- 24 Mayıs 2018
- 197
- 366
- 18
- 30
Ekmek yediğimde ben daha çok acıkıyorum.Karbonhşdrat olduğu için kısa süreli tokluk yaratıyor.
Bi süre dene sonuca göre devam edersin yada etmezsin canım.
Hep iyi olun canım.Aynen aynen onlarda çok seviyor böyle yedirmeyi falan illa bişey vericekler misafire neyseki dışarda olacağımız için çok zorlayamaz diye düşünüyorum.çok şirin bir kadın çok seviyorum aslında kendisini :)
Benim sevgili de kilolu zaten çok ta sever yemeyi dün karar verdi bir günlüğüne haftasonu için Antep'e gidicekmişiz kiloları verdikten sonra ödül için yemek yiyip döncekmişiz düşünevlenince tırsıyorum halimizden ama allahtan ben sağlıklı beslenmeyi çok seviyorum ve mutfak benim elimde olucak :)
Bence de. Ben asla yapamam diyordum ama bugün kahvaltıda resmen karnım tıkabasa doymuş gibi oldu. Millet diyor bişi yemedin şundan al, bundan al. İnan domates saltalık peyni bile karnı doyurmaya yetiyor. İnşallah gerek duymam bir daha. İyiyim böyle
Hep iyi olun canım.
Vallahi belli olmaz dışarda ama umarım ısrar etmez.
Evlenince dikkat et inan ister istemez kilo alıyorsun. Benim eşim yemeyi çok sever ama zayıftır. Ben zaten hep balık etliydim eşimin bir rahatsızlığı olmadı hiç o yüzden takmıyordum ama hata yaptığımı anladım. Gerekirse iki yemek pişirip kendime özen göstermeliymişim diyorum.
Sen seviyorsan sağlıklı beslenmeyi belki eşini kendine benzetirsin o zaman. Arada ödül olmalı tabi dozajına göre. Antep in yemekleri güzeldir tabi sağlıklı olanlar
Muckkk canimsin herzaman menum sasmazAfiyet olsun canım.menün totalde de çok güzeldi bugün.
Menünü gün sonunda toplu olarak yazarsan daha iyi olur canın. Yedikçe öğünlerini yazmak istiyorsan yine yaz ama gün sonunda mutlaka toplu olarak yaz ki daha kolay yorum yaparız
Canımmmm herzamanki gibisin .afiyet olsun;
Çok az yemişsin canım.afiyet olsun.
Akşamki meyveler olmasa daha iyi olurmuş canım ama çok iyi atlatmışsın yine de. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canim sabahi ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken calismaya baslarMenü
Sabah 12.00 (öğlen de diyebilirsiniz)
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 15.00
3 tane kayısı
1 tane sütlü espresso
Akşam 20.30
4 kaşık bulgur pilavı bol yeşil mercimekli hatta yeşil mercimekli bulgur desek daha doğru (kısırlık bulgurdan)
3 4 kaşık yoğurtlu pazı
Bir parça beyaz peynir
Su 3 lt
medgic26 esperenzaa
Afiyet olsun canim sabahi ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken calismaya baslar
Yok canım yarım saate uyurHafta sonu da olsa Sultan yine de uğrardı ,ben de merak ettim canım.
Uyudu mu minik oğlun?
Bulgur pilavı yiyeceksen en irisini secmeye çalış, ufaldikca glisemik indeksi yükseliyor canım.Menü
Sabah 12.00 (öğlen de diyebilirsiniz)
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 15.00
3 tane kayısı
1 tane sütlü espresso
Akşam 20.30
4 kaşık bulgur pilavı bol yeşil mercimekli hatta yeşil mercimekli bulgur desek daha doğru (kısırlık bulgurdan)
3 4 kaşık yoğurtlu pazı
Bir parça beyaz peynir
Su 3 lt
medgic26 esperenzaa
Bulgur pilavı yiyeceksen en irisini secmeye çalış, ufaldikca glisemik indeksi yükseliyor canım.
Ben bi ara asurelik bulgurdan yapıyordum pilavi, yarma dedikleri ☺Aaa onu bilmiyordum canım açıkçası evde bi tek o vardı biz normalde köyden bulgur yiyoruz marketten de almak istemedim köyden gelmiş babaannem de var bi ara gidip alcam diye market bulgurunu hiç sevmiyorum zaten
Yok kaptanim iftara yakin 61.8 arti 40o o kadarciktan bisi olmaz herhalde dikkat etmiyorom etsem 60 olurum sen kac oldun cocuklar iyi cok sukur isede alistim tempooAfiyet olsun ,Allah kabul etsin canım
Probis başına 100 ip atlama cezan var, 4x100= 400 ip. Haydi davşanım zıpla bakayım
Yavaş yavaş toparlayacaksın kuzum.
canımmm hoşgeldin nasılsın,çocuklar nasıl? İş hayatına iyice alışmışsındır artık,kilo almadın değil mi tatlım
Siz bu grupta miydiniz ?Huzurvermeyolunda nasilsin huzurcum cocuklar nasil sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?