Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok teşekkür ederim
İnşallah canım şu an çok motiveyim

aynen öyle oldu bi de akşam dışardaydım bişey yemekte istemedim dışarda sağlıklı da yesem bana niyeyse kilo aldırıyor ızgara bile öyle, bunu evde kullandığım malzemelere bağlıyorum ben evde hep saf soğuk sıkım zeytinyağı saf tereyağı falan kullanıyorum yumurtamı bile dayım getiriyor bize tuz nerdeyse hiç kullanmam bol baharatla tatlandırırım herşeyi sanırım bu yüzden dışarda ne yesem direk kilo alıyorum.akşam ondan dolayı da geçe kaldı biraz

Mersi bebemm muckkk ❤

Ben çok oburum diye beynini şartlandırma canım.buradaki herkes ben dahil aç çok oburuz ki kilo sorunu yaşıyoruz.beynine doğru sinyalleri gönder, ben bunu başaracağım o irade bende var de.
Şimdi gelelim cezana meyveler,minnak üçgen börek,mısır ekmeği tam 1 saat spor cezan var.cezaların git gide ağırlaşıyor farkındaysan.1 saat sporun 30 dksı tempolu yürüyüş,20 dakikası bölgesel hareket ve 10dakikası da yüksek tempolu dans vs şeklinde olsun.
Cezalarını tamamlayınca etiketle.
Bir de önümüz hafta sonu şayer hafta sonunda yoldan çıkmayı düşünürsen bil ki ceza daha ağır olacak. Hele bir de takımın listesindeken kaçamak görürsem yedin seni lavinia

O etiformlarin hicbir faydası yok tamamen kapitalizim yaniltmaca inanma canim... cig kuruyemiş tarcinli sut yogurt ayran az kuru meyve.. meyveyede yüklenme seker sonucta

Offf offf kasirgaa olmus vallahi

Canım paket ürün çok fazla olmuş,zaten iki dilim ekmek varken gerek yoktu bence. Paket gıda yerine çiğ kuru yemiş,yoğurt,kahve,tarçınlı süt yada büyük bardak ayran ara öğün olabilir.
Gecen cuma 103.1
Bugun 101.8
Fark 1.3kilocuk
Oran 1.26
esperenzaa
Pazartesi de arti gormusken bu rakam beni coook ama coook mutlu etti
canımmmm biliyordum senden böyle bir atak geleceğini.
Tebrik ederim.sıkıntılarına rağmen bunu başardıysan senin başaramayacağın şey yok canım.

Sağol iyiyim bugün cok Şükür, su icince kendime geldim ❤
Kahvaltı ediyorum, birazdan doğum günü hazirliklarina basliycam yavastan, yarın kutliycaz malum ❤

günde ne kadar ip atlama ve bölgesel hareket tavsiye edersin canım sıkılaşmakta istiyorum çünkü

Kahvaltı ediyorum, birazdan doğum günü hazirliklarina basliycam yavastan, yarın kutliycaz malum ❤
Doğum günü için en uygun zaman listeye girdikten sonraki hafta canım
İzin bitti gelsin 300-500 bişeyler. Ayy elim kaşımıyor kız

Sagol iyi kalplim sirdasim.. korktum.arti görünce ama şükür izin vermedim odemdi sanırım oda... 99 az kaldi icim kipir kipir hey gidi heyy 4 nisan 112 suan 101.8 saka gibi yaaa MEGER NE KOLAYMIS KILO VERMEK..
Iyiki Iyikimsin

tebrik ederim darısıda başımıza:) yolumuz uzun
Teşekkür ederim
Ooo çok iyisin maaşallah, bi ben kaldım 60larda ☺ ben de haftaya cuma hedef koyayim 59.9 diye
Olmaz buçuk bari olsun ki zorlayalımBen bu hedefi koymasaydık mümkün değil yapamazdım
Maaasallah sana yaa cidden helal olsun
@Lavinia12345 gel beraber yiyelim sultanı
Daha çok yenecek yerim var gelin
o çok iyi, annene de sevgiler

günde ne kadar ip atlama ve bölgesel hareket tavsiye edersin canım sıkılaşmakta istiyorum çünkü
İp atlama senin kondüsyonuna göre zamanla artar canım.Atlayabildiğin kadarını atla,sonra gün gün arttırarak git.ben geçen yıl 45’dklık leslie ile bile 10 günde bariz sıkılaşmıştım.
Günlük 20-30dk ile başla zamanla arttırırsın.Haftanın en az dört günü yapabilirsen çok iyi olur.maksimum da 6 gün spor bir gün dinlenme olmalı.

Ay
amanda amann dogungununuzu sevsinler resim at bizede neler yaptin ettigini fikir olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…