Bolgesel hareket daha iyi olur canim bence
GeldimOyyy oyyy oyyy inanmiyorumm ya kiloya gell afferin kiz gel sarilacammm
Bol bol iç canım benim iyi olSağol iyiyim bugün cok Şükür, su icince kendime geldim ❤
Kahvaltı ediyorum, birazdan doğum günü hazirliklarina basliycam yavastan, yarın kutliycaz malum ❤
sayenizde kaptanım ve arkadaşlarımCanımmmm,Sultan’ım şahanesin.
O zaman evde ip atla hem daha pratik hep tum vucut calisiyortEBRİK EDERİM CANIM YİNE YAĞLARI DÖKTÜRMÜŞSÜN :) BÖLGESEL HAREKETTE AMA 20 DAKİKA YETERLİ Mİ CANIM BANA MİNİMUM SPOR LAZIM ZAMANLA YARIŞIYORUM ZATEN
İp atlama senin kondüsyonuna göre zamanla artar canım.Atlayabildiğin kadarını atla,sonra gün gün arttırarak git.ben geçen yıl 45’dklık leslie ile bile 10 günde bariz sıkılaşmıştım.
Günlük 20-30dk ile başla zamanla arttırırsın.Haftanın en az dört günü yapabilirsen çok iyi olur.maksimum da 6 gün spor bir gün dinlenme olmalı.
Canımmmm hepsi geçecek emin ol.Sen gerçekten güçlü bir kadın güçlü bir annesin.senin istedikten sonra başaramayacağın şey yok.Sagol iyi kalplim sirdasim.. korktum.arti görünce ama şükür izin vermedim odemdi sanırım oda... 99 az kaldi icim kipir kipir hey gidi heyy 4 nisan 112 suan 101.8 saka gibi yaaaMEGER NE KOLAYMIS KILO VERMEK..
Iyiki Iyikimsin
Doğum günü için en uygun zaman listeye girdikten sonraki hafta canım
İzin bitti gelsin 300-500 bişeyler. Ayy elim kaşımıyor kız
Geldim:):)
Bol bol iç canım benim iyi olKolay gelsin Bulgurlu pasta öı vardı yarın :):):)
sayenizde kaptanım ve arkadaşlarım
İcimdeki hedef 59.5 ama bak araya biseyler giriyor olmuyor. 59.9 diyeyim. 59.5 olayımTeşekkür ederim
Olmaz buçuk bari olsun ki zorlayalımBen bu hedefi koymasaydık mümkün değil yapamazdım
Daha çok yenecek yerim var gelin
o çok iyi, annene de sevgiler
kesinlikle canım, ona rağmen vermeye devam ediyorsun öaşallahhEMEN HEMEN AYNIYDIK CANIM AMA SEN BENDEN FAZLA VERDİN TEBRİK EDİYORUM SENİ CANIMBENİ GERİLETEN REGL BUNDAN EMİNİM BELİM DÖKÜLÜYOR İNŞ SÖKÜLÜRÜM
Araya karpuz giriyor olmasınİcimdeki hedef 59.5 ama bak araya biseyler giriyor olmuyor. 59.9 diyeyim. 59.5 olayım
Canım aslında spor zamanla bağımlılık yapıyor. Bir başlasan ve 3 gün dirensen çok harika sonuçlar aldığını gördükçe spor yapmadığın gün rahatsız oluyorsun.zATEN 120 DEN FAZLA ATLAYAMIYORUM CANIM
GÜNLÜK 30 DAKİKA SPORU KENDİME BORÇ BİLMELİYİM NASIL YASAK BİŞİ YERSEM KÖTÜ OLUYORSAM SPOR YAPMADIĞIM GÜNDE ÖYLE HİSSETMELİYİM AMA O HAVAYA GİREMEDİM SANIRIM
Tamam kuzum atarım, oyle cok şaşalı olmaz ama yine de belki fikir olurAy
amanda amann dogungununuzu sevsinler resim at bizede neler yaptin ettigini fikir olsun :)
Evet evet bulgurlu pasta, bulgurlu kurabiye falanGeldim:):)
Bol bol iç canım benim iyi olKolay gelsin Bulgurlu pasta öı vardı yarın :):):)
sayenizde kaptanım ve arkadaşlarım
Bende diyorum valla iyiki geldim diye iyiki tanidim oy canimsin... emeginin hakkini odeyemem vallahiCanımmmm hepsi geçecek emin ol.Sen gerçekten güçlü bir kadın güçlü bir annesin.senin istedikten sonra başaramayacağın şey yok.
2 haneli rakamlara geliyorsun canım.En az senin kadar mutlu oldum.
İyi ki geldin kuzum burayaiyi ki seni tanıdım çitosum
Allahın sevdiği kuluymuşum
Öyle oldu canim hakkaten
Söz yarın tatlı yemiycem birazcik doğum günü pastasından alırım, 2 sarma, 1 sigara böreği, digerlerini yemem
Cezami simdiden düşün, hırsını al
Haftaya cuma da sağlık sorunu olmadığı surece 59.9 gormezsem o cezalarin 2 katı ceza ver, anlaştık mı
Kiz şaşa nedir yaa insanlar neyle mutluysa en guzeli en ozeli odur kuzum... bizimde az kaldi daha kafamda birsey yok zalim anamiyim neyimTamam kuzum atarım, oyle cok şaşalı olmaz ama yine de belki fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?