Olsun sen yinedd zorla kendini kuzumacıksam yiyecektim ama hiç acıkmadım canım şimdi acıkırım diye düşünmüştüm yine acıkmadım.hatta akşam kabakla doydum.salatayı marul belki kabızlığa iyi gelir diye yedim loru da protein oldun diye
Yaşasın benim gibi bi tutkun dahaTartilmazsam olur mu hiçtamam ozelden yazalim, kapisalim
Anammm kız korkulur senden, ben yapamazdım valla.. ama aranızın düzelmesine sevindim, daha da iyi olur inşallah her şeyOzetlersek eger 5 yildir tanidigim kv kisisine gecirdigim cinnetten oturu agzima ne gelirse soyledim telefonda ciddi bir kavga ettik persembe gecesi sonra cumartesi iftara cagardim aradim acmadi sonra telefonu sessize aldim aradi kocam duymadi bende sildim... kocamin yanina koydum teli...dedim acmadi sen arakocam aradi dedi cigdem aradi niye acmadin?? Geri dondum dedi... bak bakam telefona dedim bakti tabiki kayit yok eee yokki dedi bikmiyorum dedim benim ailem onlar felan kalabalik topladim herkesi icimden dedim ki ben gitmem o benim ayagima gelecek geldide on karis surat hic konusmadi homur homur durdu bende hicbirsey olmamjs gibi yeni gelin kulaklar ağızda ilgi alaka dahada kudurdu.. ezan okundu o zaman geldi esimde kizdi niye boyle geliyonuz diye hahahah sonra da bu aksam gittim baktiki oglan elden gidiyor... bi ilgi bi alaka aman allahim eliyle besleyecekti artik hahahaha bundan sonra soguk savas ilan ettim... artik kv dusunsun @esperenzaa cgdmk sizde okuyun
o zaman erken kalkıp araya bi öğün eklemem lazımOlsun sen yinedd zorla kendini kuzum
İliğimi kemiğimi kurutacağın günleri iple çekiyorum canım esperenzamEsramm canım kuzum bebekim çok çok sevindim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Sınav hayırlısı ile bitti staj mülakatın da geçti mi iliğini kemiğini kurutacağım.
Kız nasıl yapıştım görmen lazım her lafın arasına sokuşturdumVatozzz gibi yapis esram o not gelecekk
Ben de ayni durumdayim sankihERGÜN BURAYA GİRMEK BENİ MOTİVE EDİYOR YOKSA AMACIMDAN UZAKLAŞIYORUM. ÇIKIN ÇIKIN FORUMA GELİN :d
iyi geceler canımKimseler yok sanki. Ben de uyuyayim. Bu saate kadar giremedim sorun vardi sayfada. Iyi geceler herkese
Biz yesil mercimegi sadece tek tip yaparız, cogu yerde erişte koyuyorlar, biz koymuyoruz. Yesil mercimeğin kaynar kaynamaz suyunu süzüp geri kalanını aynen kuru fasulye gibi yapiyorum ama et falan koymam.Yaşasın benim gibi bi tutkun dahaAnlaştık dostum☝
Anammm kız korkulur senden, ben yapamazdım valla.. ama aranızın düzelmesine sevindim, daha da iyi olur inşallah her şey
o zaman erken kalkıp araya bi öğün eklemem lazımYarın bamya günü ilan ettim, bi de yeşil mercimek yapasım var.tavsiye edeceğiniz bi tarif var mı kızlar esperenzaa cgdmk
Haklısın vallahi boşuna üzülüyoruz. Şu kısacık hayatımızı zehir etmenin mantığınyok.Biraz kendi çabanla aşabilirsin canım.Çok sinirlendiğinde içinden 10’a kadar derin derin nefes alarak say ve düşün hayat bunları takacak kadar uzun mu?
Eşim iş stresini çok yaşadığında uzun uzun konuşur sakinleştirmeye çalışırım en son cümlem hep aynıdır.Ne yapacaklar söyler misin şeyini mi kesecekler derimKız biraz sakin ol,işini layıkıyla yaptıktan sonra gerisini salla.Ne yapacaklar ha söyler misin
karpuz neden yasak canım?Menum dunkuyle ayni, karpuz yok, yasakli yok
Su hep 2800 iciyorum
500 bitki çayı
esperenzaa @yolcukardelen
Yaaaa cokk tatlisin.. ilk sen kutladin bebemmm hep beraber guzel yillara insallah bu kk ninda bu yönü cok güzel iste ohh birsuru kiz kardes arkadaş tanıyorsun...cok tesekkur ederim canim benim
Ben elimden geleni yapayım da gerisi nasip cancağızım
Azıcık hevesimiz nelere sebep oluyor bi ileri bi geriçok üzülüyorum ben de canım
Ooo iyi almışsın iyi de vermişsin canım, daha da verirsin inşallah.ilk 6 ay iyi veriliyor sonra yavaşlıyor kalan 4 ayı iyi değerlendirelimHedefim 55 aşağısına da hayır demem ama
Canım ekmek yerine ceviz ya da çiğ badem ekle hem sütün kaliteli olur hem de ödem olmaz.en azından sadece sabah ye ekmeği
eriyip bitmişsinSırlarını bizimle de paylaş
Kısır ama bulguru az maydonozu çok çay yanında hurma kaç gündür çay içemedim hararet yaptım iyice :)
Ben de şehriyeli yapardım da şimdi salata falan gördüm menülerde ondan sordum.Biz yesil mercimegi sadece tek tip yaparız, cogu yerde erişte koyuyorlar, biz koymuyoruz. Yesil mercimeğin kaynar kaynamaz suyunu süzüp geri kalanını aynen kuru fasulye gibi yapiyorum ama et falan koymam.
Bamyayi da hafif yumusayinca kizartip yogurtlayabilirsin dicem diyette olmicak
Ben yemeğini yaparim genelde ve suyunu çektirip uzerine yoğurt döker yerim.
BoylarjmıZ da yakın galiba de mi?benim 155Canım benim hedefte 55
ilahi senGeçmişi okurken benim gibi kısır yiyen varmış bugünde dedim sonra bir baktım kendim yazmışım hiç güleceğim yoktu iyi değilim sanırım yaşlanıyorum: D
Ben de şehriyeli yapardım da şimdi salata falan gördüm menülerde ondan sordum.Bamyayı da etli yapıyorum çorba gibi canım, kurusundan yaparım çünkü senin deşiğin tazesinden galiba de mi
BoylarjmıZ da yakın galiba de mi?benim 155
ilahi sen
Ühüü ben de bi beş on cm uzun olmak isterdim en azındanbenim 1,60 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?