum, artıdan bu kadar eksiye geçmek çok güzelGecen cuma 103.1
Bugun 101.8
Fark 1.3kilocuk
Oran 1.26
esperenzaa
Pazartesi de arti gormusken bu rakam beni coook ama coook mutlu etti
Kuru yemiş ve çiğ badem fındık vsbende etiform küçük paket kalorisi düşük diye genelde ara öğün olarak hep bu şekilde devam ediyorum.mesela şimdi yazdığını görmeden bir fincan yeşilçay ve 1 paket etiform yedim sanırım etiform yerine koyacak bir şey bulmalıyım
istemeye devam et ki motivasyonun hiç eksilmeden sen bu kiloya kadar eksilŞu an yerinde olmayı öyle çok istiyorum ki valla süpersin 59.5 görsem yeter bana
Çok güzelGecen cuma 103.1
Bugun 101.8
Fark 1.3kilocuk
Oran 1.26
esperenzaa
tebrik ederim:)Gecen cuma 103.1
Bugun 101.8
Fark 1.3kilocuk
Oran 1.26
esperenzaa
Cig kuruyemis yiyebilirsinbende etiform küçük paket kalorisi düşük diye genelde ara öğün olarak hep bu şekilde devam ediyorum.mesela şimdi yazdığını görmeden bir fincan yeşilçay ve 1 paket etiform yedim sanırım etiform yerine koyacak bir şey bulmalıyım
tebrik ederim darısıda başımıza:) yolumuz uzunEki Görüntüle 2150104
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59,5
Fark 1.1
Sevgili rakibelerimcgdmk @Lavinia12345 siz olmasanız bu kadar asılmazdım bu kilo için iyi ki varsınız
Güne geç başlamış olman biraz yeme düzenini bozmuş sanırım.İlk menüm çok heyecanlandımmmm :)
Sabah saat 11 gibi birşeydi aslında sabah ta sayılmaz pek :)
6 kaşık menemen
5 zeytin
2 dilim ekmek
Beyaz peynir yedim
Öğlen 2 gibiydi
12 kiraz
5 çilek
3 erik
Yarım bardak ta süt içtim
Ben çok severim meyveyi hele hele yaz meyvelerini fazla olmuş olabilir
Ara
Flat white
Akşam 9 azıcık geç oldu farkındayım geç uyanınca hepsi geç oldu ama gece uyumicağım için bi açıdan iyi oldu acıkmam artık
2 köfte
2 dilim et
3 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurtlu pazı
Günaydın canım.kahvaltın çok iyi ,afiyet olsun.su miktarın arttıkça bağırsak sorunun da azalır.Günaydınlar...
Dün akşam söylediğim gibi bir porsiyon taze fasulya, bir kase zencefilli, naneli ve salatalıklı yoğurt yedim.
Bir avuç çiğ çekirdek yedim kabızlık için ama nedense kaar etmedi.
2 litre suyu zorladım ama bir bardak eksik içtim.
O bir bardağı da sabah limonlu olarak aç karnına içtim.
Sabah ki menüm:
1 tane haşlanmış yumurta
7 adet zaytın( 5 i yeşil 2 siyah)
3-4 tutam taze nane
9-10 tutam maydonoz
Bir dilim tuzsuz beyaz peynir.
Bir fincan yeşil çay.
Ekmeksiz kahvaltım hayırlı olsun
Gelelim beni üzen duruma kabızlıktan mıdır nedir sabah tartıldığımda çok üzüldüm. Sadece iki günde 100 gr gitmiş gözüküyor.
Mevcut kilom sabah itibariylr 81.8
şahanesib canım.tebriklerGünaydınlar kızlar.Hayırlı cumalar hepimize.
İlk kilo bildirimi benden gelsin.
Geçen hafta Cuma : 93,8
Bu Cuma : 92,2
Fark : - 1,600
Yüzde : 1,71
esperenzaa ve güzel rakibem medgic26
hahahaGünaydın arkadaşlar ❤
Cekirdegimi aldım, merakla sonuçları izliyorum ☺
Ooo çok iyisin maaşallah, bi ben kaldım 60larda ☺ ben de haftaya cuma hedef koyayim 59.9 diyeKozlar günaydıınDüne göre 500 gr eksideyim, 5li rakamlara gelmiş bulunuyorum
Maaasallah sana yaa cidden helal olsunEki Görüntüle 2150104
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59,5
Fark 1.1
Tebrikler canım,verdiğin kilo aslında kötü değil.öNCEKİ KİLOM : 61
ŞİMDİKİ KİLOM : 60,50
YÜZDESİ : 0,819
Hedefimi tutturamadım sanırım beş kilodan sonra durakladım yada adet olamamam vücudum da ödem yapıyor çünkü yeme içme konusunda vicdanen rahatım
günaydın canım.iyi kilo vermişsin tebriklerGünaydın kızlar.. Herkes iyidir inşallah
Ben son 1 aydır inanılmaz yoğundum biraz duruldu bu son kişi gündür.
Diyetimi bozmadım devam ettiriyorum, şu anda 96 kiloyum.
Canım çok sevindim, daha ilk gün zamanla daha da motive olursjn umarım
Ben bu hafta kabızlığı iki tabak bamyayla çözdüm, bundan sonra persembe değil de Çarşamba yapmayı düşünüyorum, iki gün yerinSeviyorsan bi dene
canım geçene yapacak bir şey yok, pişman ol ve unutma bu pişmanlığı.bir daha yememen gereken bir şeye elin uzanınca hatırla e mi
Günaydınlarrr. Evet o kadar iyi bir kahvaltıydı ki. Öğün aramdaki 10 fındığın 5 i kaldı yiyemedim.Günaydın canım.kahvaltın çok iyi ,afiyet olsun.su miktarın arttıkça bağırsak sorunun da azalır.
Dün çok yürüdün alışık olmadığın için onun ödemi bile olabilir.
Daha da iyi gelecek burası emin ol canım.senin azmin motivasyonun güzel zaten,zamanEn büyük sorunum bu kabızlık. Ortasını bulamıyorum mide bağırsak sorunlu. Ama düzenli be sağlıklı beslendikçe bu da rutine binecek eminim. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. 9.30 gibi ara öğünümü yapacağım. Bir çay bardağı kahve ve 10 adet çiğ fındık.
Bugün spor yapamayacağım yarın ev işi pazar doğa yürüyüşü olacak çok yüklenmek istemiyorum kendime çünkü haftaya regl olacağım pertim çıkacak yoksa.
Bu arada yeniden teşekkür ediyorum sizlere. Sabah büyük bir azimle ve istekle uyanıp mutlu mutlu kahvaltımı hazırladım. Burası bana çok iyi geldi, gelecek eminim.
tebrikler canımmGünaydın kızlar
Dün sabah tartılmıştım ben aslında
71.0 dım
Bu sabah 70.2
Dünden beri giden kilo 0.8 gram olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?