Yaparsin canim inan cok inanBende 8 li rakamları bekliyorum.Bir ay içinde 88 inmem gerek
Çok teşekkür ederimBir gün için çok çok iyi tebrik ederim canım:)
Süpersin canım, haftaya 99.9u göreceğine inanıyorum, artıdan bu kadar eksiye geçmek çok güzel
Kuru yemiş ve çiğ badem fındık vs
istemeye devam et ki motivasyonun hiç eksilmeden sen bu kiloya kadar eksil
Güne geç başlamış olman biraz yeme düzenini bozmuş sanırım.
Günaydın canım.kahvaltın çok iyi ,afiyet olsun.su miktarın arttıkça bağırsak sorunun da azalır.
Dün çok yürüdün alışık olmadığın için onun ödemi bile olabilir.
şahanesib canım.tebrikler
hahahagünaydın canım. Nasıl oldun,daha iyi misin?
Mersi bebemm muckkk ❤Bir gün için çok çok iyi tebrik ederim canım:)
Süpersin canım, haftaya 99.9u göreceğine inanıyorum, artıdan bu kadar eksiye geçmek çok güzel
Kuru yemiş ve çiğ badem fındık vs
istemeye devam et ki motivasyonun hiç eksilmeden sen bu kiloya kadar eksil
Daha da iyi gelecek burası emin ol canım.senin azmin motivasyonun güzel zaten,zaman
tebrikler canımm
Sagol canim sukur ramazan moduna alisti vucut pazartesi arti görmüştüm moralim bozulmustuÇok güzeltebrikler canım
Teşekkürler canım :)tebrik ederim:)
Ben çok oburum diye beynini şartlandırma canım.buradaki herkes ben dahil aç çok oburuz ki kilo sorunu yaşıyoruz.beynine doğru sinyalleri gönder, ben bunu başaracağım o irade bende var de.Ben dün iftarda diyet miyet kalmadı, bir sürü meyve yedim, salata şekilde tabi karpuz ve kavunda vardi,
Yarım kase çorba,
Salata
2 tane köfte ve haşlanmış karnıbahar
1 tane samosa küçücük üçken borek
Evdeki tartı bir 58 gösteriyor bir 59 sabah tok karnına ölçtüm.
Dün iftar öncesi ve sonrası baya yoruldum.
Ama iftar sonrası gelip evde iki tane Mısır ekmeği yedim.
Evet ben galiba geri kilo alacağım, istemiyorum, beni kendim getiresperenzaa ,
İftar öncesi kilo 58,2 idi tartı doğru ölçüyor
Ama işte iftarda batırdım.
Sahur yapamadım, uyanamadım.
12000 adım =180 puan
Kilo bildirimi yaparken böyle şeyler yazmak istemezdim....iradem yeterince güçlü değil...
cgdmk @yolcukardelen ben yenildim, nefsime boğazıma yenildim...
O etiformlarin hicbir faydası yok tamamen kapitalizim yaniltmaca inanma canim... cig kuruyemiş tarcinli sut yogurt ayran az kuru meyve.. meyveyede yüklenme seker sonuctabende etiform küçük paket kalorisi düşük diye genelde ara öğün olarak hep bu şekilde devam ediyorum.mesela şimdi yazdığını görmeden bir fincan yeşilçay ve 1 paket etiform yedim sanırım etiform yerine koyacak bir şey bulmalıyım
Offf offf kasirgaa olmus vallahiBen çok oburum diye beynini şartlandırma canım.buradaki herkes ben dahil aç çok oburuz ki kilo sorunu yaşıyoruz.beynine doğru sinyalleri gönder, ben bunu başaracağım o irade bende var de.
Şimdi gelelim cezana meyveler,minnak üçgen börek,mısır ekmeği tam 1 saat spor cezan var.cezaların git gide ağırlaşıyor farkındaysan.1 saat sporun 30 dksı tempolu yürüyüş,20 dakikası bölgesel hareket ve 10dakikası da yüksek tempolu dans vs şeklinde olsun.
Cezalarını tamamlayınca etiketle.
