Tövbeeee otur oturduğun yerde... tamam geçti gitti konuyu unutAdam evde yok ki, nöbetçi neree gidem
Bizde merak ediyoruz takima faydan olacak mi diyemerakta kaliyorum
Tok açın halinden ne anlasınAdam evde yok ki, nöbetçi neree gidem
Yazik kiyamadim simdi gelmez belkimmmBenim kocam evde olsa ,hiçbirinizi tanımamKaloriden de değil ihtiyaçtan Kovboy zor durumda Yarın kocam gelir,ben kendimi biliyorsam regl de gelir
Vallaha adam uyuyacak, git gıııTövbeeee otur oturduğun yerde... tamam geçti gitti konuyu unut
Takımlara faydası olacak ama o takım bizim takım değil zaharBizde merak ediyoruz takima faydan olacak mi diye
SanmıyorumBizde merak ediyoruz takima faydan olacak mi diye
Takımlara faydası olacak ama o takım bizim takım değil zahar
Tüm belirtiler tamam,regl geldi geliyor bari kocam bi saat önce geleydi.Uçak rötar yapmasa bariYazik kiyamadim simdi gelmez belkimmmyagmur duasi gibi cagirma regli
Takımlara faydası olacak ama o takım bizim takım değil zahar
Uyutmayalım bizim takıma faydası yoksa başka takıma da olmasın
Çok yaşa emiUyutmayalım bizim takıma faydası yoksa başka takıma da olmasın
Hep birlikte canımÇok yaşa emi
Bu defa gitti artık
Aynen canım yatalim, uyuyalım, guzelleselim, uyumak da kalori yaktirir diyelimHep birlikte canım
Biz de gidip yatağın serin tarafında geniş geniş yatalım
İyi geceler canım.Ben de uyumaya çalışayım.
Dur bi bakayım bi yerin eksilmiş mi.....,, baktım, eksilmemişBurada durduğun kabahat
ses yapmayalım,takımcak 0 500 kaloriye ihtiyacımız var.Hepimiz regl öncesindeyiz
kayınvlidemin bülbül sesini duymayalı 3 yıla yaklaşıyor:))
2 ramazan 3 kurban ve sayamadığım kaç milli bayram ile 2 kabotaj bayramını seslerini duymayarak geçirdim
ah ben bileydim ah shhhAaa salatalık detoks etkisi yaratir, bol odem atar vücuttan ☺
süpersin canımDün suyu 2,5 lt içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?