Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahur lar bos ac karnina 16 saat normal donmesi hatun

Sahur lar bos ac karnina 16 saat normal donmesi hatun

akşam iki üç tane leblebi şekeri attım ağzıma şeker mi düştü acaba dedim malum aylardır hurma dışında tatlı yemiyorum bünye farklı bişi mi aradı bilemiyorum ki evet bayağdır sahurlarım boş akşam tartıldım 59,5 çıktım

Evet canım hic kuru bamya yapmadim. Bi de biz sebze yemeklerine ve kurulara et koymayız. Et et yemeğidir,kuru da kuru, sebze de sebze yemeği. Belki etin icine patates, havuc,bezelye koyariz. Mercimegi hic Sehriyeli duymamistim ☺
Bu arada boylar da aynıymış ben de 1.56 yim ☺☺

Selamlar minnaklar:
Tek tek menü, mesaj ve spor için teftişe çıktım.Sırayla profillerinizi didik didik etmeye başlıyorum haberiniz ola
ilk olarak

G Gonulbagi mesaj sayısı:40 ancak bu mesajların yarıdan çoğu cuma gününe ait,
pazartesi ve salı menüleri yok
spor :
4000 adim: 15×4=60 p cmtesi haricinde spor yok canım. fitcivciv ceza düşünmeye başla canım. bu gidişle sen gönülbağını yeneceksin gibi geliyor.

Bazen bana da oluyor canim. Ama neden oluyor farkina varamadim.

fitcivciv tebrikler canım eksik menü yok
mesaj sayı: +50
spor:
1 saat yürüyüş=60 puan
200 adet bölgesel hareket= 120 puan
150 ip atlama = 30 puan toplam 410 puan Cuma

300 bölgesel hareket cumartesi

250 bölgesel hareket Pazar

30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ =30 PUAN
200 ADET BÖLGESEL HAREKET= 100 PUAN
1 SAAT TEMİZLİK = 20 PUAN pazartesi

Tek eksi puanın hesaplamadığın spor puanların var canım.

Benim bu kabızlık fena etkiliyor. O kadar az yiyorum hareket ediyorum su içmeyi bile arttırdım ama yok. Diyetten sonra daha beter oldu. Karnıma ağrılar giriyor artık. Sanırım doktorluk olacağım

Gece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak hey yavrum hey
He valla, nedir arkadaş bu tembelliklaf aramızda sıpalar uyuşa ben uyurdum ammaaa
ben patlıcanı etli severim diğer sebzelerde aramam pek ama bamya yemeği de etli güzelbi de eti severim.kız ben evlendikten sonra alıştım ete desemannemle didişirdim et koyma yemeklere diye

@yolcukardelen profilini didik didik ettim kuzu
mesaj: +50 bir ara saymayı bırakacaktım hatta.ne çok laklak yapmışsın
menü eksiğin yok, hatta arada ben bu aradaki cısları nasıl cezasız bırakmışım dedim. sonra 2 aylık bebişinin yüzü suyu hürmetine vicdanlı davrandığımı hatırladım.
spor:
Spor 3 saat ev işi+ yarım saat tempolu yürüyüş = 150 puan

başkaca sporların var mı canım?

esperenzaa ben dünün sporunu yazmadım bugünle hesaplarım diye ama yaz dersen yazayımPuan hesaplamaya üşeniyorum da

Hehe ben de onu didim dünde var sporum bugün de yapacağım inşallah cıs cos muonlar sondu kaptanım hem zaten ben kendime ceza verdim coş yaptıkça bi de düne göre 500 gr gitmiş

aceleye geldi dün sabah canım çalışkan karınca burda

cgdmk al bi geveze daha mesaj sayın şaşıracaksın ama +50
eksik menü yok
spor attığın adımı bile yazmamışsın

@yolcukardelen bas cezayı diyeceğim de kimin daha çok kilo vereceğini kestiremiyorum. iyisi mi biriniz sporda diğeriniz kilo yüzdesinde kazansın karşılıklı cezalar verilsin de ortam şenlensin
bi ceza alacağım var ve hala tahsil edemedim bu hafta sonuna alacak verecek kalmasın aksi takdirde faiz işletirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…