- 12 Mart 2013
- 5.434
- 13.795
- 448
Amann Doğumdan sonra ev mi taşıdınAyy sadece 4 kgcuk kalmış senin ne güzell... benm doğumdan sonra ev topla taşın derdim vardı ancak diyete sıra geldi
CanımAfiyet olsun canımm
Şahanesin Sultan’cımm
olur hatta bence isterse @Lavinia12345 yı da ekleyelim belki daha caydırıcı olur iki taraftan ceza yemekYani yani ☺☺
Ceza spor olsun esperenzacigimin disinda verilen☺☺
Yaaaa cokk tatlisin.. ilk sen kutladin bebemmm hep beraber guzel yillara insallah bu kk ninda bu yönü cok güzel iste ohh birsuru kiz kardes arkadaş tanıyorsun...cok tesekkur ederim canim benim
Hahahahahakkaten neredeyse ikiz olacakmisiz
Ben de 32 yıl 9.5 ayligim
Garibim sonra ceza yiyipdurmasin daAmann Doğumdan sonra ev mi taşıdınnasıl zor olmuştur canım ya: ( o süreçte vermek kolay olmadı mı?
Canım
olur hatta bence isterse @Lavinia12345 yı da ekleyelim belki daha caydırıcı olur iki taraftan ceza yemek
acıksam yiyecektim ama hiç acıkmadım canım şimdi acıkırım diye düşünmüştüm yine acıkmadım.hatta akşam kabakla doydum.salatayı marul belki kabızlığa iyi gelir diye yedim loru da protein oldun diyeHatun az degilmi bu menu emzirmiyon mu sen?ciksss begenmedimmm
Vuralım vuralım ya akıllanır ya da yediğini yakarGaribim sonra ceza yiyipdurmasin da
Bi esperenza vuruyor bi de biz vurmayak
lavinia ülkeyi terk edip orta asya’nın en ortasına kaçıyormuşGaribim sonra ceza yiyipdurmasin da
Bi esperenza vuruyor bi de biz vurmayak
Pek akillanacak gibi degil, bi onu gecem de o zaman aklı basina gelsinVuralım vuralım ya akıllanır ya da yediğini yakar
Artık sen mi geçersin ben mi geçerim bakıciiizzzzzPek akillanacak gibi degil, bi onu gecem de o zaman aklı basina gelsin
Sen önce beni geç heleArtık sen mi geçersin ben mi geçerim bakıciiizzzzz
Hehehe aman azmis ayoll seni ikizim ilan ediyorum hatuncumhakkaten neredeyse ikiz olacakmisiz
Ben de 32 yıl 9.5 ayligim
Sen onu orda da bulup basarsin cezayilavinia ülkeyi terk edip orta asya’nın en ortasına kaçıyormuş
Boyumdan neden caldin de bakemHehehe aman azmis ayoll seni ikizim ilan ediyorum hatuncum
her gün sabah tartılıyorsan gün gün rekabet edebilirizSen önce beni geç hele
Tartilmazsam olur mu hiçher gün sabah tartılıyorsan gün gün rekabet edebilirizben önünden her geçişimde çıkarım tartıya
Bende seviyom vallahi birde ayni yerlerde olaydik bal gaymak di valla
Rica ederim canımm
Hafızam biraz iyidir ve önem verdiklerimi de genelde unutmamaya gayret ederim.seviyorum çitosum seni
Tebrikler gerçekten iki günde iyi vermissin
Yıllar süren emeğinin karşılığını almak ,senin için de ailen için de büyük gurur olmuştur.Umarım iş hayatında da emeklerinin karşılığını bulursun canım.
Ozetlersek eger 5 yildir tanidigim kv kisisine gecirdigim cinnetten oturu agzima ne gelirse soyledim telefonda ciddi bir kavga ettik persembe gecesi sonra cumartesi iftara cagardim aradim acmadi sonra telefonu sessize aldim aradi kocam duymadi bende sildim... kocamin yanina koydum teli...dedim acmadi sen aramedgic26 canım Doğum günün kutlu olsun, her günün mutlu oldun, kv upuzakta koçişin koynunda olsun
İyi ki geldin kız senle neşe buluyoruzDün kv gözü yaşlı didin anlatacam didin anlatmadın, anlatıver hele
ben daha cok beslenmis ana karninda baslamis benim pis bogazimBoyumdan neden caldin de bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?