Ondan mi gelmiyorki 500 kalori derken hamis kalicam hhahaha 20 kilo alirim yineAkşama 500 gramlık bi aktivite öneririyorum
Benimki sezaryen de olsa doğumla azalmıştı canım.Evlenince de geçer diyolaa
canım hiç
Allah o dolunayı top etsin
Hmmm benim dr. Vermiyor oyle seyler gidiyorum direk yine ne geldin diyorYedim seni bahar
Oyyy canım ya.Yanında ceviz badem bulundur böyle kriz durumlarında işe yarıyor.
Geçmiş olsun canım:) belki beslenme düzenin değiştiği için zamanla bir iyileşme olur.
Adet söktürücü hap canım:)
Benim günüm değil aslında ama sinirlilik, can sıkıntısı , yeme isteği hepsi varReglimin ilk günü ve deli gibi yeme arzum var.
afiyet olsun kabakçı
Ben biraz haşlama gibi yapıyorum canim. Az yağda suyunun salmasini bekliyorum kisik ateşte, sonra yine kısık ateşte suyunj cektiriyorum bu kadar. Ben yoğurt yerine cacikla yiyorum ki salatalik da etkisini göstersin diyeSenin efsane kabak tarifini bir ben bilmiyorum sanırım :) paylaşabilir msn?
Benim genelde ızgara köfte,salata, közlenmiş domates salatalık oluyor.Dışarı çıktığınızda diyeti bozmamak için ne yiyorsunz
hahahahaKaldırma kuvveti büyük gelir, şampiyon olur hatta
Tamam tamam bakariz bi çaresine ☺
Servis çatalıyla etlerinizi didiklerim ,kevgire çeviririm hepiniziEvet canım iyi geldiGüvenli yer bulmak çok önemli canım hele de İstanbul gibi bir yerde.inşallah gönlüne göre bir yer bulabilirsin
Bi kamyon kavun feda olsun annem sana
Bugün benim de aklımdan sürekli ne yesem diye geçiyor ya
servis çatalı
Sen akıllı olduğun için deli gibi yememişsindirReglimin ilk günü ve deli gibi yeme arzum var.
Menün iyi canım.Afiyet olsun . Bana yapacağın değil yaptığın sporlarla gel bebmerhaba arkadaşlar.. nasılsınız bakalım? reglimin ilk günü deli gibi tatlı istesem de yemedim kızlar:) genel anlamda başarılı gibi gibiyim. yoğun bir gün kavurucu sıcaklar dışında gayet iyiydi yanee:) menümü de paylaşayım unutmadan.
sabah aç karnına 2 kayısı (kabızlık var)
sabah: 2 dlim. tm.buğd. ek., 1 dilim eski kaşar, domates
ara: yok
öğlen: 3 köfte, 1 kepçe çorba, 1 küçük ayran, 3 çatal bulgur pilavı
ara: 6-7kiraz, 2 yarım ceviz 3 badem
akşam: 1 kase yoğurtlu havuç, zeytinyağlı patlıcan yemeği
birazdan da 1 bardak kefir içeceğim.
su: 2 litre sporda 40 dk dans falan yapmayı düşünüyorum:)
şimdilik bu kadar hepinizi öptüm.
canımm benim,gözlerim yorulmasın,gözümden kaçmasın diye önemli yerleri koyu koyu yazmışBaştan söyleyeyim cezama razıyım
sabah: kahvaltı yapamadım 2 kayısı yedim.
ara ğün: 4 kayısı
öğlen: 1 kase salata( 2 kaşık lor peynir,1 adet salatalık, 1/2 domates), 10 adet zeytin.
ara öğün: 1 rezene çayı, 1 nektari
akşam: 3 adet sigara böreği,1 bardak limonata,
1 adet çikolata,1 fincan kahve ve 1 bardak likör( likör bardağı ile 1 bardak)
iş çıkışı arkadaşın evine gittik o yüzden akşam yemeğim planlandığı gibi gitmedi.Kahvaltı yapmayınca gün boyu açtım bu nedenle zaafıma yenik düştümİşin bahanesi olmaz cezam neyse kesin hakime hanım esperenzaa , @smygnc
su: 1 lt su, 3 bardak sıvı içecekler
SPOR:
5 dk egzersiz: 10 puan
3000 adım: 45 puan
toplam: 55 puan
efsane cuma menüsü:)
Hiç sorma nasıl bir vicdan nasıl bir mutsuzluk oldu bende. Büyük bir suç işlemiş gibiyim.canımm benim,gözlerim yorulmasın,gözümden kaçmasın diye önemli yerleri koyu koyu yazmış
Kahvaltının olamayışı böyle kötü etkiledi seni canım .İyi hal indirimini uygulayıp 30 dakika spor cezan var canım.
