- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Bak yaa nasilda kendi eliyle koluyla teslim oluyorAllahın sevdiği kuluymuşumkaç aydır tahsil edemediğim alacağım kucağıma düştü cezanı düşündükçe bi değişik oldum hani hiç kullanmadığın montun cebinde para bulursun ya öyle de bi sevindim
Anlaştık canım,haftaya ve sonraki haftalarda inşallah sağlık sorunun olmaz ve hedeflerini tutturarak gidersin canum.
Çok da sıkma canım kendini, yeşil mercimekli pasta kurabiye de ye.Evet evet bulgurlu pasta, bulgurlu kurabiye falan
Sizin evde sarmadan baska yemek yenmezmi yaaa tamam anladık hamaratsin tamamesperenzaa canım bugün akşam sarma ile yapsam haftalık bulgur hakkımın yarısı olur zaten, yanına salata ne dersin Yok bamyadan devam dersen yemem bamya yoğurt yerim yine
Şöyle yapalım canım,bir tane sarma ye.Nefsin körelsin.esperenzaa canım bugün akşam sarma ile yapsam haftalık bulgur hakkımın yarısı olur zaten, yanına salata ne dersin Yok bamyadan devam dersen yemem bamya yoğurt yerim yine
Bende diyorum valla iyiki geldim diye iyiki tanidim oy canimsin... emeginin hakkini odeyemem vallahi
Nasıl gözümüz varsa,kızın elimi doğrattıkSizin evde sarmadan baska yemek yenmezmi yaaa tamam anladık hamaratsin tamam
Çok da sıkma canım kendini, yeşil mercimekli pasta kurabiye de ye.
Koz bi güveç sarmıştım, dün üç poşetini dolaba attım ki bitsin diye yemeye çalışmıyayımSizin evde sarmadan baska yemek yenmezmi yaaa tamam anladık hamaratsin tamam
peki kaptaniçem ama bi tane sarmayı ısıtmakla uğraçmıyacağım içim yemem onu daŞöyle yapalım canım,bir tane sarma ye.Nefsin körelsin.
Etli bamyanı ye.Hem seviyorsun da yazık mis gibi yaptığın yemeğin bekleyip de tadı kötü olmasın .bol bol sa süt olsun inşallah
Araya karpuz giriyor olmasınSen 59.5 de 59 ol
Size de gönderirdim niye baktınız da öyleNasıl gözümüz varsa,kızın elimi doğrattıkBi süre sarma saramaz raad ol çitosum
Ne biriktirmissin kiz yarım kilo bağırsaklardacgdmk dün sabah 60 görünce, ucundan da göremeyince 59u hiç umudum kalmamıştı açıkçası.akşam o bir tane sarmayı da ondan yedim aslında, nasıl olsa olmayacak diye ama bamya bağırsaklarımı çalıştırdı ve problemimi kökten çözdü.kaç gündür kabızlık çekiyordum bugün de bamya yemeyi planlıyorum, yarın davetliyiz ve öğleden sonra dışarda olacağım sürekli.yanıma leblebi alacağım, beni tok türüyor.senin dediğin günden beri de yememiştim
Beklerim, kargoyla falan uğraştırma beniEn sevdiğim
Bak ona göre kullan hakkını, bi daha böyle bi koz vermem eline, karpuz bilem yemicem artıkAllahın sevdiği kuluymuşumkaç aydır tahsil edemediğim alacağım kucağıma düştü cezanı düşündükçe bi değişik oldum hani hiç kullanmadığın montun cebinde para bulursun ya öyle de bi sevindim
Anlaştık canım,haftaya ve sonraki haftalarda inşallah sağlık sorunun olmaz ve hedeflerini tutturarak gidersin canum.
Afiyet olsun canım.Sağolun kızlar:)
Öğle yemeğim;
-3 kaşık abugannuş ( domates, patlıcan ve kırmızı biberin közlenerek karıştırılması. Biraz zeytinyağ ve nar ekşisi var içinde)
- 2 kaşık nohut( susuz )
Ve bolca suuu
Ne bileyim kuzum instagramda instagramda falan görüyorum da millet cosuyor, ay o kadar enerjim yok benimKiz şaşa nedir yaa insanlar neyle mutluysa en guzeli en ozeli odur kuzum... bizimde az kaldi daha kafamda birsey yok zalim anamiyim neyim
HahahajNasıl gözümüz varsa,kızın elimi doğrattıkBi süre sarma saramaz raad ol çitosum
Canım aslında spor zamanla bağımlılık yapıyor. Bir başlasan ve 3 gün dirensen çok harika sonuçlar aldığını gördükçe spor yapmadığın gün rahatsız oluyorsun.
Vücudun sıkılaşıyor,daha kolay kilo veriyorsun.
Şekeri bırakamam diyordun bak onu bile bıraktıysan spora da başlarsın.
3 gün sık kendini sonrası zaten alışıyorsun.
30 dk kendine ve sağlığına ayırabilirsin canım.
Ama çok yeme yine de
Koz bi güveç sarmıştım, dün üç poşetini dolaba attım ki bitsin diye yemeye çalışmıyayımbi tabak bıraktım dışarda, komşuya da götürecektim, parmağı kesince yalan oldu.dün bi de karnabahar müjveri yaptım eşime FIRINDA ama iftara yakın pişirince yemedim (şimdi de soğuk soğuk cazip gelmiyor)
peki kaptaniçem ama bi tane sarmayı ısıtmakla uğraçmıyacağım içim yemem onu daüşenmek bazen güzeldir
Aman millet sidik yarisinda kuzum ya paraları cok ya akillari noksan sen içine sineni yap en iyisi oNe bileyim kuzum instagramda instagramda falan görüyorum da millet cosuyor, ay o kadar enerjim yok benim
Zaten gurbetteyim, ailem falan da olmicak, üç aile çağırdım iste ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?