- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hahahaha
hepi börtdey oğluşunaBenim değildi canım, oğlumun 1 yas doğum günüydü, yine de çok teşekkürler ☺❤
Evet Esperenzacim güzel bir hediye verecek bana ☺
bi kaloriye bakarım kalorisi yüksek mi diye,bi de kaçamağa bakarım dolu dolu mu diyeAslında tüm gün yediğim 750 kalori civariydi ama sagliksiz seylerdi tabi ☺
çok az yemişsin canım.birazcık zorlayıp sağlıklı şeyler yemeye çalış. Bağırsak düzenini bozma.Sahur : ceyrek tost ayran
Iftar: tavada yumurta peynir zeytin domates cay 2 dilim ekmek ( iftarda canim kahvalti istedi nedense )
esperenzaa
Tamam canım, korktum valla zor vereceksin diyeAmanın amanınnn bunlar ne, elf gözlerim bana oyun mu oynuyor acaba
Ekmek,reçel,sarma,pasta,iki küp patates,kola 1.000 ip atlama cezan var bitti mi bitmedi çünkü patron çıldırdı
500 de geçmişten alacağım vardı .totalde 1.500 ip atlama cezan var.hepsini bi günde yapmak zorunda değilsin canım.maksimum 3 gün içinde tamamlarsın kuzum
Şimdim cumayı bekliyorum, 59,9 ‘un peşindeyim
Sporun çok güzel canım.Eki Görüntüle 2150847 İşte burda km ve adım sayım.
Çok dik yokuuş vardı bu nedenle her dik yokuşu kat olarak gördü telefon.
Su 1 tl yi geçti bu arada
artık hamur işi gibi bi zaafın yok canımVallahi benim zafım hamur işidir. Birde tam benim sevdiklerim vardı buna rağmen gem vurdum isteğime. Zamanı gelince bir lokma alırım o zamana kadar hedefime başka yola sapmadan devam edeceğim.
Menün güzel canım.Afiyet olsun da bizim bi ceza işimiz vardı,unuttum sanmaGünaydın, hayırlı sabahlar!
Dün iftar:
1 kase sebze çorbası (un yok içinde)
Soya soslu tavuk(az yağlı)
Suda şişmiş kArabuğday
Bol pancar ve yeşilikli salata
3 tane incirli cevizli top
1 fincan sütlü çay
2 litre su
Sahur
Azıcık soya soslu tavuk ve kara buğday
3 tane top
Su
İncir toplar 25 kuruş boyutunda yaptım özelikle :)
Yemeklerde çok az yağ kullandım
Şu an sağlıklı yediğim için mutluyum
4600 adım =69 puan
cgdmk @yolcukardelen @medgic26 esperenzaa
afiyet klsun caım incirli cevizleede neguzeldr dimiGünaydın, hayırlı sabahlar!
Dün iftar:
1 kase sebze çorbası (un yok içinde)
Soya soslu tavuk(az yağlı)
Suda şişmiş kArabuğday
Bol pancar ve yeşilikli salata
3 tane incirli cevizli top
1 fincan sütlü çay
2 litre su
Sahur
Azıcık soya soslu tavuk ve kara buğday
3 tane top
Su
İncir toplar 25 kuruş boyutunda yaptım özelikle :)
Yemeklerde çok az yağ kullandım
Şu an sağlıklı yediğim için mutluyum
4600 adım =69 puan
cgdmk @yolcukardelen @medgic26 esperenzaa
cocuklara bşy alınca insan kendi daha cok mutlu oluyo degilmiIyiyim canim sukur bugun esimde evde birazdan kizima bayramlik ciciler almaya gidecegiz :)) sen nasilsin ogrenciyle sorunlar nasil oldu birdaha ariza cikarmadilar dimi
Bamya çok güzel bağırsak çalıştırır canım.ben bol limonlu yemeyi severim. Afiyet olsun canım.Bugün yemek saatim kaydı iyice
Ara öğün 1 bardak %100 kayısı suyu ya da püresi
Öğle yemeği;
-2 kaşık bamya ( hayatta yiyemediğim sebze yemeği normalde 5 kaşık ama zorla yedim anca bu kafar)
-1 kase sireysir ( bulgurlu yoğurt bir nevi soğuk yoğurt çorbası)
Maşallah canım.Sağlık sorunun da çıkmazsa bu hafta yine çok iyi bir eksilme ile gelirsin.Tamam canım, korktum valla zor vereceksin diye
Bir günde bile yapilir ama orucken zor ☺
Üç güne tamamlarim
Ayrıca 59.9 a indim say cunku dünkü yediklerime rağmen maaşallah iyi eksideyim ☺
Akşama gideceğiniz arkadaşının sendeki değişimi görmemesi için,ya kör olması gerek ya da hasetliği gözlerini kör edecek noktada olması gerek.afiyet klsun caım incirli cevizleede neguzeldr dimi
cocuklara bşy alınca insan kendi daha cok mutlu oluyo degilmi
ay ilahi esperenza yaAkşama gideceğiniz arkadaşının sendeki değişimi görmemesi için,ya kör olması gerek ya da hasetliği gözlerini kör edecek noktada olması gerek.
