Amin canımın içi cümlemizin inşallahkızlar ikinizn de ne guzel heycanları ya siz böyl yazdıkca eski gunlerime gidiyorum agznızın tadı hiç bozulmasn inş
Tamamdır. Topluca yazacağımAfiyet olsun canım.menün totalde de çok güzeldi bugün.
Menünü gün sonunda toplu olarak yazarsan daha iyi olur canın. Yedikçe öğünlerini yazmak istiyorsan yine yaz ama gün sonunda mutlaka toplu olarak yaz ki daha kolay yorum yaparız
Ayy Allh kolaylık versin canım.gece sahurdan sonra eve gelip uyuyunca biraz geç kalktım :))
Kolay gelsin canım. İlk kez mi buluşacalsınız? Ben sakarlık yapmıştımkızlar haftaya cumartesi sevgilim ve ailesiyle beraber iftara gidicez inşallah zorla bişey ye gibi şeyler olmaz allahtan evde değil dışarda olcaz diyorum ama inşallah atlatabilirim o günü de
Sporun çok güzel canım.
Yediklerin de güzel.Afiyet olsun
artık hamur işi gibi bi zaafın yok canımgeçti bitti o günler. Ceza va
kızlar ikinizn de ne guzel heycanları ya siz böyl yazdıkca eski gunlerime gidiyorum agznızın tadı hiç bozulmasn inş
Tamamdır. Topluca yazacağım
Bir se spor yapıp puan toplnıyor onu şimdi yazmama gerek yok değil mi, deneme sonrası gruba katılınca yazacağım sanırım ?
Ayy Allh kolaylık versin canım.
Kolay gelsin canım. İlk kez mi buluşacalsınız? Ben sakarlık yapmıştıminşallah sorunsuz geçer.
Sağolasın. O spor pert etti beni
Hamur işi yemeyeeğim zaten. Ama bir şey danışmak istiyorum. Diyetisyen bana her öğün 1 dilim esmer ekmek öneriyor. Ben yemek istemiyorum. Biraz halsizleştim, sıvı sayesinde kabızlık gitti fazlası geldi.
Şimdi ilk hafta kendime söz verdiğim için ekmek de dahil hiç hamurlu şeyler yemeyeceğim. Sizce diyetisyenin dediğini yapmasam ekmeksiz diyete devam etsem sıkıntı olur mu? Daha önce hiç yapmamıştım ama devam edebileceğim hissine kapıldım gayet iyi geçti bu 5 gün.
canım ben seni cok tanımıyprum ne iş yapıyprsn kac ysındasınteşekkür ederim canım çok sağol amin allah herkesi mutlu etsin inşallah
yok canım ilk kez buluşmicaz aslında evlerine gitmiştim ilk bayağa oldu ama sürekli öyle görüşmüyoruz 3. görüşmemiz olucak işte, annesi biraz ye kızım ye diyen biri o yüzden tırsıyorum :) allahtan evde olmicaz
evet aynen birde o kadar guzel seyler var ki cok guzel sortlu askili takimlar aldim yaz icin birde cici oldu ki eve gelince bikacini denemistimafiyet klsun caım incirli cevizleede neguzeldr dimi
cocuklara bşy alınca insan kendi daha cok mutlu oluyo degilmi
ay sakarlık üstüne benden iyisi yoktur ilk taıinıstıgımızda kalkarken önğmdeki sehpadaki meyvesuyunu devşrmişim pşimden eşim toplamıs ikincisindede koltuga carpıp bişdigin yerinden oynatmıstımTamamdır. Topluca yazacağım
Bir se spor yapıp puan toplnıyor onu şimdi yazmama gerek yok değil mi, deneme sonrası gruba katılınca yazacağım sanırım ?
Kolay gelsin canım. İlk kez mi buluşacalsınız? Ben sakarlık yapmıştıminşallah sorunsuz geçer.
Hamur işi yemeyeeğim zaten. Ama bir şey danışmak istiyorum. Diyetisyen bana her öğün 1 dilim esmer ekmek öneriyor. Ben yemek istemiyorum. Biraz halsizleştim, sıvı sayesinde kabızlık gitti fazlası geldi.
Şimdi ilk hafta kendime söz verdiğim için ekmek de dahil hiç hamurlu şeyler yemeyeceğim. Sizce diyetisyenin dediğini yapmasam ekmeksiz diyete devam etsem sıkıntı olur mu? Daha önce hiç yapmamıştım ama devam edebileceğim hissine kapıldım gayet iyi geçti bu 5 gün.
