Bencede yaaa olmaz yani icime sinmez.. ben anneysem oda baba esitizBiz kadinlar yumsak yurekliyiz zaten. Ilk babalar gunu almalisin bencede
YepbaaaaDediğim gibi güzel görünüyor alabilirsin.
Bu arada panda bu hafta 2 kilo alarak sonuncu olmuş canım
ayy bende benimkini gonderebilsem babasiyla keske azcik kafami dinlerdimBen iyiyim canım.Klasik bir cumartesi yaşıyorum. Eşimle oğlum parkta, birazdan gelirler oğlumu uyutabilirsem uyuturum sonra akşam da dışarı çıkarız.
Ne sıkıntısı vardı ki kızının acaba?Neyse ki 11’e kadar uyuyabilmişsiniz
Sporsuz zatıflama yarım kalıyor,eksik oluyor.ne güzel evinde eliptiğin var ve eşine de spor yapacağım diye kurdurdun eliptiği.
Başla canım spora ,sen geçen haftaya kadar iyi spor yapıyordun aslında.
Devami gelsin o zaman canim :)kızlar sabah 69.8 kiloyu gördümmm
6 ları ucundan da görmek mutlu etti bayağa :)
Devami gelsin o zaman canim :)
Ay ne guzel ya masallahkızlar sabah 69.8 kiloyu gördümmm
Ay ne guzel ya masallahinsallah darisida tez vakitte bana olsun
kızlar sabah 69.8 kiloyu gördümmm
Tebrikler
Benim hedefimdeki kilo, umarım bende tartıda bu sayıyı görürüm
Metamorfin zehir değil ya canım. Neden bu kadar canını sıktın ki? Ben de doktorumun önerisi ile kullanmıştım. Bağırsak hareketliliği bile sağlıyor.Kızlar merhaba
Diyetisyen İnsülin Direnci testi yaptırmamı istedi.Sanırım Metamorfin ilaç başlayacağız.Canım sıkıldı.
Bilmiyorum korkuyorum sanırım şeker hastası olmaktan.Diyet listeme göre 2 kilo kadar vermem gerekirken veremiyorum.Belki kullandığımda düzene girer.Metamorfin zehir değil ya canım. Neden bu kadar canını sıktın ki? Ben de doktorumun önerisi ile kullanmıştım. Bağırsak hareketliliği bile sağlıyor.
Şayet sağlık anlamında şart ise kullanılır.
Bazıları yanlış olarak sırf zayıflamak için kullanıyor ki senin direncin varsa bir dönem kullanırsın,kilo vermene yardımcı olup metabolizmanı düzenler.
Biz pkosluların 40 yaş sonrası zaten şeker hastalığı riskimiz çok fazla canım. Ben de tip2 şeker hastasıyım.beslenme düzeni,spor ,kilo kontrolü ve yer yer ilaçlarla bu riski düşürmek elinde.Bilmiyorum korkuyorum sanırım şeker hastası olmaktan.Diyet listeme göre 2 kilo kadar vermem gerekirken veremiyorum.Belki kullandığımda düzene girer.
Sana gerçekten teşekkür ederim.İlk gruba geldiğinde de miyom için benimle konuşmuştun şimdi de içimi rahatlatıyorsun.İyi ki varsınBiz pkosluların 40 yaş sonrası zaten şeker hastalığı riskimiz çok fazla canım. Ben de tip2 şeker hastasıyım.beslenme düzeni,spor ,kilo kontrolü ve yer yer ilaçlarla bu riski düşürmek elinde.
İnsülin direncini ilaç,spor ve sağlıklı beslenerek kırarsın canım.endişe de etme.
Rica ederim Sümeyye’cimSana gerçekten teşekkür ederim.İlk gruba geldiğinde de miyom için benimle konuşmuştun şimdi de içimi rahatlatıyorsun.İyi ki varsın
Bir müddet kullanmıştım etkisi var inan. Şuan da gliför kullanıyorum aynı etkide.Kızlar merhaba
Diyetisyen İnsülin Direnci testi yaptırmamı istedi.Sanırım Metamorfin ilaç başlayacağız.Canım sıkıldı.
Afiyet olsun canım. Yediklerin gayet sağlıklı yiyecekler.Şimdi ara öğün yedim.
Köye geldiğim için biraz kaçırdım sanırım.
1 tane salatalık.
4 tane kayısı( ikisi çağla)
Daldan koparıp yediğim için bir an duramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?