Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İyiyim canım ❤
Ben karar verdim de mezun olmicam, temmuzda son iznime ayrılıp eylul gibi gelirim, sonra da 50ye inene kadar buralarda olurum. Ben hedefime yaklasiyorum 55 e ama vücudum aman aman ince değil boyum kisa olduğundan. 50yi kaldırır yani. Ama tabi ki güzel dileğin için teşekkürler ☺

Bilmiyorum canım, kimsecikler yok, bak ben ayrılıyor muyum ciğerci kedisi gibi aksam olsa da bildirim yapsam, diğer takimlarin sonuclarini görsem diye
Bende aynıyım canım,fırsat buldukça bakıyorum ve meraktan çatlıyorum
Burası gerçekten faydalanmasını bilen için çok iyi motivasyon oluyor.Ben de eylüle kadar buralarda olurum,eylül’den sonra şimdiki kadar aktif olamasam da burada olmaya çalışırım.
Mezun olup da gitmeme sebeplerim,hem sizleri ve burayı sevmek,vefa duygusu ve koruma dönemini daha motive bir şekilde atlatmak aslında
Ee tabi iddialisin cunku :) ben regl olamadim ufak bir eksi yada sabit kaldim. Bekliyorum zamn gecse de tartilsam
Haftaya regl ödemin giderse çok iyi eksilmen olur canım

Kesinlikle burası çok iyi geliyor, keske daha onceden korkmasaymisim da marti beklemeseymisim. Ağustostan beri kendi başıma debelenipduruyordum vericem diye
özellikle senin ve @yolcukardelen in etkisi çok bende ve tabiki takım arkadaşlarımın❤

Mart ayını beklemeseydin belki başka takımda olurdun,tanıyamazdık seni
Hayırlısı olmuş diyelim.
Sultan ile aranızda güzel bir uyum var, birbirinizi güzel motive ediyorsunuz.
Benim ilk geldiğim dönem iradesi ile ve güzel sohbeti ile pegasus07 bana çok iyi gelirdi
Pegasus’um canım neler yaptın? senin azminin elinden kurtulamamıştır kilolar.
İyi misin canımm

pegasus07 ile subatta tanistim bi grupta, sonra ordan ayrilip kendi grubumuzu kurduk uc arkadaş daha birlikte. Halen de devam ediyor grubumuz. Pegasuscum cok azimlidir, kaçamak yapmaz, bize de iyi geliyor onun azmi ❤

pegasus07 ile subatta tanistim bi grupta, sonra ordan ayrilip kendi grubumuzu kurduk uc arkadaş daha birlikte. Halen de devam ediyor grubumuz. Pegasuscum cok azimlidir, kaçamak yapmaz, bize de iyi geliyor onun azmi ❤
Pegasus geçenlerde buraya yazdığında gruptan bahsetmişti,ondan sonra bakmıştım hangi grupta diye tanıştığınızı bildiğim ve yeri geldiği için onu zikrettim
Geçen yıl tatile iki üç hafta kala öyle bir azim göstermişti ki üst üste çok iyi kilo verip mezun olmuştu

Ben haftaya kilo bildirimi yapacağım değil mi? Yüzde ile
Evet canım,kilo bildirimini yapmalısın.Sen dün geldiğin için dünü esas al:)
Bu cumaki kilo bildirimin haftaya cuma için önem arzetmekte

Aaa o muhabbeti bilmiyordum ☺

[/QUOTE]

Şimdi tartıldım 2 gündür dikkat ediyorum 83 ten 82.5 olmuşum haftaya inşallah güzel bir rakamla gelirim

Teşekkür ederim kaptaniçemNasıl olsa ikili yarışıyoruz, rakipler karar verebilir sanki herkesinki aynı olmak zorunda değil bence
Bilmiyorum canım, kimsecikler yok, bak ben ayrılıyor muyum ciğerci kedisi gibi aksam olsa da bildirim yapsam, diğer takimlarin sonuclarini görsem diye
Ben de rakibeciğimmi yalnız bırakmazdım amma oğlum tutturdu kaldıra bastı diye, ben de basıp geldim
Arkadaşlar...
Bölgesel hareketlerin 10 tanesi 1 puan yada 1 dakikası 6 puan uygun mudur?
Bence uygunAma birini belirleyelim
Canım benim için de çok iyi oldu yoksa bu kadar hızlı göremezsin bu rakamı
Ben haftaya kilo bildirimi yapacağım değil mi? Yüzde ile
evet canım deneme süren başladığı için yazmalısın

Şimdi tartıldım 2 gündür dikkat ediyorum 83 ten 82.5 olmuşum haftaya inşallah güzel bir rakamla gelirim[/QUOTE]
Tamam canım ,haftaya çok daha iyi olacağına eminim.
Takımdaki diğer arkadaşlar da fikir belirlesin ,puanları güncellerim canım.

Maşallah canım,hedefini tutturamamış olsan da güzel eksilme.regl dönemi öncesi için şahane.geçen regl dönemin artı ile gelmiştin.bu sefer çok iyi bence.
ama bu hafta gercekten cok dikkat ettim birde dun yedigim kabakdan da olabilir sabaha baya actim dedigin gibi artidan iyidir bu hafta regl olursam cumaya rahat 1 ustu gelir

Ben şimdilik çokıyorum kızlsr.
Lütfen herkes en geç 18:45’te bildirimini yapsın.Saat 19.00 da dışarı çıkacağım.
Telefondan da paylaşım yapamam.
18:45’i geçerse var olan şekli ile paylaşım yaparım.
Gecikene de çok kızarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…