Hatun az degilmi bu menu emzirmiyon mu sen?ciksss begenmedimmmKahvaltı: 2 tk lor 2 yumurtadan omlet
Marul 12 yeşil zeytin
Akşam :kabak salatası yoğurtlu cevizli
3yk lor ve marul salatası
Suyu 3 lt tamamlarım sporu da ayrıca hesaplayacağım daha yaparım
esperenzaa cgdmk bu arada medgic26 nerdesin, bi şey anlatacaktın?
Insallah cidommm insallah hala gelmedi yahuuuAncak gider kuzum, moral bozmak yok, ödem yapar bak
Cumaya cok daha iyisi olacak eminim❤
Benim de yarın gunu ama hiç belirti yokInsallah cidommm insallah hala gelmedi yahuuugelmeyen regl yapmışlar
Adimiz biz regl tarihi bir kiz sen benim yillardir aradigim ikizimmisin yogsamBenim de yarın gunu ama hiç belirti yok
Evet eşler genelde zıt oluyorlar bu konularda. Vallahi aynı durum bizde de var. Eşim ne kadar sakinse ben o kadar fevri ve sinirliyim. Daha dün bana cildiyeye git saçların dökülüyor dediOda kabullendi artık bu stres bir babanda bir sende var diyor. Genetik midir nedir bilmiyorum ancak inan bazen kendine engel olamıyorsun.
Ama beni yıprattığını çok iyi görüyorum özellikle iş stresi. Çevremde strese sokan insanları uzaklaştırdım ancak işe daha çare bulamadımİşte kendimle ilgilenmeye başladım daha çok. Kendi kendimi sakinleştiriyorum konuşuyorum, iyi oluyor dışarıdan kafayı yemiş gözüksem de
Canımmm bi denemHatuncum sen dersinde olmazmi :) yalnız rakibimi tanımam lazimona göre savas acicam hehehe
Vatozzz gibi yapis esram o not gelecekkCanım esperenzam hiç de unutmaz beniçok özledim seni ve takımı
Evet esperenzam konuştumkendisi babamın ve benim işim olan alan üzerinde çalışmalar yapıyor. Türkiyede de bu alanda çalışan sadece 4 firma var. Anlayacağın bana işi düştü öyle olunca bana özel bir ilgi alaka. Bölüm başkanıyla birlikte 1 saatten fazla konuştuk. En son bana sen bizim elimiz ayağımız ol, yüksek lisansa başla burda dediler. Bende durur muyum hemen yapıştırdım cevabı, hocam dersinizi geçebilirsem önce lisansı bitireyim dedim o da hemen vizemi sordu yüksek olduğunu duyunca biraz olumlu konuştu bugünde son sınavıma girdim iyi gibiydi. Geriye sadece staj mülakatım kaldı
Dişli bir rakip arıyorum diyordu seninkiNe yapiyonuz hatunlar anlatin hele :) birde benim rakip varmış hakkinda bilgi istiyorum 2 haftaya yakin koptun sohbetlerden yenilerden pek tanidigim arkadasim yok onun için bilmem lazim
Hoşgördüm kuzum benim napip durun bakamCanımmm bi denemşen sazın şen bülbülü hoş geldin
Aaa direk benden bahsetmisDişli bir rakip arıyorum diyordu seninki
Adimiz biz regl tarihi bir kiz sen benim yillardir aradigim ikizimmisin yogsam
Afiyet olsun.Ayran benim de hep kurtarıcım olmuştur.Gece kahve içemiyorum yoksa kahve de güzel açlık bastırıyor.az önce bir ayran daha içtim yatıştım biraz
Yaaaa cokk tatlisin.. ilk sen kutladin bebemmm hep beraber guzel yillara insallah bu kk ninda bu yönü cok güzel iste ohh birsuru kiz kardes arkadaş tanıyorsun...medgic26 datlumm doğum günün kutlu olsunn
Sağlıklı mutlu şen kahkahalarla ve aşkla dolu ,fit bir ömrün olsun canım
İyi ki doğmuşsun bebeem
Kız 9 dk içinde bir yas daha aldim iyimi
Yasimiz da bir olsaymis, ben senin yasinda olsam mesela
Cok tesekkur ederim adascim tatlimcim ❤❤❤ muckkkDogum günün kutlu olsun canım ❤❤❤
Kız 9 dk içinde bir yas daha aldim iyimiheheheh senin yas kac hatuncum 32 oldum ben abowwwww otuziki nedir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?