Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamamdır. Topluca yazacağım
Bir se spor yapıp puan toplnıyor onu şimdi yazmama gerek yok değil mi, deneme sonrası gruba katılınca yazacağım sanırım ?

gece sahurdan sonra eve gelip uyuyunca biraz geç kalktım :))
Ayy Allh kolaylık versin canım.

kızlar haftaya cumartesi sevgilim ve ailesiyle beraber iftara gidicez inşallah zorla bişey ye gibi şeyler olmaz allahtan evde değil dışarda olcaz diyorum ama inşallah atlatabilirim o günü de
Kolay gelsin canım. İlk kez mi buluşacalsınız? Ben sakarlık yapmıştım inşallah sorunsuz geçer.

Sporun çok güzel canım.
Yediklerin de güzel.Afiyet olsun

artık hamur işi gibi bi zaafın yok canım geçti bitti o günler. Ceza va

Sağolasın. O spor pert etti beni
Hamur işi yemeyeeğim zaten. Ama bir şey danışmak istiyorum. Diyetisyen bana her öğün 1 dilim esmer ekmek öneriyor. Ben yemek istemiyorum. Biraz halsizleştim, sıvı sayesinde kabızlık gitti fazlası geldi.
Şimdi ilk hafta kendime söz verdiğim için ekmek de dahil hiç hamurlu şeyler yemeyeceğim. Sizce diyetisyenin dediğini yapmasam ekmeksiz diyete devam etsem sıkıntı olur mu? Daha önce hiç yapmamıştım ama devam edebileceğim hissine kapıldım gayet iyi geçti bu 5 gün.

kızlar ikinizn de ne guzel heycanları ya siz böyl yazdıkca eski gunlerime gidiyorum agznızın tadı hiç bozulmasn inş

teşekkür ederim canım çok sağol amin allah herkesi mutlu etsin inşallah

yok canım ilk kez buluşmicaz aslında evlerine gitmiştim ilk bayağa oldu ama sürekli öyle görüşmüyoruz 3. görüşmemiz olucak işte, annesi biraz ye kızım ye diyen biri o yüzden tırsıyorum :) allahtan evde olmicaz

canım ben seni cok tanımıyprum ne iş yapıyprsn kac ysındasın

ay sakarlık üstüne benden iyisi yoktur ilk taıinıstıgımızda kalkarken önğmdeki sehpadaki meyvesuyunu devşrmişim pşimden eşim toplamıs ikincisindede koltuga carpıp bişdigin yerinden oynatmıstım

evet aynen birde o kadar guzel seyler var ki cok guzel sortlu askili takimlar aldim yaz icin birde cici oldu ki eve gelince bikacini denemistim
masallah cok tatlı olmustur kıyafet sektörü iyive aldı basını gitti senin icin söylemiyoum canım yanlıs anlama sakın cok cesitlilik olmaşna ragmen cocuga cocuk kıyafeti bulmak okafar zorlaştıki özelliklede kız cocuklarına bukadar kadınsı kıyafet yapıkdgını kızım olunca farkettim cok üzgünüm bu yuzden

ben aşırı heyecandan yardım mı edeyim oturayım mı napayım diye diye elimi ayağımı bir yere koyamamıştım ama bir sakarlık yapmamıştım şükür

haklisin bizimki daha kucuk oldugu icin normal bebek kiyafetleri gibiydi ama esimi beklerken magazanin birinde 2 5 yas arasi bolume girdim pullu payetli elbise thsirtler mi dersin garip tarzda sifon dantelli gomlekler filan sok oldum ben kendime alip o tarz seyleri giymem yani.

O en tehlikeli kayınvalide türü. Ben hatay a geldim kayın validem yemeklerini yemeSem küserdi ye kozım yee derdi sürekli. (Burda ikram çok önemli.)tabi bende bu nedenle evlendiktrn sonra 20 kilo aldım
9 kilosunu verdim darısı kalanına.

Yalnız değişmişim desene.Hiç sorma ben annesinin yanında değilde abisnin yanında kola dökmüştüm yemek masasına .
Ailemle tanışmaya geldiklerin de ben de sehpaya çarpıp çay dökmüştüm :-( ara sıra yine bir şeyleri dökerim biraz sakarlık var bende ama anlamadı kayınvalidem sakar biri olduğumu daha

Bende iyiyim annemin damatı geliyor iftara.Bende annemin peşinde koşturuyorum
Kolay gelsin canım,heyecanlısındır şimdi
Spor puanı için yarın yeniden takım kurup eşleştirme yapacağım canım.bu eşleştirmelerde takımda deneme süresinde olanları da dahil ediyorum ki kaynaşma sağlansın.
Yarından itübaren spor puanlaması hesaplaması yaparsan iyi olur canım
Diyetisyen ve ekmek konusunda istersen bir hafta ekmeksiz devam et,şayet zorlanmazsan ve duruma göre diyetisyenine de danışarak devam edersin.Diyetisyen menülerine verilen ekmeğe doğal olarak müdahale etmeyi sevmiyorum ama ekmeksiz çok daha iyi kilo verilir bunu biliyorum

Ben de çok ama çok sakarımdır
Melek kayınvalideciğim beni ilk kez isteme,sözde gördüğü için kalabalıkta yaptığım sakarlıklar farkedilmemişti
kızlar haftaya cumartesi sevgilim ve ailesiyle beraber iftara gidicez inşallah zorla bişey ye gibi şeyler olmaz allahtan evde değil dışarda olcaz diyorum ama inşallah atlatabilirim o günü de
Olabilecek en az hasarla atlatırsın canım,ben sana güveniyorum.

Tamamdır.
Evet ekmeksi daha iyi sonuç aldım galiba daha önce bu kadar verimli değildi. Hem midem daha rahat sanki. Doyuyorum da. Dediğim gibi haftanın sonunda durumu yeniden değerlendireyim.

Tamamdır.
Evet ekmeksi daha iyi sonuç aldım galiba daha önce bu kadar verimli değildi. Hem midem daha rahat sanki. Doyuyorum da. Dediğim gibi haftanın sonunda durumu yeniden değerlendireyim.
Ekmek yediğimde ben daha çok acıkıyorum.Karbonhşdrat olduğu için kısa süreli tokluk yaratıyor.
Bi süre dene sonuca göre devam edersin yada etmezsin canım.

Aynen aynen onlarda çok seviyor böyle yedirmeyi falan illa bişey vericekler misafire neyseki dışarda olacağımız için çok zorlayamaz diye düşünüyorum.çok şirin bir kadın çok seviyorum aslında kendisini :)
Benim sevgili de kilolu zaten çok ta sever yemeyi dün karar verdi bir günlüğüne haftasonu için Antep'e gidicekmişiz kiloları verdikten sonra ödül için yemek yiyip döncekmişiz düşün evlenince tırsıyorum halimizden ama allahtan ben sağlıklı beslenmeyi çok seviyorum ve mutfak benim elimde olucak :)

İnşallah canım çok teşekkür ederim :)

Ekmek yediğimde ben daha çok acıkıyorum.Karbonhşdrat olduğu için kısa süreli tokluk yaratıyor.
Bi süre dene sonuca göre devam edersin yada etmezsin canım.

Ben ekmek yiyorum ama siyez ekmeğinden ekşi mayalı yiyorum.yemekle değilde kahvaltıyla istiyor hep insan en azından ben öyleyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…