Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy sadece 4 kgcuk kalmış senin ne güzell... benm doğumdan sonra ev topla taşın derdim vardı ancak diyete sıra geldi
Amann Doğumdan sonra ev mi taşıdın nasıl zor olmuştur canım ya: ( o süreçte vermek kolay olmadı mı?
Afiyet olsun canımm

Şahanesin Sultan’cımm
Canım
Yani yani ☺☺
Ceza spor olsun esperenzacigimin disinda verilen☺☺
olur hatta bence isterse @Lavinia12345 yı da ekleyelim belki daha caydırıcı olur iki taraftan ceza yemek

Yaaaa cokk tatlisin.. ilk sen kutladin bebemmm hep beraber guzel yillara insallah bu kk ninda bu yönü cok güzel iste ohh birsuru kiz kardes arkadaş tanıyorsun... cok tesekkur ederim canim benim

Rica ederim canımm
Hafızam biraz iyidir ve önem verdiklerimi de genelde unutmamaya gayret ederim.seviyorum çitosum seni

Garibim sonra ceza yiyipdurmasin da
Bi esperenza vuruyor bi de biz vurmayak

Hatun az degilmi bu menu emzirmiyon mu sen?ciksss begenmedimmm
acıksam yiyecektim ama hiç acıkmadım canım şimdi acıkırım diye düşünmüştüm yine acıkmadım.hatta akşam kabakla doydum.salatayı marul belki kabızlığa iyi gelir diye yedim loru da protein oldun diye

medgic26 canım Doğum günün kutlu olsun, her günün mutlu oldun, kv upuzakta koçişin koynunda olsun
İyi ki geldin kız senle neşe buluyoruzDün kv gözü yaşlı didin anlatacam didin anlatmadın, anlatıver hele

Tebrikler gerçekten iki günde iyi vermissin

Teşekkür ederimmm :)

Yıllar süren emeğinin karşılığını almak ,senin için de ailen için de büyük gurur olmuştur.Umarım iş hayatında da emeklerinin karşılığını bulursun canım.

Kesinlikle öyle onca emek verdik benimle birlikt onların da özellikle annemin de yaşantısı çok farklıydı yıllarca çok uğraştık ama değdi farklı bir his gerçekten
inşallah öyle olur iş hayatında da canım

Ozetlersek eger 5 yildir tanidigim kv kisisine gecirdigim cinnetten oturu agzima ne gelirse soyledim telefonda ciddi bir kavga ettik persembe gecesi sonra cumartesi iftara cagardim aradim acmadi sonra telefonu sessize aldim aradi kocam duymadi bende sildim... kocamin yanina koydum teli...dedim acmadi sen ara kocam aradi dedi cigdem aradi niye acmadin?? Geri dondum dedi... bak bakam telefona dedim bakti tabiki kayit yok eee yokki dedi bikmiyorum dedim benim ailem onlar felan kalabalik topladim herkesi icimden dedim ki ben gitmem o benim ayagima gelecek geldide on karis surat hic konusmadi homur homur durdu bende hicbirsey olmamjs gibi yeni gelin kulaklar ağızda ilgi alaka dahada kudurdu.. ezan okundu o zaman geldi esimde kizdi niye boyle geliyonuz diye hahahah sonra da bu aksam gittim baktiki oglan elden gidiyor... bi ilgi bi alaka aman allahim eliyle besleyecekti artik hahahaha bundan sonra soguk savas ilan ettim... artik kv dusunsun @esperenzaa cgdmk sizde okuyun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…