Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım. Çok azimliyim. Artık suyuda öncekine nazaran daha rahat içiyorum. Göbeğim gitti hemen o bile beni mutlu etti. İlerde daha iyi kilo vereceğim inşallah

Canım sen mağdur olduğun davayı ne yaptın? Dilekçe gönderdin mi?
Unutuyorum demiştin ya hatırlatayım dedim
Evet. Gittim ordaki bayan ifademi aldi artik mahkemeye katilmak istemedigimi yazdim. ciftlikbank gibi bir sirkete arkadasim benim adima uyelik acmisti onun davasiydi o. Benim maddi kaybim yok. Ben para yatirmadim cunku. O sadece fazla uye yapmak icin avon gibi yani beni de uye yapmisti. Benim maddi kaybim olmadigi icin ben gitmeyecegim mahkemeye.

Evet canım. Çok azimliyim. Artık suyuda öncekine nazaran daha rahat içiyorum. Göbeğim gitti hemen o bile beni mutlu etti. İlerde daha iyi kilo vereceğim inşallah
Su hem geçici de olsa tokluk hissi yaratıyor hem de tüm organlarımızın işlevini sürdürmesini sağlıyor.su içtikçe bağırsak sorunun da azalır canım.

Çiftlikbank’ın tosunu da ne keriz silkeledi En son uruguayda çaldığı paraları eziyordu tosun.
Maddi kaybının olmamasına sevindim canım, uğraşmak zorunda kalıp sinir stres oldun.geçmiş olsun

Çiftlikbank’ın tosunu da ne keriz silkeledi En son uruguayda çaldığı paraları eziyordu tosun.
Maddi kaybının olmamasına sevindim canım, uğraşmak zorunda kalıp sinir stres oldun.geçmiş olsun
Benim bahsettigim onlar gibi cok buyuk bir vurgun degil ama yine cok kaybi var insanlarin. Yakalanmislar tutuklular. Parayi geri alabilirler belki. Ciftlik bank yakalanmadi aynen

Aynen doğru, yapabilirim ben bunu
57,5 Cuma’ya olmak istiyorum.
Evet aslında içimdeki sınır ve daha önce yaşadıklarım şeylerden dolayı yemeği fazla yediğimi farkettim.
Sanki az yesem aç kalacakmışım diye korkum var...
Yapacağım zaten cezam var inşallah bugün yada yarın yapacağım.

Biz kadinlar yumsak yurekliyiz zaten. Ilk babalar gunu almalisin bencede
Haklısın biz kadınlar daha hassasız.
Ben de eşime ne alsam diye düşünüyordum babalar günü için. Sonra ağustosta doğum günü var,eylülde evlilik yıldönümümüz .Mahvoldum bittim

Midemizi doyurmak gözümüzü doyurmaktan daha kolay aslında.mide neticede yedikçe genişleyen ,yemedik mi zamanla büzülüp küçülen bir organ.
Ama gözümüzün açlığını ya da beyin açlığımızı durdurmak daha zor olsa da çabaladıkça oluyor.
Hafta sonu senden temiz sağlıklı menüler bekliyorum canım.

esperenzaa iyiyim cok sukur gece bidigim 4 de uyandi 6ya kadar oturduk ama Allahtan 11 e kadar uyumusuz uykumu aldim enerjik bir sekilde kalktim bugun eliptigime tekrar baslayacagim sporsuz olmuyor spor yapmayinca diyet de zor oluyor sen nasilsin?

Bu akşam arkadaşlarım bana iftara gelecekler!
Kori soslu tavuk kara buğday pilav
Çorbada sebze çorbasi yapmaya planliyorum.
Tatli burda tavsiye edilen incir cevizli top :)
Tabikide bol yeşilikli salata
Nasıl menü?

Ben iyiyim canım.Klasik bir cumartesi yaşıyorum. Eşimle oğlum parkta, birazdan gelirler oğlumu uyutabilirsem uyuturum sonra akşam da dışarı çıkarız.
Ne sıkıntısı vardı ki kızının acaba?Neyse ki 11’e kadar uyuyabilmişsiniz
Sporsuz zatıflama yarım kalıyor,eksik oluyor.ne güzel evinde eliptiğin var ve eşine de spor yapacağım diye kurdurdun eliptiği.
Başla canım spora ,sen geçen haftaya kadar iyi spor yapıyordun aslında.

Nasılsın civcivim akşam yorucu geçmiştir tahminimce.

Canım akşam gelen misafirim aslında çocuk için dua okuyan bir kadındı bir nevi şifacı ama benimle ilgili geçmişte yaşadığım herşeyi bildi akşamdan beri etkisinden çıkamıyorum başıma gelmese inanmazdım

Su hem geçici de olsa tokluk hissi yaratıyor hem de tüm organlarımızın işlevini sürdürmesini sağlıyor.su içtikçe bağırsak sorunun da azalır canım.

Günde iki litreye ulaştım ama sanırım limitim bu kadar. Bına da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…