Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Deniz havası mı ohh misssNerdeydin balım sen?
istanbuldayım :)
pilav ve gazoz cıs. olmamış otur sıfır. hatta oturma kalk 30 dakika bi spor yap canım
yaptım 45 dakika onu cezadan sayalım bugün :)
O baklavaları boğazına dizerim senin
dizildi şimdiden valla
İnşallahı maşallahı yok dayanırsın. Ensendeyim haberin ola
az önce hissettim
sana zahmet canım şu hedef listesi tablosunu yapıversene Hem takımla kaynaşmış olursun.
kızlarr hepiniz hedef kilolarınızı ballı kaymaklı arkadaşımızı etiketleyerek atsanıza
sadece hedefler mi canım
aldım not

Ya rahatlık değil de iki gündür bi motive olamadım yeme isteğim körelmişti yeniden alev aldı ama dedim ya kararlıyım inşallah
Canım senin de kapı gibi iraden var.Sultan’ın iradesi de iyi arada bir tökezliyor ama bu cumaya o da eksi ile gelirtahminimce.
Tökezlediklerimi sporla kapatmaya çalışıyorum hiç olmasa eksilmem saha güzel olacak ama yine de dediğim gibi bu +700 hemen gidecek diye düşünüyorum
kesinlikle simla0 sütün etkilenmiyorsa diyetisyenin müsade ettiği ama içeriği karbonhidrat olanları tüketmeyerek hızlanabilirsinAramızda 3 gün var zaten çok yakın doğumumuz

Eskisi gibi benimle didismiyorsun ya ondan motiven dustu senin

Canım ilk geldiğinden bu yana öyle bir değiştin,öyle bir yol kat ettin ki tebrikler.
Ramazanda bile kilo verebiliyormuşsun
Hedefe emin adımlarla ilerliyorsun tatlım

aNNELİK DUYGUSU O KADAR AĞIR BASIYOR Kİ CANIM BELKİDE BU KADAR İRADELİ OLAMAZDIM ADAM SİGARAYI BIRAKTI BEN ŞEKERİ :)

Benim direnç mi kırıldı şu iki haftadır acaba iyiymiş o zaman

istanbuldayım :)

yaptım 45 dakika onu cezadan sayalım bugün :)

dizildi şimdiden valla

az önce hissettim

sadece hedefler mi canım

aldım not

Ysmozgn 80
Yolcukardelen 57,5
Lavinia 57
Asilsoy 77,5
Yenibirnur 66,8
Becezey:71,5
Gönülbağı 61,9
Fitcivciv 59’du galiba
Sadece hedefler olsa yeterli bence.sana yeterli gelmezse cuma kilo-hedef kilo şeklinde de tutabilirsin listeyi
Teşekkürler

Akşama annemde kısır var en fazla 5 6 kaşık yeme hakkım varmış netten baktım az değil mi
az değil canım bulgur çok da masum değil çünkü
Dönen koltukta uyumadım ki 3 lü koltukta uyudum.Benim döner koltuğum daha güzel ki ona mı kalmışım

bunları not alayım duruma göre listeyi geliştiririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…