Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama bu hafta gercekten cok dikkat ettim birde dun yedigim kabakdan da olabilir sabaha baya actim dedigin gibi artidan iyidir bu hafta regl olursam cumaya rahat 1 ustu gelir
Kabak tartı öncesi çok çok iyi oluyor canım.ben son haftalarda perşembeleri kabak yiyordum hep.güzel de eksi getiriyordu.

Insallah canim sen ne guzel 6 lara gecmissin insallah bende kisa surede 7 lerden kurtulurum. Ama tabi ben senden daha fazla kilo verecegim hele birde regl olursam tutmayin beni

aman allahımmm yandımm o zaman neyse yarından sonra biraz yürüyüş falan yapayım bari :) hehehe
teşekkür ederim ayrıca canım 7 leri hiç sevmedim zaten
çok teşekkür ederim inşallah haftaya da güzel kilo verebilirim.
şimdi anladım canım yarışma işinde o aklıma takılmıştı, teşekkür ederim açıklaman için de :)

Canım ben de günlük sütle mayalıyorum. Büyük şehirlerde güvenilir süt bulmak zor olduğu için ben böyle yapıyorum.
Hatta tadına da çok alıştık.

benim bi sütçüm var ama bende o olmasa günlük sütle yapardım kesinlikle uht olmaması gerekiyor diye biliyorum.

Dün
esperenzaa canım ben yetiştiremeyeceğim 18.45 e bildirimi sabah tartıldığım kiloyu yazacağım.

Geçen hafta : 92,2
Bu hafta : 91,3
Fark : - 0,900 gr
Yüzde : 0,98
eğer oruçsan ve dün akşam tartılmışsan o bundan daha düşük olabilir, istersen bildirimini öyle yap esperenzaa da uygun görürse.sabahki bile çok iyi ayrıca canım Tebrik ederim

***6. Takım 572.Etap***

Smygnc (92,2/91,3/0,9/%0,97)
medgic26 (101,8/
fitcivciv (61/60,5/0,5/%0,82)
becezey (73,6/73/0,6/%0,82)
yolcukardelen (59,5/58,7/0,8/%1,34
Gonulbagi (62,6/62,4/0,2/0,32)
Cgdmk (60,7/58,7/2/%3,29)
Lavinia12345(58,2/

Bildirim yapmayanlar bu mesajıma eklerse sevinirim:)

@Lavinia12345
medgic26

Sabah;
Bir haşlanmış yumurta
3 dilim domates, 4 dilim salatalık.

Ara öğün; 5 leblebi 10 kuru üzüm

Öğlen; mercimekli salata ( tabağı bitiremedim)

Ara öğün; 1 bardak bitki çayı, 6 adet çilek.

Akşam; 1 porsiyon mantı ( diyetisyene sordum valla)
1 kase yoğurt

1,5 litre su
Egzersiz 130 adet ; 78 puan
1500 adım; 15 puan yarım puan eklemesi yapılıyor mu bilmiyorum.

Su içmeye devammmm

esperanzaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…