Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar uyuyakalmışım anca tartıldım
Cuma 68.8
Bugün 68.2
Fark 600 gram
Harikasın Nur’cum
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.Eminim mezuniyet elbisenin içinde de kuğu gibi olmuşsundur.
Mezuniyetini şimdiden tebrik ederim canım.

Menum dunkuyle ayni, karpuz yok, yasakli yok
Su hep 2800 iciyorum
500 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Afiyet olsun canımm
Şahanesin Sultan’cımm

Esramm canım kuzum bebekim çok çok sevindim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Sınav hayırlısı ile bitti staj mülakatın da geçti mi iliğini kemiğini kurutacağım.

Ne güzel. Bende öyle olurum umrım. Eskisine nazaran yine sakinleştim ama işini doğru yapmayan birini gördüm mü sinirlerim tepeme çıkıyor ( kasıtlı, umursamayan yani. Yoksa insanoğlu herkesin hatası olabilir)
İş arkadaşlarım bazen diyor sen erken ölürsün bu stresle. Ama değişiyor insan, zamanla daha durgun bir kişiliğim olacak diye umut ediyorum.

Menüyü aslında fazla buldum ama yürüyerek telafi ettiğimi düşünüyorum. Gerçi artık midem de almıyor.
Ama regl döneminin son iki gününe girmişlen canım deli gibi tatlı çekti.
%73 bitter aldım bende sadece 2 dilim yedim ama

Harikasın Nur’cum

Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.Eminim mezuniyet elbisenin içinde de kuğu gibi olmuşsundur.
Mezuniyetini şimdiden tebrik ederim canım.

Çok teşekkür ederim canım
Çok sağol gerçekten çok güzel bir duygu mezun olmak

Zamanla,biraz da kendini telkin ve teskin ederek sakin olursun canım.Ben de eskiden sinirliydim ama artık nadiren sinirlenirim.Eşim tam tersimdir.İşle ilgili konularda aynı senin gibidir.Adamla aynı yaştayız ama adam çöktü valla onu sakinleştireceğim diye yapmadığım maymunluk kalmıyor.Onun işinden anlıyorum,bazen yol gösteririm ama adam illa mükemmel olsun diye yırttınır.sonra kafada saç kalmadı doğal olarak

Açım demişken bugün menü yazmayı unutmuşum

06.00 peynir zeytin domates 2 dilim tam tahıl ekmek
10.00 1 avuç kara üzüm
16.30 közlenmiş patlıcan, domates soğan salata 1 dilim tam tahıl ekmek 150 gr tavuk sote
18 30 1 ayran

1 litre su 2 saat dışarıda yürüyüş

Afiyet olsun canım.Menün çok güzelmiş ve erken yediğin için acıkmışsın.

Evet eşler genelde zıt oluyorlar bu konularda. Vallahi aynı durum bizde de var. Eşim ne kadar sakinse ben o kadar fevri ve sinirliyim. Daha dün bana cildiyeye git saçların dökülüyor dedi Oda kabullendi artık bu stres bir babanda bir sende var diyor. Genetik midir nedir bilmiyorum ancak inan bazen kendine engel olamıyorsun.

Ama beni yıprattığını çok iyi görüyorum özellikle iş stresi. Çevremde strese sokan insanları uzaklaştırdım ancak işe daha çare bulamadım İşte kendimle ilgilenmeye başladım daha çok. Kendi kendimi sakinleştiriyorum konuşuyorum, iyi oluyor dışarıdan kafayı yemiş gözüksem de

Hatuncum sen dersinde olmazmi :) yalnız rakibimi tanımam lazim ona göre savas acicam hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…