Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü
Sabah 12.00 (öğlen de diyebilirsiniz)
2 haşlanmış yumurta
Beyaz peynir
6 zeytin
1 dilim ekmek
Ara 15.00
3 tane kayısı
1 tane sütlü espresso
Akşam 20.30
4 kaşık bulgur pilavı bol yeşil mercimekli hatta yeşil mercimekli bulgur desek daha doğru (kısırlık bulgurdan)
3 4 kaşık yoğurtlu pazı
Bir parça beyaz peynir
Su 3 lt
medgic26 esperenzaa

Ekmek yediğimde ben daha çok acıkıyorum.Karbonhşdrat olduğu için kısa süreli tokluk yaratıyor.
Bi süre dene sonuca göre devam edersin yada etmezsin canım.

Bence de. Ben asla yapamam diyordum ama bugün kahvaltıda resmen karnım tıkabasa doymuş gibi oldu. Millet diyor bişi yemedin şundan al, bundan al. İnan domates saltalık peyni bile karnı doyurmaya yetiyor. İnşallah gerek duymam bir daha. İyiyim böyle

Hep iyi olun canım.
Vallahi belli olmaz dışarda ama umarım ısrar etmez.
Evlenince dikkat et inan ister istemez kilo alıyorsun. Benim eşim yemeyi çok sever ama zayıftır. Ben zaten hep balık etliydim eşimin bir rahatsızlığı olmadı hiç o yüzden takmıyordum ama hata yaptığımı anladım. Gerekirse iki yemek pişirip kendime özen göstermeliymişim diyorum.
Sen seviyorsan sağlıklı beslenmeyi belki eşini kendine benzetirsin o zaman. Arada ödül olmalı tabi dozajına göre. Antep in yemekleri güzeldir tabi sağlıklı olanlar

Sağol canım inşallah
Israr ederse de biliyor valla diyette olduğumu söylerim yani açıkça
Aynen kesinlikle sağlıklı olmayan bişeyi evde pişirmem ben evlenince de yoksa vay halimize

Muckkk canimsin herzaman menum sasmaz hatuncum

Afiyet olsun canim sabahi ne kadar erken yersen metabolizman o kadar erken calismaya baslar

Sahur karatay kahvalti
Iftar taze fasulye yogurt yarim kase tarhana corba...
3 lt su 12000 adim geberdim tabanlarim aciyor esperenzaa

Bulgur pilavı yiyeceksen en irisini secmeye çalış, ufaldikca glisemik indeksi yükseliyor canım.

Bulgur pilavı yiyeceksen en irisini secmeye çalış, ufaldikca glisemik indeksi yükseliyor canım.

Aaa onu bilmiyordum canım açıkçası evde bi tek o vardı biz normalde köyden bulgur yiyoruz marketten de almak istemedim köyden gelmiş babaannem de var bi ara gidip alcam diye market bulgurunu hiç sevmiyorum zaten

Ogle. 2 yumurta ile sucuklu omlet, 1 dilim peynir, 6 adet siyah zeytin 1 dilim tb ekmegi

Ara 1 avuc cig findik

Aksam. 2 kepce tarhana corbasi, 1 tabak nohut yemegi, 1 bardak ayran , salata

3er tane erik ve kiraz

Su. 3.5 lt civari

Spor. Butun gun ayaktaydim alisveris icin arti birde eve gelibxe 15 20 dk kizimla muzikle dans ettik

Aaa onu bilmiyordum canım açıkçası evde bi tek o vardı biz normalde köyden bulgur yiyoruz marketten de almak istemedim köyden gelmiş babaannem de var bi ara gidip alcam diye market bulgurunu hiç sevmiyorum zaten
Ben bi ara asurelik bulgurdan yapıyordum pilavi, yarma dedikleri ☺

Iyi aksamlar tatli kadinlar!
Aksam:
Maş fasulyesi çorbasi
Mantarlı tavuk sote
KArabuğday haşlanmış
Salata
Maydanozlu keten tohumlu meze
1 top inçir (25kurus boyutunda)
1 hurma
1 litre su
Ara
1 ince dilim karpuz.
Cezami bitirdim yoruldum,
Sahuru yapar yatarım...
esperenzaa @yolcukardelen cgdmk

Yok kaptanim iftara yakin 61.8 arti 40o o kadarciktan bisi olmaz herhalde dikkat etmiyorom etsem 60 olurum sen kac oldun cocuklar iyi cok sukur isede alistim tempoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…