Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun canım. Yediklerin gayet sağlıklı yiyecekler.
Kızlar merhaba
Diyetisyen İnsülin Direnci testi yaptırmamı istedi.Sanırım Metamorfin ilaç başlayacağız.Canım sıkıldı.
sumeyyecim gecmil olaub doktorun senin icin iyi olanı bilşyordur sıkma canını daha saglıklı daha zinde olmak icin sen de elinden gelenş yağıyorsun zaten spor ve diyetke daha da iyi olcaksıb inşSana gerçekten teşekkür ederim.İlk gruba geldiğinde de miyom için benimle konuşmuştun şimdi de içimi rahatlatıyorsun.İyi ki varsın
masallah sana ya bu kadar dikkatli özenli oluyprsan haftaua super eksi gelecek senden eminimTeşekkür ederim canım.
Valla ara öğünü de abartmak istemiyorum o yüzden erik bile yemedim.
Diyetisyen 1 dilim ekmek yiyeceğimi söyledi ama ben onu bile yemiyorum. Haftaya güzel sonuç alacağını umuyorum. Sabırla haftayı bekleyeceğim
masallah sana ya bu kadar dikkatli özenli oluyprsan haftaua super eksi gelecek senden eminim
İnsülin direnci var yıllardan beri.Hiç ilaç kullanmak istemedim.Ama gerekirse kullanacağım.Bir müddet kullanmıştım etkisi var inan. Şuan da gliför kullanıyorum aynı etkide.
Bende dün diyetisyen ile görüştüm takip etsin diye. İnsülin direncin varsa ilacı ihmal etme canım
Teşekkür ederim kuzum.sumeyyecim gecmil olaub doktorun senin icin iyi olanı bilşyordur sıkma canını daha saglıklı daha zinde olmak icin sen de elinden gelenş yağıyorsun zaten spor ve diyetke daha da iyi olcaksıb inş
masallah sana ya bu kadar dikkatli özenli oluyprsan haftaua super eksi gelecek senden eminim
Gunluk alman gereken kalorinin altinda yiyorsun canimMenüm
Sahur : 1 sb su
İftar: 1 kepçe yayla çorbası
Peynirli salata
Avuç içi kadar pide
1 kayısı
2 lt suya tamamlıycam.1 kupa kayısılı form çay
9000 adım = 15*9= 135 puan
esperenzaa ve medgic26
Canım birşey yemek istemedi kuzum.Tektim peynirli salata yaptım.Gunluk alman gereken kalorinin altinda yiyorsun canim
Afiyet olsun hasta olmadaCanım birşey yemek istemedi kuzum.Tektim peynirli salata yaptım.
Afiyet olsunSahur karatay kahvaltı
İftar ızgara köfte yogurt
3 lt su soda cay kahve felan :)
11000 adım misafirlikteyim @esperenzaa sultanım muck muck ❤
kus kadar yemişssin iyice kuculdu midrn sümeyye ama hasta olursun allah korusjn canımMenüm
Sahur : 1 sb su
İftar: 1 kepçe yayla çorbası
Peynirli salata
Avuç içi kadar pide
1 kayısı
2 lt suya tamamlıycam.1 kupa kayısılı form çay
9000 adım = 15*9= 135 puan
esperenzaa ve medgic26
Canım birşey yemek istemedi kuzum.Tektim peynirli salata yaptım.
anlatmaya gerek yok görüyosunuzSahur karatay kahvaltı
İftar ızgara köfte yogurt
3 lt su soda cay kahve felan :)
11000 adım misafirlikteyim @esperenzaa sultanım muck muck ❤
tatlıları iyi atltmıssın canım cok guzel de meyveler biraz fazla olmusBugün kü menü
Sabah 9.00
6 kaşık menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
4 çilek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 çatal patlıcan köz
Salata küçük kase
Dana Eti güveç
4 kiraz
2 erik
1 çatal karpuz
1 kayısı (iftara dışardaydık bütün tatlıları pilavı sarmaları börekleri falan reddettim bu kadarla kurtardım )
Su 2.5 lt
Sagol canımAfiyet olsun
kus kadar yemişssin iyice kuculdu midrn sümeyye ama hasta olursun allah korusjn canım
anlatmaya gerek yok görüyosunuz
tatlıları iyi atltmıssın canım cok guzel de meyveler biraz fazla olmus
❤ muckkkkus kadar yemişssin iyice kuculdu midrn sümeyye ama hasta olursun allah korusjn canım
anlatmaya gerek yok görüyosunuz
tatlıları iyi atltmıssın canım cok guzel de meyveler biraz fazla olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?