Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet doğum gününü de atlattım cok şükür Menüm
Kahvaltı
Avuc ici kadar ekmek(nasılsa aksam cozutucam diye, ama cozutmadim, yorgunlukla fazlasiyla erimistir.
O ekmegi bir kaç kez recele bandirdim.
Bir kaç zeytin
Domates salatalık peynir
Sade omlet
İki kucuk kup patates kızartması

Akşam
Yemedim misafirlerle yediklerim:
5 sarma pirinçli
3-4 çatal pastadan aldım
Bir bardak kola
3400 su
250 bitki çayı
esperenzaa medgic26 Azyiyen_azimli @yolcukardelen
Evet Esperenzacim hazirim, razıyım cezalarıma ☺

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun !
Cezalar esperenzaa hediyesi olarak kabul et

Nutkum tutuldu yürüüü esperenzaa ya gidiyoz

Selm bayanlar.
Sabah 6.30 da çıktığım evime yeni geldim. Yürüyüş çok yordu beni. Sadece yokuş çıkmış gibi oldu felket zorlu bir patikydı. Yürüyüş sonrası kahvaltıda hamur işleri yağlılar neler neler vardı.
Peki ben yedim miTabi ki hayır. Ama bir abinin ısrarına dayanamayıp bir ısırık aldım( 1 tl para boyutundaydı lokmam)
Sabah menüm;
Sabah çıkmadan bir fincan süt içtim.
10 gibi kahvaltı yapıldı;
Salatalık
Domates
6-7 tane siyah zeytin
Peynir.
2 batdak şekersiz açık çay.

Yürüdüğüm km yi şimdi atacağım

Günaydınlar herkese ❤❤
Niye kimsecikler yok dün geceden beri

supersin canım cok guzel irade göstermissin tebrikederim seni böyle yapanlar hedefin ulasıyor zaten

aksam iftara gidicez bir arkadasımıza kızlar inş bana uygun yemeklrde vardır
bu iftara gidecegimi arkadasla bir aksam bska bir arkadasta oturmada idik ikramlar pastalar börekler kısırlr ben homini yerken bu arkadasım ayy ben diyetteyim dikkatediyoum dedim eşlerimiz vs de vardı ben bi utandım bi utandım tüü sana huzur dedim bi su kadına bak bi kendine sen ne bekliyoshn ve ertesi gün basladım simdi 15 kilo verdim bu arkadas ilkkez görücek beni bakalımfarkedicekmi :))

supersin canım cok guzel irade göstermissin tebrikederim seni böyle yapanlar hedefin ulasıyor zaten
Vallahi benim zafım hamur işidir. Birde tam benim sevdiklerim vardı buna rağmen gem vurdum isteğime. Zamanı gelince bir lokma alırım o zamana kadar hedefime başka yola sapmadan devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…