Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben biraz haşlama gibi yapıyorum canim. Az yağda suyunun salmasini bekliyorum kisik ateşte, sonra yine kısık ateşte suyunj cektiriyorum bu kadar. Ben yoğurt yerine cacikla yiyorum ki salatalik da etkisini göstersin diye
Salatalığın ne etkisi varmış ki???? Bak bak bak benden de Bilgi saklarsın haayarın bi çuval salatalık mu yesem ne
Sustum sustum
Sana da afiyet olsun kabakçı
Kabakla 52 ye falan inersek şarkı besteleyelim kız
Tamam canım seni kirmiycam ☺❤
Söylemesi ayip görümcem besili zaten ☺
Sesli güldüm
Enn sevdiğim görümce tipiBenimki de öyledirAma kayınvaliden uzun ince.Dili de öyle tabi
gece gece amma güldürdünüz benibenimkinin biri dünya iyisidir diğeri de tam tersi ama sivri dilini geçiremiyor bana küsüz, barışmaya da hiç niyetim yok

Aaa salataligi bilmeyen mi var giii diye dusunurken sen arada kalmışsın
Benim görümcemin de muhabbeti boldur, dili uzundur, hic takmazsan senden mutlusu yoktur

İyi geceler tatlı rüyalar guzellikler ses yapmayin konsantrasyonumu bozmayin 500 kalori yakim ben bi hehehe
Burada durduğun kabahat
Ses yaparsan uyaniriz bak, oklavayla durteriz duvardan
ses yapmayalım,takımcak 0 500 kaloriye ihtiyacımız var.Hepimiz regl öncesindeyiz
kayınvlidemin bülbül sesini duymayalı 3 yıla yaklaşıyor:))
2 ramazan 3 kurban ve sayamadığım kaç milli bayram ile 2 kabotaj bayramını seslerini duymayarak geçirdim

Durmamış zaten kaçmış hemen

Darısı basima inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…