18.44te yaparım ben ☺Ben şimdilik çokıyorum kızlsr.
Lütfen herkes en geç 18:45’te bildirimini yapsın.Saat 19.00 da dışarı çıkacağım.
Telefondan da paylaşım yapamam.
18:45’i geçerse var olan şekli ile paylaşım yaparım.
Gecikene de çok kızarım.
Kabak tartı öncesi çok çok iyi oluyor canım.ben son haftalarda perşembeleri kabak yiyordum hep.güzel de eksi getiriyordu.ama bu hafta gercekten cok dikkat ettim birde dun yedigim kabakdan da olabilir sabaha baya actim dedigin gibi artidan iyidir bu hafta regl olursam cumaya rahat 1 ustu gelir
Benim dün yaptigim gibiKabak tartı öncesi çok çok iyi oluyor canım.ben son haftalarda perşembeleri kabak yiyordum hep.güzel de eksi getiriyordu.
Insallah canim sen ne guzel 6 lara gecmissin insallah bende kisa surede 7 lerden kurtulurum. Ama tabi ben senden daha fazla kilo verecegim hele birde regl olursam tutmayin beni
çok teşekkür ederim inşallah haftaya da güzel kilo verebilirim.Günaydınnnn,nasılsınız bakayım?
Y yenibirnur tebrik ederim canım.çok iyi kilo vermişsin. Spor ve yüzde yarışında
1-1 beraberlik durumunda dilerseniz ceza vermeyebilir dilerseniz spor yapmak ve yaptırmak için her iki taraf da birbirine ceza verebilir.
asilsoy canımm harikasın.Tebrikler. Haftaya da böyle olursanız kızlar, takım yüzdemiz şahane olur.
@fitcivciv canım verdiğin kiloyu hiç küçümseme canım.regl olamama sorununu atlatırsan daha iyi olacak.
Ekmek az yiyorsun ama ekmek mayalı olduğu için şişkinlik de yapar canım.
Canım ben de günlük sütle mayalıyorum. Büyük şehirlerde güvenilir süt bulmak zor olduğu için ben böyle yapıyorum.
Hatta tadına da çok alıştık.
tadini da cok sevdim zaten bundan sonra favori yemegim her persembeKabak tartı öncesi çok çok iyi oluyor canım.ben son haftalarda perşembeleri kabak yiyordum hep.güzel de eksi getiriyordu.
eğer oruçsan ve dün akşam tartılmışsan o bundan daha düşük olabilir, istersen bildirimini öyle yapesperenzaa canım ben yetiştiremeyeceğim 18.45 e bildirimi sabah tartıldığım kiloyu yazacağım.
Geçen hafta : 92,2
Bu hafta : 91,3
Fark : - 0,900 gr
Yüzde : 0,98
Olsun 200 de iyi, artida değilsin en azindanSonunda regl oldum. Tam da bugune denk geldi. Iki gun sonra cok daha az cikacakti ama yapacak bir sey yok.
Gecen hafta 62.6
Bu hafta 62.4
Fark.. 200 gr
Yuzdelik 0.2
esperenzaa
Çidoş tebrikler vallahi canim. SupersinOlsun 200 de iyi, artida değilsin en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?