Gumus kullanir degisik yuzukleri var islemeli tasarimlar felan...alayimmi dersinÇok güzelmiş,şayet bu tarz şeyler kullanıyorsa güzel bence.
isteyipde soyleyemedigim kelimelerim var suan hahaha
Evet canım. Çok azimliyim. Artık suyuda öncekine nazaran daha rahat içiyorum. Göbeğim gitti hemen o bile beni mutlu etti. İlerde daha iyi kilo vereceğim inşallahCanımmmm çook sevindim.Harika motivasyon olmuştur sana.
Su içmek o kadar farkediyor ki zamanla çok daha iyi görürsün farkı.
Bir iki gündür hareketin de arttı,ekmeği de kestin tartıda gördüklerin göreceklerinin temitadır unutma.
Ben olsam küs olduğum için almamGumus kullanir degisik yuzukleri var islemeli tasarimlar felan...alayimmi dersin
Evet. Gittim ordaki bayan ifademi aldi artik mahkemeye katilmak istemedigimi yazdim. ciftlikbank gibi bir sirkete arkadasim benim adima uyelik acmisti onun davasiydi o. Benim maddi kaybim yok. Ben para yatirmadim cunku. O sadece fazla uye yapmak icin avon gibi yani beni de uye yapmisti. Benim maddi kaybim olmadigi icin ben gitmeyecegim mahkemeye.Canım sen mağdur olduğun davayı ne yaptın? Dilekçe gönderdin mi?
Unutuyorum demiştin ya hatırlatayım dedim
Su hem geçici de olsa tokluk hissi yaratıyor hem de tüm organlarımızın işlevini sürdürmesini sağlıyor.su içtikçe bağırsak sorunun da azalır canım.Evet canım. Çok azimliyim. Artık suyuda öncekine nazaran daha rahat içiyorum. Göbeğim gitti hemen o bile beni mutlu etti. İlerde daha iyi kilo vereceğim inşallah
Çiftlikbank’ın tosunu da ne keriz silkelediEvet. Gittim ordaki bayan ifademi aldi artik mahkemeye katilmak istemedigimi yazdim. ciftlikbank gibi bir sirkete arkadasim benim adima uyelik acmisti onun davasiydi o. Benim maddi kaybim yok. Ben para yatirmadim cunku. O sadece fazla uye yapmak icin avon gibi yani beni de uye yapmisti. Benim maddi kaybim olmadigi icin ben gitmeyecegim mahkemeye.
Evet onun icin alicam canim sonucta onunda ilk babalar günü... empati yapinca olmuyooBen olsam küs olduğum için almamSen hak geçmesin diye düşündüğün için alabilirsin canım.
Benim bahsettigim onlar gibi cok buyuk bir vurgun degil ama yine cok kaybi var insanlarin. Yakalanmislar tutuklular. Parayi geri alabilirler belki. Ciftlik bank yakalanmadi aynenÇiftlikbank’ın tosunu da ne keriz silkelediEn son uruguayda çaldığı paraları eziyordu tosun.
Maddi kaybının olmamasına sevindim canım, uğraşmak zorunda kalıp sinir stres oldun.geçmiş olsun
Biz kadinlar yumsak yurekliyiz zaten. Ilk babalar gunu almalisin bencedeEvet onun icin alicam canim sonucta onunda ilk babalar günü... empati yapinca olmuyoo
Dediğim gibi güzel görünüyor alabilirsin.Evet onun icin alicam canim sonucta onunda ilk babalar günü... empati yapinca olmuyoo
Aynen doğru, yapabilirim ben bunuCanımmm,doktora ,tez va derken sıkıntılı dönemler geçiriyorsun tahmin ettiğim kadarı ile. Ve bu sıkıntını yiyerek bastırmaya çalışıyorsan bil ki geçmiyor,üstüne üstlük yeni sıkıntılar ekliyorsun.
Artık listede olduğun için sadece kendine,bana değil takımdaki diğer kızlara karşı da sorumlusun artık.
Annene zayıflamış lavinia’yı göstererek sürpriz yapacaktın unutma.
Bu hafta cuma için senden bir hedef kilo bekliyorum ve cumaya da o hedefi tutturmuş olarak görmek istiyorum.
Haydi toparlan artık
Haklısın biz kadınlar daha hassasız.Biz kadinlar yumsak yurekliyiz zaten. Ilk babalar gunu almalisin bencede
Midemizi doyurmak gözümüzü doyurmaktan daha kolay aslında.mide neticede yedikçe genişleyen ,yemedik mi zamanla büzülüp küçülen bir organ.Aynen doğru, yapabilirim ben bunu
57,5 Cuma’ya olmak istiyorum.
Evet aslında içimdeki sınır ve daha önce yaşadıklarım şeylerden dolayı yemeği fazla yediğimi farkettim.
Sanki az yesem aç kalacakmışım diye korkum var...
Yapacağım zaten cezam var inşallah bugün yada yarın yapacağım.
Ben iyiyim canım.Klasik bir cumartesi yaşıyorum. Eşimle oğlum parkta, birazdan gelirler oğlumu uyutabilirsem uyuturum sonra akşam da dışarı çıkarız.esperenzaa iyiyim cok sukur gece bidigim 4 de uyandi 6ya kadar oturduk ama Allahtan 11 e kadar uyumusuz uykumu aldim enerjik bir sekilde kalktim bugun eliptigime tekrar baslayacagim sporsuz olmuyor spor yapmayinca diyet de zor oluyor sen nasilsin?
Nasılsın civcivimakşam yorucu geçmiştir tahminimce.
Su hem geçici de olsa tokluk hissi yaratıyor hem de tüm organlarımızın işlevini sürdürmesini sağlıyor.su içtikçe bağırsak sorunun da azalır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?