Su da az olmuş .
.
Sana da afiyet olsun kabakçıSabah klasik kahvaltım ama bugün tek yumurtadan yaptım omleti.
Ara bi kase yoğurt 11 badem
Akşam efsane kabaklor
Ara yoğurt
Ara yoğurt
Spor 20dk zumba 70 puan
esperenzaa cgdmk
Diyetisyen menüsü olsa da tost ile kahvaltı bana az geldi. Yumurta,peynir,zeytin,yeşillik olmayan kahvaltı beni hiç doyurmaz da.Sabah
İki dilim ekmekten yağsız kaşarlı tost
Salatalık
Öğle
1 tane dil balığı, yeşillik, çok az beyaz ekmek
Akşam
Et döner, 1 bardak ayran
Tefal kullanıyorom ben çok memnunum canım.Blender tavsiyesi olan var mı?
Aynı şeyi söylemişiz.Kuru ekmekle peynir benim kahvaltı alışkanlığıma çok uymadı.Sütolsun diye ekmeği az proteini bol kahvaltı daha iyi olurdu gibi.Diyetisyene gittigini biliyorum da sütün kalitesi için de iyi olmadigini düşünüyorum. Yumurta yesen daha iyi bence :)
Afiyet olsun canım.Selamlar kahvaltıda peynirli yumurta çay zeytin
Ara bir hurma
Öğle yoğurt çorbası salata
Akşam et kavurma ufak lavaş tam buğdaydan
Spor 1 saat yürüyüş
Yarım saat zumba
Yapmam sanirimBenim genelde ızgara köfte,salata, közlenmiş domates salatalık oluyor.
hahahahaAzimli çiğdemim yapmaz öyle şeyler.temmuza azıcık kalmışken tukaka şeyler yemez diyerek psikolojik baskı kurayım
Servis çatalıyla etlerinizi didiklerim ,kevgire çeviririm hepinizi
Afiyet olsun canım.Selam bayanlar
Menum
Sahur dovme nohut ve yogurttan olusan ayran corbasi
Aksam:
Kiymali sebze yemegi ayran yesillik
Spor 2000 adim: 30p
Su 2 litre
esperenzaa @fitcivciv
Polikistik over sendromlulara genelde verilen bir ilaç canım.Regl çoğunlukla geciktiği için pkoslular bu ilacı iyi bilir geneldeHmmm benim dr. Vermiyor oyle seyler gidiyorum direk yine ne geldin diyorhahaha dr da ben gibi deli accik
Afşyet olsun canım.Sabah karatay kahvalti fazladan 5 kiraz
Aksam 3 yk kurufasulye 3 yk yogurdun icine salatalik nane koydum...
Su icemedim 2 lt zor oldu
esperenzaa
Çatalın boyutunda anlaşalım biYapmam sanirim
Görümcemler gelecek bayrama, buralarda da hep kunefeci var, gideriz illa. Bi iki catal alirim belki ☺
Kahvaltı yapmadığımda benim de o günüm kötü geçer genelde.O vicdan azabını hissediyorsan emin ol otokontrolünü de iyice kazanmışsın demektir.Genel olarak çok iyi gidiyorsun canım.arada yoldan minik minik sapmalar olabilir.bozma moralini diyetine sporuna aynı şekilde devam canım.Hiç sorma nasıl bir vicdan nasıl bir mutsuzluk oldu bende. Büyük bir suç işlemiş gibiyim.
Yarın yürüyeceğim işten çıkışta. En az 30 dk tempolu olacak.
Düzeni bozduğum için son ara öğünü sadece soda olarak yaptım.
Yarın yürüyüşe ve su içmeye odaklanacağım.
Teşekkürler indirim için
Tamam canım seni kirmiycam ☺❤Çatalın boyutunda anlaşalım bitatlı çatalının ucu ile 2-3 çatal.Görümceni beslesene canım
Enn sevdiğim görümce tipiTamam canım seni kirmiycam ☺❤
Söylemesi ayip görümcem besili zaten ☺
Benim ikisi de öyle ☺Enn sevdiğim görümce tipiBenimki de öyledir Ama kayınvaliden uzun ince.Dili de öyle tabi
Hmm ben öyle değilim sanirim :)Afiyet olsun canım.
Menün iyi,adımlar az.Ramazan geçsin hepinize depar attıracağım
Polikistik over sendromlulara genelde verilen bir ilaç canım.Regl çoğunlukla geciktiği için pkoslular bu ilacı iyi bilir genelde
Afşyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?