Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayy bende benimkini gonderebilsem babasiyla keske azcik kafami dinlerdim ustumde bir uyusukluk var ne bileyim havalarda kapali gidiyor onun etkisi galiba ama atmam lazim bunu bugun baslayacagim insallah tekrar devamini getirebilirsem bayrama kadar baya incelme saglar

Kızlar merhaba
Diyetisyen İnsülin Direnci testi yaptırmamı istedi.Sanırım Metamorfin ilaç başlayacağız.Canım sıkıldı.
Metamorfin zehir değil ya canım. Neden bu kadar canını sıktın ki? Ben de doktorumun önerisi ile kullanmıştım. Bağırsak hareketliliği bile sağlıyor.
Şayet sağlık anlamında şart ise kullanılır.
Bazıları yanlış olarak sırf zayıflamak için kullanıyor ki senin direncin varsa bir dönem kullanırsın,kilo vermene yardımcı olup metabolizmanı düzenler.

Bilmiyorum korkuyorum sanırım şeker hastası olmaktan.Diyet listeme göre 2 kilo kadar vermem gerekirken veremiyorum.Belki kullandığımda düzene girer.

Bilmiyorum korkuyorum sanırım şeker hastası olmaktan.Diyet listeme göre 2 kilo kadar vermem gerekirken veremiyorum.Belki kullandığımda düzene girer.
Biz pkosluların 40 yaş sonrası zaten şeker hastalığı riskimiz çok fazla canım. Ben de tip2 şeker hastasıyım.beslenme düzeni,spor ,kilo kontrolü ve yer yer ilaçlarla bu riski düşürmek elinde.
İnsülin direncini ilaç,spor ve sağlıklı beslenerek kırarsın canım.endişe de etme.

Sana gerçekten teşekkür ederim.İlk gruba geldiğinde de miyom için benimle konuşmuştun şimdi de içimi rahatlatıyorsun.İyi ki varsın

Sana gerçekten teşekkür ederim.İlk gruba geldiğinde de miyom için benimle konuşmuştun şimdi de içimi rahatlatıyorsun.İyi ki varsın
Rica ederim Sümeyye’cim
Aynı dertten muzdarip olduğumuz için bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışıyorum canım.

Kızlar merhaba
Diyetisyen İnsülin Direnci testi yaptırmamı istedi.Sanırım Metamorfin ilaç başlayacağız.Canım sıkıldı.
Bir müddet kullanmıştım etkisi var inan. Şuan da gliför kullanıyorum aynı etkide.
Bende dün diyetisyen ile görüştüm takip etsin diye. İnsülin direncin varsa ilacı ihmal etme canım

Şimdi ara öğün yedim.
Köye geldiğim için biraz kaçırdım sanırım.
1 tane salatalık.
4 tane kayısı( ikisi çağla)

Daldan koparıp yediğim için bir an duramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…