- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Tipik çalışan davranışıKız ben genel müdürün odasındaki koltukta uyudum.Kendisi yurt dışında oruç vurdu napayım gittim uyudum
Dönen koltukta uyumadım ki 3 lü koltukta uyudum.Benim döner koltuğum daha güzel ki ona mı kalmışımTipik çalışan davranışı
patron,müdür,amir vs yokken ,onların dönen koltuğunda uyumak,yaymak en büyük fantezi oluyor
istanbuldayım :)Deniz havası mı ohh misssNerdeydin balım sen?
yaptım 45 dakika onu cezadan sayalım bugün :)pilav ve gazoz cıs. olmamış otur sıfır. hatta oturma kalk 30 dakika bi spor yap canım
dizildi şimdiden vallaO baklavaları boğazına dizerim senin
az önce hissettimİnşallahı maşallahı yok dayanırsın.Ensendeyim haberin ola
sadece hedefler mi canımsana zahmet canım şu hedef listesi tablosunu yapıverseneHem takımla kaynaşmış olursun.
kızlarr hepiniz hedef kilolarınızı ballı kaymaklı arkadaşımızı etiketleyerek atsanıza
aldım notballikayfe hedefim 57.5 canım
Yaaa bide kuş kondurmak vardı dimiEvlenince kondurursun artık
Kız ben genel müdürün odasındaki koltukta uyudum.Kendisi yurt dışında oruç vurdu napayım gittim uyudum
Kapıyı kitledim canım içerden.Ayrıca rahatsızlandığımızda gidip uzanabiliyoruz.O konuda saolsun sorun etmiyor
Biri fotonu ona atmaliydi
Ya rahatlık değil de iki gündür bi motive olamadımLavinianin metabolizmasi iyi, senin emzirme avantajin var ve bu yüzden sanırım cok rahatsiniz. Cidden ben o karpuzu yerken bile on kere dusunuyorud. Sizin gibi olsam bi cirpida hedefe ulaşıp rahat ederdim. Neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Bundan sonra artik hızlı kosan kazanır. Cumaya hedefimiz 57.5.
Haftaya bayrama hedef kac diyorsun? Ben 56.5 diyorum
Tökezlediklerimi sporla kapatmaya çalışıyorumCanım senin de kapı gibi iraden var.Sultan’ın iradesi de iyi arada bir tökezliyor ama bu cumaya o da eksi ile gelirtahminimce.
kesinlikleİnşallah gider canım.İradeli olursan bence çok rahat gider kilolar.
@yolcukardelenSultan’ımız buraya ilk geldiğinde 18 günlük anneydi henüz. Ona rağmen arada küçük irade sarsılmaları olsa da çok iyi gidiyor maşallah
Burada aktif olmak,sohbete dahil olmak inan motivasyon için çok çok iyi .
Senin de başarmaman için bir sebep yok.
Onun odasindaki koltukta mı uzaniyorsunuz, o yüzden dedim benKapıyı kitledim canım içerden.Ayrıca rahatsızlandığımızda gidip uzanabiliyoruz.O konuda saolsun sorun etmiyor
Evet canım başka bir yerde 3 lü koltuk yokOnun odasindaki koltukta mı uzaniyorsunuz, o yüzden dedim ben
Eskisi gibi benimle didismiyorsun ya ondan motiven dustu seninYa rahatlık değil de iki gündür bi motive olamadımyeme isteğim körelmişti yeniden alev aldı ama dedim ya kararlıyım inşallah
Tökezlediklerimi sporla kapatmaya çalışıyorumhiç olmasa eksilmem saha güzel olacak ama yine de dediğim gibi bu +700 hemen gidecek diye düşünüyorum
kesinliklesimla0 sütün etkilenmiyorsa diyetisyenin müsade ettiği ama içeriği karbonhidrat olanları tüketmeyerek hızlanabilirsin Aramızda 3 gün var zaten çok yakın doğumumuz
AaaEvet canım başka bir yerde 3 lü koltuk yok
Canım ilk geldiğinden bu yana öyle bir değiştin,öyle bir yol kat ettin ki tebrikler.
Ramazanda bile kilo verebiliyormuşsun
Hedefe emin adımlarla ilerliyorsun tatlım
Maşallah ikinizeaNNELİK DUYGUSU O KADAR AĞIR BASIYOR Kİ CANIM BELKİDE BU KADAR İRADELİ OLAMAZDIM ADAM SİGARAYI BIRAKTI BEN ŞEKERİ :)
Bence de canım senin duraklaman bitti.
Benim sabit kilom 66,6 idi. Ne yapsam olmadı.Sonra inat ettim kırdım vücudumun direnişini sonraki kilolar çok hızlı gitti.senin de vücut direncin kırıldı bence.bir de ramazana rağmen kırdın bu direnci unutma.Eski sporların da geldi mi çok daha iyi kilo verirsin canım.
istanbuldayım :)
yaptım 45 dakika onu cezadan sayalım bugün :)
dizildi şimdiden valla
az önce hissettim
sadece hedefler mi canım
aldım not
Yukarudaki hedefler 1 haftalık hedeflerimizdi canım.Benim hedefimde 75
Ysmozgn 80
Yolcukardelen 57,5
Lavinia 57
Asilsoy 77,5
Yenibirnur 66,8
Becezey:71,5
Gönülbağı 61,9
Fitcivciv 59’du galiba
Sadece hedefler olsa yeterli bence.sana yeterli gelmezse cuma kilo-hedef kilo şeklinde de tutabilirsin listeyi
Teşekkürler
az değil canım bulgur çok da masum değil çünküAkşama annemde kısır var en fazla 5 6 kaşık yeme hakkım varmış netten baktımaz değil mi
Dönen koltukta uyumadım ki 3 lü koltukta uyudum.Benim döner koltuğum daha güzel ki ona mı kalmışım
bunları not alayım duruma göre listeyi geliştiririm canımYsmozgn 80
Yolcukardelen 57,5
Lavinia 57
Asilsoy 77,5
Yenibirnur 66,8
Becezey:71,5
Gönülbağı 61,9
Fitcivciv 59’du galiba
Sadece hedefler olsa yeterli bence.sana yeterli gelmezse cuma kilo-hedef kilo şeklinde de tutabilirsin listeyi
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?