Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben bayılmıştım,tatil için harika bir yerdi.muğla merkeze 20-22 km arası bişeydi. Gidersen haber ver de tatile gelelim
Tabi ne demek basimin ustunde yeriniz var insallah olsun da hep hayalimdi deniz kenari bi yerde yasamak
Bayrama gidince annemden koy yogurdu mayasi alayim donuste bi kac kez deneme yaparim dedigin gibi o sekil alisirsak belki yogurdunu da severiz
Geldi bildirim vakti
Geçen hafta 59,5
Bu hafta 58,7
Fark 800gr
Oran 1.34
esperenzaa cgdmk @Lavinia12345
masallah masallah cok guzel gitmis tebrikler canimcim sen hedefin kacti mezuniyetine cok yok galiba

Canım ben geçen ay denemeden sonra bu dönem günüde regl oldum ama çok şiddetli oldu. Bu ilaçlar ne etkisi yapıyor?
Bu arada çok geçmiş olsun.

Bende aşırı iştah açmış ve şişkinlik yapmıştı benim bünyem ilaca karşı zaten hassasmış ohss riskim yüksekti , ilk denemede kürtaj oldum adetim gününe geldi ama bariz azaldı ikinci denemeden sonra da regl olmam sayılıdır. Senin kaçıncı deneme canım

Gelelim benim bildirimime malesef hedefledigim ve istedigim gibi olmadi regl gecikti cunku ama bu hafta cok dikkat ettim icim rahat regl geldiginde yine patir patir eksilecegimden eminim

Gecen cuma. 73.6 kg
Bugun. 73.0 kg
Fark 600 gr
Yuzde0.8152 nasil yuvarlicaz karar veremedim esperenzaa

benimde içim rahat canım en önemlisi o , üzerimize düşeni yaptıktan sonra verir yada veremeyiz Allah a kalmış oluyor. Sence bende regl olursam o hafta normalden fazla eksi gelir mi

Tebrikler canim
Virgülden sonraki 3. Rakami 2. Rakama yuvarlicaz eger 5 ve uzerindeyse. Bu durumda senin 0.82 oluyor canim

benimde içim rahat canım en önemlisi o , üzerimize düşeni yaptıktan sonra verir yada veremeyiz Allah a kalmış oluyor. Sence bende regl olursam o hafta normalden fazla eksi gelir mi
Benim regl olduktan 2 3 gun sonra genel olarak 1 ile 1.5 kg arasi fark ediyor sisiyorum cunku karnim filan cikiyor. Su anda da gobek cikti 2 gun geciktim. Senin hemde kac ay olmus mutlaka farkedecektir. Her hafta her hafta olmasa da oldugun hafta coddi bir eksilme bekliyorum senden de

Allah yardımcın olsun canım. Benim 4. denememdi ancak 1. deneme hariç diğer denemeler hiç tutmadı. Bende sıkıntı olmadı bu süreçte kilo aldım ama ben evlendikten sonra yeme düzenim ve yaşadığım il değişti ona yordum. Hiç dikkat etmedim ilaçların etkisi oldu mu olmadı mı.
Regl sorunun gerçekten sıkıntılıymış. Umarım sorunsuz bir şekilde tedavi olur ve güzel sonucu alırsın.

ızgara tavuğun yanında sos olarak yapıyoruz.
zeytinyağ, limon suyu, maydanoz ve dövülmüş sarımsak :d ooo süper oluyorDUUU
İlahi ben yaayy sarımsağa bayılırım
Bunu deneyeceğim!!!sağolun arkadaşlarım!!!
Bu hafta rakip değiliz ama gözüm üstünde ona göre
Merhaba kızlar nasılsınız? Çok yoğundum şimdi öğle arası rahatladım şükür.
Herkes eksilerde çok güzel.Hepinizi tebrik ediyorum.Ben akşam bildirimmyapacağım.
Kolay gelsin canım, güzel bi eksiyle bekliyoruz
inşallah alışırsınız canım en azından daha sağlıklı olurBen paket süt yoğurt sokmuyorum eve, bulabildiğim için tabi
Normalde ilk hedefim 60tı, şimdi 55 ama galiba bayrama 56larda kalırım gibi

tebrikler canım hemen hemen aynı gidiyorduk ama ben veremedim seni tebrik ederim canım belki regl olunca haftada 2 kilo gider de yetişirim
Bence regl engelliyor canım seni, ben senden çok yiyorum meselaBenim emzirme artım var senin de regl eksin.haftaya çok iyi eksileceğini düşünüyorum, bugün bi git dr bakalım
canın sağ olsun kuzum haftaya bu rakamı katlarsın işte inşallah

Akyaka'yı ben de çok merak ediyorum. Bodrum'a gittik, bana gore değildi. Ben yesillik, deniz kenari ve sakin yerleri severim. Anlattığına göre Akyaka'ya gitmeliyim ☺
Akyaka bodrum gibi hınca hınç dolu değil,taş beton değil.Daha sakin,yeşili mavisi harikadır.Bu sene seçim tantanası ve sonrası oluşacak belirsizlikten sebep tatil planı yapamadık.Seçim geçsin de duruma göre biz de Akyaka’yı düşünebiliriz.
Geldi bildirim vakti
Geçen hafta 59,5
Bu hafta 58,7
Fark 800gr
Oran 1.34
esperenzaa cgdmk @Lavinia12345
canımm tebrikler

Senden harika ötesi fikirler çıkıyor ve oğlunun repliği de cuk oturdu
RANDEVU ALDIM işten de izin aldım gidicem bugün doktora bakalım benim durumum hormonel canım , yada tüp bebek ilaçlarının etkisini halen atlamadım en az 6 ay diyorlar çünkü
hadi canım senden iyi haberler bekliyoruz.
Tamam canım.Bir daha ki sefer kilo kıyaslaması yapsak olabilir mi?
canım benim için farketmiyor ,istersen önümüzdeki haftalardaki kapışmalar için oylama yapabiliriz.yarışan ben değilim ya yarışanlara söz vermek daha doğru geliyor.

Maşallah canım,hedefini tutturamamış olsan da güzel eksilme.regl dönemi öncesi için şahane.geçen regl dönemin artı ile gelmiştin.bu sefer çok iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…