masallah cok tatlı olmustur kıyafet sektörü iyive aldı basını gitti senin icin söylemiyoum canım yanlıs anlama sakın cok cesitlilik olmaşna ragmen cocuga cocuk kıyafeti bulmak okafar zorlaştıki özelliklede kız cocuklarına bukadar kadınsı kıyafet yapıkdgını kızım olunca farkettim cok üzgünüm bu yuzdenevet aynen birde o kadar guzel seyler var ki cok guzel sortlu askili takimlar aldim yaz icin birde cici oldu ki eve gelince bikacini denemistim
canım ben seni cok tanımıyprum ne iş yapıyprsn kac ysındasın
ay sakarlık üstüne benden iyisi yoktur ilk taıinıstıgımızda kalkarken önğmdeki sehpadaki meyvesuyunu devşrmişim pşimden eşim toplamıs ikincisindede koltuga carpıp bişdigin yerinden oynatmıstım
haklisin bizimki daha kucuk oldugu icin normal bebek kiyafetleri gibiydi ama esimi beklerken magazanin birinde 2 5 yas arasi bolume girdim pullu payetli elbise thsirtler mi dersin garip tarzda sifon dantelli gomlekler filan sok oldum ben kendime alip o tarz seyleri giymem yani.masallah cok tatlı olmustur kıyafet sektörü iyive aldı basını gitti senin icin söylemiyoum canım yanlıs anlama sakın cok cesitlilik olmaşna ragmen cocuga cocuk kıyafeti bulmak okafar zorlaştıki özelliklede kız cocuklarına bukadar kadınsı kıyafet yapıkdgını kızım olunca farkettim cok üzgünüm bu yuzden
yok canım ilk kez buluşmicaz aslında evlerine gitmiştim ilk bayağa oldu ama sürekli öyle görüşmüyoruz 3. görüşmemiz olucak işte, annesi biraz ye kızım ye diyen biri o yüzden tırsıyorum :) allahtan evde olmicaz
ay sakarlık üstüne benden iyisi yoktur ilk taıinıstıgımızda kalkarken önğmdeki sehpadaki meyvesuyunu devşrmişim pşimden eşim toplamıs ikincisindede koltuga carpıp bişdigin yerinden oynatmıstım
Kolay gelsin canım,heyecanlısındır şimdiBende iyiyim annemin damatı geliyor iftara.Bende annemin peşinde koşturuyorum
Spor puanı için yarın yeniden takım kurup eşleştirme yapacağım canım.bu eşleştirmelerde takımda deneme süresinde olanları da dahil ediyorum ki kaynaşma sağlansın.Tamamdır. Topluca yazacağım
Ben de çok ama çok sakarımdıray sakarlık üstüne benden iyisi yoktur ilk taıinıstıgımızda kalkarken önğmdeki sehpadaki meyvesuyunu devşrmişim pşimden eşim toplamıs ikincisindede koltuga carpıp bişdigin yerinden oynatmıstım
Olabilecek en az hasarla atlatırsın canım,ben sana güveniyorum.kızlar haftaya cumartesi sevgilim ve ailesiyle beraber iftara gidicez inşallah zorla bişey ye gibi şeyler olmaz allahtan evde değil dışarda olcaz diyorum ama inşallah atlatabilirim o günü de
Spor puanı için yarın yeniden takım kurup eşleştirme yapacağım canım.bu eşleştirmelerde takımda deneme süresinde olanları da dahil ediyorum ki kaynaşma sağlansın.
Yarından itübaren spor puanlaması hesaplaması yaparsan iyi olur canım
Diyetisyen ve ekmek konusunda istersen bir hafta ekmeksiz devam et,şayet zorlanmazsan ve duruma göre diyetisyenine de danışarak devam edersin.Diyetisyen menülerine verilen ekmeğe doğal olarak müdahale etmeyi sevmiyorum ama ekmeksiz çok daha iyi kilo verilir bunu biliyorum
Ekmek yediğimde ben daha çok acıkıyorum.Karbonhşdrat olduğu için kısa süreli tokluk yaratıyor.Tamamdır.
Evet ekmeksi daha iyi sonuç aldım galiba daha önce bu kadar verimli değildi. Hem midem daha rahat sanki. Doyuyorum da. Dediğim gibi haftanın sonunda durumu yeniden değerlendireyim.
Ben de merak ettim@yolcukardelen huhuuu sultanımmm neredesin canım?
Hafta sonu da olsa Sultan yine de uğrardı ,ben de merak ettim canım.Ben de merak ettim
O en tehlikeli kayınvalide türü. Ben hatay a geldim kayın validem yemeklerini yemeSem küserdi ye kozım yee derdi sürekli. (Burda ikram çok önemli.)tabi bende bu nedenle evlendiktrn sonra 20 kilo aldım
9 kilosunu verdim darısı kalanına.
Yalnız değişmişim desene.Hiç sorma ben annesinin yanında değilde abisnin yanında kola dökmüştüm yemek masasına .
Ailemle tanışmaya geldiklerin de ben de sehpaya çarpıp çay dökmüştüm :-( ara sıra yine bir şeyleri dökerim biraz sakarlık var bendeama anlamadı kayınvalidem sakar biri olduğumu daha
Ben de çok ama çok sakarımdır
Melek kayınvalideciğim beni ilk kez isteme,sözde gördüğü için kalabalıkta yaptığım sakarlıklar farkedilmemişti
Olabilecek en az hasarla atlatırsın canım,ben sana güveniyorum.
Ekmek yediğimde ben daha çok acıkıyorum.Karbonhşdrat olduğu için kısa süreli tokluk yaratıyor.
Bi süre dene sonuca göre devam edersin yada etmezsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?