Bir de önümüz hafta sonu şayer hafta sonunda yoldan çıkmayı düşünürsen bil ki ceza daha ağır olacak. Hele bir de takımın listesindeken kaçamak görürsem yedin seni lavinia
Oyyy oyyy oyyy inanmiyorumm ya kiloya gell afferin kiz gel sarilacammmEki Görüntüle 2150104
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59,5
Fark 1.1
Oran: 1.81
Sevgili rakibelerimcgdmk @Lavinia12345 siz olmasanız bu kadar asılmazdım bu kilo için iyi ki varsınız
Canım paket ürün çok fazla olmuş,zaten iki dilim ekmek varken gerek yoktu bence. Paket gıda yerine çiğ kuru yemiş,yoğurt,kahve,tarçınlı süt yada büyük bardak ayran ara öğün olabilir.günaydın
kilo bildirimi yapayım sabah tartıldım tam olarak 87
dün ki menüm
sabah 8 de 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 7 zeytinbir dilim peynir
saat 10 30 çay 1 paket etiform zeytinli domatesli
öğle 12:00 yarım kase ezogelinm çorbası küçük bir kase pul biberli yoğurt yarım porsiyon et döner salata
saat 15:30 bir paket eti form
akşam 1 kase soğuk çorba 1 küçük kase barbunya
1 tanede bademli magnum yedimama bugün itibari ile başlayacağım diye :)
canımmmm biliyordum senden böyle bir atak geleceğini.Gecen cuma 103.1
Bugun 101.8
Fark 1.3kilocuk
Oran 1.26
esperenzaa
Pazartesi de arti gormusken bu rakam beni coook ama coook mutlu etti
Sağol iyiyim bugün cok Şükür, su icince kendime geldim ❤Güne geç başlamış olman biraz yeme düzenini bozmuş sanırım.
Günaydın canım.kahvaltın çok iyi ,afiyet olsun.su miktarın arttıkça bağırsak sorunun da azalır.
Dün çok yürüdün alışık olmadığın için onun ödemi bile olabilir.
şahanesib canım.tebrikler
hahahagünaydın canım. Nasıl oldun,daha iyi misin?
Canımmmm,Sultan’ım şahanesin.Eki Görüntüle 2150104
Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59,5
Fark 1.1
Oran: 1.81
Sevgili rakibelerimcgdmk @Lavinia12345 siz olmasanız bu kadar asılmazdım bu kilo için iyi ki varsınız
Tebrikler canım,verdiğin kilo aslında kötü değil.
Öncelikle doktora gitmen gerek regl için ve spor yapman gerek canım.sporsuz başlangıçta kilo verilse de zamala spor olmadan çok yavaş gidiyor canım.
günaydın canım.iyi kilo vermişsin tebrikler
Doğum günü için en uygun zaman listeye girdikten sonraki hafta canımSağol iyiyim bugün cok Şükür, su icince kendime geldim ❤
Kahvaltı ediyorum, birazdan doğum günü hazirliklarina basliycam yavastan, yarın kutliycaz malum ❤
Sagol iyi kalplim sirdasim.. korktum.arti görünce ama şükür izin vermedim odemdi sanırım oda... 99 az kaldi icim kipir kipir hey gidi heyy 4 nisan 112 suan 101.8 saka gibi yaaaCanım paket ürün çok fazla olmuş,zaten iki dilim ekmek varken gerek yoktu bence. Paket gıda yerine çiğ kuru yemiş,yoğurt,kahve,tarçınlı süt yada büyük bardak ayran ara öğün olabilir.
canımmmm biliyordum senden böyle bir atak geleceğini.
Tebrik ederim.sıkıntılarına rağmen bunu başardıysan senin başaramayacağın şey yok canım.
Bolgesel hareket daha iyi olur canim bencegünde ne kadar ip atlama ve bölgesel hareket tavsiye edersin canım sıkılaşmakta istiyorum çünkü
Teşekkür ederimtebrik ederim darısıda başımıza:) yolumuz uzun
Olmaz buçuk bari olsun ki zorlayalımOoo çok iyisin maaşallah, bi ben kaldım 60larda ☺ ben de haftaya cuma hedef koyayim 59.9 diye
Daha çok yenecek yerim var gelin
o çok iyi, annene de sevgilerİnşllah canım. Annemi gaza getirdim oda başladı. Bir ay sonra ne kadar verdik kıyaslayacağız. Bir birimizi motive edelim dedim.
Bende birazdan liste düzenleyeceğim aebze ağırlık olacak şekilde.
Bamyaya gelince hiç yemedim hayatımda kaynanam dondurmuş al demişti alıp deneyeyim bir kere .
Günaydınlarrr. Evet o kadar iyi bir kahvaltıydı ki. Öğün aramdaki 10 fındığın 5 i kaldı yiyemedim.
Evet dün zorladım ama 2 litre yapamadım bugün inşallah yapacağım.
Yürüyüşün ödem yaptığını bilmiyordum. Bugün ara vereceğim yarın ev işi pazar yine yürüyüş.
Yaşasın sağlıklı beslenme
İp atlama senin kondüsyonuna göre zamanla artar canım.Atlayabildiğin kadarını atla,sonra gün gün arttırarak git.ben geçen yıl 45’dklık leslie ile bile 10 günde bariz sıkılaşmıştım.günde ne kadar ip atlama ve bölgesel hareket tavsiye edersin canım sıkılaşmakta istiyorum çünkü
amanda amann dogungununuzu sevsinler resim at bizede neler yaptin ettigini fikir olsun :)Sağol iyiyim bugün cok Şükür, su icince kendime geldim ❤
Kahvaltı ediyorum, birazdan doğum günü hazirliklarina basliycam yavastan, yarın kutliycaz malum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?