- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Harikasın Nur’cumKızlar uyuyakalmışım anca tartıldım
Cuma 68.8
Bugün 68.2
Fark 600 gram
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.Eminim mezuniyet elbisenin içinde de kuğu gibi olmuşsundur.Menü
Sahur
1.5 dilim ananas
Beyaz peynir
İftar
1 kase domates çorbası
4 5 kaşık biberli mantar sote
Beyaz peynir
2 kaşık şekersiz muhallebi
1 çilek
(Kendisinin tarihi şöyle 1 kg süte 2 yemek kaşığı siyez unu, 4 yemek kaşığı hindistancevizi tozu koydum kaynadıktan sonra 1 vanilya koydum ben organik vanilya kullanıyorum şekerli vanilinler değil Ocaktan alınca da içine 2 tatlı kaşığı gerçek bal ve 1 tatlı kaşığı hindistancevizi yağı koydum)tadı cidden güzel olmuş bence tabi ben uzun zamandır şekerli bişeyler yemiyorum ondan da bana çok tatlı gelmiş olabilir üstüne de 1 çilek doğradım çok tatlı bişey oldu :)
Ara
1 limonlu soda içicem:)
Su 3 lt
Spor da 10000 adım - 150 puan
(Bugün mezuniyet için elbise ve ayakkabı aldım kendime) gezdim dolandım durdum ondan
Afiyet olsun canımmMenum dunkuyle ayni, karpuz yok, yasakli yok
Su hep 2800 iciyorum
500 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Şahanesin Sultan’cımmKahvaltı: 2 tk lor 2 yumurtadan omlet
Marul 12 yeşil zeytin
Akşam :kabak salatası yoğurtlu cevizli
3yk lor ve marul salatası
Suyu 3 lt tamamlarım sporu da ayrıca hesaplayacağım daha yaparım
esperenzaa cgdmk bu arada medgic26 nerdesin, bi şey anlatacaktın?
Esramm canım kuzum bebekim çok çok sevindim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Sınav hayırlısı ile bitti staj mülakatın da geçti mi iliğini kemiğini kurutacağım.Canım esperenzam hiç de unutmaz beniçok özledim seni ve takımı
Evet esperenzam konuştumkendisi babamın ve benim işim olan alan üzerinde çalışmalar yapıyor. Türkiyede de bu alanda çalışan sadece 4 firma var. Anlayacağın bana işi düştü öyle olunca bana özel bir ilgi alaka. Bölüm başkanıyla birlikte 1 saatten fazla konuştuk. En son bana sen bizim elimiz ayağımız ol, yüksek lisansa başla burda dediler. Bende durur muyum hemen yapıştırdım cevabı, hocam dersinizi geçebilirsem önce lisansı bitireyim dedim o da hemen vizemi sordu yüksek olduğunu duyunca biraz olumlu konuştu bugünde son sınavıma girdim iyi gibiydi. Geriye sadece staj mülakatım kaldı
Yani yani ☺☺Tamam söz canımBayrama kadar yemesek ölmeyiz
Hahahahaha
Afiyet olsun canım.Menün gayet iyi..
Ben çok sinirlendiğimde içimden ilgili kişiye bildiğim tüm küfürleri ederim ( küfür dağarcığım da epey geniştir) sonra haklı olduğum bi konuysa açık açık konuşurum ,oldu oldu olmadı amannn tırtt der geçer giderim.3 günlük dünya çok da şey etmemek lazım☺
Ancak gider kuzum, moral bozmak yok, ödem yapar bakÖylemi dersin kuzum az geldi bana ama
Ne güzel fikirlerle geliyorsun canımYani yani ☺☺
Ceza spor olsun esperenzacigimin disinda verilen☺☺
Harikasın Nur’cum
Afiyet olsun canım.Menün çok güzel.Eminim mezuniyet elbisenin içinde de kuğu gibi olmuşsundur.
Mezuniyetini şimdiden tebrik ederim canım.
Kaptanimizdan feyzzz aliyorumNe güzel fikirlerle geliyorsun canımhay aklınla bin yaşa
Tebrikler gerçekten iki günde iyi vermissinÇok teşekkür ederim canım
Çok sağol gerçekten çok güzel bir duygu mezun olmak
Zamanla,biraz da kendini telkin ve teskin ederek sakin olursun canım.Ben de eskiden sinirliydim ama artık nadiren sinirlenirim.Eşim tam tersimdir.İşle ilgili konularda aynı senin gibidir.Adamla aynı yaştayız ama adam çöktü valla
Ne güzel. Bende öyle olurum umrım. Eskisine nazaran yine sakinleştim ama işini doğru yapmayan birini gördüm mü sinirlerim tepeme çıkıyor ( kasıtlı, umursamayan yani. Yoksa insanoğlu herkesin hatası olabilir)
İş arkadaşlarım bazen diyor sen erken ölürsün bu stresle. Ama değişiyor insan, zamanla daha durgun bir kişiliğim olacak diye umut ediyorum.
Menüyü aslında fazla buldum ama yürüyerek telafi ettiğimi düşünüyorum. Gerçi artık midem de almıyor.
Ama regl döneminin son iki gününe girmişlen canım deli gibi tatlı çekti.
%73 bitter aldım bende sadece 2 dilim yedim ama
Kaptanimizdan feyzzz aliyorum
Yıllar süren emeğinin karşılığını almak ,senin için de ailen için de büyük gurur olmuştur.Umarım iş hayatında da emeklerinin karşılığını bulursun canım.Çok teşekkür ederim canım
Çok sağol gerçekten çok güzel bir duygu mezun olmak
İyiyim ama açımHoşbuldum canımmTartın ne güzelmiş öyle Yarın pil almayı unutma .Nasılsın?
Hava sıcak bir bardak su iç yada ayran iç soğuk olsun hem de uykun gelir belki.İyiyim ama açım
Afiyet olsun canım.Menün çok güzelmiş ve erken yediğin için acıkmışsın.Açım demişken bugün menü yazmayı unutmuşum
06.00 peynir zeytin domates 2 dilim tam tahıl ekmek
10.00 1 avuç kara üzüm
16.30 közlenmiş patlıcan, domates soğan salata 1 dilim tam tahıl ekmek 150 gr tavuk sote
18 30 1 ayran
1 litre su 2 saat dışarıda yürüyüş
Evet eşler genelde zıt oluyorlar bu konularda. Vallahi aynı durum bizde de var. Eşim ne kadar sakinse ben o kadar fevri ve sinirliyim. Daha dün bana cildiyeye git saçların dökülüyor dediZamanla,biraz da kendini telkin ve teskin ederek sakin olursun canım.Ben de eskiden sinirliydim ama artık nadiren sinirlenirim.Eşim tam tersimdir.İşle ilgili konularda aynı senin gibidir.Adamla aynı yaştayız ama adam çöktü vallaonu sakinleştireceğim diye yapmadığım maymunluk kalmıyor.Onun işinden anlıyorum,bazen yol gösteririm ama adam illa mükemmel olsun diye yırttınır.sonra kafada saç kalmadı doğal olarak
Kulagim cinladi yahuuumedgic26 o kadar dişli bir rakip ki daha önceki yarışlarda hastanelik olana kadar spor yapmış biri düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?