Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet bugün artık tm olarak basla
Dünkü menün genel olarak kötü, bol karbonhidratlı. Özellikle iki paket etiform da olsa bisküvi fazla.. bir de sabah iki dilim ekmek yiyip uzerine bir paket yemissin :)
bende etiform küçük paket kalorisi düşük diye genelde ara öğün olarak hep bu şekilde devam ediyorum.mesela şimdi yazdığını görmeden bir fincan yeşilçay ve 1 paket etiform yedim sanırım etiform yerine koyacak bir şey bulmalıyım

Canım çok sevindim, daha ilk gün zamanla daha da motive olursjn umarım
Ben bu hafta kabızlığı iki tabak bamyayla çözdüm, bundan sonra persembe değil de Çarşamba yapmayı düşünüyorum, iki gün yerinSeviyorsan bi dene
canım geçene yapacak bir şey yok, pişman ol ve unutma bu pişmanlığı.bir daha yememen gereken bir şeye elin uzanınca hatırla e mi

Günaydın kızlar
Dün sabah tartılmıştım ben aslında
71.0 dım
Bu sabah 70.2
Dünden beri giden kilo 0.8 gram olmuş
Bir gün için çok çok iyi tebrik ederim canım:)
Gecen cuma 103.1
Bugun 101.8
Fark 1.3kilocuk
Oran 1.26
esperenzaa
Pazartesi de arti gormusken bu rakam beni coook ama coook mutlu etti
Süpersin canım, haftaya 99.9u göreceğine inanıyorum, artıdan bu kadar eksiye geçmek çok güzel
Kuru yemiş ve çiğ badem fındık vs
Şu an yerinde olmayı öyle çok istiyorum ki valla süpersin 59.5 görsem yeter bana
istemeye devam et ki motivasyonun hiç eksilmeden sen bu kiloya kadar eksil

Cig kuruyemis yiyebilirsin
Yeşil elma yiyebilirsin

Selam bugün kafamı topladım şükür daha iyiyim bu hafta bildirimimle geldim
2 hafta önce 83.5
Geçen hafta sabitti ama bildirim yapamamıştım
Bu hafta 82.8
Fark 0.7
Yüzde 0.42 ikiye bölünmüş hali ama yine de kontrol ederseniz iyi olur. Ben kahvaltı yapıp geliyorum hemen biraz geçmiş yapayım çok uzak kaldım

Güne geç başlamış olman biraz yeme düzenini bozmuş sanırım.

Günaydın canım.kahvaltın çok iyi ,afiyet olsun.su miktarın arttıkça bağırsak sorunun da azalır.
Dün çok yürüdün alışık olmadığın için onun ödemi bile olabilir.
Günaydınlar kızlar.Hayırlı cumalar hepimize.
İlk kilo bildirimi benden gelsin.

Geçen hafta Cuma : 93,8
Bu Cuma : 92,2
Fark : - 1,600
Yüzde : 1,71

esperenzaa ve güzel rakibem medgic26
şahanesib canım.tebrikler
Günaydın arkadaşlar ❤
Cekirdegimi aldım, merakla sonuçları izliyorum ☺
hahaha günaydın canım. Nasıl oldun,daha iyi misin?

Tebrikler canım,verdiğin kilo aslında kötü değil.
Öncelikle doktora gitmen gerek regl için ve spor yapman gerek canım.sporsuz başlangıçta kilo verilse de zamala spor olmadan çok yavaş gidiyor canım.
Günaydın kızlar.. Herkes iyidir inşallah
Ben son 1 aydır inanılmaz yoğundum biraz duruldu bu son kişi gündür.
Diyetimi bozmadım devam ettiriyorum, şu anda 96 kiloyum.
günaydın canım.iyi kilo vermişsin tebrikler

İnşllah canım. Annemi gaza getirdim oda başladı. Bir ay sonra ne kadar verdik kıyaslayacağız. Bir birimizi motive edelim dedim.
Bende birazdan liste düzenleyeceğim aebze ağırlık olacak şekilde.
Bamyaya gelince hiç yemedim hayatımda kaynanam dondurmuş al demişti alıp deneyeyim bir kere .
Günaydın canım.kahvaltın çok iyi ,afiyet olsun.su miktarın arttıkça bağırsak sorunun da azalır.
Dün çok yürüdün alışık olmadığın için onun ödemi bile olabilir.
Günaydınlarrr. Evet o kadar iyi bir kahvaltıydı ki. Öğün aramdaki 10 fındığın 5 i kaldı yiyemedim.
Evet dün zorladım ama 2 litre yapamadım bugün inşallah yapacağım.
Yürüyüşün ödem yaptığını bilmiyordum. Bugün ara vereceğim yarın ev işi pazar yine yürüyüş.

Yaşasın sağlıklı beslenme

Daha da iyi gelecek burası emin ol canım.senin azmin motivasyonun güzel zaten,zaman
Günaydın kızlar
Dün sabah tartılmıştım ben aslında
71.0 dım
Bu sabah 70.2
Dünden beri giden kilo 0.8 gram olmuş
tebrikler canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…