Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahur
1 adet hurma

Akşam
1 dilim ekmek
2 yk pekmez
şekersiz çay

su 1,5 litre vardır
260 ip atlama = 52 puan esperenzaa medgic26 G Gonulbagi

Vücudun dengesi pekmezde saklı Pekmez de bulunan potasyum ve sodyum da vücudumuzda asit baz dengesi, su dengesi ve osmatik denge dediğimiz basınç dengesi için başrolde görev alan minerallerdir. Tansiyonun kontrolü bu iki mineralin uyumu ile sağlanır.

Civcivim birsey yememissin ki tum gun nasil dayandin. Pekmez ne yiyorsun bazilari cop gida olarak nitelendiriyor. Ben aslinda uzum pekmezinin zamaninda cok faydasini gordum ama soguk sikim keciboynuzu icinde cok yararli oldugunu okumustum

Civcivim birsey yememissin ki tum gun nasil dayandin. Pekmez ne yiyorsun bazilari cop gida olarak nitelendiriyor. Ben aslinda uzum pekmezinin zamaninda cok faydasini gordum ama soguk sikim keciboynuzu icinde cok yararli oldugunu okumustum

İşin tuhaf tarafı dün hiç acıkmadım ki canım. Galiba çok üst üste az yiyip birde uykusuz olunca benim baş dönüyor. Ama 59,5 daha sabitleyemedim canım akşam 60 çıktım tok karınla bayramda 58 olmayı isterseken 59 u olsam yetecek artık diyorum Üzüm pekmeziydi sanırım canım et konusunda organikliğe dikkat ediyorum ama pekmez bal konusunda organiği zor bence

Tebrik ederim kendimi aferin bana cok guzel oldu iyi oldu dur kendimide opimmmm 0.48 le kazandim yaaa jahahahah

Menu şimdi bu ciks ciks cikss

fitcivciv menün kötü diyeceğim de ortada menü yok.Kuş kadar bile yememişsin.
Bir de senin dondurma yiyip faydasını yazmana,pekmez yiyip çohh sağlıklı demene bayılıyorum
Şeker orucun tırtladı kuzum.
Sağlıklı ve daha dolu dolu ye canım ya.

Gunaydin herkese mutlu hafta sonlari
Tekrar motivasyonunu sağlamana çok sevindim canım.Mutlu hafta sonları öpüyorum minik kızını
Keçiboynuzu pekmezi doğal ise çok faydalı :) civciv bence marketten aldığını yedi.

ya beni böyle değerlendireğini hiç düşünmemiştim yeter şeker orucum ara vereyim azcık iyi olmaz mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…