Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmm tamam canim merkezden ziyadr deniz kenari olmasi cezbetmisti beni de sakin yerleri de daha cok severim kurumuma da yaklasik 20 km hayitlisi bir netlessin de alternatiflerden degerlendirecegiz
Ben bayılmıştım,tatil için harika bir yerdi.muğla merkeze 20-22 km arası bişeydi. Gidersen haber ver de tatile gelelim

ek gidaya basladigimda kizimin dr uda o sekilde soylemisti 1 aya yakin onun icin mayaladim yemedigi icin biz yiyorduk ama tadini sevmedik esimle yenoden hazir yogurda donduk
Ayran ya da cacık olarak tüket zamanla alışırsın belki canımGünlük sütün tadını ben de sevmiyorum
Canım ben de günlük sütle mayalıyorum. Büyük şehirlerde güvenilir süt bulmak zor olduğu için ben böyle yapıyorum.
Hatta tadına da çok alıştık.
İlçe merkezinde olmaktan çok mutluyum bu sebeple, süt yumurta tereyağını buluyorum zorlanmadan
Haftaya spor programı yapacağım kendime, şuan diyet oturdu verimi devam ettirmek için bolca spor gerek. Hala azimliyim, başaracağım
Süpersin canım, aynen devam
günaydın canım

Akyaka'yı ben de çok merak ediyorum. Bodrum'a gittik, bana gore değildi. Ben yesillik, deniz kenari ve sakin yerleri severim. Anlattığına göre Akyaka'ya gitmeliyim ☺

Aynen çok güzel tebrik ederim, bende yapabilirim demi :)
Deneme sürecinde yapmıştım, ve yine yapacağım...
İStersen bir hafta kaçamaksız geçirmeyi dene sadece bir hafta tamam mı? O zaman görürsün yapıp yapamdığınıEmin ol Çiğdem’le benim verdiğimin toplamını tek başına verirsin, metabolizmanın iyi olduğunu çok iyi biliyorsun canım
Hem bi hafta nasıl olsa diye kaçamak yapmamaya gayret edersin hem de sonucu görünce kaçamaktan vazgeçersinNe dersin iyi fikir mi

RANDEVU ALDIM işten de izin aldım gidicem bugün doktora bakalım benim durumum hormonel canım , yada tüp bebek ilaçlarının etkisini halen atlamadım en az 6 ay diyorlar çünkü

RANDEVU ALDIM işten de izin aldım gidicem bugün doktora bakalım benim durumum hormonel canım , yada tüp bebek ilaçlarının etkisini halen atlamadım en az 6 ay diyorlar çünkü
Canım ben geçen ay denemeden sonra bu dönem günüde regl oldum ama çok şiddetli oldu. Bu ilaçlar ne etkisi yapıyor?
Bu arada çok geçmiş olsun.

Bunu mutlaka denemelisin canım Azyiyen_azimli

Tamam canım.Bir daha ki sefer kilo kıyaslaması yapsak olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…