Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tartilmazsam olur mu hiç tamam ozelden yazalim, kapisalim
Yaşasın benim gibi bi tutkun dahaAnlaştık dostum☝
Anammm kız korkulur senden, ben yapamazdım valla.. ama aranızın düzelmesine sevindim, daha da iyi olur inşallah her şey
Olsun sen yinedd zorla kendini kuzum
o zaman erken kalkıp araya bi öğün eklemem lazımYarın bamya günü ilan ettim, bi de yeşil mercimek yapasım var.tavsiye edeceğiniz bi tarif var mı kızlar esperenzaa cgdmk

Esramm canım kuzum bebekim çok çok sevindim.Çok güzel haberlerle dönmüşsün.Sınav hayırlısı ile bitti staj mülakatın da geçti mi iliğini kemiğini kurutacağım.
İliğimi kemiğimi kurutacağın günleri iple çekiyorum canım esperenzam yarın ilk adımı atıp hastaneye gidiyorum troid bölümü endokronoloji ve kadın doğum. Diyete tam manasıyla başlamak şart

Biz yesil mercimegi sadece tek tip yaparız, cogu yerde erişte koyuyorlar, biz koymuyoruz. Yesil mercimeğin kaynar kaynamaz suyunu süzüp geri kalanını aynen kuru fasulye gibi yapiyorum ama et falan koymam.
Bamyayi da hafif yumusayinca kizartip yogurtlayabilirsin dicem diyette olmicak
Ben yemeğini yaparim genelde ve suyunu çektirip uzerine yoğurt döker yerim.

Haklısın vallahi boşuna üzülüyoruz. Şu kısacık hayatımızı zehir etmenin mantığınyok.
Bak bugün tamamen pozitif yüklenmiş bir şekilde işe gideceğim
Teşekkürler sohbetin be desteğin için.
( bu arda dün uyuya kalmışım ondan cevap sabaha kaldı canım)

günaydınlar güzel bayanlar.. yine baya muhabbet dönmüş. neşeniz bol olsun:) tam dün güzel bir akşam geçiridm derken burdaki karpuz muhabbetinde sonra birazcık üzüldüm. sanırım karpuz diyette pek önerilmiyor benim menüm dün karpuz üzerine kuruluydu sanki bu arada buradaki tarifleriniz çok işime yarıyor.dün yoğurtlu kabak salatasını yaptım mesela.:)
menume gelince:
iftar:
1 kase yoğurtlu kabak salatası (ceviz yok bol yeşillik var ),
1 baget fırın tavuk
1 kase yayla çorbası
minnacık bir parça pide
azıcık salata
ara: 1 hurma ve 1 büyük dilim karpuz:)
sahur: 1,5 dilim ekmek, 10 zeytin (küçük yeşil)
peynir, domates, 1 dilim karpuz
su: 1,5-2 litre, spor yok

sAHUR
YOK

AKŞAM
7 8 KAŞIK ÖRDEK ETİNDEN SOTE SOĞANLI DOMATESLİ

ARA
1 TABAK KISIR AMA BULGURU AZ, BOL YEŞİLLİKLİ SALATA DESEM BİLE OLUR 5 6 KAŞIKTAN FAZLAYDI CEZA GELEBİLİR :)
HURMA
ŞEKERSİZ ÇAY

KENDİME CEZA VERDİM
30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ =30 PUAN
200 ADET BÖLGESEL HAREKET= 100 PUAN
1 SAAT TEMİZLİK = 20 PUAN

medgic26 @esperenzaa @Gonulbagi arkadaşlar baş dönmeleri yeniden başladı akşam 5 ten sonra acaba bana mı öyle geliyor yok aniden dönüyor tansiyonum normal neyden kaynalanıyo olabilir vücudumu çok mu aç bıraktım sizce akşam bilerek yedim kısırı, daha önce baş dönme sorunum yoktu bu arada ramazanda oldu

Canım benim hedefte 55

Ben de şehriyeli yapardım da şimdi salata falan gördüm menülerde ondan sordum. Bamyayı da etli yapıyorum çorba gibi canım, kurusundan yaparım çünkü senin deşiğin tazesinden galiba de mi
Canım benim hedefte 55
BoylarjmıZ da yakın galiba de mi?benim 155
Geçmişi okurken benim gibi kısır yiyen varmış bugünde dedim sonra bir baktım kendim yazmışım hiç güleceğim yoktu iyi değilim sanırım yaşlanıyorum : D
ilahi sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…