HAHAHA benimde en güzel yaptığım şey:) hatta ayakkabılarımı çıkarır uzanırım:)Tipik çalışan davranışı
patron,müdür,amir vs yokken ,onların dönen koltuğunda uyumak,yaymak en büyük fantezi oluyor
Hmm ben kaçırmışım demek ki.Yukarudaki hedefler 1 haftalık hedeflerimizdi canım.
Bundan sonra cumadan cumaya hedef kilo belirleyip ona göre hedefimizi tutturup turturamadığımızı
görmek için böyle bir şey yapmaya karar vermiştik
Öpüyorum sizleri
Şimdilik kaçtım
Kaçamak yapmayın,cıss coss yiyip de adamın asabını bozmayın
Akşama kıymalı yeşil mercimek yemeği,salata yoğurt yerim.sizler ne yiyeceksiniz
canım benim de hedefim 57,5 geçen cuma da 58.7 hatta bugün de 59,4istanbuldayım :)
yaptım 45 dakika onu cezadan sayalım bugün :)
dizildi şimdiden valla
az önce hissettim
sadece hedefler mi canım
aldım not
Kesinlikle ondanEskisi gibi benimle didismiyorsun ya ondan motiven dustu senin
Ağanın eli tutulmazaz değil canım bulgur çok da masum değil çünkü
bunları not alayım duruma göre listeyi geliştiririm canım
yoğurtlu az cevizli kabak salatamı yidim dadını pek sevdimÖpüyorum sizleri
Şimdilik kaçtım
Kaçamak yapmayın,cıss coss yiyip de adamın asabını bozmayın
Akşama kıymalı yeşil mercimek yemeği,salata yoğurt yerim.sizler ne yiyeceksiniz
Aksam acikirsan yoğurt ye canım, gece sade süt icince icerigindeki laktozdan dolayi ödem yapabilirKesinlikle ondanyoğun olunca didişemedim ya
Ağanın eli tutulmaz
yoğurtlu az cevizli kabak salatamı yidim dadını pek sevdimyanına marul salatası ve 3 tk lor. Kabakla doymuştum ama diğerini de yaptım artık diye zorladım kendimi.loru da protein olsun diye yedim.akşam acıkırsam süt mü yoğurt mu? Başka bi şey yeme niyetim yok, yoksa cgdmk arayı açacak Bihter
Yakala tabiAksam acikirsan yoğurt ye canım, gece sade süt icince icerigindeki laktozdan dolayi ödem yapabilir
Vay beee nereden nereye Sultan hanım,
ŞimdiAzyiyen_azimli yi yakalayayim hazir o da 500 gram almışken, ahh be karpuz, dun ne güzel 58.3 tum.bugun belki de laviniayi gecip 57yi gorecektim
Önceden hayaldi şimdi hedef oldu
Bol marullu ye daha cabuk doyurur canim.Öyle yapmayı düşünüyorum kısırı az morulu limonu ekşisi çok mantı yapacaktı kısıra çevirdimnasıl mutlu oldum 5 li rakamlara inince
Şimdi sen karpuz da yemiyorsun, nasıl yAkalayacam ben seni ühüüAksam acikirsan yoğurt ye canım, gece sade süt icince icerigindeki laktozdan dolayi ödem yapabilir
Vay beee nereden nereye Sultan hanım,
ŞimdiAzyiyen_azimli yi yakalayayim hazir o da 500 gram almışken, ahh be karpuz, dun ne güzel 58.3 tum.bugun belki de laviniayi gecip 57yi gorecektim
Canım tartıldın mı yoksa
58le hamile kaldım, 74le Doğuma gittim.eve geldiğimde 70 tim.şimdi 59um.sen canım?@yolcukardelen sen kaç kg verdin canım doğumdan beri
Kaç kilo aldın bir de hamilelikte:) @yolcukardelen
Cumaya 57.5 olabilecek misin, 1900 var vermen gereken, sen önce onu dusun ☺Şimdi sen karpuz da yemiyorsun, nasıl yAkalayacam ben seni ühüüçıık fena bilendim gızz aç gezecem gerekirse
Canım tartıldın mı yoksaYetişemesin Çiğdem bak dilimizden kurtulamazsın bak
58le hamile kaldım, 74le Doğuma gittim.eve geldiğimde 70 tim.şimdi 59um.sen canım?
19.45 te yapsam ☺☺☺Pazartesi kilo bildirimini yapmayanlar,bildirimleri alalım artık.
Şişt şişt sakin ol,sinirlerine hakim ol
Çok da tınn demek çoğu sorunu çözüyor tatlım
62 ile hamile kaldm. 83 ile doğuma gittim. Eve gelince 80 dim şimdi 71.70 :) hedefin kaç canımŞimdi sen karpuz da yemiyorsun, nasıl yAkalayacam ben seni ühüüçıık fena bilendim gızz aç gezecem gerekirse
Canım tartıldın mı yoksaYetişemesin Çiğdem bak dilimizden kurtulamazsın bak
58le hamile kaldım, 74le Doğuma gittim.eve geldiğimde 70 tim.şimdi 59um.sen canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?