Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün kontrol amaçlı kilo bildirimj yapildigi icin iftar vaktine kadar yapabilirsin canım. Cumaya hedefim 59.9 du bi aksilik cikmazsa ulasirim inşallah. Sen kac demistin demistin ve @yolcukardelen

Afiyet olsun canımm
Ceza da bitmiş,yeni ceza almamaya bak olur mu tatlım
Yok kaptanim iftara yakin 61.8 arti 40o o kadarciktan bisi olmaz herhalde dikkat etmiyorom etsem 60 olurum sen kac oldun cocuklar iyi cok sukur isede alistim tempoo
Canım çok sevindim,hem kilo almayışına hem de herşeyin yolunda olmasına
Öpüyorumm
Siz bu grupta miydiniz ?
evet canım ,belcimim bizim takımdaydı ,mezun oldu
Gece uyuyamadın sanırum.Nasılsın canım?
CUMARTESİ MENÜM
SAHUR
YOK

İFTAR
1 KEPÇE ŞEHRİYE ÇORBASI
KÖFTE
YOĞURT
SALATA

ARA
5 KAYISI İTİRAF ZAMANI @esperenzaa esperenzaa @medgic26
5 kayısı çok olmuş canım.
Suyu az içiyorsun,sporu düzene koyamadın kilo vermen yavaşlayacak canım.
100 ip atlama cezan var.

tamam canım cezamı bu akşam uyguluyorum hemen tatsız tuzsuzlardı ama yedim

hemen hemen aynı hedefimiz canım 5 li rakamları görmek ama maalesef veremiyorum durdum sanki
Ben de 60ta takildim kaldım. Dun 60.0 gördüm, 100 gr daha inmedi vicdansiz tartı
Bugün de yine 60.0-60.1 de kalırım diye düşünüyorum. İftara kadar bildirim yapmiycam bakalım. Sen de katıl istersen yarisimiza rakibin yoksa. Gerçi gecen hafta kadar iddiali olamadik bu hafta ama olsun.

Su miktarın ne canım? Suyu biraz arttırman lazım. Ben de 66,6 da takılmıştım bozma moralini .
Takuldığın kiloyu bir atlattın mı sonra çok iyi eksiler geliyor canım.
Senin artık doktora gitmen şart. Regl olamamak da çok etkili biliyorsun kuzum.

Kilo bildirimini akşam yazarsın ,sorun değil canım. nasılsın?

Kilo bildirimim
Cuma73.6 kg
Bugun 73.8 kg
Fark + 200
Regl mi yaklaşıyor canım, yada hazmı zor yiyeceklerden mi yedi? Daha cumaya 5 gün var,eksiyle geleceğini biliyorum canım

Dunku menun
Sahur yok sadece su
Aksam iftar
Yesil mercimek yemegi
1 lahmacun
Kozlenmis patlican biber ( yarim patlican, 1 biber )
Salata
Ayran
Su: 2 litre
Ara olarak: 4 findik sekrsiz turk kahvesi
1000 adim
esperenzaa @medgic26
Afiyet olsun canım.Sahursuz zor olmuyor mu?
kızlar bugün de kilomuzu bildiriyoruz sanırım :)
ben cuma günü 70.2 idim
bugün sabah 69.7 çıktım
yani fark -500 gram
harikasın Nur’cum tebrikler canım.
hOŞGELDİN SEFA GELDİN MENÜ YORUMU BEKLİYORDUM KAPTANIM BENDE BURALARDA
canımm menülerin kötü değil hatta zaman zaman az bile,su ve spor eksiğin var civciv’im.
Sabit kaldım diye de moral bozmak yok.vücudun direnç gösteriyor da olabilir .sabır ve diyete suyu ve sporu ekleyerek devam tatlım.

çok teşekkür ederimm burda olmak iyi geldi bana da :)

hemen hemen aynı hedefimiz canım 5 li rakamları görmek ama maalesef veremiyorum durdum sanki
Moral bozmak yok canım. Takıma geldiğinden bugüne verdiğin kilolara bak ve başarını gör canım.Arada oluyor böyle
iftara kadar 100-200 iner bence. İnmese de bu hafta hedefini geçersin yine canım.
Nasılsın canım?

Evet canım suz az akşam 3 bardak anca zorluyorum içiyorum bu sefer midem bulanıyor geceler kısa zaten yatana kadar anca bu kadar içebiliyorum. Doktor şart ama orucum kalmasın diye erteliyorum hata yapıyorum canım

geçen Akşam kayınvalidem diyo kilo vermişsin belli diyo :) morelim bozuluyor kilom durdu diye ama iyi ki burası var motive oluyorum

Sanki regl sorununu halltemeden ben veremicem kilo 5 marttan beri tık yok bende

Evet canım suz az akşam 3 bardak anca zorluyorum içiyorum bu sefer midem bulanıyor geceler kısa zaten yatana kadar anca bu kadar içebiliyorum. Doktor şart ama orucum kalmasın diye erteliyorum hata yapıyorum canım
Canım bence doktoru daha fazla erteleme,sağlık bu neticede ve bir günlük orucunu sonra da tutabilirsin .bayramdan sonraya kadar gidemezsin bu gidişle.
geçen Akşam kayınvalidem diyo kilo vermişsin belli diyo :) morelim bozuluyor kilom durdu diye ama iyi ki burası var motive oluyorum
maşallah kayınvalidene ve gözlerine hatta tatlı diline
İfrardan sonra yudum yudum sık sık su iç canım miden de bulabmaz.

Haftaya salıya kadar olmazsam gidicem canım artık doktora gerçekten iş güç derken kendimi ihmal ediyorum birde tüp bebek tedavisi için bu kış hastaneyle geçti diye ayaklarım geri geri gidiyordu ama gidicem artık napalım.. 3 cü denemeyi uzun bir süre düşünmüyorum canım iyi mi kötü mü yaparım bilmiyorum geçende 15 ay ara vermiştim

Sorumluluk duygusu ve aynı sorunu yaşayanlarla bir arada olmak iyi geliyor.Ben de burayı sevdiğimden hedefime ulaşmış olmama rağmen bırakıp gidemedim

aynen öyle, ne güzel hedefine ulaşmak çok güzel gerçekten
seni de burası frenler tekrar kilo almazsın böylece aslında bence kiloyu vermek kadar korumakta çok önemli hatta daha önemli

Canım 1,5 aydan fazla süredir regl olmuyorsun.ihmal etme daha fazla canım.
Daha 29 yaşındasın ve yaşın biraz beklemeye müsait.Ben 34 yaşımı geçmişken tedavim olumlu sonuç verdi. Kilonu ver,spora başlayıp sağlıklı besinler tüket.biraz akışına bırak.psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.tedavi sürecinde sağlam psikoloji ve olumlu düşünmek çok çok önemli.

her ikisi de :)) iki gundur aksam nohut yedim regl de mayis 1 de olmustum duzenli gitmiyor ama normal sartlarda bugun yarin olmam gerekiyordu. Cumaya eksi garanti gelir ama insallah beni tatmin edecek bisey olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…