- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben bayılmıştım,tatil için harika bir yerdi.muğla merkeze 20-22 km arası bişeydi. Gidersen haber ver de tatile gelelimHmm tamam canim merkezden ziyadr deniz kenari olmasi cezbetmisti beni de sakin yerleri de daha cok severimkurumuma da yaklasik 20 km hayitlisi bir netlessin de alternatiflerden degerlendirecegiz
Günaydın canımGunaydin kizlar
Ayran ya da cacık olarak tüket zamanla alışırsın belki canımek gidaya basladigimda kizimin dr uda o sekilde soylemisti 1 aya yakin onun icin mayaladim yemedigi icin biz yiyorduk ama tadini sevmedik esimle yenoden hazir yogurda donduk
İlçe merkezinde olmaktan çok mutluyum bu sebeple, süt yumurta tereyağını buluyorum zorlanmadanCanım ben de günlük sütle mayalıyorum. Büyük şehirlerde güvenilir süt bulmak zor olduğu için ben böyle yapıyorum.
Hatta tadına da çok alıştık.
Süpersin canım, aynen devamHaftaya spor programı yapacağım kendime, şuan diyet oturdu verimi devam ettirmek için bolca spor gerek. Hala azimliyim, başaracağım
günaydın canımGunaydin kizlar
Akyaka'yı ben de çok merak ediyorum. Bodrum'a gittik, bana gore değildi. Ben yesillik, deniz kenari ve sakin yerleri severim. Anlattığına göre Akyaka'ya gitmeliyim ☺@becezey akyaka’yı sormuştun canım.ben tatile gitmiştim ve bayılmıştım.kış aylarını bilmiyorum ama çok güzel sahili denizi olan muğla’nın diğer yerlerine nazaran daha sakin ilçesi.yazın da rüzgarlı olduğu için kavrulmamıştık.
Son dönemlerde biraz popüler olmaya başladığı için son halini bilmiyorum.
Çok iyi canim, tebrik ederim ❤Geldi bildirim vakti
Geçen hafta 59,5
Bu hafta 58,7
Fark 800gr
Oran 1.34
esperenzaa cgdmk Azyiyen_azimli
Bu rakamda bekliyorum seni hadi gel akşamaÇok iyi canim, tebrik ederim ❤
Benim olmayı beklediğim rakam ☺
Aynen çok güzel tebrik ederim, bende yapabilirim demi :)Geldi bildirim vakti
Geçen hafta 59,5
Bu hafta 58,7
Fark 800gr
Oran 1.34
esperenzaa cgdmk Azyiyen_azimli
İnsallahhh ❤Bu rakamda bekliyorum seni hadi gel akşama
Sen istesen cok cok rahat yaparsın canim ❤Aynen çok güzel tebrik ederim, bende yapabilirim demi :)
Deneme sürecinde yapmıştım, ve yine yapacağım...
Sağol canım. hem de tam gazSüpersin canım, aynen devam
Ayy evet biraz kötü tadı, ne yapsak bilemedim kiinşallah faydasını görüp tüm kötülüklerinden kurtulursun da çektiğine değer canım
İStersen bir hafta kaçamaksız geçirmeyi dene sadece bir hafta tamam mı? O zaman görürsün yapıp yapamdığınıAynen çok güzel tebrik ederim, bende yapabilirim demi :)
Deneme sürecinde yapmıştım, ve yine yapacağım...
Ney sarımsaklı güzeldi yağ mıSağol canım. hem de tam gaz
Zeytin yağ severim ama sade asla bi daha almamSarımsaklı ve maydanozlu çok daha güzeldi
Umarım dediğin gibi faydasını görürüm
Günaydınnnn,nasılsınız bakayım?
@yenibirnur tebrik ederim canım.çok iyi kilo vermişsin. Spor ve yüzde yarışında
1-1 beraberlik durumunda dilerseniz ceza vermeyebilir dilerseniz spor yapmak ve yaptırmak için her iki taraf da birbirine ceza verebilir.
asilsoy canımm harikasın.Tebrikler. Haftaya da böyle olursanız kızlar, takım yüzdemiz şahane olur.
fitcivciv canım verdiğin kiloyu hiç küçümseme canım.regl olamama sorununu atlatırsan daha iyi olacak.
Ekmek az yiyorsun ama ekmek mayalı olduğu için şişkinlik de yapar canım.
Ney sarımsaklı güzeldi yağ mı
Canım ben geçen ay denemeden sonra bu dönem günüde regl oldum ama çok şiddetli oldu. Bu ilaçlar ne etkisi yapıyor?RANDEVU ALDIM işten de izin aldım gidicem bugün doktora bakalım benim durumum hormonel canım , yada tüp bebek ilaçlarının etkisini halen atlamadım en az 6 ay diyorlar çünkü
Bunu mutlaka denemelisin canımİStersen bir hafta kaçamaksız geçirmeyi dene sadece bir hafta tamam mı? O zaman görürsün yapıp yapamdığınıEmin ol Çiğdem’le benim verdiğimin toplamını tek başına verirsin, metabolizmanın iyi olduğunu çok iyi biliyorsun canım
Hem bi hafta nasıl olsa diye kaçamak yapmamaya gayret edersin hem de sonucu görünce kaçamaktan vazgeçersinNe dersin iyi fikir mi
Bunu deneyeceğim!!!sağolun arkadaşlarım!!!Bunu mutlaka denemelisin canımAzyiyen_azimli
Tamam canım.Bir daha ki sefer kilo kıyaslaması yapsak olabilir mi?Senin kilonda maslesef kimse olmadığı için böyle oldu eşleşme. Lavinia ve rakibi arasında uçurum fark var ama başka türlü çıkamadım içinden.
Kilo yüzdesinden kimin kime fark atacağı belli olmaz ama sporda kim daha çok spor yaparsa o kazanır bu net canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?