Ses yaparsan uyaniriz bak, oklavayla durteriz duvardanİyi geceler tatlı rüyalar guzellikler ses yapmayin konsantrasyonumu bozmayin500 kalori yakim ben bi hehehe
Salatalığın ne etkisi varmış ki???? Bak bak bak benden de Bilgi saklarsın haaBen biraz haşlama gibi yapıyorum canim. Az yağda suyunun salmasini bekliyorum kisik ateşte, sonra yine kısık ateşte suyunj cektiriyorum bu kadar. Ben yoğurt yerine cacikla yiyorum ki salatalik da etkisini göstersin diye
Sustum sustumBenim genelde ızgara köfte,salata, közlenmiş domates salatalık oluyor.
hahahahaAzimli çiğdemim yapmaz öyle şeyler.temmuza azıcık kalmışken tukaka şeyler yemez diyerek psikolojik baskı kurayım
Servis çatalıyla etlerinizi didiklerim ,kevgire çeviririm hepinizi
Kabakla 52 ye falan inersek şarkı besteleyelim kızSana da afiyet olsun kabakçı
Sesli güldümTamam canım seni kirmiycam ☺❤
Söylemesi ayip görümcem besili zaten ☺
gece gece amma güldürdünüz beniEnn sevdiğim görümce tipiBenimki de öyledir Ama kayınvaliden uzun ince.Dili de öyle tabi
Aaa salataligi bilmeyen mi var giii diye dusunurken sen arada kalmışsınSalatalığın ne etkisi varmış ki???? Bak bak bak benden de Bilgi saklarsın haayarın bi çuval salatalık mu yesem ne
Sustum sustum
Kabakla 52 ye falan inersek şarkı besteleyelim kız
Sesli güldüm
gece gece amma güldürdünüz benibenimkinin biri dünya iyisidir diğeri de tam tersi ama sivri dilini geçiremiyor bana küsüz, barışmaya da hiç niyetim yok
Aaa salataligi bilmeyen mi var giii diye dusunurken sen arada kalmışsın
Benim görümcemin de muhabbeti boldur, dili uzundur, hic takmazsan senden mutlusu yoktur
Burada durduğun kabahatİyi geceler tatlı rüyalar guzellikler ses yapmayin konsantrasyonumu bozmayin500 kalori yakim ben bi hehehe
ses yapmayalım,takımcak 0 500 kaloriye ihtiyacımız var.Hepimiz regl öncesindeyizSes yaparsan uyaniriz bak, oklavayla durteriz duvardan
kayınvlidemin bülbül sesini duymayalı 3 yıla yaklaşıyor:))Salatalığın ne etkisi varmış ki???? Bak bak bak benden de Bilgi saklarsın haayarın bi çuval salatalık mu yesem ne
Sustum sustum
Kabakla 52 ye falan inersek şarkı besteleyelim kız
Sesli güldüm
gece gece amma güldürdünüz benibenimkinin biri dünya iyisidir diğeri de tam tersi ama sivri dilini geçiremiyor bana küsüz, barışmaya da hiç niyetim yok
Aaa salatalık detoks etkisi yaratir, bol odem atar vücuttan ☺Su oranı yüksek başka başkamıtlu ol o zaman cancağızım salla gitsin
AbowwwSes yaparsan uyaniriz bak, oklavayla durteriz duvardan
Durmamış zaten kaçmış hemenBurada durduğun kabahat
ses yapmayalım,takımcak 0 500 kaloriye ihtiyacımız var.Hepimiz regl öncesindeyiz
kayınvlidemin bülbül sesini duymayalı 3 yıla yaklaşıyor:))
2 ramazan 3 kurban ve sayamadığım kaç milli bayram ile 2 kabotaj bayramını seslerini duymayarak geçirdim
Darısı basima inşallahBurada durduğun kabahat
ses yapmayalım,takımcak 0 500 kaloriye ihtiyacımız var.Hepimiz regl öncesindeyiz
kayınvlidemin bülbül sesini duymayalı 3 yıla yaklaşıyor:))
2 ramazan 3 kurban ve sayamadığım kaç milli bayram ile 2 kabotaj bayramını seslerini duymayarak geçirdim
E biz nasıl uyucaz o zaman kizzzAbowwwhic özel hayata saygı yok
Bak bak popomu dönmeye gelmiyorDurmamış zaten kaçmış hemen
Benim görümcem aslında kötü niyetli değildir,anasına küstüm o da bana küstü.Tavşan dağ küsme ilişkisini yaşıyoruzAaa salataligi bilmeyen mi var giii diye dusunurken sen arada kalmışsın
Benim görümcemin de muhabbeti boldur, dili uzundur, hic takmazsan senden mutlusu yoktur
Uyumaaa teşvik ediyoz isteE biz nasıl uyucaz o zaman kizzz
Nasıl biliyorum daha gitmediğiniBak bak popomu dönmeye gelmiyorşimdi gidiyorum
Git git adam uyuyacak yoksa, sonra olan bizim takima olacakBak bak popomu dönmeye gelmiyorşimdi gidiyorum
Nasıl biliyorum daha gitmediğiniGit kız adam uyudu
Benden umidi kesin zaten kendinizi kurtarın...Git git adam uyuyacak yoksa, sonra olan bizim takima olacak
Adam evde yok ki, nöbetçi neree gidemUyumaaa teşvik ediyoz isteharekete gec
Benim kocam evde olsa ,hiçbirinizi tanımamDurmamış zaten kaçmış hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?