Banada bulsun yahuuuKız nasıl yapıştım görmen lazım her lafın arasına sokuşturdumhatta muhabbeti öyle bi ilerlettim ki 1 senedir işsiz olan bi arkadaşıma iş ayarladı adam
Sahur lar bos ac karnina 16 saat normal donmesi hatunsAHUR
YOK
AKŞAM
7 8 KAŞIK ÖRDEK ETİNDEN SOTE SOĞANLI DOMATESLİ
ARA
1 TABAK KISIR AMA BULGURU AZ, BOL YEŞİLLİKLİ SALATA DESEM BİLE OLUR 5 6 KAŞIKTAN FAZLAYDI CEZA GELEBİLİR :)
HURMA
ŞEKERSİZ ÇAY
KENDİME CEZA VERDİM
30 DAKİKA YÜRÜYÜŞ =30 PUAN
200 ADET BÖLGESEL HAREKET= 100 PUAN
1 SAAT TEMİZLİK = 20 PUAN
medgic26 @esperenzaa @Gonulbagi arkadaşlar baş dönmeleri yeniden başladı akşam 5 ten sonra acaba bana mı öyle geliyor yok aniden dönüyor tansiyonum normal neyden kaynalanıyo olabilir vücudumu çok mu aç bıraktım sizce akşam bilerek yedim kısırı, daha önce baş dönme sorunum yoktu bu arada ramazanda oldu
Sagol Birtanem benim teşekkür ederim ❤❤özüne sözüne dön aramıza dön nice mutlu yaşlara fitişim
Sahur lar bos ac karnina 16 saat normal donmesi hatun
Canim karpuz yani meyveler sabah ya da sahurda yenmeli aslında icerigindeki şekerden dolayi. Bi de karpuz ne zaman yesem bana arti getiriyor.karpuz neden yasak canım?
Evet canım hic kuru bamya yapmadim. Bi de biz sebze yemeklerine ve kurulara et koymayız. Et et yemeğidir,kuru da kuru, sebze de sebze yemeği. Belki etin icine patates, havuc,bezelye koyariz. Mercimegi hic Sehriyeli duymamistim ☺Ben de şehriyeli yapardım da şimdi salata falan gördüm menülerde ondan sordum.Bamyayı da etli yapıyorum çorba gibi canım, kurusundan yaparım çünkü senin deşiğin tazesinden galiba de mi
BoylarjmıZ da yakın galiba de mi?benim 155
ilahi sen
Kız iş mi ariyosun senBanada bulsun yahuuu
Anladım canim. Bende farklı bir olayı mi var acaba dedim.Canim karpuz yani meyveler sabah ya da sahurda yenmeli aslında icerigindeki şekerden dolayi. Bi de karpuz ne zaman yesem bana arti getiriyor.
Bazen bana da oluyor canim. Ama neden oluyor farkina varamadim.sAHUR
YOK
AKŞAM
7 8 KAŞIK ÖRDEK ETİNDEN SOTE SOĞANLI DOMATESLİ
ARA
1 TABAK KISIR AMA BULGURU AZ, BOL YEŞİLLİKLİ SALATA DESEM BİLE OLUR 5 6 KAŞIKTAN FAZLAYDI CEZA GELEBİLİR :)
HURMA
ŞEKERSİZ ÇAY
KENDİME CEZA VERDİM
1 SAAT TEMİZLİK = 20 PUAN
medgic26 @esperenzaa @Gonulbagi arkadaşlar baş dönmeleri yeniden başladı akşam 5 ten sonra acaba bana mı öyle geliyor yok aniden dönüyor tansiyonum normal neyden kaynalanıyo olabilir vücudumu çok mu aç bıraktım sizce akşam bilerek yedim kısırı, daha önce baş dönme sorunum yoktu bu arada ramazanda oldu
Benim bu kabızlık fena etkiliyor. O kadar az yiyorum hareket ediyorum su içmeyi bile arttırdım ama yok. Diyetten sonra daha beter oldu. Karnıma ağrılar giriyor artık. Sanırım doktorluk olacağımSelamlar minnaklar:
Tek tek menü, mesaj ve spor için teftişe çıktım.Sırayla profillerinizi didik didik etmeye başlıyorum haberiniz ola
ilk olarak
G Gonulbagi mesaj sayısı:40 ancak bu mesajların yarıdan çoğu cuma gününe ait,
pazartesi ve salı menüleri yok
spor :
4000 adim: 15×4=60 p cmtesi haricinde spor yok canım.fitcivciv ceza düşünmeye başla canım. bu gidişle sen gönülbağını yeneceksin gibi geliyor.
He valla, nedir arkadaş bu tembellikGece yatmak bilmiyonuz sabah kalkmak hey yavrum hey
ben patlıcanı etli severim diğer sebzelerde aramam pek ama bamya yemeği de etli güzelEvet canım hic kuru bamya yapmadim. Bi de biz sebze yemeklerine ve kurulara et koymayız. Et et yemeğidir,kuru da kuru, sebze de sebze yemeği. Belki etin icine patates, havuc,bezelye koyariz. Mercimegi hic Sehriyeli duymamistim ☺
Bu arada boylar da aynıymış ben de 1.56 yim ☺☺
İştahın toksa zorla yumurta falan Yenal, miden uyandın canım ya da salatalık falanselamgece çok geç de yatmadım ama uyanamadım. hala kahvaltı da yapmadım . hem açım hem iştahım yok.
Hehe ben de onu didim dünde var sporum bugün de yapacağım inşallah@yolcukardelen profilini didik didik ettim kuzu
mesaj: +50 bir ara saymayı bırakacaktım hatta.ne çok laklak yapmışsın
menü eksiğin yok, hatta arada ben bu aradaki cısları nasıl cezasız bırakmışım dedim. sonra 2 aylık bebişinin yüzü suyu hürmetine vicdanlı davrandığımı hatırladım.
spor:
Spor 3 saat ev işi+ yarım saat tempolu yürüyüş = 150 puan
başkaca sporların var mı canım?
fitcivciv tebrikler canım eksik menü yok
mesaj sayı: +50
spor:
1 saat yürüyüş=60 puan
200 adet bölgesel hareket= 120 puan
150 ip atlama = 30 puan toplam 410 puan Cuma
300 bölgesel hareket cumartesi
250 bölgesel hareket Pazar
1 SAAT TEMİZLİK = 20 PUAN pazartesi
Tek eksi puanın hesaplamadığın spor puanların var canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?