Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fattylamb94 kuzum konuştun mu hocayla?
Canım esperenzam hiç de unutmaz beni çok özledim seni ve takımı
Evet esperenzam konuştum kendisi babamın ve benim işim olan alan üzerinde çalışmalar yapıyor. Türkiyede de bu alanda çalışan sadece 4 firma var. Anlayacağın bana işi düştü öyle olunca bana özel bir ilgi alaka. Bölüm başkanıyla birlikte 1 saatten fazla konuştuk. En son bana sen bizim elimiz ayağımız ol, yüksek lisansa başla burda dediler. Bende durur muyum hemen yapıştırdım cevabı, hocam dersinizi geçebilirsem önce lisansı bitireyim dedim o da hemen vizemi sordu yüksek olduğunu duyunca biraz olumlu konuştu bugünde son sınavıma girdim iyi gibiydi. Geriye sadece staj mülakatım kaldı

Cumaya 57.5 olabilecek misin, 1900 var vermen gereken, sen önce onu dusun ☺
Ben elimden geleni yapayım da gerisi nasip cancağızım
Cuma 58.7
Bugün 58.6
-100
Dün 58.3 tüm, karpuz yapti yapacağını yine
Neyse 100 de olsa elimde
esperenzaa @yolcukardelen @Lavinia12345
Azıcık hevesimiz nelere sebep oluyor bi ileri bi geri çok üzülüyorum ben de canım
62 ile hamile kaldm. 83 ile doğuma gittim. Eve gelince 80 dim şimdi 71.70 :) hedefin kaç canım
Ooo iyi almışsın iyi de vermişsin canım, daha da verirsin inşallah.ilk 6 ay iyi veriliyor sonra yavaşlıyor kalan 4 ayı iyi değerlendirelimHedefim 55 aşağısına da hayır demem ama
Canım ekmek yerine ceviz ya da çiğ badem ekle hem sütün kaliteli olur hem de ödem olmaz.en azından sadece sabah ye ekmeği
Tartımın pili bitiyor sanırım 35 çıkarıyor pil alacağım yarına
eriyip bitmişsinSırlarını bizimle de paylaş

Menü
Sahur
1.5 dilim ananas
Beyaz peynir
İftar
1 kase domates çorbası
4 5 kaşık biberli mantar sote
Beyaz peynir
2 kaşık şekersiz muhallebi
1 çilek
(Kendisinin tarihi şöyle 1 kg süte 2 yemek kaşığı siyez unu, 4 yemek kaşığı hindistancevizi tozu koydum kaynadıktan sonra 1 vanilya koydum ben organik vanilya kullanıyorum şekerli vanilinler değil Ocaktan alınca da içine 2 tatlı kaşığı gerçek bal ve 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı koydum)tadı cidden güzel olmuş bence tabi ben uzun zamandır şekerli bişeyler yemiyorum ondan da bana çok tatlı gelmiş olabilir üstüne de 1 çilek doğradım çok tatlı bişey oldu :)
Ara
1 limonlu soda içicem:)
Su 3 lt
Spor da 10000 adım - 150 puan
(Bugün mezuniyet için elbise ve ayakkabı aldım kendime) gezdim dolandım durdum ondan

Kimle dans ediyorlar hee kimleee

Ayy sadece 4 kgcuk kalmış senin ne güzell... benm doğumdan sonra ev topla taşın derdim vardı ancak diyete sıra geldi

Önceden hayaldi şimdi hedef oldu
Coming sooonn

Hahahahaha
Afiyet olsun canım.Menün gayet iyi.
Ben çok sinirlendiğimde içimden ilgili kişiye bildiğim tüm küfürleri ederim ( küfür dağarcığım da epey geniştir) sonra haklı olduğum bi konuysa açık açık konuşurum ,oldu oldu olmadı amannn tırtt der geçer giderim.3 günlük dünya çok da şey etmemek lazım
Cuma 58.7
Bugün 58.6
-100
Dün 58.3 tüm, karpuz yapti yapacağını yine
Neyse 100 de olsa elimde
esperenzaa @yolcukardelen @Lavinia12345
Elde var 100 Nimeti küstürmemek getek,onu bulamayanlar var
Afiyet olsun canım.menün çok güzel.Çayı demli mi içiyorsun? Şayet öyle ise daha az iç olur mu? Zaten emziriyorsun demir depoların boşalıyor bir de çay demir eksikliği yaratmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…