Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar. Sabah geç kalktım 10 -11 gibi kahvaltı yaptım.
1 adet tereyağlı yumurta, 5 zeytin, 1 fincan şekersiz siyah çay
Şimdi ara öğün yiyeceğim: 1 salkım ekşi üzüm

Kendimi yorgun hissediyorum nedense off çok sıcak 40 derece vardır heralde

GÖZLERİM KAHVALTIDA BİR DİLİM EKMEK ARADI :d ŞAKA ŞAKA GAYET GÜZEL BENDE TEREYAĞLI YTUMURTA SEVERİM

Tam sıcaklardandır diyecektim ki canım,40 dereceyi gördüm.Ilıkla soğuk arası bir duş beni sıcaklarda ancak kendime getirir.
Afiyet olsun canım.

Uyanık civciv ,bayram geliyor şeker orucu bayram tatlılarıms ayak bağı olmasın demiyor da
Canım az yiyorsun ,ramazan bitince lütfen daha sağlıklı ve güzel beslen.

Bayramdan sonra yine şeker orucuna başlamayı düşünüyorum, aslında canım pekmezli un helvası istedi de pekmeziyle yetindim

1 Çorba Kaşığı Un Helvası 65 kcal'dir (kalori). Düşük kalorili ürünler arasında bulunan 65 kalorili 1 Çorba Kaşığı Un Helvası gıdasını diyet yaparken tüketebilirsiniz. 65 kalori düşük kalori olduğu için kilo vermek isteyenlere 1 Çorba Kaşığı Un Helvası gıdası tavsiye edilebilir. Yanında bir de spor yaparsanız tadından yenmez.

Un helvası yiyince de bunu yazcam : D

Yazmasan hatrım kalır
Ben de o zaman şunu yazarım 500

Tam sıcaklardandır diyecektim ki canım,40 dereceyi gördüm.Ilıkla soğuk arası bir duş beni sıcaklarda ancak kendime getirir.
Afiyet olsun canım.

İnternettr 36 derece yazıyor ama nemi hesaba katmıyorlar sanırım
Çok sağol canım, dediğini birazdan ev işi bitince yapacağım

GÖZLERİM KAHVALTIDA BİR DİLİM EKMEK ARADI :d ŞAKA ŞAKA GAYET GÜZEL BENDE TEREYAĞLI YTUMURTA SEVERİM

Canım ekmeksizde yaptığıma ben bile şaşırıyorum bu kadar ekmek seven biriyim kendimi tabrik ediyorum Tereyağ iyidir sağlıklıdırda.

Selamlar:
Benim dün iftar menü:
Soğuk ayran çorbası yağsız, az tavuk yeşil fasulye ve çok az lazanya.(ekmek hiç tüketmedim onun yerine sayın lütfen)
Salata
Ara meyve
Sahur: yeniden başladım haşlanmış yumurta, ihlamur çayı peynir domates.
Adım 8000=120 p
esperenzaa

Bence kahvaltıda 1 dilim yenebilir ben çünkü makarna pilavı kestim karbonhidratta lazım

Su pekmez faydali mi degil mi ben de dogali var keciboynuzu pekmezinin demir icin almistim. Biri diyo zehir yemeyin. Biri diyor cok faydali. Oyle duruyor pekmez. Simdi de kilo yapar diye yemiyorum

Canım doğalı varmış neden yemeyeceksin ki hem pekmezde çok kalori yok ölçülü yiyebilirsin. Ben zaten paketli gıdaların tamamen hayatımızdan çıkartılmasına katılıyorum. Ama pekmez olur patates olur yufka olur yememiz lazım doğal olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…