Civcivim birsey yememissin ki tum gun nasil dayandin. Pekmez ne yiyorsun bazilari cop gida olarak nitelendiriyor. Ben aslinda uzum pekmezinin zamaninda cok faydasini gordum ama soguk sikim keciboynuzu icinde cok yararli oldugunu okumustumSahur
1 adet hurma
Akşam
1 dilim ekmek
2 yk pekmez
şekersiz çay
su 1,5 litre vardır
260 ip atlama = 52 puanesperenzaa medgic26 G Gonulbagi
Vücudun dengesi pekmezde saklı Pekmez de bulunan potasyum ve sodyum da vücudumuzda asit baz dengesi, su dengesi ve osmatik denge dediğimiz basınç dengesi için başrolde görev alan minerallerdir. Tansiyonun kontrolü bu iki mineralin uyumu ile sağlanır.
Civcivim birsey yememissin ki tum gun nasil dayandin. Pekmez ne yiyorsun bazilari cop gida olarak nitelendiriyor. Ben aslinda uzum pekmezinin zamaninda cok faydasini gordum ama soguk sikim keciboynuzu icinde cok yararli oldugunu okumustum
Sanirm bende anlamadımBu aralar genelde herkesten ayni seyi duyuyorum. Belki mevsim gecisindendir. Ya da stresten falan
Olsun o baska o baskafirsatin varken yap bi tane bebis. Bak ben istesemde tek basima yapamiyorum :)
Kuşum ben istiyorumda suan degil Rabbim bilir yani :)Canım benim zor bir süreç atlattın ya hani bu ruh değişimleri kilo alıp vermeler falan da etkiliyor, gözün yolda bekle bakalım gelecektir illa
Tebrik ederim kendimiFİTNE’s & FESAT’s spor ve kilo verme yarışmamızın kazanan ve kaybedenleri
1- @Gonulbagi - @fitcivciv mücadelesinde
Civcivimiz canımız ciğerimiz hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde canımız gönülbağı’mızı ezdiÜzerinden dozer gibi geçti.Acıma civciv bas cezayı
2- @yolcukardelen @cgdmk
Sporun sultanı Sultan’ımız olsa da cağğnım kabağından destek alan Çiğdem’miz kilo verme dalında Sultan’ı ezdi ,parça pincik etti
3- @smygnc @asilsoy kapışmasında
sümeyye iyi direndi ama daha az kiloda olan asilsoy bu avantajını iyi kullanarak kilo verme yüzdesinde de sporda da birinci oldu.asilsoy sümeyyenin hem regl oluşunu hem de nişan koşturmacasından iyi istifade etti kazanan taraf oldu
4- @yenibirnur @becezey kapışmasının galibi Nur oldubu hafta kesinlikle nur’un haftasıydı.Okul bitti,rakibini ezdi,takımın en çok kilo vereni oldu
Sahaları boş bırakan becezey hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde yenildi.
5- @ysmozgnmedgic26
Kazanan hem sporda hem de kilo verme yüzdesinde çiğdem oldu.Çitosum, rakibin bildirimde bulunmadı bu arada:)
6- @Azyiyen_azimli kız ne ballısın:) rakibinin sınavı çıktı,takımdan ayrıldı cezadan yırttın.Yeni nick gerçekten uğurlu geldi sana
Menu şimdi bu ciks ciks cikssSahur
1 adet hurma
Akşam
1 dilim ekmek
2 yk pekmez
şekersiz çay
su 1,5 litre vardır
260 ip atlama = 52 puanesperenzaa medgic26 G Gonulbagi
Vücudun dengesi pekmezde saklı Pekmez de bulunan potasyum ve sodyum da vücudumuzda asit baz dengesi, su dengesi ve osmatik denge dediğimiz basınç dengesi için başrolde görev alan minerallerdir. Tansiyonun kontrolü bu iki mineralin uyumu ile sağlanır.
Tebrik ederim kendimiaferin bana cok guzel oldu iyi oldu dur kendimide opimmmm 0.48 le kazandim yaaa jahahahah
Valla ben de bişeye benzetemedimMenu şimdi bu ciks ciks cikss
hahahaha sakin ol şampiyonTebrik ederim kendimiaferin bana cok guzel oldu iyi oldu dur kendimide opimmmm 0.48 le kazandim yaaa jahahahah
Seminerde kolay gelsin canımGünaydın herkese ❤
Listede olsaydın biraz sıkıntılı olurdu canım.Bundan sonra biraz daha dikkatli olursunPardon ben kilomu yanlış yazmışım şimdi fark ettim. Geçen hafta 72,50
Dün: 71.25
Tünaydınlar canımGünaydınlar efendim, kaçamaksız bir haftasonu dilerim!!
Tekrar motivasyonunu sağlamana çok sevindim canım.Mutlu hafta sonları öpüyorum minik kızınıGunaydin herkese mutlu hafta sonlari
Keçiboynuzu pekmezi doğal ise çok faydalı :) civciv bence marketten aldığını yedi.Civcivim birsey yememissin ki tum gun nasil dayandin. Pekmez ne yiyorsun bazilari cop gida olarak nitelendiriyor. Ben aslinda uzum pekmezinin zamaninda cok faydasini gordum ama soguk sikim keciboynuzu icinde cok yararli oldugunu okumustum
fitcivciv menün kötü diyeceğim de ortada menü yok.Kuş kadar bile yememişsin.
Bir de senin dondurma yiyip faydasını yazmana,pekmez yiyip çohh sağlıklı demene bayılıyorum
Şeker orucun tırtladı kuzum.
Sağlıklı ve daha dolu dolu ye canım ya.
Tekrar motivasyonunu sağlamana çok sevindim canım.Mutlu hafta sonları öpüyorum minik kızını
Keçiboynuzu pekmezi doğal ise çok faydalı :) civciv bence marketten aldığını yedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?