- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Hepinizi takip ediyorumesperenzaa valla senden korkulur haa :))
Senin bdv kariyerini bitireceğimAhhh canım çok alemseniz..
Uyanık civciv ,bayram geliyor şeker orucu bayram tatlılarıms ayak bağı olmasın demiyor daya beni böyle değerlendireğini hiç düşünmemiştim yeter şeker orucum ara vereyim azcık iyi olmaz mı canım
Selam kızlar. Sabah geç kalktım 10 -11 gibi kahvaltı yaptım.
1 adet tereyağlı yumurta, 5 zeytin, 1 fincan şekersiz siyah çay
Şimdi ara öğün yiyeceğim: 1 salkım ekşi üzüm
Kendimi yorgun hissediyorum nedense off çok sıcak 40 derece vardır heralde
Tam sıcaklardandır diyecektim ki canım,40 dereceyi gördüm.Ilıkla soğuk arası bir duş beni sıcaklarda ancak kendime getirir.Selam kızlar. Sabah geç kalktım 10 -11 gibi kahvaltı yaptım.
1 adet tereyağlı yumurta, 5 zeytin, 1 fincan şekersiz siyah çay
Şimdi ara öğün yiyeceğim: 1 salkım ekşi üzüm
Kendimi yorgun hissediyorum nedense off çok sıcak 40 derece vardır heralde
Uyanık civciv ,bayram geliyor şeker orucu bayram tatlılarıms ayak bağı olmasın demiyor da
Canım az yiyorsun ,ramazan bitince lütfen daha sağlıklı ve güzel beslen.
Uyanık civciv ,bayram geliyor şeker orucu bayram tatlılarıms ayak bağı olmasın demiyor da
Canım az yiyorsun ,ramazan bitince lütfen daha sağlıklı ve güzel beslen.
Ödemin acaba aylardır regl olmadığından olabilir mi?Ödemim var sanki canımneyden oldu acaba
az yiyorum ama hedef tutmadı o nolcak
HahahahaBayramdan sonra yine şeker orucuna başlamayı düşünüyorum, aslında canım pekmezli un helvası istedi de pekmeziyle yetindim
HahahahaDüzgün beslenmezsen senin furur,pekmezli un helvanı kavurur hayır işlerim
1 Çorba Kaşığı Un Helvası 65 kcal'dir (kalori). Düşük kalorili ürünler arasında bulunan 65 kalorili 1 Çorba Kaşığı Un Helvası gıdasını diyet yaparken tüketebilirsiniz. 65 kalori düşük kalori olduğu için kilo vermek isteyenlere 1 Çorba Kaşığı Un Helvası gıdası tavsiye edilebilir. Yanında bir de spor yaparsanız tadından yenmez.
Un helvası yiyince de bunu yazcam: D
Akşama çorba,peynirli yada yeşil mercimekli salata ,bir kase dolu dolu yoğurt olabilir.Mantar yada sevdiğin bir sebze yemeği bile yiyebilirsin.Bu hafta balık tavuk hepsini yedim canım ne yiyeceğimi şaşırıyorum artık akşam için süt aldırdım yine
Tam sıcaklardandır diyecektim ki canım,40 dereceyi gördüm.Ilıkla soğuk arası bir duş beni sıcaklarda ancak kendime getirir.
Afiyet olsun canım.
GÖZLERİM KAHVALTIDA BİR DİLİM EKMEK ARADI :d ŞAKA ŞAKA GAYET GÜZEL BENDE TEREYAĞLI YTUMURTA SEVERİM
Tamam ondan gecme riski fazlaymis. Peyniri kaynatmadan yapiyorlar yaEvet ilk süt ağız.
sen bi mikrop dedin ya, ben de o mikroptan bahsettim.
Insallah canimkısa dogru az kilo vereyimde nasip
İnternettr 36 derece yazıyor ama nemi hesaba katmıyorlar sanırım
Çok sağol canım, dediğini birazdan ev işi bitince yapacağım
Canım ekmeksizde yaptığıma ben bile şaşırıyorum bu kadar ekmek seven biriyim kendimi tabrik ediyorumTereyağ iyidir sağlıklıdırda.
Su pekmez faydali mi degil mi ben de dogali var keciboynuzu pekmezinin demir icin almistim. Biri diyo zehir yemeyin. Biri diyor cok faydali. Oyle duruyor pekmez. Simdi de kilo yapar diye yemiyorumEvet canım hemde BİM DEN :) KALİTEYİ UCUZA ALIYORUM :)
Akşama çorba,peynirli yada yeşil mercimekli salata ,bir kase dolu dolu yoğurt olabilir.Mantar yada sevdiğin bir sebze yemeği bile yiyebilirsin.
Su pekmez faydali mi degil mi ben de dogali var keciboynuzu pekmezinin demir icin almistim. Biri diyo zehir yemeyin. Biri diyor cok faydali. Oyle duruyor pekmez. Simdi de kilo yapar diye yemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?