Çok çok güzel kilo verdin, devamı da gelecek huzurum.
Belcimim C EE demiş sabah
Hahahahacezalar verildi,alacağımı da aldım sayılır.
Sen bi yaramazlık yapmadın inşallah
hepi börtdey oğluşuna
bi kaloriye bakarım kalorisi yüksek mi diye,
Sağol canım iyiyim cok.Bamya çok güzel bağırsak çalıştırır canım.ben bol limonlu yemeyi severim. Afiyet olsun canım.
Maşallah canım.Sağlık sorunun da çıkmazsa bu hafta yine çok iyi bir eksilme ile gelirsin.
Ramazanda 1.500 tek gün için çok vicdansızca olurdu canım.
3’e böldüm ki 3 günde tekrar spor alışkanlığına dönersin diye. Nasılsın canımm
Bence de canım.Dikkat edersin,o kenafir gözlü arkadaşın yüzünden yaşadığın utancı unutmaay ilahi esperenza yaama simdi gidip orda kolayı böregi gömersem nerde kalfı benim fit kız modum dimi oyuzdrn dikkat edicem aksama
Onu bugun iftar sonrasi yapacagim inshallah aklimda...Sporun çok güzel canım.
Yediklerin de güzel.Afiyet olsun
artık hamur işi gibi bi zaafın yok canımgeçti bitti o günler. Ceza va
Menün güzel canım.Afiyet olsun da bizim bi ceza işimiz vardı,unuttum sanmaonu da tamamla da pazar günüm iyice şenlensin
ay yaa deme kız zayıflasın o da yazık gerci benim zayıfldıgımon altının daa iyi cizilmesi icşn de iyi olur biraz burnu kalkık da bşr arkadasmızdır ama netcen karakter :/ buyuk kızı 3.5 ysında kucugunu kıskandıgından halüsünasyon görüyomus kedi var evde diyerek suewkli annesine yapısıyormus üzüldüm yani arkadasıma aslındaBence de canım.Dikkat edersin,o kenafir gözlü arkadaşın yüzünden yaşadığın utancı unutmaGerçi bilerek ya da bilmeyerek sana iyiliği dokunmuş.
İnşallah o biraz kilo almıştır da sen onu eziklersin
bişey mi oldu hasta falam degildir inş @AhSen_yarim canım boncugum pıtırcıgım iyimisin nerelerdesinnn özledik seniBelcimim C EE demiş sabah
Benim aklım ahsen’de açıkcası. Nasıl oldu ki?
@AhSen_yarim nasılsın canımbi ses ver datlum?
elif nerekerde en son temizlik yapmaya gitti bidaha gören olmadı heraldsBelcimim C EE demiş sabah
Benim aklım ahsen’de açıkcası. Nasıl oldu ki?
@AhSen_yarim nasılsın canımbi ses ver datlum?
Şaka yapmıştım canım,tabi senden az kilo versinay yaa deme kız zayıflasın o da yazık gerci benim zayıfldıgımon altının daa iyi cizilmesi icşn de iyi olur biraz burnu kalkık da bşr arkadasmızdır ama netcen karakter :/ buyuk kızı 3.5 ysında kucugunu kıskandıgından halüsünasyon görüyomus kedi var evde diyerek suewkli annesine yapısıyormus üzüldüm yani arkadasıma aslında
Ahsen en son yazdığı mesajda eşiyle büyük bir kriz yaşadığını ve hiç iyi olmadıklarını yazdı sonra da bir daha yazmadı da ondan merak ettimbişey mi oldu hasta falam degildir inş @AhSen_yarim canım boncugum pıtırcıgım iyimisin nerelerdesinnn özledik seni
elif iftar davetleri arasında mekik dokuyordu en son:) davetten davete koşup,evinde davet veriyordu fursat bulduçaelif nerekerde en son temizlik yapmaya gitti bidaha gören olmadı heralds
iyiyim canım ben, sen nasılsın tatlımNasılsınız güzellikler?
Bende iyiyim annemin damatı geliyor iftara.Bende annemin peşinde koşturuyorumŞaka yapmıştım canım,tabi senden az kilo versin
Oyyy ben de üzüldüm canım,halüsü
Ahsen en son yazdığı mesajda eşiyle büyük bir kriz yaşadığını ve hiç iyi olmadıklarını yazdı sonra da bir daha yazmadı da ondan merak ettim
elif iftar davetleri arasında mekik dokuyordu en son:) davetten davete koşup,evinde davet veriyordu fursat bulduça
@Rzgrece canımmm nasılsın? Annen nasıl kuzum?
iyiyim canım ben, sen nasılsın tatlım
Bende iyiyim annemin damatı geliyor iftara.Bende annemin peşinde koşturuyorum
kızlar ikinizn de ne guzel heycanları ya siz böyl yazdıkca eski gunlerime gidiyorum agznızın tadı hiç bozulmasn inşkızlar haftaya cumartesi sevgilim ve ailesiyle beraber iftara gidicez inşallah zorla bişey ye gibi şeyler olmaz allahtan evde değil dışarda olcaz diyorum ama inşallah atlatabilirim o günü de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?