Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun !
Cezalar esperenzaa hediyesi olarak kabul et
Hahahaha cezalar verildi,alacağımı da aldım sayılır.
Sen bi yaramazlık yapmadın inşallah
Benim değildi canım, oğlumun 1 yas doğum günüydü, yine de çok teşekkürler ☺❤
Evet Esperenzacim güzel bir hediye verecek bana ☺
hepi börtdey oğluşuna
Aslında tüm gün yediğim 750 kalori civariydi ama sagliksiz seylerdi tabi ☺
bi kaloriye bakarım kalorisi yüksek mi diye,bi de kaçamağa bakarım dolu dolu mu diyeişime hangisi gelirse oradan keserim cezayı
Sahur : ceyrek tost ayran
Iftar: tavada yumurta peynir zeytin domates cay 2 dilim ekmek ( iftarda canim kahvalti istedi nedense )
esperenzaa
çok az yemişsin canım.birazcık zorlayıp sağlıklı şeyler yemeye çalış. Bağırsak düzenini bozma.

Tamam canım, korktum valla zor vereceksin diye
Bir günde bile yapilir ama orucken zor ☺
Üç güne tamamlarim
Ayrıca 59.9 a indim say cunku dünkü yediklerime rağmen maaşallah iyi eksideyim ☺

Eki Görüntüle 2150847 İşte burda km ve adım sayım.

Çok dik yokuuş vardı bu nedenle her dik yokuşu kat olarak gördü telefon.

Su 1 tl yi geçti bu arada
Sporun çok güzel canım.
Yediklerin de güzel.Afiyet olsun
Vallahi benim zafım hamur işidir. Birde tam benim sevdiklerim vardı buna rağmen gem vurdum isteğime. Zamanı gelince bir lokma alırım o zamana kadar hedefime başka yola sapmadan devam edeceğim.
artık hamur işi gibi bi zaafın yok canım geçti bitti o günler. Ceza va
Menün güzel canım.Afiyet olsun da bizim bi ceza işimiz vardı,unuttum sanma onu da tamamla da pazar günüm iyice şenlensin

afiyet klsun caım incirli cevizleede neguzeldr dimi

Iyiyim canim sukur bugun esimde evde birazdan kizima bayramlik ciciler almaya gidecegiz :)) sen nasilsin ogrenciyle sorunlar nasil oldu birdaha ariza cikarmadilar dimi
cocuklara bşy alınca insan kendi daha cok mutlu oluyo degilmi

Bamya çok güzel bağırsak çalıştırır canım.ben bol limonlu yemeyi severim. Afiyet olsun canım.
Tamam canım, korktum valla zor vereceksin diye
Bir günde bile yapilir ama orucken zor ☺
Üç güne tamamlarim
Ayrıca 59.9 a indim say cunku dünkü yediklerime rağmen maaşallah iyi eksideyim ☺
Maşallah canım.Sağlık sorunun da çıkmazsa bu hafta yine çok iyi bir eksilme ile gelirsin.
Ramazanda 1.500 tek gün için çok vicdansızca olurdu canım.
3’e böldüm ki 3 günde tekrar spor alışkanlığına dönersin diye. Nasılsın canımm

afiyet klsun caım incirli cevizleede neguzeldr dimi

cocuklara bşy alınca insan kendi daha cok mutlu oluyo degilmi
Akşama gideceğiniz arkadaşının sendeki değişimi görmemesi için,ya kör olması gerek ya da hasetliği gözlerini kör edecek noktada olması gerek.
Çok çok güzel kilo verdin, devamı da gelecek huzurum.

ay ilahi esperenza ya ama simdi gidip orda kolayı böregi gömersem nerde kalfı benim fit kız modum dimi oyuzdrn dikkat edicem aksama

Hahahaha cezalar verildi,alacağımı da aldım sayılır.
Sen bi yaramazlık yapmadın inşallah

hepi börtdey oğluşuna

bi kaloriye bakarım kalorisi yüksek mi diye,
Sağol canım iyiyim cok.
Orucuma geri dondum çok şükür, verdiği huzur bir baska, bunun yaninda ilk kez bu sene bana zayıflamamda da çok etkisi oldu, olmaya da devam ediyor, daha da mutlu oluyorum ❤

ay ilahi esperenza ya ama simdi gidip orda kolayı böregi gömersem nerde kalfı benim fit kız modum dimi oyuzdrn dikkat edicem aksama
Bence de canım.Dikkat edersin,o kenafir gözlü arkadaşın yüzünden yaşadığın utancı unutmaGerçi bilerek ya da bilmeyerek sana iyiliği dokunmuş.
İnşallah o biraz kilo almıştır da sen onu eziklersin

Onu bugun iftar sonrasi yapacagim inshallah aklimda...

ay yaa deme kız zayıflasın o da yazık gerci benim zayıfldıgımon altının daa iyi cizilmesi icşn de iyi olur biraz burnu kalkık da bşr arkadasmızdır ama netcen karakter :/ buyuk kızı 3.5 ysında kucugunu kıskandıgından halüsünasyon görüyomus kedi var evde diyerek suewkli annesine yapısıyormus üzüldüm yani arkadasıma aslında

Şaka yapmıştım canım,tabi senden az kilo versin
Oyyy ben de üzüldüm canım,halüsü
bişey mi oldu hasta falam degildir inş @AhSen_yarim canım boncugum pıtırcıgım iyimisin nerelerdesinnn özledik seni
Ahsen en son yazdığı mesajda eşiyle büyük bir kriz yaşadığını ve hiç iyi olmadıklarını yazdı sonra da bir daha yazmadı da ondan merak ettim
elif nerekerde en son temizlik yapmaya gitti bidaha gören olmadı heralds
elif iftar davetleri arasında mekik dokuyordu en son:) davetten davete koşup,evinde davet veriyordu fursat bulduça
@Rzgrece canımmm nasılsın? Annen nasıl kuzum?
Nasılsınız güzellikler?
iyiyim canım ben, sen nasılsın tatlım

Bende iyiyim annemin damatı geliyor iftara.Bende annemin peşinde koşturuyorum

kızlar haftaya cumartesi sevgilim ve ailesiyle beraber iftara gidicez inşallah zorla bişey ye gibi şeyler olmaz allahtan evde değil dışarda olcaz diyorum ama inşallah atlatabilirim o günü de

Bende iyiyim annemin damatı geliyor iftara.Bende annemin peşinde koşturuyorum

kızlar haftaya cumartesi sevgilim ve ailesiyle beraber iftara gidicez inşallah zorla bişey ye gibi şeyler olmaz allahtan evde değil dışarda olcaz diyorum ama inşallah atlatabilirim o günü de
kızlar ikinizn de ne guzel heycanları ya siz böyl yazdıkca eski gunlerime gidiyorum agznızın tadı hiç bozulmasn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…