Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım. Yediklerin gayet sağlıklı yiyecekler.
Teşekkür ederim canım.
Valla ara öğünü de abartmak istemiyorum o yüzden erik bile yemedim.
Diyetisyen 1 dilim ekmek yiyeceğimi söyledi ama ben onu bile yemiyorum. Haftaya güzel sonuç alacağını umuyorum. Sabırla haftayı bekleyeceğim

Kızlar merhaba
Diyetisyen İnsülin Direnci testi yaptırmamı istedi.Sanırım Metamorfin ilaç başlayacağız.Canım sıkıldı.

Sana gerçekten teşekkür ederim.İlk gruba geldiğinde de miyom için benimle konuşmuştun şimdi de içimi rahatlatıyorsun.İyi ki varsın
sumeyyecim gecmil olaub doktorun senin icin iyi olanı bilşyordur sıkma canını daha saglıklı daha zinde olmak icin sen de elinden gelenş yağıyorsun zaten spor ve diyetke daha da iyi olcaksıb inş
masallah sana ya bu kadar dikkatli özenli oluyprsan haftaua super eksi gelecek senden eminim

Bir müddet kullanmıştım etkisi var inan. Şuan da gliför kullanıyorum aynı etkide.
Bende dün diyetisyen ile görüştüm takip etsin diye. İnsülin direncin varsa ilacı ihmal etme canım
İnsülin direnci var yıllardan beri.Hiç ilaç kullanmak istemedim.Ama gerekirse kullanacağım.

Teşekkür ederim kuzum.

Akşm yemeği:
1 adet ızgara balık.
5 yemek kaşığı mor lahana saltası( lahana, nar ekşisi, zeytinyağ)
1 kaşık balık sosu( sarımsak, maydanoz, zeytinyağı, bol limon)

Iyi aksamlar arkadaslar. Bugun mutfagi erken kapadim menumu yazayim hemen

Ogle. 1 adet haslama yumurta, 1 dilim peynir, 8 adet siyah zeytin, 1 dilim tb ekmegi

Ara.sekersiz nescafe, 1 avuc cig findik

Aksam. 6 kasik nohut yemegi, 1 kase yogurt, avuc ici kadar pide

Su. 3lt ye tamamlayacagim
Spor 45 dk eliptik 180 puan

Bugün kü menü
Sabah 9.00
6 kaşık menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
4 çilek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 çatal patlıcan köz
Salata küçük kase
Dana Eti güveç
4 kiraz
2 erik
1 çatal karpuz
1 kayısı (iftara dışardaydık bütün tatlıları pilavı sarmaları börekleri falan reddettim bu kadarla kurtardım )
Su 2.5 lt

sahur
karatay kahvaltı

iftar
5 ymk kasıgı tavuk mantar sote
ypgurt
salata

cay 4 probis bisküvi ( halime bakın guya dikkat ettim ama aksam yinekayıs koptu yazmasam olmazdı kusura bakmayon böyle yaza yaza engel olmaya calısıcam kendime nediyim

kus kadar yemişssin iyice kuculdu midrn sümeyye ama hasta olursun allah korusjn canım

Canım birşey yemek istemedi kuzum.Tektim peynirli salata yaptım.

Sahur karatay kahvaltı
İftar ızgara köfte yogurt
3 lt su soda cay kahve felan :)
11000 adım misafirlikteyim @esperenzaa sultanım muck muck ❤
anlatmaya gerek yok görüyosunuz
tatlıları iyi atltmıssın canım cok guzel de meyveler biraz fazla olmus

probisleri ywdim simdi ywslcay iciyorum bazrn cok sacmalıyprum yaa kızlar ama ipin ucunu hepten salınca da salıyorum neyapim oyuzdrn ne yaptysam kar diyorum ne edem (

kus kadar yemişssin iyice kuculdu midrn sümeyye ama hasta olursun allah korusjn canım

anlatmaya gerek yok görüyosunuz
tatlıları iyi atltmıssın canım cok guzel de meyveler biraz fazla olmus

Evet öyle oldu canım ama ekmek falan yemedim bi de o kadar pilav tatlı sarma börek hepsini reddettim açık büfe tatlı vardı düşün hepsini reddedince meyveyi abarttım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…