Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oyyy oyyy oyyy inanmiyorumm ya kiloya gell afferin kiz gel sarilacammm
Geldim:):)
Sağol iyiyim bugün cok Şükür, su icince kendime geldim ❤
Kahvaltı ediyorum, birazdan doğum günü hazirliklarina basliycam yavastan, yarın kutliycaz malum ❤
Bol bol iç canım benim iyi olKolay gelsin Bulgurlu pasta öı vardı yarın:):):)
Canımmmm,Sultan’ım şahanesin.
sayenizde kaptanım ve arkadaşlarım

zATEN 120 DEN FAZLA ATLAYAMIYORUM CANIM
GÜNLÜK 30 DAKİKA SPORU KENDİME BORÇ BİLMELİYİM NASIL YASAK BİŞİ YERSEM KÖTÜ OLUYORSAM SPOR YAPMADIĞIM GÜNDE ÖYLE HİSSETMELİYİM AMA O HAVAYA GİREMEDİM SANIRIM

Sagol iyi kalplim sirdasim.. korktum.arti görünce ama şükür izin vermedim odemdi sanırım oda... 99 az kaldi icim kipir kipir hey gidi heyy 4 nisan 112 suan 101.8 saka gibi yaaa MEGER NE KOLAYMIS KILO VERMEK..
Iyiki Iyikimsin
Canımmmm hepsi geçecek emin ol.Sen gerçekten güçlü bir kadın güçlü bir annesin.senin istedikten sonra başaramayacağın şey yok.
2 haneli rakamlara geliyorsun canım.En az senin kadar mutlu oldum.
İyi ki geldin kuzum buraya iyi ki seni tanıdım çitosum

Doğum günü için en uygun zaman listeye girdikten sonraki hafta canım
İzin bitti gelsin 300-500 bişeyler. Ayy elim kaşımıyor kız

Öyle oldu canim hakkaten
Söz yarın tatlı yemiycem birazcik doğum günü pastasından alırım, 2 sarma, 1 sigara böreği, digerlerini yemem
Cezami simdiden düşün, hırsını al
Haftaya cuma da sağlık sorunu olmadığı surece 59.9 gormezsem o cezalarin 2 katı ceza ver, anlaştık mı

Geldim:):)

Bol bol iç canım benim iyi olKolay gelsin Bulgurlu pasta öı vardı yarın:):):)
sayenizde kaptanım ve arkadaşlarım

hEMEN HEMEN AYNIYDIK CANIM AMA SEN BENDEN FAZLA VERDİN TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIM BENİ GERİLETEN REGL BUNDAN EMİNİM BELİM DÖKÜLÜYOR İNŞ SÖKÜLÜRÜM

hEMEN HEMEN AYNIYDIK CANIM AMA SEN BENDEN FAZLA VERDİN TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIM BENİ GERİLETEN REGL BUNDAN EMİNİM BELİM DÖKÜLÜYOR İNŞ SÖKÜLÜRÜM
kesinlikle canım, ona rağmen vermeye devam ediyorsun öaşallahHerkes regl öncesi artı çıkarken sen kaç zaman olmasına rağmen eksidesinEminim reglden sonra patır patır dökülecek

Canım aslında spor zamanla bağımlılık yapıyor. Bir başlasan ve 3 gün dirensen çok harika sonuçlar aldığını gördükçe spor yapmadığın gün rahatsız oluyorsun.
Vücudun sıkılaşıyor,daha kolay kilo veriyorsun.
Şekeri bırakamam diyordun bak onu bile bıraktıysan spora da başlarsın.
3 gün sık kendini sonrası zaten alışıyorsun.
30 dk kendine ve sağlığına ayırabilirsin canım.

cgdmk dün sabah 60 görünce, ucundan da göremeyince 59u hiç umudum kalmamıştı açıkçası.akşam o bir tane sarmayı da ondan yedim aslında, nasıl olsa olmayacak diye ama bamya bağırsaklarımı çalıştırdı ve problemimi kökten çözdü.kaç gündür kabızlık çekiyordum bugün de bamya yemeyi planlıyorum, yarın davetliyiz ve öğleden sonra dışarda olacağım sürekli.yanıma leblebi alacağım, beni tok türüyor.senin dediğin günden beri de yememiştim

Bende diyorum valla iyiki geldim diye iyiki tanidim oy canimsin... emeginin hakkini odeyemem vallahi

Allahın sevdiği kuluymuşumkaç aydır tahsil edemediğim alacağım kucağıma düştücezanı düşündükçe bi değişik oldumhani hiç kullanmadığın montun cebinde para bulursun ya öyle de bi sevindim
Anlaştık canım,haftaya ve sonraki haftalarda inşallah sağlık sorunun olmaz ve hedeflerini tutturarak gidersin canum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…