Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bak yaa nasilda kendi eliyle koluyla teslim oluyor adasima uzuldum simdi

esperenzaa canım bugün akşam sarma ile yapsam haftalık bulgur hakkımın yarısı olur zaten, yanına salata ne dersinYok bamyadan devam dersen yemem bamya yoğurt yerim yine
Şöyle yapalım canım,bir tane sarma ye.Nefsin körelsin.
Etli bamyanı ye.Hem seviyorsun da yazık mis gibi yaptığın yemeğin bekleyip de tadı kötü olmasın .bol bol da süt olsun inşallah

Son düzenleme:
Çok da sıkma canım kendini, yeşil mercimekli pasta kurabiye de ye.
Ama çok yeme yine de
Sizin evde sarmadan baska yemek yenmezmi yaaa tamam anladık hamaratsin tamam
Koz bi güveç sarmıştım, dün üç poşetini dolaba attım ki bitsin diye yemeye çalışmıyayım bi tabak bıraktım dışarda, komşuya da götürecektim, parmağı kesince yalan oldu.dün bi de karnabahar müjveri yaptım eşime FIRINDA ama iftara yakın pişirince yemedim (şimdi de soğuk soğuk cazip gelmiyor)
Şöyle yapalım canım,bir tane sarma ye.Nefsin körelsin.
Etli bamyanı ye.Hem seviyorsun da yazık mis gibi yaptığın yemeğin bekleyip de tadı kötü olmasın .bol bol sa süt olsun inşallah
peki kaptaniçem ama bi tane sarmayı ısıtmakla uğraçmıyacağım içim yemem onu daüşenmek bazen güzeldir

Sağolun kızlar:)

Öğle yemeğim;
-3 kaşık abugannuş ( domates, patlıcan ve kırmızı biberin közlenerek karıştırılması. Biraz zeytinyağ ve nar ekşisi var içinde)
- 2 kaşık nohut( susuz )

Ve bolca suuu

Nasıl gözümüz varsa,kızın elimi doğrattıkBi süre sarma saramaz raad ol çitosum
Size de gönderirdim niye baktınız da öyle
Neyse canlar, ben hazır minnak kalmışken az evin içinde dolanıp iş yapar gibi yapayım da kahvaltım erisin

Ne biriktirmissin kiz yarım kilo bağırsaklarda
Leblebi yemee sakin, çiğ kuruyemiş al, yok yani bana kalsa sarmalardan da al yanina ama mübarek cuma gününde iyi seyler dileyeyim

Bak ona göre kullan hakkını, bi daha böyle bi koz vermem eline, karpuz bilem yemicem artık
İnsallah canimmm. Su kizlar deli ediyor beni tepemde biri avını bekleyen şahin gibi beni yicek, öteki de cenesiyle yicek

Afiyet olsun canım.
En çok da yavaş yavaş su miktarını arttırmana sevindim.

Kiz şaşa nedir yaa insanlar neyle mutluysa en guzeli en ozeli odur kuzum... bizimde az kaldi daha kafamda birsey yok zalim anamiyim neyim
Ne bileyim kuzum instagramda instagramda falan görüyorum da millet cosuyor, ay o kadar enerjim yok benim
Zaten gurbetteyim, ailem falan da olmicak, üç aile çağırdım iste ☺

Aslında çok mantıklı söylüyorsun canım bende deli gibi hunharca spor yapmak sitiyorum

esperenzaa yaranamazsin anacim bu hatuna ye dersin yemez yeme dersin yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…