Süpersin. Çok taktir ettim seni ve imrendim. Darısı banaaaksam iftara gidicez bir arkadasımıza kızlar inş bana uygun yemeklrde vardır
bu iftara gidecegimi arkadasla bir aksam bska bir arkadasta oturmada idik ikramlar pastalar börekler kısırlr ben homini yerken bu arkadasım ayy ben diyetteyim dikkatediyoum dedim eşlerimiz vs de vardı ben bi utandım bi utandım tüü sana huzur dedim bi su kadına bak bi kendine sen ne bekliyoshn ve ertesi gün basladım simdi 15 kilo verdim bu arkadas ilkkez görücek beni bakalımfarkedicekmi :))
Sağol canım inşallah ❤cgdmk oglusun iyi ki dogmus canim. Birlikte nice guzel yillariniz olsun :)
☺Sagol canım amin inşallah ❤canım kuzunun dpgumgunu kutlu olsun birlikte saglıkla nice yıllarınız olsun babanne oldugun gunleri de göresin inş
Oğluşunun doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı ve uzun ömür versin canım.Sağol canım inşallah ❤
Gnaydın mıgünaydınn kızlar
Gunaydin canim. Nasilsin ?Herkese tunaydin :)
Iyiyim canim sukur bugun esimde evde birazdan kizima bayramlik ciciler almaya gidecegiz :)) sen nasilsin ogrenciyle sorunlar nasil oldu birdaha ariza cikarmadilar dimiGunaydin canim. Nasilsin ?
Yaa ne guzel bayram heyecani. Ben de not falan giriyorum daha isler devam. Oyle kaldi sorun yok canimIyiyim canim sukur bugun esimde evde birazdan kizima bayramlik ciciler almaya gidecegiz :)) sen nasilsin ogrenciyle sorunlar nasil oldu birdaha ariza cikarmadilar dimi
Sevindim insallah tekrar yasamazsin. Sizinde tatil yaklasti ne zaman kapaniyordu okullarYaa ne guzel bayram heyecani. Ben de not falan giriyorum daha isler devam. Oyle kaldi sorun yok canim
Afiyet olsun canım.menün totalde de çok güzeldi bugün.Akşm yemeği:
1 adet ızgara balık.
5 yemek kaşığı mor lahana saltası( lahana, nar ekşisi, zeytinyağ)
1 kaşık balık sosu( sarımsak, maydanoz, zeytinyağı, bol limon)
Canımmmm herzamanki gibisin .afiyet olsun;Sahur karatay kahvaltı
İftar ızgara köfte yogurt
3 lt su soda cay kahve felan :)
11000 adım misafirlikteyim @esperenzaa sultanım muck muck ❤
Çok az yemişsin canım.afiyet olsun.Menüm
Sahur : 1 sb su
İftar: 1 kepçe yayla çorbası
Peynirli salata
Avuç içi kadar pide
1 kayısı
2 lt suya tamamlıycam.1 kupa kayısılı form çay
9000 adım = 15*9= 135 puan
esperenzaa ve medgic26
Akşamki meyveler olmasa daha iyi olurmuş canım ama çok iyi atlatmışsın yine de. Afiyet olsun.Bugün kü menü
Sabah 9.00
6 kaşık menemen
Beyaz peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
4 çilek
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 çatal patlıcan köz
Salata küçük kase
Dana Eti güveç
4 kiraz
2 erik
1 çatal karpuz
1 kayısı (iftara dışardaydık bütün tatlıları pilavı sarmaları börekleri falan reddettim bu kadarla kurtardım )
Su 2.5 lt
Afiyet olsun ,Allah kabul etsin canımsahur
karatay kahvaltı
iftar
5 ymk kasıgı tavuk mantar sote
ypgurt
salata
cay 4 probis bisküvi( halime bakın guya dikkat ettim ama aksam yinekayıs koptu yazmasam olmazdı kusura bakmayon böyle yaza yaza engel olmaya calısıcam kendime nediyim
canımmm hoşgeldin nasılsın,çocuklar nasıl? İş hayatına iyice alışmışsındır artık,kilo almadın değil mi tatlımHerkese merhabalar iyisiniz umarim
Gnaydın mıohh pazar keyfi yaptın dimi. Bende istiyorum ama geçti
Afiyet olsun canım.menün totalde de çok güzeldi bugün.
Menünü gün sonunda toplu olarak yazarsan daha iyi olur canın. Yedikçe öğünlerini yazmak istiyorsan yine yaz ama gün sonunda mutlaka toplu olarak yaz ki daha kolay yorum yaparız
Canımmmm herzamanki gibisin .afiyet olsun;
Çok az yemişsin canım.afiyet olsun.
Akşamki meyveler olmasa daha iyi olurmuş canım ama çok iyi atlatmışsın yine de. Afiyet olsun.
Amanın amanınnn bunlar ne, elf gözlerim bana oyun mu oynuyor acabaEvet doğum gününü de atlattım cok şükür Menüm
Kahvaltı
Avuc ici kadar ekmek(nasılsa aksam cozutucam diye, ama cozutmadim, yorgunlukla fazlasiyla erimistir.
O ekmegi bir kaç kez recele bandirdim.
Bir kaç zeytin
Domates salatalık peynir
Sade omlet
İki kucuk kup patates kızartması
Akşam
Yemedim misafirlerle yediklerim:
5 sarma pirinçli
3-4 çatal pastadan aldım
Bir bardak kola
3400 su
250 bitki çayı
esperenzaa medgic26 Azyiyen_azimli @yolcukardelen
Evet Esperenzacim hazirim, razıyım cezalarıma ☺
Sağol canım amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤Oğluşunun doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı sağlıklı ve uzun ömür versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?